Fixa under dagen.

Jag måste dels ha hårlim samt alkohol till ikväll. Och systemet samt alla butiker stänger kl 3. Visst är jag planerad? Vaknade precis och funtade på att skita i allt eller nått. Men icke. Så blir det inte, ska träffa Johanna runt 2 och köpa alkohol och får i samband med det kolla efter hårlim. Fan vad smart jag är?! Eller? Tänkte inte på att affärerna borde vara öppna lika länge som systemet (som f ö har sketna öppettider). Hur som helst, det är åtminstone öppet på nyårsafton och det i sig är gryyymt!

PUSSHEJ

Sökarna.

Nu ska jag och Tobb kolla på Sökarna, även om han inte vet om det.
Det blir mys, och han kan ju inte somna innan filmen har slutat. Perfekt för en mörkrädd flickvän som inte vill somna sist.
Gonatt "kära" vänner.


Sökarna

Gott nytt skitår

Så känner jag nu. Plus att det luktar kiss i mitt kök, eller i min näsa, som Tobbe säger.
Vi ska, dumma som vi är, beställa saker ur stockholmskatalogen. Guess what?
Imorrn är det nyår och jag har, med Nicoles hjälp, hittat den ultimata nyårstoppen. Frågan är vad jag ska ha till förutom mina överdrivet vackra nya pumps, mitt dyra läppstift samt jeans, eller?

Blev inget träff med Johanna idag tyvärr. Tack vare mig. Suck. Jag suger ibland, men vi ses imorgon iaf. Nice. Vi måste till systemet imorrn också. shit tänker jag. Att vi inte har fixat det än?

FUCK ALLT

Dagen har varit mysig. Men det är inte direkt bra med mig.
Sviken igen, av en som varit mig nära. Det gör så ont så ont att veta hur mycket du skiter i mig. Sviken på honom som gör så här mot min familj. Sviken av hela världen.

Ja, jag är ledsen. Men allt går över. Jag vet bara inte när eller hur. Men jag vet att allt går bra, speciellt tack vare mina underbara vänner och min fina pojkvän. Annars vet jag inte vad jag skulle göra.
Har varit i Farsta Centrum idag med Nicole. Hittade en fin nyårstopp. Efter det var vi en stund hos Sofie och sen hos Nicole. Hann snacka av mig en hel del, tack girls.
Imorrn blir det middag med alla brudar hemma hos Liisa och sen drar vi till Täby till vår höjdarfest. Det kommer nog bli lyckat. Synd bara att Tobbe inte kommer att vara hos mig. Men åandrasidan, det finns så många andra dagar som vi har tillsammans. Jaja vi får se hur det blir.

Nu längtar jag efter andra avenyn och typ chill.
Gott nytt jävla skitår.

Today is a day of hell

Dagen har varit jobbig, mycket jobbig.
Var på posten och hämtade ut tobbes nya ben sherman som jag köpt samt boken till pappa. Skjortan var skitsnygg! Mötte Johanna och fikade hemma hos mig. Mamma och Tilde dök upp strax därefter. Det mamma sen fick se på facebook håller jag tyst om, här i bloggen, men sanningen är att facebook är ett helvetescentrum som får medelålders människor att stirra sig blind på den virtuella världen. Sanningar kommer alltid fram. SVEK.
Så. Johanna och jag tog hand lite om lilla tuld och sen begav sig mamma och Tilde till mormor.
Nu är Tobb här, vi har hyrt film och ska snart sätta oss och kolla. Låt säga så här, okej; en separation, men två, på mindre än ett år? Två separationer på 10-års förhållanden. Rekord. FUCK.

Imorrn blir det jobb på Makalös. Förhoppningsvis känner jag mig inte lika hatad som sist. Eftersom jag inte riktigt minns vad jag och en kille tjaffsade om, men jag märkte direkt att jag blev motarbetad från sekund ett. I'm worth it.

Tack Johanna för idag! Du har varit ett enormt stöd och du är  verkligen verkligen min bästa vän. Det lär dröja innan du ryker! Älskar dig!


.

AKTA SÅ ATT DU INTE RYKER JOHANNA!

Mohahahh


Långledigt.

Nu har jag och Johanna långledigt (jag räknar inte med Makalöspasset imorrn). Var ute en stund igår med Nicole och Mirre. Det var skojigt men var sjukt trött så begav mig hem redan vid 2tiden. Idag vet jag inte vad som händer. Jag och Johanna skulle ha dragit på loppis men vaknade försent som vanligt. Typiskt mig. Men jag är å andra sidan värd att få sova lite så trött som jag har varit på senare. SUCK.

Fick en chock igår när jag kollade mitt saldo, liksom räkningar/julklappar för 7800 spänn? Är inte det lite overkill. Men det brukar kanske vara så vid jul. Förhoppningsvis blir nästa månad bättre. Jag får ju skylla mig själv också, en del av de där pengarna är faktiskt skulder jag håller på och betalar av på. Skänkte också 100 kr till stockholms katthem igår, via mobilen. Jag älskar katter mer än människor och de ska inte behöva lida på grund av människans snedfel. Nej jag är inte naturaktivist, det är typ bara katter jag känner för.

Vad ska man hitta på idag då?

Sockertorsk + fika

Hann med två fika idag. En med Rasmus och en med Anto, på den senare var Johanna med. Det var trevligt, båda av dom, long time no seen liksom.

Ska snart möta Nicole för en utekväll på SK. Känner mig hur trött som helst men kan ändå inte ta mig någonannanstans då mamma har nycklar och min snälla (klantiga) pojkvän glömde ta med sig dom. Men det är ingen katastrof. Shit happens. Funderar bara på hur jag kan snygga upp min vardagsoutfit till party. Är klädd i jeans, vringad tröja, leopardtygskor och guldtjocktröja. Hmm. Kanske kan låna något av min vän Johanna.
FÖR ANNARS, DÅ RYKER HON. Mohaha.

Det är så jävla skönt, jag är typ ledig i 4 dagar nu. HEELT underbart. Behövlig sömn i stora doser, loppis imorrn och sen nyår som äntligen är spikad (eller).

Amatörjournalist, javisst

Måste bara skryta lite och hänvisa er till min nätkrönika som är publicerad på aftonbladets hemsida. Känner mig ju nästan lite grym. Förutom den enormt töntiga beskrivningen dåra.

ONE year PASSED


Nyår fixat.

Nu är det bestämt. Vi ska vara i Täby hos Henke (eller vad han heter). Perfekt. I allafall nästan säkert, han ska bara höra med sina "pojkvänner" först. Blir nog att jag firar med; HP + Nicole, Liisa, Sofie. Vet inte om det är någon mer men det blir nog nice. Får väl träffa upp Tobbe sen eller nått. Våra nyår tillsammans brukar inte bli så lyckade. Typ. Tobbe sitter på tuben vid 12 slaget. Sen får vi ingen taxi hem, younameit. Men men. Gott nytt år. Eller nått?

Hejdå 2007

Nyår 06. Remember?


I'll love you til the day I die

Jag vet att du alltid kommer att finnas i mitt hjärta. Min underbara Tobbe




Nyårsglitter.

Efter jobbet idag åkte jag in och köpte, inte klänning utan de här (de röda med silverplatå i mitten) asnajsa skorna med matchande läppstift och läpp-penna från Face Stockholm. Skorna var cheap, typ 280 spänn, läppstiftet (med tillbehör) gick på 415 kr. Det är dyrt om man ska vara töntig. Tjuvlyssnade på kunden innan mig på Face. Hon snackade om en beige läppenna som fick läpparna att se mycket större ut. Javisst, tänkte jag.
Måste ut och köpa snus, glömde det på vägen hem. SUCK.

Vet ju fortfarande inte vart vi ska ta vägen. Vi är ju rätt många så kan bli svårt att hitta en random hemmafest att bli inbjudna på. Men, vi har inte gett upp och kommer inte.

Har färgat håret vitt igen. Köpte en hårfärg igår på ICA, Tobbes Ica (bea). Hårfärg och andra sånna produkter är sjukt mycket billigare i en vanlig mataffär än typ på HM/Åhlèns/younameit. Den som jag brukar köpa kostade bara typ 35, vanligtvis (på de andra butikerna) kostar den runt 65 kr.

Fick julklappar av min kära pojkvän igår. Han är för söt. Men han köper för dyra klappar till mig. Skäms nästan. Men tack, jag tackar inte nej, utan ja till pojkväns fina julklappar. Fick Clinique 3 steps rengöring, ett nytt och skitbra headset till mobilen samt en tröja från ginatricot. Hoppas verkligen att han blir nöjd med det jag köpt till honom som FORTFARANDE inte har kommit... Men förhoppningsvis INNAN nyår. Annars jävlar. Eller typ, helst imorrn.

PUSSHEJ


Det gör ont.

Tyvärr. Ibland måste man bryta band.
År 2008 väntar och för min egen skull så ska jag se till att det året blir bättre än detta, även om det här året har varit bra på många sätt.
Men, jag måste bryta de destruktiva relationer jag har haft/har kvar. Det gör ont, men det är behövligt. Jag kan inte leva i relationer där det är svek som tar över. Svek och sorg och känslan av maktlöshet över att se sin vän gå förlorad. Det är försent att göra någonting, i allafall just nu. Det är möjligt att det finns en framtid någonstans, men inte här, inte nu. Även om du får stimulans av vår numera avtagna relation så får inte jag det. Jag blir ledsen när jag ser att ingenting jag har försökt med har lyckats, ingenting har gått ut. Att se sig själv stå på samma jävla plats varje gång man har varit ute tillsammans och samma sak händer. För det gör det, jag är ledsen. Du påstår att du har förändrats så otrolig mycket. Kanske säger du det för att du tror att jag ska bli glad. Först blev jag glad, sen blev jag sviken. Jag står inte ut med att du sårar mig gång på gång och framförallt att du inte gör någonting åt din egen situation. Det är nog kört. Och det måste båda vi inse. Jag kommer alltid att älska dig, men jag kanske inte alltid står ut? Jag kanske inte orkar vara personen som litar på dig längre. Det måste du tyvärr förstå.

Välkommen 2008, hejdå till alla som har svikit, till alla som jag har lagt så otroligt mycket energi på. Ajöss.

Mellandagsrea

Var i Skärholmen igår med mamma och Tilde. Gillar ofta det centrumet men som givet var att det var otroligt mycket folk där. Det mest pinsamma var att det var HM folk var inne på? HM? deras rea är ju känd som den mest sugigaste av alla? Och dessutom, varför köpa HMkläder billigare när de vanligtvis är så billiga? Nej, tackar vet jag typ MQ's, Carlings eller framförallt Åhléns rea. Där kan man köpa klassiska plagg som håller mer än en månad.
Någon nyårsklänning hittade jag dock inte, någon som har något bra förslag på bra ställe?

Dessutom, vad fan händer på nyår? Vi har fått en del förslag men inget säkert kort.

Beyoncé

Såg lite gamla bilder på Beyonce och minns med nostalgi hur alla killar drägglade över hennes kropp. Är det jag som är knäpp eller är hon "kurvigare"/större än någonsin nu?



Beyonce i mitten med destinys child. Länge sen.


Beyoncé i mitten, hyffsat ny bild.


bitterfittan.

Jag känner mig så jävla bitter. Och det är fel, att vara 19 år och känna sig bitter? Livet leker ju för fan. Åtminstone för vissa. Det känns som att jag är i en återvändsgränd.
Jag vet att nyår kommer medföra vissa tråkiga rensningar i både mitt umgänge och sammanhang. Jag klarar inte längre av att ha vänner som inte finns där till 100%, vänner som spelar ut en ibland eller vänner som inte stöttar en. Det ska bli mitt nyårslöfte, att göra mig av med de som får mig att må sämre istället för bättre. Vissa är gränsfall, men jag måste stå på mig. Jag vill må bättre och jag är på god väg. Kommunikationen med mina föräldrar har förbättrats avsevärt det senaste halvåret, framförallt på grund av min egen frigörelse.

Jag är vuxen nu, jag är den enda människan som har mig själv som ansvar och det ansvaret måste jag ta vara på. Jag hoppas på en förbättring till nästa år, att jag ska kunna stå på mig, visa mer känslor och på så vis bli mänskligare i mina relationer. Jag hoppas även att jag kommer att kunna tro på mig själv och inte förkasta all kritik bara för att jag känner mig så sårad. Jag hoppas att de vänner jag har kommer att stötta mig och inte stjälpa mig...
Ni finns väl kvar?

Jul 07 - äntligen över "god" fortsättning.

Gårdagen var mysig på många sätt, även om jag alltid känner mig otroligt tom efter julafton. Så mycket förväntningar, så lite blir av med mera. Men, vill ändå tacka min familj för att de alltid gör det bästa av situationen, min tomhet har ingenting med dem att göra.

Näe, nästa år ska jag, Krimmy och Johanna vara utomlands under julen. Det har jag sagt så många år nu så någon gång måste det bli av.

Vad fick jag då (hycklare):
500 kr på Åhléns
500 kr på JC
1200 kr kontant
400 kr på Maria Nila
gymhandskar
hantlar
styrketräningsgummiband
Kylie Minogues "sweet darling"
Christina Aguileras parfym
Crocs, haha. Mina hatskor, men bra på jobbet.
Tror nog att det var allt. Är mycket nöjd och så.

Ikväll blir det utgång med Nicole och Liisa. Får se vart jag kommer in bara...

Christmaseve.

Sitter nu hos Johanna efter en lång julafton. Har jobbat, sovit, och firat jul. Skulle nog säga att jag är rätt nöjd med julafton. Har varit en trevlig dag, har fått bra julklappar och allt möjligt. Även om det var lite annorlunda.
Just nu håller jag och Krimmy på och internetdejtar med en kille åt Johanna. Haha. Vi är allt bra vänner, mohaha.

Kollat igenom en massa bilder från förr. Allihop säger en sak; det här nyåret kommer att bli gråtmilt och sorgligt. Men, det kommer ett nytt år.

PUSSHEJ

Andra avenyn

Åh, mys det var att kolla på andra avenyn. De visade att julen inte behöver vara "perfekt", nu kan jag somna i lugn och ro och tänka på min kära pojk. För snart kommer han hem igen, wie (han åkte idag).

PUSSHEJ

Borderbitch


image100

Av: Nicole Collins Boström


Blondinbella, hatad av alla, eller?

Förlåt att jag tjatar, men Blondinbella muckar så fruktansvärt jävla mycket gräl. Och jag vet att jag ger henne fler läsare men å andra sidan. Sådana åsikter som hon har kommer göra henne hatad i hela Sverige då hon både är motsägelsefull samt väldigt nischad i sina åsikter om allt, inkl. personer hon gillar.
Var inne på hennes blogg idag där hon klagar över att "invandrarsvenska" används i en reklam. Hon hävdar att det är skamligt och hemskt att det svenska språket utvecklas efter slangord. Men, vad vet hon om språk?
Det svenska språket har alltid utvecklats, det har alltid influerats av andra internationella språk såsom franska, tyska och engelska. Varför skulle det då vara så otroligt fel att använda ordet "guzz" i en reklamkampanj. Ordet står tillochmed med i svenska lexikon?

Den där bruden är så sjukt pantad och jag hoppas att hennes såkallade bloggmanager säger åt henne att lägga ner, visst provokation leder till fler läsare, men hon kommer inte att vara omtyckt och hon spås ingen lysande framtid med sina åsikter.

Nej, nu lovar jag mig själv att aldrig mer gå in på den där äckliga bloggen.

Jag saknar.


Julshopping, dag 3 / nyårstankar.

Tredje dagen idag jag köper julklappar. Dessa förbannade julklappar asså. Jag känner ingen julkänsla, inget julmys eller något sånt. Ska fan jobba imorrn! Men självklart måste jag ge mina nära någonting, men som johanna säger, jag ger av kärlek. Avskyr människor som köper något billigt utan känsla bara för att ge någonting. För att slippa få dåligt samvete. Det värsta är att sånna julklappar lyser ju igenom, koppar från in & finn lyser verkligen, billigt, budget och så. Inget fel på billiga saker egentligen utan tanken bakom dom, "jag köper nått litet". Usch. Bättre isf att köpa en presentförpackning, det blir åtminstone nästan alla glada för.

Mötte Nicole och Mirre inne istan också och gick en runda med dom. Nu är jag hemma och väntar på att min favorit, gissa vad, ska börja. Eftersom dom ska fira jul även i andra avenyn så kanske det inger någon slags känsla, eller? Jag, Krimmy och Johanna ska iaf ses imorrn kväll/natt hemma hos Johanna och mysa. Det är trots allt så det ska vara, man ska vara omgiven av folk som bryr sig om en och som man själv bryr sig om. Det är det som är vänskap och det är det som är livet.
Måste göra en djupanalys av året som gått också, vad som har hänt? vad det gett för konsekvenser och framförallt vad mitt nyårslöfte ska bli inför nästa år. Har en känsla av att det här nyåret kommer vara smärtsamt, att lämna detta händelserika, roliga men också extremt sorgliga året kommer att kännas tomt. Som att förlora en vän ungefär. Som en vän jag har förlorat i år, som många andra nära jag "förlorat" i år. Nej, fan. Nyår ska firas, men det lär ju bli ungefär som en sån där begravning då släkten festar efteråt. Typ glädje/sorgtårar och en massa alkohol. Vet dock inte vart jag ska vara på nyår en, det verkar ingen veta?

Nej, nu ska jag ta och raka benen med min nya herr-rakhyvet från gilette. Provade Tobbes och givetvis var den hur grym som helst trots att han använt den i ett halvår. Det är ganska givet egentligen, en rakhyvel som i första hand används till ansiktet måste vara bra och kan inte börja slöa efter 5 ggrs användning som venus.

Gillette Mach3 Power Nitro Rakhyvel

Hörs sen, over and out...

Ultimata kärleksgråt/melankolilåten


Jessica Simpson

Jessica är verkligen en sådan där misslyckad stjärna som gör allt i sin makt (precis som sin syrra) att synas i rampljuset inom alla olika medier. Men, här tycker jag iaf att hon ser väldigt fräsch ut. Inte alls vulgär och "för mycket" som hon annars brukar.


Dan före dopparedan, gråstockholm

Imorrn är det julafton. Vaknade nyss. Tobb med familj (och ett lass julklappar) ska till Göteborg och jag ska vara hemma med Tilde en stund. Såg att loppisen är öppen idag, gå dit Johanna?

Igår fick jag en tröja, en skiva, 700 kr och fortsatt prenumeration på Veckorevyn. Av pappa och Heléne fick jag ju förra helgens shopping.

Måste tvätta, och rensa ur. Tror jag ska börja köra det där; köpen en tröja, slänger en tröja. Får se hur det blir med det. Men borde med tanke på att jag praktiskt taget bor i kläder. Johanna också. Krimmy är bättre på sånt. Jag och Tobbe kollade gossipgirl och "american pie presents: Beta house", typ. Tycker inte alls att de nya American Pie filmerna är i samma klass som de gamla nu när alla skådisar är utbytta. Och han som spelar stifler är ju typ värsta tönten, iallafall till det yttre. Men men. Somnade vid 2 tiden typ.

PUSSHEJ

"lilla julafton 06 vs lilla julafton 07"

Blev lite melankolisk idag på julmiddagen på den vanliga kinarestaurangen vid Östermalmstorg. Roller har blivit utbytta och några avsaknade. Förra "lilla julafton" firade vi som denna, men förra året var Anna och Elsa med, och Andreas. Detta visar på hur mycket som har hänt under det gångna året. Pappa och Anna har gjort slut och Heléne har kommit med i bilden, och ja. Det är positivt och Andreas, ja. Han har bara alltid varit självklar.

Det har kanske inte blivit till det värre, det kanske till och med har blivit bättre, men det har förändrats och än kan man inte avgöra hur framtiden kommer bli. Förra året kunde jag knappast tänka mig att det skulle bli så här. Man lever i ett nu som är förgängligt, en minut eller en dag senare kan stora delar se annorlunda ut i livet. Jag känner skräck inför det här. Man kan aldrig veta hur livet kommer att se ut.

Jag ska absolut skriva en rapport över vad som hänt under året och hur det har påverkat mig även om det kanske inte är så fruktansvärt intressant. Men men. 



Tilde, Anna, Elsa, Mischa - "lilla julafton 06"

Dan före dan före "julafton"

Vaknade nu. Mamma väckte mig, skulle ta hand om lillasyster när hon går och klipper sig på Maria Nila, den bästa salongen enligt mig. Blev också sugen på att gå och klippa mig där, de är så grymma!

Gårkvällen var rolig. Vi gick till Söderkällaren; Jag, Krimmy, Nicole, Liisa, Sofie och Michaela. Det var riktigt nice. Alla var fulla. Men drog mig hem tidigt. Var så trött, sov inte så mycket, natten till igår.
Min lilla Tobb ligger och snusar på kudden inne i mitt rum, han ska tyvärr iväg och jobba. Sen kommer vi inte ses på en vecka. Dålig planering av oss att inte ses mer. Många skulle säkert hävda att vi ses jättemycket, det gör vi. Men bara när vi sover typ. Vill mer. Jag fick biobiljetter från jobbet igår, dom ska jag och Tobbe gå på bio för. Även om vi laddar i princip all film.

 


SK kallar.

Har precis gjort mig iordning för SK och allt vad det innebär. Ska möta Nicole och Sofie på tuben snart och därinne ska vi möta Krimmy. Johanna bangar ikväll, förståeligt nog. Hoppas det blir en toppenkväll.

Har handlat klart julklapparna idag, blir nog bra så.

PUSSHEJ

Makalös säljare.

Det går hur bra som helst. Jag fick köra en superdn så nu har jag redan klarat min dagsprovision. Cool.

Har varit och städat hos mormor. Hon blev jätteglad, sa typ "det känns som att jag vunnit en miljon". Hon är rar min mormor. Jag städade i typ en och en halv timme sen åt vi lite soppa och snackade.

Ska hem sen och träffa mor min. Saknar henne.
Undrar hur det blir på lördag, vilka som dyker upp etc. Men det ordnar sig nog, allt ordnar sig till slut. Imorrn blir det hemtjänsten igen, saknar mina tanter litegrann. Johanna har varit duktig och slitit hela veckan, gold points to her. Undrar om det händer nått kul imorrn. Det blir väl Söderkällarn (undrar hur många ggr jag skrivit det här tidigare i min blogg).

Och framförallt, LÖNEHEEELG. Så imorrn blir det ut och köpa julklapparna jag har kvar. Hmm.

Gårdagen.

Trevlig kväll hos Nicole igår, länge sen sist. Vi måste ses mer.
Vi solade och kollade scrubs innan pojkvän kom och hämtade mig med taxi. Min pojkvän är världens bästa, töntvarning. Men, han är det.

Imorrn är det fredag, då blir det Söderkällaren som vanligt. Underbart. Förhoppningsvis någon klubb efter det också. Kanske debaser? Jag och Nicole skrev upp oss på toxic's gästlista på juldagen, någon som vill joina?

pusshej, over and out.


Godmorgon.

Nu ska jag hjälpa mormor att städa, det behöver hon.
Sen ska jag jobba på Makalös ikväll.

pusshej

Nu tänker jag vara fjortis. Ni gör mig glad.




Johanna, Krimmy, Jag & Tobbe, Tobbe & Johanna, Nicole & Jag

OLD LADIES

image86

SÅ jävla gammal bild. Två somrar sen, har jag förändrats?


Bege sig.

Nu ska jag snart bege mig från Johanna (c/o Christiansson). Haha. Ska möta upp J och ge henne hennes nycklar och sen möta Nicole för att sola. Har en förbannad rethosta men känner att jag behöver komma ut litegrann. Men inte länge, då kommer jag få feber och det vill jag inte ha. Lågaktivitet.

Borde kanske ta en dusch, eller inte. Hade missat fikan med A igår. Men det var absolut inte medvetet, förstod inte att vi hade bestämt någonting och kollade inte mejlen. Så är det så är det.
I helgen får vi lön, allihopa. Då blir det rejäl utgång med massa skoj förhoppningsvis. Ska betala räkningarna imorrn natt så att jag vet vad jag har att göra med. Får ut ungefär 11, det  tycker jag är helt ok med tanke på hur lite jag jobbade förra månaden, med London och allt. Mycket går ju bort i räkningar också men långt ifrån allt. Ska köpa de sista julisarna också. Men de har jag koll på.

image84

Mösspåtagning, vi är så roade. Alltid HP


NO sugar since, typ.

Måste sluta äta socker nu igen. Börjar idag. Förlåt Johanna att jag snor lite cachewnötter av dig.
Gick inte till jobbet idag heller, hade världens hosta imorse. Är uttråkad men vill inte smitta ner någon, det vore ju katastofalt nu innan jul. Skulle förmodligen blivit tvungen att använda munskydd om jag gick till jobbet idag.

Jag vill göra nått med mitt liv, typ, resa.
Snart snart snart.


Bara för att vi har ett liv, obs parodi.


Yellow hair - wants her platina back.

Mitt hår är gult, iaf blött. Jag vill ha mitt vita hår tillbaks. Vet att det bara finns en väg att gå, köpa en pärlblond och färga över allt. Nackdelen är att vissa delar av håret då kommer att bli grått för ett tag, plus att jag förmodligen kommer att tappa ännu mer då.

Dagens låt
Curly Sue - Takida



Om en vecka, eller 6 dagar är det jul. Inte för att jag har brytt mig tidigare men nu gör det liksom ont på något sätt. Att inte veta hur något kommer bli, att inte få umgås med dom medmera. Det känns sorgligt. Men, jag vet att det är folk som har det värre. Som jag sa förra året, man borde helt och håller bojkotta jul, dra iväg någonstans med vännerna och bara njuta.

Jag och Tobb har ätit frukost rätt nyligen. Blev en fralla från Santa Fé och lite färskpressad juice. Jag försöker inbilla mig själv att jag är som alla andra. Spontanätande och grym ämnesomsättning, yey. Vi får väl se. Ska över till min bästa vän Johanna ikväll, kan inte Krimmy också komma. Saknar dom sjukt mycket. Även om det bara är några dagar sen vi sågs. Jag och Krimsan måste köpa Johannas present också, vi får se när  vi tar det. Vet iaf vad vi ska köpa. På fredag ska jag (hello ms smart) köpa julklappar till en hel del. Men, vafan. Det ska väl gå bra.

Two and a half men.




Ni som har missat två och en halv män är galna. Det är sjukt kuuul ju. Även om hatade när tobbe vid, typ 5 över ett på natten skulle kolla på det förr så älskar jag det nu. Såg precis ett avsnitt och blev på sjukt bra humör. Skönaste humorn och skönaste karaktärerna, totalunderskattat.

Vad händer i helgen?

Jag vill påååå kryssning.

Asså, kryssningar är ju underbara. Nu väntar jag bara på att någon ska säga, ska du med på kryssning (typ anna eller johanna, eller johan eller typ... Nicole). Vad väntar ni på, förutom att jag är sjuk?
Kryssningar brukar oftast sluta med lyckade partykvällar, iaf nästan alla gånger.


Som den här gången, mars 2007.
Krimmy, Mischa, Nathalie och Johanna

År 2007 - Då saker och ting föll på plats.

Mest minnesvärda samtal/kommentarer/elaka kommentarer

Scenario 1: Grekland, Zakynthos
Mischa och Krimmy, gåendes på partygatan, ser konstnär (obs inte riktat).
Mischa: This is shit
Krimmy: This is shitart
Mischa: My little sister draws better than you do.
Krimmy: You are not an artist.

Scenario 2: Standard
Mischa: Asså jag älskar att jag är så jävla otrevlig.
Johanna: Asså jag orkar inte.
Krimmy: VADÅ?

Scenario 3: Söderkällaren i helgen
Nicole: Är det inte du som....är den där jävla fittan som skriver den där äckliga bloggen?
Johanna: Asså jag ska stänka glödhet glögg i ansiktet på henne. Ansiktet blir helt vanställt.

Just nu, med snor i hela hjärnan kommer jag inte ihåg några, påminn mig.


Gah, vill inte vara sjuuuuuk.

Har så mkt som borde göras som inte bli gjort, det här är ju helt gaalet.
Nu har jag satt på lite pastavatten iaf, obs - dinkelpasta.
Måste också sätta mig och sammanställa året som har gått, vad som har varit viktigt och vad som ska kastas bort.
Någon som kan ge mig lite tips på hur jag kan förbättra min livssituation till nästa år?

äckeldag

Fyfan, jag är så fruktansvärt förkyld så att till och med mina öron är tilltäppta. Väntar på att Tobb ska komma hem. Har inte käkat nått ordentligt idag, förutom 2 smörgåsar, 1 bit choklad och lite nyponsoppa. Borde äta nått riktigt.
Tror inte att jag kommer att kunna jobba imorrn heller, damn it. Jag behöver ju pengarna, ångest. Grovångest, typ. Kanske ska jobba på söndag då istället? Usch. Tanken skrämmer mig.

Laddade ner gossipgirl idag. Äntligen får man se den oerhört (dåligtskrivna) boken i serieform yey. Men, underhållning vet ni, underhållning. Jag orkar inte vara sjuk, det är tråkigt. Tobb får köpa med sig tidningar till mig hem, och lite sånt. Måste ju göra något om dagarna? Nu har jag gått hem för en snabbvisit, ska hämta några saker då jag upptäckte att packningen inte var fulländad. Min datasladd fattades tillexempel, och det går ju inte.

Har på mig min nya mysiga långa munkjacka jag köpte igår. Blev väldigt nöjd med den, passar till allt. Bara typ, 250 kr på ginatricot (tror jag). Jeansen får jag väl använda imorrn, om jag är frisk nog typ. Men det tror jag inte.
Ska iallafall försöka jobba på Makalös på torsdagseftermiddagen, måste ju ha pengar!

Vart är alla vänner när man behöver dom, eller förlåt, snarare. Varför är jag sjuk när jag vill umgås med mina vänner. SUCK. BIG SUCK. SUCKS.


Sjuk igen.

Idag är jag sjuk igen. Jag kan inte andas med näsan och halsen och huvudet bara dunkar. Hatar att det inte går något bra på tv. Hatar att jag förlorar arbetsinkomst och hatar att känna mig så här dålig.
Håller på och laddar ner gossipgirl avsnitt nu på pirate, längtar tills de blir klara så jag kan ligga och få underhållning i form av ren skit. Men, har man läst böckerna är man fast.
Måste ta mig till sängen igen, innan jag nyser ner hela tobbes tangentbord samt julbocken jag "råkade" få med mig i fredags.
PUSSHEJ.

image83

Alanya, 08

Nu är det bestämt. Jag och Nicole ska till Alanya nästa sommar. Så jävla bra. Ska givetvis till Zakynthos också men håller med om att det är dags att testa något nytt. Det blir nog skitkul! Vi tänkte åka i typ början av juni eller nått. Perfekt innan alla äckelfjortisar kommer dit. Förlåt, men jag hatar engelska brudar som går runt med "screw me hard and fast" toppar och korta hotpants. De är bara äckliga, smaklösa och bara usch. Lite klass måste man ju ha. 

Det de inte fattar, trots deras enda syfte att få sex, är att killar inte tänder på för available girls. Det är bara pinsamt. 



 


Blackout

Är det bara jag som tycker Britney är sjukt bra? De där låtskrivarna borde vinna pris för mest personliga, men ändå opersonliga skiva. När jag lyssnar på gimmie more och piece of me känner jag sympati för den psykiskt sjuka Britney. Bra comeback, synd bara att hon inte tog vara på den.
Britney är unik, hon gör inte dramatik. Inte som Paris som medvetet lägger ut sexfilmer etc. Britney är ett äkta psycho. Hon gör inte saker med flit, hon gör saker för att hon är galen.

Bevis, kolla här. Stjäl en tändare framför alla.


Julefrid - my ass

Asså palla. Nu är det katastrof igen.
Sitter hos Tobbe, har kollat alla tre av veckans avsnitt av andra avenyn. Ska bo här ett par dagar nu. Jag känner mig ledsen och arg, egentligen. Men för mig är det allt eller inget, känslomässigt. Just nu känner jag mig ganska avstängd.

Är som sagt var ledig imorrn eftersom jag tog ledigt förra veckan för att börja på mitt nya jobb, som jag inte längre ska börja på. Det känns ändå rätt okej. Ska nog jobba på Makalös imorrn, kväll kanske. Vill inte förlora alltför mycket arbetsinkomst, och på torsdag, då ska jag hjälpa mormor att städa.

Sitter och spelar nätpoker nu, på Tobbes sida givetvis. Ska vinna ikväll, annars blir jag tokig. Någon som vill ta en fika imorrn på dagen, hör av er in that case. Behöver lite umgänge, annars blir jag tokig. Men, är åtminstone nöjd med dagens shopping samt att jag har helt underbara vänner och en underbar pojkvän. PUSS till alla er.
pusshej. till er andra.

Jag och Krimmy, moderna skins?

Haha, något som är roligt är att jag och Krimmy kommer ha Martens på nyår. Båda två, jamenar, hur skin är vi egentligen? Inte alls förmodligen. Men vi är coola. Och nästa helg ska vi på någon typ skin/ska/reaggaeclub. Alltid kul att prova nått nytt. Hm, vad ska man ha på sig om inte Doc Martens. Mohaha.

Vi är sånna Wannabes, eller snarare fashionporno's eller nått?

Shopping idag.

Idag shoppade jag med Hélene. Var trevligt. Länge sen jag träffade henne. Jag hade valt söder eftersom jag tycker att de har bäst affärer. Köpte ett par jeans, en lång munkjacka, ett par knästrumpor och en vanlig vit v-ringad tröja. Bra tycker jag. Verkligen saker jag behövde. Hélene hittade också en hel del, kul. Hon är duktig hon. Hon är inte shoppinggalen som jag och istället för att bara köpa en massa saker för att man har lust går hon ut någongång i halvåret och shoppar typ, och då blir det mycket.
Vi åt mat på tacobar och snackade en del. Me like.

Blir nog trots allt inget med det där jobbet. Var tvungen att jobba i Barkarby och det är fruktansvärt långt för mig att åka dit och absolut ingenting som funkar i min vardag. Men jag är glad att jag fick chansen. Får väl fortsätta jobba lite på Makalös istället, känner mig redo nu.

Ikväll blir det pojkvänsmys framför andra avenyn. Tre nya avsnitt idag. Wie. Jag är alltid på dåligt humör när jag ser det sista och känner verkligen hur jag längtar till nästa söndag. Men snart är det söndag igen. Snacka om insnöad jag är.
Ringde Makalös nu, tror att jag ska jobba där imorrn istället då.

PUSSHEJ

Orka.

Orka med jobbiga relationssnack vid den här tiden. Jag har varit på krogen ffs. Jag är inte direkt tillgänglig för sånt här. Jag vill ligga i sängen, mysa och typ sova? inte facebook, ingenting.

Söderkällaren

Hej, eller nått.
Kom precis hem från Söderkällaren. Var en skit trevlig kväll med brudarna. Kul att Nicole joinade.
Blev givetvis fruktansvärt irriterad på en brud som dansade där, men det hör till. Vi satte oss med några killar som av någon anledning snodde Nicoles jacka (och halsduk) och sedan lämnade in dom. Typiskt skåningar.
Sen drog vi till donken som vanligt, två cheeseburgare utan bröd blev det. Sen drog jag hem eftersom jag omöjligt kommer in på GÖTA KÄLLARE. Träffade en otroligt trevlig kille, Jerry på tunnelbanan. Han hade rosa läppstift, jacka och hår. Skulle till skarpnäck. Fick hans nummer, skulle höras någon gång på jullovet, "han var sjutton".

Nu borde jag sova, men känner mig sviken eftersom han inte svarar på mobilen, eller för den delen bryr sig om att kontakta mig. DÅLIGT. Det är inte direkt att han sover. Jimmy sa att han spelar poker, ovanligt. Men, man kan åtminstone höra av sig eller? helt jävla sjukt.
Nu ska jag sova, tror jag.
Efter msn chatt på fyllan,
PUSSHEJ


Söndag: Shopping med Hélene.

Imorrn ska jag och Hélene ut på stan och shoppa julklappar till mig typ. Vill inte hamna i den här "vi går in på hm" och komma ut med saker som egentligen inte är jag, bara för att det är billigt  där. Tänker nog istället satsa på lite färre saker som kanske är lite mer rätt. Tror vi ska gå till Skrapan, grymt bra affärer där, och även Götgatsbacken. Där finns ju blandannat American Apparel, Monki och Weekday (de två senare är inte mina favoriter men en del grejjer är snygga). I Skrapan vill jag gå in på ETC, LEVIS, mm. Ringen kanske det blir också, dom har ju styrt upp sig lite på senare.

Har åtminstone kommit på vad det är jag behöver;
nya jeans
knästrumpor
lång kofta
nyårsklänning,


framförallt.
Nu ska jag skicka in hemsidorna lite så att jag får nått grepp över vad jag vill ha/passar i.

Rapport: Makalös julfest Arboga

Julfesten blev riktigt lyckad. Började med att var och en fick en liten pava vin i bussen. Lärde känna en astrevlig brud, Michaela hette hon. Folk började bli party på grund av vinet (men även spriten i sprite-flaskorna) och stämningen var bra. Efter detta fick vi fördrink (jag två), och förrätt. Salladgrejj fick jag, andra fick laxmousse-nått. Sen sjöng Vice-VD:n för oss. Några fick priser och konferienciern var duktig, väldigt duktig.
Maten kom in, fläskfillé med vitlökskräm och potatisgratäng, grymt bra. Två glas vin (tror det blev tre för mig) till maten. Vi hade fått bordsdam/bordskavaljer, och som tur nog fick jag en från Stockholmskontoret.
Han var trevlig.
BTW. Snackade en hel del med säljledarna och upptäckte att jag hade saknat de grymt. Snackade också med bossen. Allt var på topp, kan man väl säga.
Kul att träffa sina tidigare bekanter därifrån och så. Bussen gick därifrån vid 01:00 varpå jag somnade bums. Min snälla pojkvän hämtade mig när vi blev avsläppta vid Makalös.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Skulle badat med Nicole men det gick ju inte eftersom de förbannat nog spärrat hennes konto på gymmet?

Julfylla?

Det är sjukt många som ska ut på jul har jag märkt. Varför? Har det alltid varit så eller är det bara någon ny trend att bojkotta julemyset med släkten och supa sig dyngrak? Vet inte. Kanske.
Funderar själv på att dra mig ut till någon krog på julaftonsnatten, uppe ska man ju ändå vara. Men som sagt, faktum: Jag och Johanna ska jobba dagen efter "men dee e luugnt", skulle hon säga. Det är väl lugnt. Man behöver ju inte supa sig aspackad bara för att man går ut och firar jul på krogen?
Borde isåntfall typ köpa en julutklädnad. En kinky en. Någon som har ett bra tips?
Ska kolla runt lite på nätet, se om man hittar nått? Buttericks kanske har annars.

Hittade en snygg på Bodega. Gå in för att se.

Pappa pompidoo

Träffade pappa idag. Det var länge sen, men same same never different med pappa asså. Vi snackade om allt mellan himmel och jord. Vi åt indiskt "chicken tikka butter masala". När jag flyttar hemifrån ska jag lära mig att laga indisk mat, det är grymt gott. Och hyffsat nyttigt, tror jag?

Har fått grymt ont i öronen, vill inte bli sjuk nu till helgen. Ska ju på party imorrn och jobba, förövrigt.
Ska nog blondera mig ikväll igen, var ett tag sen, plus att jag är trött på att folk säger "nu håller din bruna färg på att försvinna", VA? vadå. Jag är ju blond nu igen, är jag inte det? Har jag gått och blivit färgblind?

Väntar på att Tobb ska komma hem. Vill hem dit och sova nu. Myspys. Måste vara pigg och utvilad imorrn.
BTW. Jag vill ha min tequila av Andreas som han lovade köpa för att han drack upp min, where is it?



Tillbaks till verkligheten.

Jag lyckades hinna med allt igår. Gick på stan med Ahmed och köpte fina julisar till Tilde. Hon kommer att bli grymt glad. Sen gick vi och käkade, trevligt trevligt.
Efter det åkte jag och tränade. Blev mest styrka, fick håll när jag försökte springa eftersom jag hade ätit innan. Sen blev det bio med mamma. Vi såg filmen LEO. Grymt bra, men väldigt hemsk. Något som var annorlunda var att rollkaraktärerna hette sina rollnamn även i verkligheten. Vad Fares menar med det måste jag läsa om.

Idag har jag varit sjukt trött. Som vanligt. Ska äta middag med pappa på indiern. Trevligt, länge sen vi sågs. Tror dock att jag skippar grekiskan, har ingen ork kvar. Plus att jag börjar få ont i både öron och hals igen!
Imorrn är det Makalösparty så måste vara pigg och frisk då. Just nu sitter jag och dricker julmust light.

Skäms fjortis skäms.

Läste precis Blondinbellas blogg, som vanligt.
Men ska sluta med det snart. Förrut tyckte jag hon var smått ball som lyckats starta företag på sin blogg. MEN. Det tycker jag inte längre. Jag tycker det är vidrigt att en 16/17 årig brud ska kunna uttala sig på livet och världen ur sitt sammanhang och samtidigt vara en förebild. I sitt senaste inlägg beskriver hon att hon tycker att det är tjejernas uppgift att se fräscha ut med mera. Är det bara jag som undrar, vem pratar hon med?
Hon är otroligt egoistisk i sina uttalanden och tycker framförallt att hon är sorglig. Jag tycker det är sorgligt att det finns så många tjejer därute som ser upp till denna uppblåsta 16 åring som tror att hon kan styra världen. Hon borde istället växa upp, uppleva saker, få erfarenheter från mer än sitt eget "perfekta" liv. Först då blir hon trovärdig.
Om jag vore moderat skulle jag skämmas över henne. Hon är otroligt motsägelsefull och otroligt barnslig och borde inte hela tiden hänvisa till moderaterna. SKÄMS!

Bloggsnabbis.

Ätit god mat, hälsotallrik på Crave i Hornstull. Bra blandning av mat där, trots sunkställe.
Nu ska jag tillbaks till kontoret ett svep innan jag går och städar hos en av mina damer.

Det luktar lussebullar här, och det ska ju inte jag äta. Kanske ska köpa lite mörk choklad, det är iaf inte allt för onyttigt. Ska inte falla tillbaks i gamla mönster. Måste styra upp mig igen. Eller läkerol kanske. Hmm. Får se.
Försökte kopiera in en bild här på mig och min fina Tobb. men gick inge bra, kanske beror det på att det är en officiell dator det här.
PUSSHEJ

Godmorgon för vissa, godmiddag för andra. Typ mig.

Har upptäckt hur otroligt mycket mer man hinner med när man går upp tidigt. Inte för att jag någonsin skulle överväga att gå upp halv sju om jag var ledig, men ändå. Har hunnit med de flesta av mina morgonärenden nu och väntar på att Johanna ska joina för lunch.

Vissa på mitt jobb är ganska ansvarslösa. Man måste väl ändå ringa och sjukanmäla sig ifall man är sjuk. Jag tycker det är orättvist mot arbetsplatsen men framförallt för schemaläggaren/planeraren. Hur kan man vara så ansvarslös när man är typ medelålders?
Det är iofs sånna människor som får mig att bli stolt över mig själv, för att jag aldrig skulle göra så.
Träffa Ahmed sen, och träna. Undrar vad jag ska önska mig i julklapp typ. Vet nog vad jag ska rekommendera Ahmed att köpa till mamma och Tilde. Men mig själv, ingen aning.

Längtar efter min pojkvän, den här veckan kommer vi ses lite. Fast den här gången är det främst mitt fel, helt uppbokad och har många saker i rullning. Lovar att vara mer tillgänglig nästa vecka. Eller lovar och lovar, jag ska se till (hur det nu ska gå). Tandis imorrn, förmodligen sista gången innan jag får börja betala (suck). Men, hoppas de hittar de fel de ska hitta innan jag fyller 20 och påbörja behandlingen så att jag slipper betala. Känns inte jättekul om jag skulle behöva göra en rotfyllning för 4000. Har helt enkelt inte råd. Hur klarar sig vuxna människor? Har de typ ett konto som ska täcka upp sånna avgifter? Eller betalar dom via avbetalning? De flesta har åtminstone inte typ 6000/4000 kr att bara lägga helt plötsligt.

PUSSHEJ

Till Blondinbella - Om hon inte skulle ha sollat bort dessa typer av kommentarer.

Det är verkligen grymt att du lyckats bli så stor, så pass snabbt och så pass ung. Men.
Jag tycker verkligen inte att du är någon bra förebild. Det är farligt, att i din ålder, vara förebild. När man fortfarande håller på att utvecklas som människa, uppleva saker, erfara saker. Det kan bli väldigt fel, och det kan stämpla dig för alltid. Du har inte upplevt tillräckligt mycket för att ha alla dessa åsikter. Du har levt ditt liv, ja, det är sant. Men hur kan du påstå massa saker utan att överhuvudtaget ha övervägt att se andras perspektiv på saker och ting.
Det är väldigt många unga tjejer där ute som ser upp till dig, som gör det på riktigt.
Har du tänkt på att du i många av dina inlägg nischar din fanclub. Genom att du, 17 (eller hur gammal du nu än är) skaffar en assistent, köper päls mm får säkerligen många unga tjejer att känna sig fel och utanför, likväl som det får dig att känna dig rik, lyxig och glamorös. Du låtsas att du inte tar åt dig av vad folk skriver till dig etc. Jag undrar bara, till vilket stadium i sin självinsikt har man nått när man inte längre bryr sig, tar in, eller överhuvudtaget anstränger sig att se något rationellt i alla kommentarer till dig. Att du inte bryr dig om att du provocerar. Det är något som är riktigt fel med det. Vissa tycker allt du gör är rätt, MEN, det finns en hel del som tycker du är bra men som tycker att du överdriver eller provocerar.

Mitt tips till dig, lilla flicka. Åk ut i världen och se all fattigdom, åk ut i världen och se utrotningen av de djur du väljer att bära. Åk ut, och försök åtminstone ta in något annat än din lyx och flärd, då kan vi snacka förebild.

Som Tobbe brukar säga;
Mischa, varför bryr du dig?
Svaret är: jag går bara in på sidan för att bli irriterad eftersom hon är så otroligt uppblåst och vet så lite om livet.

Inspirerande utbildning. - Ännu en sömnlös natt - Planering resten av veckan.

Nu är det klart. Har fått jobb på megaphone och ska börja jobba då och då som säljare inne på Onoff och Siba, vet inte riktigt vart än. Men förmodligen Globen. Mötet/utbildningen var väldigt inspirerande. Tror att jag kommer lyckas bra. Är övertrött och speedad nu, och mardrömmen igen. Pojkvän ska sova nu. Buhu. Ännu en sömnlös natt.

Imorrn blir det jobb som vanligt. Är rädd att jag sliter ut mig lite grann, bokar in mig på för mycket etc. Funderar på att gå ner i tid till 4 dagar i veckan på hemtjänsten. Ska höra imorrn om möjligheterna. Trivs bra men kan vara skönt med lite avlastning typ.

Planer för imorrn:
1 - Jobb, 7.45 (svintidigt) till kvart i fem.
2 - Träffa Ahmed och juleshoppa, förhoppningsvis lite julklappar.
3 - Träna, gym + kondition
4 - Bio med mor min, LEO, ska vi se.

Planer för torsdag:
1 - Tandläkaren 8.10
2 - Jobb till kvart i fem.
3 - Träffa pappa och käka middag.
4 - Sista gången på Grekiskan, borde plugga mer.

Planer för fredag:
1 - Jobb, 7.45-16.00
2 - Makalös julfest, samling 16.30
3 - ca 03.00 tillbaks vid centralen. Kanske har jag en snäll pojkvän som hämtar mig, vem vet?

Lördag:
1 - Ledig, och det tänker jag vara, sovmorgon.

gonatt, pusshej.
Söndag:
1 - Julklapp: Shoppingdag med Hélene.

Stolt vän.

Jag är otroligt stolt över dig. Du ska veta, att även om vi haft våra duster, så kommer jag alltid att finnas kvar för dig. Och då menar jag inte bara som "lyssnande kompis" utan som din riktiga vän. Vi har många roliga minnen tillsammans och delar otroligt tuffa men roliga minnen. Alla fester, all badtillfällen, klormaffian. Jag tycker att du har gjort grymma framsteg, och det gör mig gladare än du tror att du mår bättre, och framförallt vill försöka leva.
Kämpa på, det kan bara bli bättre.

ÄLSKAR DIG!

Från "no life" till BUSY.

Förra veckan hade jag verkligen nada att göra. Längtade som fan till helgen, nu känns det mest stressande att tänka på helgen. Kom nämligen på att det är så otroligt mycket som ska vara avklarat till dess. Bland annat det här nya jobbet. Konstigt nog hade arbetsgivaren ifråga inte hört av sig till min boss, undrar om han har ringt Melki?
Hur som helst, infomöte idag, eller typ utbildning.

Skulle tränat som sagt, men kom på att jag inte kommer att hinna det, tyvärr. Det stressar mig ännu mer att jag inte kommer hinna träna någon av dagarna. Förhoppningsvis imorrn kanske, jag ska ut med Ahmed på stan och sen bio med mamma, kanske finns någon lucka där någonstans? Vill och måste verkligen träna. Vill verkligen komma in på polishögskolan. Jag och Nicole ska åtminstone börja simma en dag i veckan, eftersom jag är så otroligt dålig på det. Det är nog det testet jag kommer ha svårast att fixa.

Måste äta något innan utbildningen. Johanna får följa med, annars jävlar. MOHAHA.
Undrar hur det är med Krimmy, har inte hört något. Hör av dig människa!

Och, over and out, bevara mig från Blondinbella!

mess gone good

Nu är allt äntligen fixat - puh.
Var precis inne och handlade åt en, och passade på att kolla e-posten, som jag numera använder aktivt.

Ska bli kul att gå på Makalösfesten på fredag. Säljledarna verkar tycka att det är kul att jag ska komma åtminstone, och det är väl typ de enda jag känner som ska dit? eller nått.
Ska iväg och simma efter jobbet idag, tränade igår. Men måste hålla igång nu inför polishögskolan, nu orkar jag ju som sagt var mer också eftersom jag äter kolhydrater igen. Ibland fel sorts - som typ idag. Köpte godis, men det beror på att jag somnade i soffan på jobbet - Inte bra. Men. Imorrn blir det inget sånt. Ska kompensera det med den onaturligt roliga aktiviteten simning (snark). Inte riktigt min grej, men mamma säger att poliser måste kunna simma bra. Och jag simmar typ som en hund (tror jag är närmsta jämförelsen).

Åt Kyckling provencale till lunch, smaskens. Nu är det städning som väntar.
Hörs senare!

Bad start on my new life, BLÄDAG.

Idag har hitills varit den sämsta dagen på länge. Upptäcker imorse, med panik, att jag inte fått kontakt med någon av mina potentiella referenser. Upptäcker även att mitt sl-kort är slut så får köpa smsbiljett. När jag ska visa upp den i spärren säger spärrvakten "jag ser inte", varpå jag stoppar in telefonen i luckan, "den är uppochner", jag stressad. Tåget kommer. Suckar. han: "Är du dum i huvudet eller?"

Fyfan. Inser också att ingenting kommer att bli som man tänkt sig under dagen. Att man trots självständighet ändå är så jävla beroende av alla andra. Usch. Suck. BLÄ på idag.
Vad fasiken ska jag ta mig till? Måste ju ha den där referensen, det är typ det precis allting väger på. Fan.

Ska äta lunch med Johanna snart. Har klarat av alla morgonbesök, utom ett. Men det kan jag ta sen eftersom vederbörande inte är hemma. Längtar efter Tobb, känns som att vi inte har gjort nått ordentligt på evigheter. Han bara spelar och spelar.
Så. Vad ska jag ta mig till?
Får prova att ringa Linda igen, lite senare och se om hon svarar. Får akutspringa in (isåntfall) på en seven eleven, mejla över hennes nummer till arbetsgivaren på mitt eventuella nya jobb. Försöka få tag i läraren jag skulle fika med idag och säga att jag måste på utbildning. Jag hatar sånt här.

Jaja, btw. Pusshej så länge. Vi får se om något av alla sakerna ordnar sig.

Natacha Peyre

Hon är snygg, fine. Hon är jävligt snygg. Men,
läste hennes blogg häromdan. Människan är (typ 20 va)? och skriver som en fjortonåring. Kan detta bero på att hon regregerar till barnstadiet eftersom hon skaffade sina lösbröst för tidigt. Hmm...Hon verkar vara snäll iaf Natacha. Och det är väl positivt.

Ibland undrar jag om hon skulle vara känd utan sina bröst. Förmodligen inte. Inte det att hon är ful, hon är jättesöt. Men så speciell är hon kanske inte. Eller iofs, vem är det? Jag gillar iofs Carolina Gynning. Det känns som att hon har gjort sig ett mer personligt namn än Natacha. Alla känner ju till hennes flippade humor och hennes typ, tja, vad ska man säga. Speciella attityd. Vad tycker ni läsare om glamourmodeller? Har de någon talang eller är de endast blonderade brudar med silikonbröst?

 Natacha
 Gynning.

Effektivitet - ovanligt.

Jag brukar inte vara ens hälften så effektiv som jag varit idag. Idag har jag hunnit med,
1 - Servera frukost till mina kära tanter.
2 - Bloggat
3 - Varit hos läkaren.
4 - Varit på arbetsintervju.
5 - Varit på apoteket.
6 - Ringt efter referenserna.
7 - Tränat.
8 - (ska diska nu, och sen sova)
Allt, trots att jag bara sovit 4 timmar idag. Kan tänka mig att det syns rätt väl också. Därför jag var så spacklad idag. Men, det var väldigt skönt att träna. Tvingade mig till att springa 22 min i ett svep, även om jag tycker det är enormt tråkigt att springa så länge. Tackar Ipoden för det. Idag spelades mest, no one - Alicia keys, logiskt - Petter (ft. Säkert), apologize - Timbaland, Piece of me - Britney Spears, gimme more - Britney Spears.
Vet inte riktigt om det var en så bra träningsblandning, men det underhöll mig. Huvudsaken.

Läskigt också, tror att jag såg Chrippa på gymmet, men jag tror inte att han kände igen mig.

Run for your life biatch.

Leave Britney alone.



Så stenad, hjälp bruden. NU

Nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp, en extern hårddisk.

Snälla, kan någon ge mig en extern hårddisk så att min data blir brukbar igen. Det går helt enkelt att ha en dator med 20 GB hårddisk om man är fotograf som jag (...NOT)
Ska nog önska mig en av Ahmed, jag och han ska ut på stan på onsdag och han undrar vad jag önskar mig, nu vet jag. Men samtidigt, hur kul är det att få en extern hårddisk i julklapp när man kan få något snyggt och underbart. Hmm. Nu blev jag kluven. Men, jag behöver verkligen en. Plus att jag faktiskt ska ut på shoppingrunda med Helene på söndag. Det blir trevligt.

Börjar bli lite nervös inför arbetsintervjun. Men jag vill ändå tro att man bara ska vara sig själv och göra det man är bra på. Jag är en bra säljare, det vet jag. Varför tvivlar jag ens?


Kanske en sådan här, endast 990 kr på Siba.

För att jag har världens bästa vänner, här på Söderkällarn.

(Förlåt att jag snodde din bild Krimmy)
Klicka för att stänga bilden

Kort jobbdag.

Nu är jobbandet slut för idag. NU är det bara farbror doktorn och arbetsintervjun kvar. Är inte särskilt nervös, brukar fixa det bara genom att vara mig själv på ett improviserande sätt. Frågade bossen idag, solstrålen, om hon kunde vara min referens. Svaret blev ja. Borde dock försöka få tag i någon på Makalös som kan ställa upp idag. Det är ju trots allt en säljartjänst jag söker.

Tänkte på idag att det borde vara sjukt meriterande att ha jobbat som vårdbiträde. Det är ett arbete när allt ansvar för några personer ligger på en själv. Man ska se till att de äter, får medicin, duschar, har mat hemma, har det snyggt och städat och framförallt att deras hälsonivå håller en bra standard. Det är mitt ansvar. Och jag är stolt över att ha det ansvaret. Jag är pensionärernas fönster utåt den stora moderna världen och på så vis tror jag att jag betyder rätt mycket för dem.

Mamma blev lite sur idag på grund av att jag har hennes dator och inte fixar min egen. Det har hon rätt i, men det är sånt fruktansvärt projekt med datorer, och mina/min är det alltid fel på. Det spelar ingen roll vad jag gör, teknik och jag går inte ihop. Trots det så ska jag envisas med att hela tiden ha det senaste.
Någon som vet när Iphone kommer till Sverige btw?



image81
Dalen, here I come.


Gah arg.

Är så enormt trött på alla uppkäftiga typer som tror sig veta saker som inte är sanna bara för att höja sitt eget ego. Lägg ner skiten bara. Jag kommer åtminstone aldrig hävda att du har rätt, aldrig. För det är bara jag som vet sanningen innerst inne, jävla nolla.

Nog med energi på det.
Måste boosta mig med lite positivt nu inför morgondagen. Vad ska man ha på sig och hmm. borde väl egentligen läsa på lite fakta om företaget. Kanske hinner imorrn innan läkaren.
Upp tidigt imorrn igen. Suck. Känns så otroligt tungt att gå upp innan det blir ljust. Känns som att gå upp mitt i natten. Tur att jag har timat allt så jag kan gå upp typ 10 min innan jag ska gå. Lägger fram kläder kvällen innan, går upp, borstar tänderna, klär på mig, tar grejjerna och går ner till buss 163 mot Kärrtorp - jag vet, jag är lat. det tar typ 12 min att gå till Kärrtorp, men går jag så hinner jag aldrig. Shit. Måste köpa sl-kort imorgon. 370 spänn åt helvete känns det som. Speciellt med tanke på hur dåligt SL fungerar. Pengarna borde istället gå till den snälla och ordningsamma busschaffören som tar mig direkt till tuben, inte till han som drar in vagnar på grund av snöslask (=tjänar miljoner på det).




Pics från London, äntligen säger Krimmy.




Men, detta var bara mobilbilderna, du får dock vänta längre på dom andra. Datorn är upptagen :(

Brunett vs Blond.

Nu när jag ändå tankat över bilderna till mammas/min (mohaha) dator. Vilket var bäst?

 

Jag röstar på det blonda, gör du?

Helgens glädje: HP på McDonalds.

Vi syndade med McDonalds igår, de jävlarna kunde inte ens ge korrekt näringsinnehåll på deras produkter. Ringde aftonbladet. De var inte intresserade av den nyheten, den var inte tillräckligt stor. Haha.
Åt åtminstone en McFeast utan bröd och Mozarellasticks. Smaskens. Krimmy mådde illa av Mcdonalds, jag förstår henne. Men, det var gott ändå.

Vi tänkte även göra ett besök i Häggvik, träffa Emma och Alex. Synd bara att vi inte hittade adressen. Ledsen kisar, det får bli en annan gång. Kanske på överraskning? Who KNOWS?
image72


Sunkfaktor 100 %, i väntan på andra avenyn.


Arbetsintervju imorgon.

Imorgon ska jag på arbetsintervju. Inte så att jag tänker sluta i hemtjänsten, men vill prova på lite nytt. Det här jobbet skulle innebära mer erfarenhet inom försäljning, som jag tycker är kul. Skriver mer om det imorrn.

Har inte gjort något vettigt idag. Bara legat hemma och vilat med pojken. Ikväll blir det andra avenyn, ni förstår inte hur mkt jag längtar! Så otroligt mycket. Längtar även utomlands men det blir nog rätt snart. Jag, mamma, Tobbe och Tilde ska nämligen till Goa i början av februari, helt underbart. Värme och ny kultur. Precis vad jag behöver. Sverige är tråkigt. Sen ska jag och Johanna (och förhoppningsvis Krimmy) åka till Zakynthos i mitten av maj för att checka läget och facea min eventuella 1 månad (eller längre) flytt dit. Om det blir så måste, måste Tobbe komma. Annars blir det inte av. Absolut inte en hel sommar utan, absolut inte.

En rolig grej var att jag igår mötta Åsa (capoeiraläraren) igår på Söderkällaren och idag fick jag reda på att mamma och pappa tydligen gått på samma skrivarkurs som henne för länge sen. Scary, världen är liten, väldigt liten miniatyrliten typ.

DÅ var det Söndag igen.

Helgen har varit finnemang. Har mest hängt på Söderkällaren med HP men även hunnit med en god middag hos Lennart och Ying. Trevligt trevligt. Men imorrn, då är det jobb igen. Funtar på att jobba på Makalös. kväll imorrn eftersom jag tagit ledigt eftermiddagen på hemtjänsten då jag ska till doktor sten. Kan vara bra att förbereda sig med tanke på festen på fredag/lördag. Känner ju ingen? Hjälp typ.

Min pojkvän ligger här i sängen och är allmänt bakfull, är stolt att det inte är jag den här gången. Nejnej, jag har varit pigg som en nötkärna hela helgen, underbart. Vad gör man på en söndag, om inte att träna?
Jag ska nog träna idag. Är bra om jag kommer igång ordentligt nu igen när jag har börjat äta mer kolhydrater och orkar mer. Igår åt jag tillexempel en lussebulle (?) och drack glögg det första jag gjorde på morgonen. Borde städa rummet också, men det blir ju - som vanligt - en andrahandsprioritet.
Nej, det blir helt enkelt träning idag. Synd att Nicoles tatoo inte har läkt än, annars kanske hon kunde ha följt med. Får helt enkelt ta mig dit själv, känns inte så kul men det känns bra efteråt har jag kommit fram till.

PUSSHEJ

Även om.

Jag är lite full nu vill jag berätta att jag faktiskt har tränat idag. Körde tre kilometer på typ 16 minuter, helt okej tycker jag, vad tycker ni? Måste börja öva även distans och inte bara köra 2 km, 2 km, 2 km. Nu blev det åtminstone tre och jag är stolt. Hoppas jag hinner träna en kortis imorrn om jag inte har för mycket huvudverk, vatten vatten vatten.  Borde även köpa nya gymkläder igen. Trivs inte i mina. Känner mig klumpig.
Om, alltså Om jag tränar imorrn blir det 2 km det snabbaste jag kan.

Tänkte också meddela att jag och Johanna ska på Petter och Salem Al fakir på debaser/club killers. Hon får välja, gillar ingen av dom men hon följer med på Petter. Cool.

Report, Söderkällaren.

Idag har det varit svårt att få dagen att gå ihop. Mina kära tanter, plus terapeutbesök plus en hel del andra saker. Men det lyckades. AC hjälpte mig där på eftermiddagen. Kan inte säga än att jag är sjuukt trött. Kom hem precis efter kvällens bravader på Söderkällaren. Trevligt att träffa er allihop, saknar sällskap. Och imorrn ,blir det utgång igen. Hoppas på förkrök med Lennart?

Träffade inga skojiga på Söderkällaren, inte som sist. Men vi åt, som vanligt, på Grekisk fastfood (trots att de inte ens är halvgreker, illa). Gott gott, det härliga med måltiden var att vi satt inne på Burgerking och åt, hånfullt och bra. Hittade dock inget treställe att gå till efter, men för både mig och Johanna var det likabra. Vi är sjukt trötta efter vårt jobb som vårdbiträde.
Appråpå jobb så var det en som hörde av sig idag angående ett jobb jag hade sökt. Pratade en del, men sen visade det sig att hon ringde från Göteborgsenheten, alltså helt fel. Tyvärr, hoppas Sthlm hör av sig snart eller nått. Nu väntar jag väl i princip bara på att Tobb ska komma (gud vet när). Blir det loppis imorrn? Ring mig isf Johanna/Krimmy.

Pusshej

Ointresserad = Intressant

Tyvärr är det sant som alla sketna tjejtidningar skriver, spela ointresserad och du kommer aldrig gå lottlös. Jag tycker det stämmer kolosalt mycket. Sen har jag ju också chansen att få uppleva det mycket mer eftersom jag inte ska spela intresserad/har inget behov att spela intresserad eftersom jag har min Tobb. Men om alla tjejer bara visste det så, fyfan vilken makt vi skulle ha.

Idag när jag kom till jobbet hade inget blivit gjort som vanligt och det blev stress. Hann dock med en städning samt följa med en till doktorn. Tycker det är duktigt, för det behövdes. Imorrn blir det dock handling av bara fan. Ska försöka ta en sen lunch så att jag hinner med så mkt som möjligt på förmiddagen. Skönt med en slapp eftermiddag. Hade nämligen tänkt träna imorrn (wiho). Bojkottade gymmet idag med tanke på att jag skulle äta och att det var trevligt att äta med johanna. Man har ju liksom inte all tid i världen. Men, tada. Jag har sänkt mitt rekord på 2 km till endast 9.33, grymt eller? Men tror inte att jag kommer klara 9 till jul som den där instruktören sa. Har tränat för dåligt nu när jag gått på min lågkolhydratsdiet.

Ska nog sola solarium imorrn, måste bara smöra för mamma så att jag får låna pengar. Haha. Jag är ett riktigt fall för lyxfällan.


[Imä ston scholio] - Jag är i skolan

Lärde jag mig idag på grekiskan. Håller på med lite verb, skoj skoj. Snart kan jag ju prata flytande, eller som jag skrev till Kosta "I am kind of a profesional", or.....NOT
Åt middag med Johanna, myspys. Även om vi fortfarande befann oss inom jobbarea (vid Hornstull) så var det trevligt. Har ju varit sjuk = har inte träffat varken Krimmy eller Johanna på länge.

Sen gick jag på grekiskan, och ja. Det tog emot, men jag lärde mig en hel del. Det var bara jag och en till där, stackars läraren. Men han är väl van vid att svaga människor hoppar av "The survival of the fittest" moha.

SMS från Tobbe:
"Hej min underbara sköna. Hoppas du har hittat något fint som present till dig... Blir sen som sagt idag. Älskar dig! Puss puss puss".

Vårt förhållande är ju bara bäst. Mutor funkar alltid på mig. Han får spela, jag får saker. Idag köpte jag dock inget, men desto mer imorrn. Haha. Nejdå. Imorrn ska jag till Söderkällaren och supa, någon som ska med? Vet dock inte vad jag ska ha på mig, vill ha något nytt. Jag är ju nörd. Har ju precis vart i London och ändå nothing to wear. Nu börjar det suga i shoppingtarmen igen. Någon som känner igen sig (Johanna räknas inte, hon bangar aldrig shopping)?
Mammas dator är fortfarande min. Hon trivs bättre med den stationära varianten - tills vidare.
Men, desto bättre. Gillar att sitta som Carrie i Sex and the City i sängen och skriva om skit. Det känns perfekt. Men hon är tönt, det är inte jag. Egentligen förstår jag inte varför jag kollar på programmet, jag hatar ju precis alla (utom Aidan, han är söt). Förmodligen just därför. Jag gillar att strö negativ energi över saker.

Typ. Arg för att Ebba ### von Sydow inte svarat på mitt förbannade mejl. Det visar bara på total nonchalans och väldigt oproffesionellt tycker jag när man driver en sida som ska vara som en förebild för så många.




Hrm, Ms Von Sydow svarar inte på klagomål.

Skrev ett väldigt objektivt (trots att jag egentligen är väldigt subjektivt ställd till den människa) mail till henne igår angående den otroligt dåliga stämningen som råder på Veckorevyn.se. Jag har varit prenumerant väldigt länge och stör mig enormt mycket på alla kommentarer om precis alla bilder. Typ kommentarer om Britney "hon är så jävla tjock" mm. Det förstör verkligen deras sida utåt. Men men, väljer hon att ignorera mitt mail så är hon ju bara lika korkad som blondinbella. Det framstår inte som särskilt intelligent att bara visa "vissa" kommentarer som passar en själv. Får man kritik ska man väl inte antingen ta till sig den eller åtminstone diskutera den, eller ÅTMINSTONE svara. Speciellt om man är ett ansikte utåt. Och speciellt om man råkar vara chefredaktör för nättidningen... Vi får väl vänta och se.

"Sömn är överskattat"

När man själv är hyper, som nu typ. Och min pojk vill bara sova. När bytte vi roller.
Jag vill inte leka rollspel. Det ska vara som det brukar. Han ska "natta" mig och sen sitta uppe hela natten. Det är jag som ska sova. INTE HAN.


Kollar på Scrubs. Gör mig alltid på gott humör. Speciellt Dr Cox av okänd anledning. En annan karaktär som gör mig glad och pigg är Salem i Sabrina Tonårshäxan. Också en härlig person/katt/ficktiv och dåligt animerad katt.
Gillar av någon anledning de överlägsna och elaka, hjälp. Det har aldrig skrämt mig, det är underbart med morbid humor, är det inte?
Ska ladda ipoden med ny musik, det var ages since liksom. Ska ladda in Blackout med Britney, kanske Robyn om hon inte är lite väl mesig för min smak. Tror det. Och James Blunt är verkligen det.
Andreas är imponerad av sin nya walkman telefon. Han är efter, det är lite sött. För en vecka sen kom han in med mina stavar och sa typ "jag lånade dina stavar, vilken enorm upplevelse", ja? Det har jag vetat länge. det är inte direkt så att det inte varit stavgångsnojja i typ 5 år innan det blev substitut för käppar (som gamla människor använder).


Makalösfest "den fjortonde åker vi", VA?

Messade Melki om julfesten som han tydligen redan skrivit upp mig på. Fick svaret "den 14:de åker vi"
Vi ska tydligen till Arboga och ha gemensam julfest med Karlstad? Intressant men omständigt. Skulle höra av mig till Linda för mer info. Eller typ Victor, känns bekvämare så.
Det verkar som att hela Stockholms ungdomsgrupp har jobbat på Makalös, snabb rekrytering kallar jag det. Men jag består, även om jag inte jobbar där så ofta nuförtiden så trivs jag där.
Kollade förövrigt intagning till polishögskolan, ansökning senast den 15:e mars. Good. Då hinner jag deffa lite mer. Idag åt jag min första portion med potatis på jättelänge, det smakade bra i kistan. Ett mål med kolhydrater om dagen i typ en vecka, sen lite mer. Mamma är fortfarande sträng mot mig, "du ska hålla på med det här i ett år tror jag, så du ska äta nyttiga kolhydrater typ quinoa och typ sån där annan pasta". Härligt. Men bra att ha en mamma som bryr sig. Annars har jag en tendens att börja äta för mycket godis igen och vips så väger man 65 kilo eller nått.
Pusshej

godmorgon, 14.35

Sov för länge, idag igen. Men, som Johanna säger; jag måste tydligen sova. Det är det som är min sjukdom, mohaha.
Ringde iaf doktorn imorse, ska dit på måndag. Bra gjort, jag är driftig jag.
Har varit med mamma i Farsta en stund, som rehabilitering inför morgondagens hårda arbete. Men det var bra, hittade julklappar till både mamma, mormor och Andreas. Köpte även julklapp till pappa igår på nätet. Funtar på att köpa resten på nätet, förutom till Tilde och Tobbe som jag redan vet ska få. Hittade sakerna idag men måste vänta på the big fat salary. Eller nått. Köpte även lite rengöringsprodukter till mig från Tobbe idag. Jag ringde först, så skamlös är jag inte. Men han fick faktiskt stanna kvar och spela lite längre för den sakens skull. Deal liksom. Snart ska jag över till Tobbe igen, han har äntligen kommit hem från spelandet.  Men först vill jag duscha, går inte nu, lillasyster badar i en evighet.

Det är läskigt vilken övertalningsförmåga eller typ manipulationsförmåga jag har. Nu ska tydligen vissa hoppa av skolan och typ jobba som volontärarbetare istället. Scary.

Imorrn blir det som sagt jobb men på fredag blir det Söderkällaren, tror jag får med mig Johan också. Och de givna självklart. Det blir skoj. Ivar lovade att titta förbi också. Long time no seen.

Hata julen mer än livet.
Pusshej.

Promenad, 1 timme

Nu har jag och mamma varit ute på en stärkande promenad och vips var huvudvärken borta. Vi gick runt Kärrtorp och det tog typ en timme. Blev mycket piggare. Behövde frisk luft.
Första längre promenaden jag gått sen jag började med GI. Känns bra. Man orkar ju typ ingenting utan kolhydrater, och det är väl inte meningen heller. Men nu har jag som sagt gått in på nystarten. Känns bättre. Jag är ju innerst inne kolhydratstork.
Imorrn hoppas jag att jag mår bättre så att jag kan gå och jobba på torsdag. Vill inte heller smitta ner tanterna. Trots att de tagit vaccin mot influensan vet man ju inte vad som händer om de blir riktigt sjuka.

Såg precis att jag hade placerat Johannes under kategorin "keffa turkar" på min msnlista. Det var lite kul för jag minns fjortistiden som igår haha. Det var alltså då jag skapade kategorin, men det förtjänar han.

Jag har typ snott mammas dator. Hon har inte använt den sen i fredags eftersom jag har den inne i mitt rum, bara för att jag är så otroligt trög på att fixa saker. Jag ska prova det trådlösa hemma hos Tobbe innan nästa åtgärd kan göras åt den. Den är nog för gammal för sånna här nymodigheter. Men jag gillar den endå, förutom att den blivit sjukt trög av någon anledning. Men mammas dator är bäst, har jag märkt. Det är därför hon får nöja sig med min stationära (som förvisso står i deras rum av okänd anledning) sålänge.

Tobb ska komma hit sen med pengar (förhoppningsvis). Han är duktig min docka.

Beskrivning av Krimmy:
Hon såg väldigt punkig ut förrut, men nu är hon mer nedtonad. Lång och smal, säger det dig något?

image67

Borde kanske sagt fotogenique också.

Andra avenynchatt, Spicegirls och en hel del bullshit.

Jag är så patetisk. Så roligt patetisk att jag har sökt upp alla mina "idoler" från andra avenyn på Facebook. Haha. Hittade nästan alla, tror jag. Kul att se lite privata bilder på dom och inse att dom faktiskt inte är sina karaktärer i serien. Längtar till på söndag, då kommer nya avsnitt, wie.

Jag har sjuklig huvudverk. Borde gå ut och få lite luft. Ska höra med mor min om hon orkar gå ut en stund. Pojkvän "jobbar" sent. Jag ska ha minst 10 % för det. Mohaha. Jag är en bortskämd flickvän till en rik pojkvän, rätt ska vara rätt. Krimmy och Johanna är på The hives i annexet. Coolt, rätt nära mig. Hoppas för deras skull att konserten är bra, så mycket pengar som dom la ner på den.

Btw så kan Spicegirls comeback inte bli annat än dålig. Deras musik är inte nytänkande, deras kläder är inte nytänkande och deras utseenden kan snart liknas vid gamla tanter. De var coola på 90-talet. De var unga och hade platådojjor, vad jag vet så kunde ingen sjunga? men det var inne då, inte nu. Förövrigt känns hela grejjen bara plastig, hur skulle det annars kunna bli med madame Beckham i sitt esse. De är passé, de är fula och de är inte särskilt intressanta längre. Ge mig riktig musik, och gärna lite dramatik. Det är inte intressant att höra om deras "babylycka". Men, jag skulle inte banga på konserten. Det kanske blir ett minne värt pengar i framtiden.


Woho, smalast vinner? Jag trodde ni var vuxnare än så? pinsamt.


Är det någon förutom jag som tycker att Blondinbella börjar likna von Sydow i sin framtoning? Lite mer humor tack. 

This is England.

Om det är någon därute som har sett filmen (förmodligen väldigt många) så ska jag nu förklara för er hur riktiga England är. Jag vet nämligen det eftersom jag hamnade på en whitetrash fest ute i Wimbledon (långt utanför London). Var till och med tvungen att ta en buss från festen till tunnelbanan för att komma hem.
Som jag har förstått det ska vi i Sverige vara otroligt glada över vår vinstlott på fastigheter. Vi är vana vid en helt annan standard som jag inte upplevde fanns i London i samma utsträckning. I Sverige är det inte så att bara för att vi bor i Tensta eller t.ex. Rinkeby inte har tillgång till ett ordentligt badrum, eller åtminstone golv som täcker rummen. Det är ingen förutsättning i London. Jag tror att det kan ha en hel del med klassfråga att göra med tanke på att vissa affärer där heter bland annat "upperclass shop" mm. Om vi skulle ha det i Sverige skulle det bli stor rabalder och någon det skulle förmodligen bli värre än upproren mot Marie Antoinette i Frankrike för en hel del år sen. Hur som helst.

Jag tror inte endast att det handlar om klass utan även om prioriteringar. Jag var hemma hos en som hade plasmatv och laptop men inget golv och väggarna såg fördjävliga ut eftersom de såg ut som de skulle falla ihop när som helst. Det handlar förmodligen om vana och om mina trångsynta ögon som bara ser trash. Men det var trash. Därmed inte glorifiera Sverige som land. Jag gillar inte Sverige, men det är tryggt och vi har bra kvalitet på bostäder mm. Men. Vad är vi för människor då?

Detta inlägg kan säkert uppröra. Jag menar ej att förkasta London som stad. Det var väldigt vackert där. Jag vill bara påvisa den påtagligt skiljda standarden mellan lägenheter i Tensta och lägenheter i Wimbledon. Vi i Sverige har det bra, eller så har dom det bättre?

Zakynthos är min ö.

Det dumma naiva talar i mig. Så klart att Zakynthos inte är min ö. Men det känns så. Jag vill inte dela den med massa gamla klasskompisar eller för den delen massa fienden som varit där under samma sommar som mig och gett den gulliga smeknamnet "Zante" som av någon anledning blivit väldigt populärt.
Jag var där innan det blev populärt och jag älskade det redan då. Jag vill inte att ön ska inkräcktas med massa dumma blondiner (motsägelsefullt förvisso) och att de ska ta den till sin. Det är min ffs. Och mina vänners dåra för den delen. Men ingen annan, åtminstone inte i Sverige. De kan väl åka till Ayia Napa eller nått istället. Det är ju mer populärt i Sverige, och jag trodde folk sökte det nuförtiden?
Varför ska man vara så förbannat dum att man åker till Zakynthos, jag hamnade där av en slump, därför är det mitt kall. Jag vet jag låter korkad och idiotisk nu, men det sticker faktiskt i hjärtat varje dag jag hittar någon på facebook som varit där. Jag vill inte dela mina minnen med någon. Absolut ingen.
Bajshej.

Pepparkaketräsket, GI-guru "fel fel fel"

Nu äter jag pepparkakor och fyfan vad gott det är. Jag är trött på GI, jag är trött för att jag inte får några kolhydrater. Många kommer säkert hävda: nu gör du ju så man inte ska göra, gå in på den vanliga livsstilen pågrund av frustration. Men det gör jag inte. Lugn. Jag ville bara ha en dag när jag får äta lite julegott. Imorrn blir det gi-visan igen fast med mer kolhydrater. Jag ska vara hemma imorrn också, ringde bossen och kände mig bra, senare på eftermiddagen kände jag febern komma krypande. Men imorrn, då blir det gi utan kolhydrater till frukost och lunch, till middagen blir det förmodligen lite råris. Succesivt ska man gå mellan faserna, och got yah. Ingen kommer att ha något att säga om det. Så så är det.

Är det någon som har något förslag på vad jag ska matcha mina nya dr martens med? Det känns fel till midjehög kjol, men hyffsat rätt till jeans, funkar det, eller blir det för mycket rassevarning? Inte för att jag har något emot originalarstilen som sådan, men jag vill inte bli klassad som rasse för det.


image65

Jag är grym, jag är 154 cm lång och jag har ett par dr martens, någon som ser liknelserna mellan mig och Shaun? (tomas turgoose)


Rivstarten är uttjatat.

Nej, nu är det nog dags att börja äta lite carbonhytes igen. Jag känner ett otroligt sug efter att fuska nu. Hela tiden, är det inte pepparkakor så är det choklad mm. Därför. Ska jag nu gå in på den såkallade nystarten nu. Då får man äta lite mer. Det är bättre att göra på det sättet än att hålla på och småäta sånt som jag ska undvika. Så nu, frukost. En förpackning keso med strimlad skinka tomater och örtsalt. Mums fillibabba, or not. Men, snart kanske jag får äta pasta och ris och sånt igen. Nyttigare versioner förstås. Kanske lite fullkornpasta, lite surdegsbröd och råris? Potatisgratäng och potatismos blir det väl inte tal om på ett bra tag. Synd, mina favoriter. suck.
Imorrn ska jag tillbaks till jobbet. Mitt huvud är helt bortdomnat, men inte av sjukdom utan av överpigghet. Eller har snarare sovit för mycket. gah, kommer inte kunna somna ikväll.

Pusshej

Julefrid - vad är det egentligen?

Denna glädje kring jul är något som länge konfunderat mig. Vad är den perfekta julen för mig?
Min lillasyster är 7 år, för henne är julen allt. Precis som den var för mig i hennes ålder. När jag var liten ville jag ha en stor tillställning med många människor och att vi skulle vara ute på landet hos mormor och Ahmed och bara ha det mysigt. Så var det oftast. Nu när jag är äldre och ser alla små snedsteg som kan ske under en julafton tycker jag mest att själva dagen är stressande. Så många förväntningar och önskningar som förväntas.

I media ser vi en bild om hur vår jul ska se ut. I både triss och aladdin reklam ser vi leende gamla mormor leka med de stojfria barnen med tindrande ögon. Hur ska vi göra för att våra barn ska tindra och hur gamla mormor inte ska få hjärtattack av allt som ska ordnas. För det är så. Barnens eviga längtan på jul är inte ofta så pass lugn och sansad som i Tv och mormor är van att laga all mat, varför skulle hon då acceptera en plats i fåtöljen framför den eldade spisen - hur många har braskaminer installerade i sina lägenheter, förövrigt?
Jag tror att var familj måste tänka efter vad som är bra för dem och hur de vill ha det. Den här julen ska vi fira hos mormor och Ahmed istan eftersom både jag och Andreas jobbar på julafton. Vår familj ska ta med oss lite mat och givetvis ska mormor få laga det hon tycker om. Lagom till när jag dyker upp kommer tomten och lillan kan i lugn och ro njuta av sina nya julklappar. Då är det julefrid. När paketen är öppnade och risgrynsgröten kokande på spisen. Hela dagen innan handlar om matlagning, stress, resa och förmodligen ett väldigt förväntasfullt barn som blir desperat i sin väntan på jultomten.

Själv tycker jag att det känns bra att jobba på jul, det känns som att jag kan hjälpa till samt att jag kan förgylla många ensammas julafton. Och dessutom jobbar ju Johanna.
God jul på er och låt er inte av Disneys förtrollade jul.


"Bantar du fortfarande?"

Jag hade precis stekt klart den utskurna biffen, hällt upp lite kall bearnaisesås och lagt några små paprikabitar på tallriken när denna kommentar kommer. Det första jag frågar mig är om hon verkligen pratar med mig? Bantar är inget ord jag kan identifiera mig med.
Jag började med GI-dieten eftersom jag hade fått en candidasvampinfektion i magsäcken. Candidasvampen frodas i socker och kolhydrater som för den delen omvandlas till socker i fel form. Därför går jag på GI. Uttrycket banta fanns därmed inte på kartan när jag började byta ut kolhydrater mot goda feta såser och välstekta biffar.
I våras gjorde vi ett arbete om svenska språket, ordet banta var ett sådant ord som användes flitigt under 50 och 60-talet för att sedan bli "jag går på diet". I takt med att banta eller faktiskt gå på diet har bytt form från att äta så lite som möjligt till att faktiskt äta så hälsosamt som möjligt undrar jag nu, vem bantar idag?
Svaret blir givetvis ur allmän vinkel; de flesta. Ordet i sig klingar negativt åtminstone i mina öron. Ordet banta relaterar jag starkt  till anorektiker eller bullimiker som ägnar hela sitt liv åt att gå ner några hekton, som torkar håret innan de väger sig för att vattnet inte ska ge några extra gram på vågen. Inte att äta sunt och försöka må bra på insidan. Att minska sin trötthet och att framförallt motverka en infektion eller en sjukdom. 
 Jag bantar inte. En person som bantar saknar kunskap om sin kropp, en person som bantar vill inte vara sund och frisk, inte i dagens betydelse. Inte ens hollywoodmänniskorna vill identifiera sig med uttrycket, trots att många bara blir smalare och smalare. Ofta finns det ett helt team bakom dessa människor som ser till att han/hon inte går ner för mycket i vikt för att må bra. Givetvis finns det en hel del undantag. Nicole Richie hade anorexia men har idag, tack vare sin graviditet en mycket sundare kropp, även den tack vare en speciell diet, Kate Bosworth likaså. Men, Kate Winslet hade det inte, trots en snygg och vältränad kropp måste hon hävda sig från all bantningspropaganda. 

Att banta och att gå på diet är inte samma sak, trots det är det många som tror att det är samma sak. I takt med medias propagande om övervikt, och dieter som förespråkas "bli av med dina överkilon" så anser människor att ordet bantning och diet hör ihop.De hör ihop i vissa fall eftersom det finns en hel del människor som faktiskt vill gå ner i vikt med sina dieter. Men långt ifrån alla. Mitt eget syfte är att må bättre kroppsligt och bli mindre trött, att bli kvitt mitt sockerberoende. Att jag möjligtvis går ner nått eller ett par kilon kommer endast som en effekt. Visst är GI en viktnedgångsdiet delvis. Men GI-experterna förespråkar samtidigt GI för både diabetiker som för smala människor som vill gå upp i vikt. Många dieter idag är inte endast inriktade på viktnedgång utan faktiskt på bättre hälsa. Och fråga vem som helst, ingen skulle hävda att de bantar idag. Bantning är tabu.
 
     
Nicole kropp när hon gick på en bantningsdiet.


Nicoles kropp som gravid, fortfarande gående på en diet men en mer hälsosam sådan.

Pappas krönika

Min pappa är tjänstledig lärare men också utbildad journalist, därför är det underbart att han skriver nu. Han har bla skrivit den här nätkrönikan i aftonbladet.
Vad tycks?

Sjuk idag,

Är helt slut, har sovit femton timmar typ. Hostan retar ordentligt i halsen och det skymmer ute, usch. Det är regnvinter i Stockholm, hade vi väntat oss något annat?

Kollar lite bloggar på nätet. Faschineras fortfarande av hur stort bloggen har slagit och att den har nått sådan storhet så att den idag räknas som ett lika stort media som en tidning, fast med mindre trovärdighet. I natonella provet i våras fick vi välja att skriva om bloggens funktion, den har förändrats ypperligt. Kanske ska publicera min text om blogging i Irak och jämföra med nuet. Nej, orkar inte. Är trött och har ont i kroppen. Min chef svarar inte, hon pratar i telefon. Tänkte bara meddela att jag förmodligen inte kan komma imorrn eller, känner mig körd.
Satte in nya extensions igår, tänkte låta bakhuvudet vila. Vad tycks, inte längre hockeyfrilla? (har förlängt håret på sidan så att det inte ser ut som en paige som först är kort och sen lång.

image64

Är det någon som kan hjälpa mig att få igång mobilbloggningen. Min dumma mobil har redan registrerat mitt nummer till någon nyskapad blogg, helt fel. Är det någon som vet hur man gör?

Andra avenyn.

Hata Göteborg men ändå. Älska andra avenyn och Harry Brandelius.
Idag har jag jobbat (trots att jag + hp var ute igår). Det var tufft men jag fixade det. Har varit en väldigt händelserik dag med många larm och avvikelser. Sov inge bra inatt. Tobb kom vid fyra, svårt att somna om typ. Och nu känner jag mig sjuk, halsen är svullen och jag har rethosta.

Igår var jävligt roligt. Spontanutgång till Söderkällaren. Trevligt trevligt. Mysigt att ses över ett par öl (eller 3 glas vin som i mitt fall). Vi är töntiga som inte insett hur bra söderkällaren egentligen är. Asmysigt och lite äldre målgrupp, skönt. Jag dansade med några spaniorskor och typ började snacka med ngåra. En av dem var trevlig och jobbade på Annas pepparkakor. Johanna tyckte att han skulle skicka gratispepparkakor till hennes pensionärer. Det tycker jag med. Sen blev det avslut med en grek. Eller snarare, grekisk mat på grekisk fastfood. Mums. Den har legat där så länge jag minns och ändå, den håller i sig. Jag frågade fräckt nog om de var greker, de som jobbar där. Nej, eller halvt, blev svaret. Illa.

Får se om det¨går att jobba imorrn med halsen.
PUSSHEJ.


Saknar sommaren 07, bigtime

image62


Det är så sorgligt när man tänker på att den goda tiden är passerad. Det man såg fram emot som mest försvann under ett antal digitala bilder. Johanna + Krimmy. NI vet vad jag önskar mig.

Pappa, jag saknar dig.



och du är grym gitarrist och sångare.

B.

livet går, registrerat i mjölkpaketens bästföredatum
vill inte vara en människa som inte lever med resans nyfikna glädje
eller som inte kan glädjas när de första snöflingorna leker på stadens askgrå asfalt


Melankoli vilar över rummet.

Sitter och lyssnar på Apologize. Den är sorglig men bra liksom. Feeling bad mood liksom.
Vill träffa Anna och Johanna och bara snacka och ha det lite trevligt. Och så blir det nog också.

Någon som har ett bra tips på någon billig krog där ljudvolymen inte är för hög, typ chillställe?

I'm a psycho - to late to appologize?

Gårdagen var mycket intressant. Började med jobb som vanligt. Sen terapi och sen mer jobb. Sen blev det glögg och klapputdelning på jobbet. Intressant att se hemtjänstkorridoren byta form till en hönsgård där alla ville bli vackra. Speciellt jag och Johanna dåra som alltid ska vara värst. Kände mig smått för uppklädd vilket ledde till ett antal klädbyten under kvällen. Det var en fettospegel i matsalen vilket inte gjorde saken bättre.
Kvällen blev mycket trevlig med mycket vin och mat. Satt och snackade med de andra vid "barnbordet", var trevligt att ses i ett annat sammanhang. En del deeptalk och en del shittalk.
Sen fick min snälla pojkvän hämta upp fulla flickvännen. Gjorde inte bort mig alltför mycket för en gångs skull. Förutom att jag tog med mig tre öl från festen, men de skulle ändå stänga och det vore inte allt för trevligt om chefen fick dra med sig drickan tillbaks (så resonerade jag).

Idag har jag myst och sovit ut, varit på loppis med mor och ätit Tacos hos c/o Knutås. God mat som vanligt. Kanske ska sova hos Johanna ikväll, vore skönt att bara ha en deeptalk kväll med Krimmy och Johanna. Är ni på eller?

RSS 2.0