fuck money fuck.

Idag köpte jag ett kontantkort till mobilen av frustration. Min mobil suger mellan 1000-3000 kr i månaden! Fattar ni? Helt sjukt. Så från och med nu är det bara kontantkort som gäller. Hör av er (vart då) om ni vill ha mitt nya nummer eller nått.

Gårdagen blev det inget bloggande. Detta berodde på att jag jobbade från kvart i åtta till kvart över nio. Det är duktigt, eller hur? Började dagen i hemtjänsten, slutade den på gruppboendet. Givande men gud så trött jag var. Men det ger mig åtminstone mer pengar. Och pengar. Det behöver jag... Hatar att allt jämt handlar om pengar. Jag har fan dragit ner allt för att ha så få utgifter som möjligt. Men skulder föder skulder.

Ska snart iväg till pojkvännen min. Imorrn är det valborg och jag och Tobb ska grilla hos Billie med hans kompisar, sen ska jag iväg och träffa de kära flickorna. På första maj ska jag jobba men det är inte förrän sent. Hur som helst. Hoppas alla därute mår bra!

Äntligen söndag.

Och jag kan börja leva hälsosamt igen. Puh. Ibland är det bra att utmana sig själv. Iofs, jag känner mig fortfarande febrig och har ont i halsen... Men men...
Trevligt igår hos Michaela men trötta som alla vi var orkade vi inte dra vidare till "chili". Kan bero på att det låg så långt bort också. Så har sovit 13 timmar nu. Skönt.
Idag kommer Nico-pico hem, kul!


dag tre - mitt liv som bakis

Skit sliten jag är asså. Tredje dagen i rad nu som jag vaknar upp och är bakis. Trist, men gårdagen var rolig. Istället för Hells Kitchen (vi måste vara dumma) hängde vi med Jonatan och Jens. Det var skoj. Vi var på kvarnen också ett tag, men där kom inte killarna in. Sen gick vi till Tiffanys och slutligen sjätte tunnan (varför)?
Det var trevligt och vi drack mycket vin. Sen drog vi på efterfest i Stocksund. Där sjöng vi kareoke till Britneys låtar. Jonatan kunde alla texter av någon underlig anledning. Johanna slumrade till i sängen bredvid en däckad Jens. Sen drog jag upp henne och vi åkte taxi hem. Oväntat. Nej inte särskilt...

Varit på loppis idag med mamma och syster. Sen var vi i Globen och jag handlade present till Petra som fyller 18 idag. Grattis grattis. Ska över till Knutås snart och gratulera. Sen ska jag till Michaela och fira hennes födelsedag i efterhand. Det blir typ chillfest antar jag. Sen ska jag väl slutligen bege mig hemåt. Shiet. Morgondagens baksmälla kommer inte bli rolig efter alla dagar av dräggigt vindrickande.
Förövrigt så kom jag och pappa på att svenskar är världens dräggigaste och mest sorgliga folk. Det insåg vi när vi satt avstängda och stirrade ut genom fönstret och inte ens reagerade när en på enhjuling for fram. Det ni.

Vad gör ni ikväll?


another day in hell

Fyfan vad jag är sleten nu asså. Har redan varit ute två dagar irad och ikväll blire utgång igen. Hells kitchen blir skoj, förhoppningsvis...

Har drivit runt inne istan idag eftersom jag skulle möta pappa. Köpte saker på HMs rea och töjde öronhålen. Så nu ser jag bögig ut eftersom jag har sånna där ringar i. Fyfan. Längtar tills jag kan ha virvel. Men det lär ju dröja... Stackars Nicole fick gå och jobba idag efter vår blöta kväll igår. Fan. Vi var på Wollmars först sen drog vi vidare till medis och snaps och alla där älskade oss. Hur som helst. Nu ska jag duscha och försöka att inte vara sliten.

Afterwork

Sitter hemma hos Nicole. Precis jobbat klart på nya jobbet. Massa nya intryck, så känner mig rätt slut. Trots det ska vi afterworka ikväll. Yey det är torsdagkväll! Vår dag.
Nu ska vi äta lite käk och dricka vin så vi kommer i form!

Studentskivan igår sög! Så nu fick jag det sagt också.

puh.

Kom hem nyss från mitt första möte med nya arbetsplatsen. Första intrycket är att det var sjukt bra stämning. Mycket glädje och så. Kommer nog att trivas. Ska på första intro-passet på torsdag. Är nervös som fan. Men det är jag alltid när jag ska göra något nytt.

Imorrn är det jobb som gäller igen. Känns helt okej, förrutom att mina tanter förmodligen inte uppskattar att jag är borta en dag här och där. Det kan jag förstå. Så imorrn blir det till att skämma bort dom litegrann.

Jag och Nicole snackade sex och killar idag... Haha, och ni som känner mig vet att jag inte snackar sex så ofta. Men det var roligt att ventilera olika åsikter om saker och ting. Sist jag snackade sex var det med Amanda, för typ evigheter sen. Förövrigt älskar jag Nicoles lägenhet. Vilken dröm, och vilken inredning och ordning hon har fått. Där vill jag hänga dygnet runt! Men plikten kallar. Nu ska jag ringa hit min pojkvän så jag får gosa lite.

Något som är skoj är att jag och Johanna står med på gästlistan till "Hells Kitchen" på fredag. Asnajs att prova nått nytt. Jag vet, jag är pinsam, men jag har aldrig skrivit upp mig på någon gästlista förrut (offer). Men det blir asskoj, och säkert en hel del kändismingel. Recension kommer sen!

yey.

Sitter hemma hos Nicole nu. Vi har gjort Södermalm. Eller nått. Vi var på skatteverket, tog en yoghurtglass, åt grekiskt och sen gick vi hit. Vi besökte även Itrim som vi eventuellt tänkte börja på. Lät schyst, men var fett dyrt 800 kr/mån. Så det får vi väl se...

image165

Hårförlängning inför studenten?

Om du är intresserad av ett längre/tjockare hår för ett enstaka tillfälle eller för en längre tid. Kolla in vår annons på grannar genom att trycka på länken.


Sommarens mål - Kost och träning.

Kroppsmål: Att gå ner ett antal kilo (kanske två-tre) så att jag känner mig mer slimmad.
Till och med: September -08
Träning: Enbart lågintensiv träning som slimmar kroppen och inte bygger upp.
Träningsformer: Yoga, promenader och simning.
Kost: Ej sötsaker (alkohol är okej, men inte cider och öl så ofta), dra ner på brödätandet, äta en knytnäve kolhydrater till lunch, sallader med protein/kött med grönsaker till middag, frukosten ska bestå av antingen fiberhavregrynsgröt eller kokta ägg.

Så... Då börjar vi då. Eller jag tjuvstartade i söndags litegrann.

Frukost:
2 stycken rallarhalvor med paprika, gurka och ost.
2 stycken kokta ägg med salt.

Lunch:
Grekisk sallad och souvlaki med tzatsiki (älskar grekisk fastfood på Medborgarplatsen en sån här dag).

Middag:

Mellanmål under dagen:
Ett äpple


Ledig sommardag!

Vad skönt vädret är! Helt otroligt! Nu saknar bara lite pengar och en snyggare kropp. Det där med kropp satt jag och tänkte på igår. Jag tycker inte att jag är tjock. Absolut inte. Men jag skulle föredra att vara lite mer slimmad på benen. Det värsta är att så fort jag börjar med styrketräning ser jag ut som en biff. Det vill jag inte. Därför tänkte jag sätta upp mitt allmänna mål här i bloggen som ska gälla under sommaren...

Ska träffa Nicole snart. Vi ska hänga runt på söder och sen ska jag på kvällsfikan. Är lite nervös! Men det går nog bra. Gud vad jag vill shoppa! Heelt sjukt. På fredag gäller det! Då ska jag väl åtminstone kunna köpa något av mina dyrgripar jag vill ha.


Dagens plus

+ Jag var euforisk hela dagen, en måndag.
+ Jag har inte ätit något godis
+ Jag får vara ledig imorrn
+ Mamma betalar studentskivan på onsdag (tack)
+ Min och Johannas plan att göra Stureplan på fredag. Skoj. Long time since.
+ Jag hade nya skor idag.
+ En del av mina kollegor är roliga att snacka med!

(Töntiga listor men tänkte höja optimismen i den här bloggen efter allt svartsynt)

Veckans planer.

[ X ] Kvällsfika på nya arbetsplatsen.
[    ] Hells Kitchen med Johanna.
[    ] Michaelas 20-årsfest.
[    ] Shopping.
[    ] Öva på frisyr.
[    ] Färga min risiga utväxt.
[    ] Promenad med Nathalie.
[    ] Ut med Nicole på torsdag.
[    ] Studentskiva på onsdag.
[    ] Intropass på torsdag
[ X ] Hänga med Nicole

Fan, jag börjar bli busy asså. Roligt men shit, hur fan ska man hinna med allt?

Jag och rollatorn.

image164

Perfekt dag att ta ut sina tanter. Skönt fotstöd tycker jag och fylls av sommar.
P.s. kolla in mina nya air force. Äntligen ett par i min storlek (jag vet, de säljs inte längre för att de är såkallat"ute")

Dagens timanställnings-shit.

Asså visst, jag har sagt att jag gärna jobbar tre dagar i veckan istället för fyra (det minskar). Men nu fick jag reda på det typ en halvtimme innan jag slutade. Vad är oddsen för att hitta jobb till imorrn då liksom?
Samtidigt måste jag säga till 2 veckor innan (eller iofs. de brukar vara schysta) för att bli 100% beviljat ledig. This sucks. Men samtidigt. Jag förstår att hemtjänsten inte kan ha så många fastanställda. Antalet pensionärer kan ju minska radikalt på bara en månad.

Imorrn ska jag till mitt nya jobb och presentera mig och så. Är lite nervös men det går nog bra! Nicole jobbar ju där, det känns tryggt. Men... Nu när det är så fint väder har jag lust att gå ut ikväll. Fuck. Den här sommaren kommer det bli mycket afterwork och mycket öl (shit vad jag snackar, gillar inte ens öl) men på sommaren hör det till...

Sammanfattning gårdagen.

Igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Den blev mycket bättre!
Istället för att gå på yoga ringde Nicole mig och Johanna och frågade om vi ville dricka folköl och röka vattenpipa. Självklart ville vi det, en sommardag som igår! Vi gick hem till Nicole och spelade TP. Mycket trevligt. Vi insåg typ att vi har intellekt som en 11 åring. SKOJ. Hur som helst hade vi sjukt trevligt. Vi drack öl och sen kom Amands (Amanda) dit och det blev ännu trevligare. Inser verkligen hur mycket jag saknat henne!
Roligt att tota ihop ett sånt där gäng igen, det var ju ages sen vi träffades allihop! Gjorde att jag blev euforisk av situationen och känner mig faktiskt glad (?) trots att det är måndag...

Ska snart äta lunch med Johanna. Skönt.

BAJSHEJ

Fuck bloggen!

Nu fuckade bloggen upp sig också. Trevligt... Jaja, fler bilder kommer väl sen!
bajshej

Helgens bilder!

image161

image163

Söndag, det känns okej?!

Nu när jag är ledig på fredagarna så blir helgerna så långa. Men ändå är det söndag så snart igen. Idag blir det ut i solen. Ska först ta en promenix, gå på poweryoga klockan 17, och sen träffa "amands" som hon så snyggt heter i min mobil (på fyllan). Det blir skoj att skvallra och umgås lite.
Nu i helgen har jag kommit fram till att yoga, det är min grej. Slanka muskler och må bra för kroppen? Sen ska det givetvis kombineras med promenader/lätt joggingturer vid sidan av. Låter bra. Idag (och imorrn, och resten av mitt liv typ) börjar mitt nya liv. Haha. Typiskt söndagssnack.

Kommer väl in lite bilder från helgen snart antar jag. Den som lever får se!

Bajshej


never dumped someone before?

Grejjen är att jag och "dockskåp" har haft ett jäkligt mysigt dygn på landet. Behövdes helt klart tid för umgänge. Vi har bara segat och vart inne i Norrtälje "the town".
Kom hem precis efter en "dryckkväll" med tjejerna. Först var vi i Nicoles härliga lägenhet (vilket jäkla kap. Im lucky for you thou) och sen gick vi förbi "sjätte tunnan". Men allt efter lägenheten var bara depp. 

Nästa torsdag ska jag och min kära ut och festa. Då blir det den vanliga stilen! Saknar dig i min vardag min underbara!

Strålande dag!

Ska snart träffa upp Michaela för vår lunch. Ska bli superkul att träffa henne! Var så längesen. Kanske blir en liten promenix också? Vem vet...

Hörs sen!

Matdagbok: gårdagen + idag

17/4:
Frukost:
Fullkornshavregrynsgröt med strimlat äpple och kanel plus en deciliter mellanmjölk
En finncrisp-skiva med philadelphiaost och gurka.

Lunch/Middag:
Grekisk sallad med 4 ägghalvor.

Mellanmål:
2 äpplen, 3 popcorn (jag vet, patetiskt).

18/4:
Frukost:
Fullkornshavregrynsgröt med strimlat äpple och kanel.
En finncrisp-skiva med philadelphiaost och gurka.

Lunch:

Middag:

Mellanmål:


Shopping efterlyses.

Fan. Nu har jag knappt köpt något på en månad, eller egentligen hela terminen. De plagg och skor jag köpt går att räkna på en hand. Det suger att inte ha några pengar. Längtar tills Juni då alla mina skulder är lösta, då min kamera är avbetalad och mitt telenorabbonemang avstängt. Yey. Då jävlar ska jag shoppa för allt jag har missat!
Det som jag saknar mest att köpa är kropp och hårvårdsprodukter. Är suger på Darphins kräm för fastare rumpa (haha), tigis root-bosting mouse och en hel del brun-utan-sol produkter. Har jag tur kan jag köpa dessa saker redan nästa fredag. Jag skulle också vilja ha ett par snygga dyra sneakers, en blommig klänning och ett par riktigt höga, snygga pumps. We will see my dears.

Det är fint väder ute idag va?

Dagens vårdbiträde-outfit (stulet av Johanna, men hon bloggar ju inte)

image159

I hissen i servicehuset

SÅ jäkla less.

Jag vet inte varför. Men det känns som att jag delar rum med en stackars mus som ska bli uppkäkad av massa ormar. Fråga mig inte varför. Jag hade ont i magen hela natten inatt och låg därför vaken sen klockan fyra. Därför jag inte är och jobbar idag. Det har förövrigt varit en sjukt jävla stressig vecka på jobbet (kan det ha något med magontet att göra).

Imorrn är jag ledig, då ska jag träffa min älskade Michaela som kommit hem från Frankrike. Ska bli dökul. Har saknat henne rejält faktiskt. Sen ska jag och bada med Nicole, Yrla och Tilde. Vi är sånna bra storasystrar (mohaha). Sen på kvällen bär det av till Norrtälje med min Tobb. Ska bli skönt att komma bort. Anledningarna är få men viktiga. 1 - För stor förtäring av alkohol, 2 - Inga pengar, 3 - För lite umgänge med pojkvännen. Så det blir bra det.
Åt middag med far min igår på "tre indier". Älskar indisk mat, bara att det blev så sent. Men det var det värt. Vi kollade igenom ett prov han hade skrivit till sina elever i textformatet "comic sans" för att lätta upp de, enligt honom, blytunga frågorna. Haha. Han avslutade frågorna med att skriva lycka till, så hånfullt. Borde inte stå typ innan frågorna? Han är skön!

Snart åker jag till Grekland. Det blir sjukt skönt.

image158


 

Längtar tillbaks som fan. Thailand är mitt nya offer för besatthet




hey fuckers.

Sitter här på sleven och har lite rast. Ska snart jobba vidare. Kommer bli mycket pengar nästa lön! Äntligen... Har varit så jäkla pank den här månaden. Det här är vad man kallar ekonomiskt bakslag. men men, lön nästa fredag? öööh....
Kom på att jag åker till Grekland om typ två veckor. Ska bli så jääävla skönt att komma bort. Solen, vattnet, människorna. Fucking love it.
Såg sista avsnittet av skins igår... Sorgligt att jag får separationsångest även för tv-program. Men för er som inte sett Skins, kolla på det. Så sjukt bra kvalitet, bra skådisar. Det har allt. Och ja. Min smak kanske inte framstår som den bästa efter mina hyllningar av andra avenyn, men fuck it. Skins är bra på riktigt. Andra avenyn är b-budgetserie. Efter jobbet ska jag hem och diska! Roligt. Sen ska jag hämta Tuld för att sen åka in till stan och träffa pappa. Vi ska äta indiskt. Jag känner att på bara nån vecka har jag fått sjuukt häktiskt schema. Måste börja träna snart igen också... Men har satt ihop ett eget träningsprogram som jag kan köra vart som helst. Så, det ska jag försöka göra på... fredag? Nej, tror inte att jag hinner det. Tyvärr!

Mordet på Engla

Det är med tyngd accepterandet kommer. En tio-årig flicka har blivit mördad, påväg hem från fotbollsträningen.
Det som har hänt är fruktansvärt och aldrig någonsin tror jag att jag blivit så personligt berörd av ett mord tidigare. Plötsligt vill jag umgås med de jag tycker om, extramycket. Plötsligt vill jag ge min 8-åriga syster en mobil att ha på heltid för att alltid kunna nå henne. Plötsligt är det värt den där extratiden för att istället för att själv sitta inne, följa med barnen och spela fotboll på gården.
Engla är död men hon har satt igång mycket hos många. Plötsligt inser man vad man har och vad man kan förlora, och hur snabbt det kan gå. Tänker otroligt mycket på hennes familj, hennes vänner och framförallt henne. Men som hennes föräldrar sa "Engla är en ljusbärare". Sverige är engagerad som aldrig någonsin tidigare. Nu värnar vi för allas liv, för varje stund man kan ägna med någon man tycker om. Ett enat Sverige i sorg.

I got a job

Har fått jobb nu på Nicoles jobb!
Ska dit nästa vecka, hoppas på jobb under sommaren också.
Kollade idag hur jag stod till i bostadskön, det sög. Lägenheterna de visade var typ i Tensta? Förlåt. Men jag blir rädd av att vara i Tensta.

Den enda gången jag var där blev jag stenkastad på, spottad på och taffsad på. Så nej tack. Det ska vara söderort, eller hur?


hej, jag är ett vrak.

Nu sitter jag här på Konsum och återhämtar mig lite... Fyfan vilken dag det har varit. Sov så lite inatt och det känns som att jag har jobbat dygnet runt i typ, en vecka. Men slutar snart. Det ska bli jävligt skönt. Ska hem och vila, sova, something. Sen ska jag och Tobb kolla Skins hemma hos honom.
I helgen blir det Norrtälje med Tobb. Känner för en lugn helg. Har festat lite too much. Vill åtminstone ha en veckas pause. Så, fredag till lördag ser ni mig inte på sunkhaken.

Utbildning?

Jag har sökt två utbildningar, nygrekiska och kriminologi. Får hoppas att jag kommer in, eller nått.
Sitter på Makalös är så jävla trött. Har jobbat på hemtjänsten + Makalös. Och sen ska jag på studentskiva, tyvärr. Är för jävla trött vet inte hur jag ska orka. Och har inget snus. FUCK. USCH

Partycrew.

Nu har jag festat hela helgen. Men igår blev det lugnt. Åt middag med Krimsan och Johanna på Nivå. Det var god mat och blev två cider, sen bar det av till pojkvännen. Jag känner mig så jävla svullig. Åt sjukt mycket igår och en muffins idag. Nej, nu är det skärpning.

Åker ju till Grekland med mor och syster snart, 20 dagar precis. Vill vara i snygg form tills dess. Och som många känner till. Jag tänker inte hårdträna. Har bestämt mig för att gå hem från jobbet de dagar jag ska hem. Och annars, som imorrn och på torsdag, gå till Makalös. Blir bra med lite luft och motion i vardagen. Med maten vet jag ej vad jag ska göra. Ska köra GI-inspirerat, som jag gjort de senaste veckorna. Inget ris, pasta eller potatis till vardags. Skära ner på godisätandet (igen). Vad tror ni?

image157


Release party ikväll på SÖDRA TEATERN, Dorlene love

Dorlene Love (my love) har releaseparty ikväll på Södra Teatern. Kom dit och upplev skön musik och sköna typer.
Klockan nio är det! SES DÄR!

Good-day och fuck-may.

Sitter på nät-cafét som vanligt när jag har lite tid över. Är och jobbar (också som vanligt) och väntar på att Johanna ska äta lunch med mig. Det blir väl äckel-omelett som vanligt. Idag ska jag inte äta onyttigt. Igår frossade jag i chips och godis hos pojkvän framför skins. Skins är världens bästa serie men blev ledsen nu för Chris dog (avslöjad: andra säsongen, visas i höst i Sverige). Haha.

Ikväll Tiger-Army. Hade ju aldrig hört bandet så laddade ner en låt på mobilen. Fan vad bra dom är! Den här konserten kommer jag gilla. Funtar på att dra på mig Martens och digga med de andra "alternativa" människorna. Så skönt att vara ledig imorrn. Höll på att försova mig grovt imorse. Men allt ordnade sig.

PUSSHEJ


Gah.

Hela gårkvällen satt jag och Nicole och fixade håret på en kvinna. Är så trött... fan.
Vill ha nytt jobb också till sommaren. Vet inte riktigt med vad men känner att jag måste söka mig vidare.
Ska träffa far min en stund i eftermiddag, men först äre jobb som gäller. Som vanligt... SUCK. Men imorrn är det konsert. Tiger Army, och på fredag releaseparty. Wie. Jaja...
Hörs


ångest.

Jag skulle hämta Tuld idag från teatern. Jag var helt hundra på att det var klockan tjugo i sex. Men det var klockan tjugo i fem. Stackars barn. Och jag har sån ångest över det. Misstag man inte får göra. Som tur var fanns det en annan snäll mamma som tog med Tilde och fikade. Asså, det är så patetiskt. Men jag var helt säker på att det var tjugo i sex och inget annat. FAN.

ibland dör man av garv.

Det ryktas om en "misshandel" som ska ha ägt rum i ett av servicehusen. Spännande säger vissa.

Ska möta Nicole om ett tag och promenera och diskutera vår hårkund vi har på onsdag. Imorrn ska vi träffa henne för en håranalys, sen ska vi köpa hår och på onsdag ska vi fixa hennes hår. Förhoppningsvis blir det riktigt snyggt. Kommer upp före och efterbilder här i bloggen och även hos Nicole. Vi har även fått in flera andra förfrågningar om hårinsättning så vi kommer att bli rich. Eller åtminstone pengar till helgen. Och till Hamburg. För dit ska vi den 31:a juni eller nått.

Nu börjar solen titta in genom konsumfönstret här vid Zinken. Jag skulle älska området om det bara inte vore så förbannat betingat som jobbsituation. Well. I sommar blire många ute/supar/chillkvällar i tanto, eller vad säger ni chics?

Löshår / Hair-extensions insättning till humana priser.

Vill du ha längre/tjockare hår?
Vi utför hårförlängning på alla typer av hår genom olika metoder anpassat efter just ditt hår. Vi har billiga priser och resultatet blir sjukt bra. Kontakta mig om ni är intresserade!


Poros 3/5

Nu är resan bokad och betald (av min stackars mor). Vi sticker till Poros för att sen ta bussen över till Hydra. My love. Det ska bli så skönt att komma ner till Medelhavet igen. Jag pallar inte Sverige. Aldrig nomore. Sen blire ju Zakynthos med Johanna den 26e Maj efter det. Måste jobba fett mycket extra nu för att ha råd att vara ledig två veckor i maj. Måste ju ha pengar i juni också eftersom jag och Nicole ska till Hamburg i slutet och sen ska vi ju åka nånstans med Johanna vid hennes födelsedag också... Shit. Jag behöver pengar.
Tur att jag och Nicopico har börjat erbjuda hårförlängning till ohyggligt billiga priser.

PUSSHEEJ

Fyllesvin

Igår rockade jag slick. Det ni.


image156

Britta fuck von Sydow

Så låg humor på mig och Nicole asså. Hur som helst. Gårdagen blev väldigt lyckad. Efter att ha ätit pizza (gi, var det) med Nicole och skrattat åt låga skämt drog jag mig in till stan och träffade far min. Han var rebellisk och spottade på en glassked för att sedan låta spottet träffa folk på stan. Det var kul. Vi åt glass på nytorget och sen åkte jag och mötte Johanna. Vi köpte presenter till Kriminell som fyllde år igår (big fat grattis). Väl hos Krimmy fick vi välgjord och god mat och vin, dessutom champagne. Anita var tvungen att dricka vin hon med, annars pallar hon inte med vår låga humor och vår taskiga jargong. Haha. Nejdå! Kvällen blev lyckad och jag fick med Aniita ut! Haha. Hon träffade "tjejerna" på BigBen på Folkungagatan och vi drog till Slick. Klubben var hyffsad tycker jag. Något jag dock märkte är att det är otroligt svårt att snacka med folk på sånna ställen eftersom alla är så innystade i varandra.
Haha. Efter det mötte jag upp Nicole och det gänget i gamla stan. Alla ville slänga ut mig för de trodde att jag var för full. Jag var bara trött och alkoholmättad. Men drog sen och mötte mitt hjärta docka. Vaknade vid halv två idag. Lyxigt, eller hur?

Jag ska dricka ikväll..

Som vanligt, varje helg.
Nicole fixar sig just nu. Vi ska dricka gin.
Ha en trevlig kväll
bajshej

jag är på ett sånt där "internet-gig-café-mega-nightgib" ställe...

Är ledig idag, skönt nog. Ska möta Nicole klockan tre så sitter här på ett sånt där "nördspel"ställe vid Skanstull. Haha. Hade ju inget att göra. Men ett roligt fenomen är att jag är typ den enda tjejen på hela placet. Läskigt. Men tyvärr tjejer, kan inte rekommendera sånna här ställen för bra "ragg"ställe. Alla killar här är helt inkörda på sina spel så de lär endå inte se er.

Har varit hos terapeuten idag. Sista gången nästa gång. Och det roligare är, jag kommer inte sakna henne. Visst att ha någon att snacka med. Men som person kommer jag inte sakna henne eftersom jag inte vet något om henne... Det kallar jag proffsigt av henne.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Måste söka lite fler jobb känner jag. Helst svart så att jag kan få pengarna på en gång. Något förslag?


Sjuuuukt.

Vet inte riktigt vad. Men läget känns sjukt. Har fått iväg 3 st DN-prospect på ett pass. För er som inte vet (alla) så innebär det 3 stycken DN till folk som aldrig (?) har haft DN. Hur som helst.

Nästa vecka är sjukt mycket planerat. Först ska jag och Nicole på konsert på debaser medis på torsdagen, "tiger army" tror jag att de heter. På fredagen är det releaseparty för dorlenelove på Södra teatern och på lördag är det David la Chapelle visning. Ska bli riktigt skoj.
Men först denna helg. Hade velat afterworka idag men blir nog inget. På lördag ska vi fira Krimmys 20årsdag. Blir skoj, annars vet jag inte. Vafan händer imorrn?

Jag har vårkänslor, fniss.

torsdag igen... vi springer mot vår.

Nu har jag ändrat mina planer totalt. Det blir ingen vistelse i Grekland i sommar. Nepp, det blir nog jobb. Har kommit på de senaste dagarna att det är rätt okej att jobba under vår/sommar. Vädret är mysigt, man kan äta picnic till lunch i tanto och man kan gå ut och afterworka efter. Livet leker liksom...
Idag fick jag börja klockan 10. Men jobbar till 9 ikväll. Ska till Makalös efter hemtjänsten.

Hoppas allt är bra!

Pusshej

RSS 2.0