Sjukaste helgen

Fredag - Vi skulle ha firat Amanda, men så blev det inte. Så jag Krimmy och Johanna stack hem till Jonatan och åt hotdogs och drack vin. Sen drog vi på fest hos Viktor i Skanstull, sen åkte jag till Riddarkällarn och mötte Tobbe med vänner. Anna var där också! Trevligt!

Lördag - Hängde hos Jonatan hela dagen. Vi var och åt kinamat och snackade skit om kinesen som jobbade där. Vi kom även fram till hur otroligt jobbigt det måste vara att servera folk som asgarvar så fort man går därifrån. Vi la folk i fack, "vad är han för stil som går därborta?" - typ indie?

"Vadå indier?" Hahaha, tänk om han skulle vända sig om och vinka och så skulle ansiktet vara indiskt till den där pudervita kroppen.

Jaja, många bakisskämt senare drog jag hem till mor min. Vi skulle på fest, och vilken fest! Bara det att vi var totalt malplacé där. Så vi drack massa champagne och sen drog vi till Carmen och mötte Memo. Memo hade givetvis skaffat sig nya vänner där (två värmländska hårdrockare) som drog med oss till Kafé 44 där det var klubb! Fyfan vad roligt det var! Mamma och Memo dansade som tokar och jag dansade också! När de dragit hem gick jag hem till Jonatan och chillade med Venla och Mary. Nathalie kom förbi en snabbis också. Och sen kom Tobb och hämtade mig... Klockan halv fem typ? Och så vare ju jobb idag. Sov sammanlagt (och det här är faktiskt ingen underdrift) 2 och en halv timme. Och nu sitter jag på jobbet och är aaaaastrött. Men det var det värt! Tack för en rolig helg!

Kefalonia - here we come.

Nu har jag äntligen bokat och betalt resan jag och Tobbe ska på nästa vecka. Det blev Kefalonia, där ingen av oss har varit. Men, har hört att det ska vara väldigt vackert, gemytligt och en blandning av allt man vill göra när man reser! Det blir säkert skitbra. Åker på tisdag nästa vecka och blir borta en vecka! GUUUUD VAD SKÖÖÖÖÖNT!


Bra dag.

Tvingade upp mig själv vid tio så nu har jag hunnit få gjort en del. Har diskat (det värsta som finns), hängt tvätt, och klickat hem ett par vita converse på ebay, och betalt dom. Så dom kommer under nästa vecka! Är så less på mina fjortisrosa som jag har klottrar höger och vänster på, hur kunde man vara så dum?

Borde gå ut och ta en morgonpromenad också, men jag och Tobb ska åka och storhandla så att jag kan göra matlådor. Måste försöka gå in på GI igen (fast att jag inte är alltför på). Jag ser ju gravid ut med den här svullnaden över magen. Ska nog försöka med typ glutenfritt och laktosfritt ett tag och se om det hjälper. Men men...

Ska snart iväg och jobba också, slutar 21:45 idag och börjar 7.00 imorrn. Fyfan. Om jag har tur hinner jag sova fem timmar! Och det är massa jag vill göra ikväll, det är Makalös afterwork, det är Nationalteatern och det är Club Killers ikväll! Bättre lycka nästa gång.

Ledig dag

Vad skönt det har varit att bara vara ledig idag! Tyvärr så går mina lediga dagar oftast åt ärenden och tvätt. Trist. Men skönt att ha lite rena kläder.
Mötte upp Nicole, Patti och Johanna och tog en sväng på Söder. Först "smink och perukmakarn" där dom säljer proffs-smink. Alltså ingen billig skit, utan billig kvalitet. Sen gick vi förbi Beyond och Nicole köpte peruker, sen optikern (för Pattis räkning) och sen ringen. Puh. Skit nog så glömde jag telefonen hemma. Skulle träffat Michaela över en fika! Jaja...

Jag och Tobb ska se nya Arnfilmen ikväll. Mys. Popcorn på Söder.

Och imorrn...
Äre jobb igen.

Dagens mest freakade konversation:

Till barnmorskan i telefon:
Okej, amen då säger vi det... puss...
Avvaktande...fortsättning
Hej

Barnhemmet

Såg barnhemmet ikväll med pappa. Gav den en trea av hundra. Trots alla klyschiga skräckfilms symboler var den ruggigt bra. Tur att jag har någon att se sånna filmer med!
Lön idag, imorrn och på onsdag. Men ska inte shoppa. Ska ju utomlands.

week-end

Helgen har varit blandad. Mest kul, men också en massa jobb. I fredags satt jag, Krimmy och Johanna på Carmen ett tag. Sen fortsatte vi med att snacka massa skit om framtiden och så. I lördags jobbade jag svintidigt. Sen drog jag och Krimsan till Amanda som fyllde 20! Grymt grattis tjejen! Även om vi ska fira dig igen på fredag...
Efter Amandas fika drog vi till Hässelbygård för Venlas inflyttningsfest. Jippie, var askul! Träffade massa fulla människor och drack en massa sprit. Dock skulle jag jobba idag...
Men det gick väldigt bra! Hade nästan hand om gymmet själv vilket kändes grymt! Imorrn är det löning, fyfan vad skönt. Och snart åker jag och Tobb utomlands till ett bättre land.
Hoppas ni haft en grym helg!


En sjukt snygg Johanna, minus budgetsuparvinet


Lilla my och moumin.


Modellen och smidigheten

Födelsedagsbarnet


Jag och Mattias.





Onsdag, gårdagen.

"jag känner inte för parkhäng, tänkte inte dricka något nu i veckan. Men jag kanske kommer ner och säger hej."
"Vadå? du kan ju fortfarande komma och sympatidricka nån öl eller två"
(Niklas köpte två öl - han drack motsvarande en flaska vin, 2 öl, 3 tequilashots, och en flaska tyskt)

Här kommer ett urval av komiken.








oh my god.

Sitter hos Nico-Pico. Har precis ätit supergod linssoppa och en gin o tonic. Det är onsdag, vettni. Innan var vi ute och tog ett varv runt årstaviken, och vet ni? Vi joggade typ hälften! Så jävla bra. Äntligen är man igång igen. Nu ska vi kröka i tanto. Kom dit!

goodgirl

Jag och Nicole tog en långpromenad på söder. Mycket trevligt. Måste verkligen komma igång och röra lite på mig. Jag har ju bara druckit och chillat hela sommaren (förutom att jag har jobbat hela jävla sommaren). Sen tog jag en fika med Johanna på Sandys. God ceasarwrap och trevligt sällskap tycker jag!
Sitter nu på Makalös och ska jobba. Bossen från gymmet ringde precis och nu är jag inbokad fem dagar nästa vecka. Får hoppas att allt går bra och att jag tycker att det är roligt, men det tror jag verkligen!

Imorrn blir det parkkrök i tanto (som vanligt). Kom dit och umgås. Jag och Nicole ska ut och jogga så vi blir fit for fight, sen dricker vi sprit med energidrycker hela kvällen - roligt.

godmorgon

Vaknade nyss. Det är sjukt hur mkt snusabstinens kan göra för sömnen. När jag vaknar efter många timmars sömn är jag lika trött som när jag somnade. Måste bero på att det är lika många timmar mellan snusandet. Men men...

Tänkte gå ut och jogga, ska bara vänta på att tvätten i maskinen blir färdig så jag kan slappna av. Tvättade mina två par nya jeans i 60 grader. Det var medvetet, men läskigt. Tänk om de blir babysmå?
Alla mina jeans töjer sig direkt, och det är trist. Givetvis borde jag köpa en mindre storlek men det känns ju också b. Att pressa på sig ett par jeans och sen tänka - de här kommer passa sen.
Den här veckan måste jag verkligen börja motionera. Kanske drar ut på en powerwalk nu och sen kör lite styrka.. Känns för läskigt att ställa mig i joggingspåret, har ju inte sprungit på evigheter!

pusshej

I'm blessed

Nu när jag kom till Tobbe hade han lagat mat som vi kan ha som matlåda. How cute!
Asgott vare, spagetti och köttfärssås. Var ashungrig efter jobbet som sätter mig i skev dygnsrytm. Plus att jag är jävligt pigg nu också. Imorrn kommer jag sova ut och tvätta, sen ska jag bege mig till Makalös för att jobba. Så äre när man blir "dubbelbokad" eller är "lågprioriterad" på en arbetsplats, man får helt enkelt rätta sig efter om någon pensionär har dött, eller om någon har åkt in på sjukhus. Då är man inte behövd längre. Men som sagt, jag gnäller inte. Jag har som sagt var tre andra jobb. Folk tror att jag är helt galen, men jag får det faktiskt att gå ihop somehow.

Blir nog en fika med Johanna (och förhoppningsvis) Nathalie imorrn, och det tackar man ju inte nej till!


work a(lco)holic

Kom nyss hem från jobbet efter 11 timmars arbete utan lunch. Tufft vare, men värt det. Får ju ut pengarna för det här jobbet samma månad, perfekt till min och Tobbs resa.
Det var däremot otroligt hårt att gå upp imorse. Festade ju igår. Kräftskiva hos Nina - mycket trevlig. Och sen Carmen. Men men. That's life. Man är bara ung en gång, då kan man leva hårt!
Försöker lägga upp helgens bilder på facebook, men det krånglar. Fuck it.
Imorrn blire jobb igen, och alla andra dagar också, minus torsdag.











Ett städat urval av gårdagens bravader

hey man.

Gårdagen var helt crazy, som vanligt... Började med middag med pappa på Kinarestaurang, sen blev det lite parkkrök i tanto och sen blev det fyllefest vid Hornstull. Galnaste festen jag varit på på länge. Det var Niklas, hans kompisar, jag, Krimmy, Johanna och Karin (Ninas kusin). Det pågick orgie inne i köket som jag givetvis har förevigat. Mycket sprit och galna samtal. En mycket trevlig kväll. Ikväll blire kräftskiva hos Nina med brudarna.
Ha en trevlig kväll!

jag suger.

Igårkväll kände jag mig mycket bättre och bestämde mig för att sparka ut sommaren tillsammans med mina sköna vänner. Kort sagt, det blev tanto, det blev cider (för en gångs skull) det blev jag, Johanna, Krimmy, Venla, Jonatan, Li och Niklas. Roligt! Sen drog jag och Johanna hem till Niklas för efterfest.. På lilla Essingen. Där blev vi kvar till (vad varen) typ halv tre. Stackars Niklas skulle jobba tidigt imorse och fick nog inte mycket sömn. Själv sitter jag på Makalös nu och säljer allmänt dåligt. Påminner mig om varför det kanske inte funkar att kombinera 4 anställningar och fortfarande göra bra ifrån sig?

Imorrn har Niklas lovat tequila-race. Vi får väl se om han lever upp till det?
På eftermiddagen träffade jag Nathalie en stund - jättekul! Vi vill till Zakynthos och jag blev ruggigt suktad att boka en resa den 30e september.

slödag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Är jätterastlös samtidigt som jag känner mig sjuk fortfarande. Men men... Har slökollat på tv hela dagen, och hur ofta har man tid med det?
Jag har sett intelligenta program som "pussycat dolls", "americas next topmodel", mfl. Snart börjar två och en halv män också. My favorite.

I helgen blir det kräftskiva hos Nina! Blir asskoj.

it's raining men

Var på gymmet och jobbade igår. Efter träffade jag Jonatan, Emil och Jens en stund. Long time no seen.
Att jobba gick bra tycker jag. Men jag är sjuk nu så jag ligger hemma i självömkan och vill att nån ska ta hand om mig. Tina tyckte att jag skulle komma på söndag istället för idag, eftersom jag kan smitta folk. Det är verkligen sjukt olika rutiner för olika arbetsplatser när det kommer till sjukdom. Men men...

Hösten har fan börjat komma nu, helt sjukt. Det brukar vara varmt den här tiden och bli såhär i slutet av augusti, eller typ mitten av september, vafan e grejjen?

Nu väntar jag bara på att Tobb ska vakna så han kan komma och tycka synd om mig.

fyfan.

Människor kommer, människor går men de bästa består. Så är det ju?

Det bästa med lönesystemet på gymmet är åtminstone att man får ut lönen samma månad som man jobbar. Innebär mer klirr till Grekland sen. Vad mysigt vi ska ha det, jag och Tobb. Vi har inte bestämt riktigt vart i Grekland vi åker, men blir nog Kreta. Där kan vi mixa romantiska kvällar med heta club-nätter med shopping och turistspaning. Jag har bara varit där en gång och har inte sett så mycket av det. Kan vara värt att åka tillbaks...


Jag tror på oss.

äckelhöst

Usch. För typ en vecka sen vaknade man upp mitt i natten av värmeslag, nu vaknar man och fryser. Vad är grejjen fan?
Gårdagen gick bra. Var ju och jobbade på mitt nya jobb. Det kändes bra, även om det är otroligt mycket att lära sig. Efter jobbet drog jag till steriksplan och åt middag med Krimmy och Johanna. På plats fanns en otroligt bortskämd (men världens snyggaste) katt. Eskil. Vi spelade lite ölspel och sen drog vi till KGB. Vi mötte Nicole, Liisa och Aline, och även Johan. Det blev en trevlig men lugn kväll. Men som vanligt blev det en rad fyllesms plus samtal. Det bästa från gårdagen var:
"Hej! Kan jag komma förbi på en kaffe?" (kl 02.39)

Underbart, eller?


buhu

Är så sjukt jävla trött att jag håller på och somnar. Ändå ska jag och Tobbe hem till Nina nu och föra och sen blire utgång... Ska ju jobba imorrn så det blir väl inte alltför sent, men vad gör man inte för en fredagskväll i gott sällskap liksom? Hittade dessutom tröjan som Johanna tydligen har "slängt". Sanningen är att jag stal den typ andra kvällen hon hade den och har haft den sen dess. Skitsnygg, blir dagens outfit. Mohaha.

Känner mig assvullig idag, och uppsvullen. Försökte sätta på mig ett skärp och upptäckte att det var lite väl tajt. Haha. Jaja, tror nog jag skiter i skärpet och låtsas att jag är likadan som vanligt.

Ha en trevlig kväll!
pusshej

och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.


slir på carmen.

Igår blev det en trevlig kväll efter jobbigt jobbpass. Träffade först pappa och åt indiskt, sen blev det carmen med Nina, Venla och Johanna. Vi snackade en hel del och drack en massa vin. Kvällen slutade dock vid elva då jag slocknade i min säng. Men ser ni hur duktig jag är? Jag är och jobbar idag igen. Och imorrn ska jag på intro på mitt nya jobb! Jag kommer att vara rich efter den här månadens flitiga jobbande. Men längtar verkligen efter semester nu! Gud vad skönt det ska bli att sticka iväg vecka 36. Bara sola, bada, dricka drinkar och Grekland! For god sake. Jag har bara varit i Grekland en gång det här året och det stör mig, det är ju jag liksom... Och snart börjar jag på grekiska. Förhoppningsvis har jag och Anna hamnat i samma grupp, vore roligt!

Ikväll är det en del förslag på planeringen. Billan (som jag förövrigt mötte helt random igår på carmen) frågade om vi ville joina mingel hemma hos henne ikväll (Lisa fyller år), Venla och Nina tyckte vi skulle dra till öppna stureplan ikväll och röja. Men framförallt, hur ska jaaag orka?

hey mr dj.

Idag är det onsdag - lill-lördag, men jag har inte lust att göra något. Är så jäkla slut!
Haha det märks att jag inte är van att jobba fem dagar i veckan.

Vad händer i helgen då? Hmm.. På lördag ska jag till gymmet och jobba för första gången! Fast bara mellan 13-19.30, så hinner sova innan och göra nått efter. Det blir kanske lite mingel hos Johanna på fredag/lördag i Ulriksdal. Jag och Krimmy var där häromdan och såg hur hon hade fixat. Hon bjöd på tacos och hallon/fläderpaj. Mys. Förövrigt tycker jag att Krimmy borde avbryta sin rehab vecka och supa till det i helgen. Jag hoppas på fint väder (vi ha ju knappt haft någon sommar så det vore självmord att gå in i höst nu) så man kan sitta ute i nån park och dricka vin. Jag älskar att sitta i parker och dricka vin. Men men, om inte annat blir det väl utgång antar jag! Kgb på lördag Nicole? Är väldigt nyfiken på stället alla snackar om och sist vare ju för varmt för att vistas där inne.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund, pensionär som man är! Sov gott!

Hey hoe

Sitter på jobbet (eller jobbet, sleven) eftersom jag har lite tid över... Var riktigt tungt att gå upp imorse men afterall är det ju värt det, pengar pengar pengar. Speciellt om jag och Nathalie ska till Zakynthos i slutet av september måste jag ha pengar. Men det löser sig nog!

Tobbe ska komma och äta lunch med mig om ett tag så i väntan på det sitter jag här och latar mig... Jag längtar efter att börja träna igen! Men ingen idé att köpa gymkort någonstans eftersom jag ska börja jobba på ett. Jag kommer bli träningsfreak om jag ska jobba heltid på ett gym! Träna före, efter eller under arbetstid (beroende på vad jag gör). Ser det som en mycket bra möjlighet att komma i form på riktigt...


YEY! I GOT A JOB!

Yes, dom ringde precis och sa att jag hade fått jobbet! Jag är så jäkla glad. Äntligen bort från vården och in med nått nytt. Även om jag kommer fortsätta litegrann så får jag nu chansen till en nystart, med något jag tycker är så roligt!
Ska dit på intro nångång i veckan/helgen/nästa vecka!
JIPPIEEEE!
Yeah man I deserve it.

nervs

Nu börjar jag bli riktigt nervös. Ska ju på intervjun, önska mig lycka till. Försökte mejla min gamla lärare i "kondition och styrka" på gymnasiet, hoppas på att hon kan ställa upp som referens!

Annars. Jobb idag, rätt slappt, helt okej att jobba. Ska hem till Johanna i Ulriksdal sen, hon ska bjuda på käk. Annars, vad händer i veckan då? Hmm.. För mig blir det nog jävligt lugnt. Ska ju jobba 8 till 5 varje dag såå... Vad ska man göra? Men, blir kanske lite lill-lördag på onsdag förhoppningsvis. Annars är jag öppen för förslag så det är bara att connecta.
Men nu ska jag jobba lite till!

HA en jävligt bra dag!

Pride 08

Igår gick jag och Krimmy (aka. ÅSA) i paraden. Det var väldigt roligt men väldigt blött. Sen drog vi hem till Nicole som fyllt 20 i veckan. God mat och trevligt sällskap.


RSS 2.0