Yey, firar med ett par nya dojjor.

Imorrn börjar jag på riktigt på skoaffären. Det är det här jag har velat hela tiden! Känner mig grym och är superstolt över mig själv. Så jäkla mycket jag kämpat för det här jobbet! Firade med ett par uggsliknande korta fårskinnsstövlar från märket Roots. Svarta och går precis till ankeln. I'm proud!
Snart ska jag möta Krimsan så ska vi upp till far och hon ska få se lilla Märta. Efter det blir det hem och sova, ska ju jobba imorrn (även om det är nyår). Förresten glömde säga det, idag är jag ledig! Superskönt!

Hoppas min fina pojkvän kan köpa med sig hårfärg till mig från Bea, my hair look like crap!

Uppdrag: Mattias

Igår överraskade vi Mattias med en total-omstyling, och tro det eller ej. Krimmy direkt från New York låste in väskan på centralen och hängde på. Det var väldigt roligt! Mattias köpte kläder/skor för runt 5000 kr, och det blev riktigt bra! Så vet ni någon som behöver stylas om, vänd er till HP3. Här är resultatet



Work work work.

Jag kommer inte undan, nu är jag inne på den fjärde av nionde dagen jobb. Och idag kommer Krimmy hem. Måste ses liksom! Flytten gick bra igår och nu bor Johanna hemma hos mig igen. Blev ingen bio, jag var för trött och Tobbe ville spela poker så. Blir nog ikväll istället.
Ska försöka (om jag orkar) ta en promenad till Skogskyrkogården idag innan jobbet, behöver verkligen röra på mig.
Nu ska jag äta ägg!
Harebrahej

irriterad pojkvän

Kom nyss hem från jobbet, precis i tid med att Tobbe vaknar. Han är kinkig och tjurig nu för att jag bloggar, men håller faktiskt på att tanka hem ett virusprogram till datan, mitt gamla är slut. Har jobbat hela helgen, och ska jobba alla dagar nu fram till söndag, b va? hur som helst, får en sovmorgon, på torsdag. Mån-ons jobbar jag i skobutiken vilket är lite mer generösa arbetstider, halv tio till sju. Sen jobbar jag i vården...

Ikväll flyttar Johanna hem till mig så snart ska jag och Tobbe åka och hämta henne. Sen ska vi nog på bio.

Hörs

c/o Carneheim

Sitter nu hemma hos min andra del av familjen, Carneheim. Lill-syrran kräver uppmärksamhet av fixarföräldrarna. Hon blir röd i ansiktet av ilska när hon blir tvungen att ligga i sängen. Spädbarn är verkligen de individerna i samhället som har mest makt! Häftigt!

Var på besök hos Sivan tidigare idag, uppskattat tror jag. Köpte med julmust, julvört, brieost, klementiner och lite werthers original. Trevligt!

Nu väntar jag på att bli skjutsad hem av bilpappa.


Märta i sitt esse.

God jul fuckers

Vaknade nyss efter en skön natts sömn. Blev inget blogginlägg igår eftersom jag var far too busy. Dagen igår började med julklappsutdelning på häktet, roligt och givande! Väldigt speciell miljö. Sen blev det julegröt hos Tantan c/o. Vi shoppade de sista julklapparna och sen begav jag mig till mormor. Otroligt trevlig kväll! Mycket fina klappar och mycket vin såklart. Idag ska jag upp till Sivan och hälsa på, sen blire besök till Carneheim c/o på Skånegatan. Köpte världens sötaste grejer till Märta igår! (Sista sekunden) you know.

I år blev det praktiska prioriterat på min önskelista, detta fick jag:
Osis - dust it (fyfan, är så impad av den här produkten)
2 Nagellack från Mavala
Hörlurar till MP3n så jag slipper se ut som ett ufo.
DNKY-parfym och bodylotion
Strumpbyxor
Web-cam
Extern datamus till datan
Trosor och linne i randigt
Necessär från Make up-store
2 Bäddsett
Bestick
600 kr presentkort Åhléns
1000 kr presentkort H&M
1100 kr kontant
En almanacka
En kofta från Zara
En skiva med bröllopssånger som jag ska byta (guess why)
En datorväska
Ett armband med Swarovskykristaller

Det jag kan komma på just nu. Och så självklart julklapparna jag köpt åt mig själv;
Ett par nikesneakers
En Got2Be-hårspray
Silvershampo från L'oreal
Jeans
Tröja
Hårspännen med blommor och blinghjärtan


Hoppas alla haft en trevlig jul!

HARE BRA HEJ

Da'n före dan.

Har jag jobbat i skobutik! Jag har jobbat på mitt nya underbara och helt otroligt roliga jobb!
Grattis till mig! Fyfan vad det var värt all den energi och alla dessa tårar som gick åt när jag sökte jobb. Har fått höra massa kommentarer om att jag inte borde söka butiksjobb "alla vill ju ha det, inte alls lätt att få" och äntligen. Mitt nya jobb är inte tråkigt en sekund, det är jätteroligt att få sälja, det är schysta människor, härlig omgivning (skor liksom) och mysigt läge. Speciellt roligt äre nu innan jul, folk är köpglada och man får chans att snacka med en massa roliga människor! Helt unbelievable. Ikväll vill jag fira med en flaska skumpa, väntar bara på pojkvännen. Har redan firat med ett par nya nikedojjor, halva priset. Personalrabatt ni vet!

Jag är så glad så jag spricker! Ville ut och fira men är helt slut i benen efter att ha stått i tio timmar! HAPPY!

Nytt jobb!

Helt klart värt en egen rubrik. Tro det eller ej! Jag har fått jobb på en känd skokedja och börjar på måndag. Äntligen lite pay-back för min ambition på jobbfronten! Jag är lycklig, jag är exalterad och känner att jag för en gångs skull har lyckats! Tack tack tack. Mitt nya liv, och med två tusen mer i kassan varje månad. I will not disapoint you. Haha, helt fel, jag vet. Whatever!


Vänner är livet!

Kom nyligen hem efter en otroligt enkel, men lyckad, utekväll med HP och Mattias. Alla var nog rätt bakis och försökte in i det sista surpla vin och parta, bakisskämt slutade det med!
Jag är så glad att jag har två fina vänner som verkligen befinner sig på samma nivå, nyktert som fullt. Som är förstående, lyssnar och håller låda. Det är en otrolig gåva (halleluja) att ha två vänner som betyder så mycket. Jag är säker på att vi kommer att vara vänner för evigt. It's us liksom. Mattias kommer med som en rolig deltagare, oförutsägbar och lågmäld men mycket att berätta, skön mix!

Tidigare idag var jag sjukt bakis, och hängde med lilla tantan som var väldigt ledsen tillsammans med Emil och de andra. Vi såg film och tjockade oss i fina bondegatan-lägenheten som snart ska säljas.  Framtiden är oviss, men jag är säker på att det kommer att lösa sig för dig på ett eller annat sätt...

Tack för en rolig dag mina vänner!

P.S kommer sakna Krimmy sjukt mkt när hon åker, plus att jag ska få låna hennes SL-kort. Haha!

Sov gott

Jobb, jobb, jobb...

Nu har jag jobbat fyra av nio. Idag var rätt slappt, asskönt att kunna äta lunch hemma!
Ska snart iväg på lillasysters dansuppträdande. Ska ta en promenad dit bort hade jag tänkt, fan vad man rör på sig i hemtjänsten - hade glömt bort det! Idag har jag gått bara på hem och tilljobbet-vägen en timme. Sen har jag ju gått mellan ärendena också! Bra, jag behöver motion. Jag vill vara i form till nyår (bättre sent än aldrig). Min fina pojkvän ska laga god lasagne till oss ikväll - mums!

Nu måste jag ta en dusch och sen bege mig!

Hare bra, hej

Yey I'm a student

Har kommit in på tre av mina fem sökta kurser, en är jag reserv på och en är jag tyvärr redan inskriven i för den här terminen. Så i höst ska jag försöka mig på att läsa; idrottspsykologi (1a prioritet), nationell/internationell politik samt vardagspsykologi. Vad tror ni om det va? Bäst att sätta på mig glasögonen för nu jävlar!

...och jag skulle ha sovit vid den här tiden.

För att inte bli kvar förlänge vid datorn.

Idag har jag jobbat första dagen på hemtjänsten, och det kändes bra!
Jag har fått den lön jag ville och det var inte alls lika dålig stämning som på det andra stället jag skulle börja på. Så det kändes bra. Ett plus i kanten var att jag gick hem och sov på lunchen, hur många hinner det?

Gick förbi andra jobbet och lämnade vikarienycklarna, sen förbi c/o Carneheim och hälsade på lill-Märta, Hélene och pappa. Sen träffade jag Ahmed och köpte fina julklappar till mig själv. Köpte en Osis - dust it, en fin kofta från Zara, ett par hörlurar (skitbra) och två nagellack. Sen kommer jag nog få presentkort av honom med, han nämnde det. Och det tas alltid tacksamt emot! Nu sitter jag hemma och borde verkligen gå och lägga mig. Är irriterad, nya gossipavsnittet har inte kommit upp än så jag har inget att titta på. Läser dock en bra bok nu "innan jag dör" heter den. Handlar om en 16-åring som har leukemi och vill uppleva det viktiga i livet innan hon dör. Roligt tema va?

Nu är KGB-kryssningen bokad för oss i HP plus ett par andra. Den 29e januari blir det av. Och jag ska jobba som ett svin nu så att jag har mycket pengar att festa och shoppa för på båten! Yey, äntligen något att se fram emot!

Hoppas ni haft en bra dag!

PUSSHEJ

Hey mr idiot

Hemkommen från jobbet, avklarat en av nio innan jul, alltså varje dag. Kommer kännas hårt! Men pengar är pengar och det vill vi ha. Idag jobbade jag på gruppboendet, imorrn blire intro i hemtjänsten.
Var hemma hos Tantan idag efter jobbet och hälsade på Venla. Det är inte sant hur roligt man kan ha åt en b-kändis. Jag som tyckte Alexandra Dahlström var söt! Men vilken tidgjord röst! Vi försökte även leta efter klipp på bandet vibbarna, fanns inga tyvärr.

Sitter nu hemma och passar syrran. Vi leker apotek och jag har varit både sven och lasse, båda med otroligt otrevliga anledningar till att de söker sig till Apoteket, typ bombmage, ihoplimmad käft och grått håravfall. Trevligt!
Har förresten fått sjukt långt hår nu! Beror nog på att jag slutat med löshår och börjar lita på min egen hårväxt. Mitt hår är typ lika långt nu som när jag hade löshår, finemang!
Imorrn ska jag julklappsshoppa med Ahmed, måste skriva ner min önskelista så att jag kan överlämna den. Vissa tycker ju fortfarande att jag (20 år) ska ha en sådan. Hmm. Personligen så har jag typ alla julklappar avklarade, ett par stycken till bara så blire prima!

Hörs!

Fredag

Kom nyss hem efter träning med Nicole. Vi simmade typ en halvtimme, inte så långt men bättre än inget!
Idag skulle jag och Johanna på konsert men tror inte det blir så. Kanske utgång eller nått? Försöker connecta Tantan och se vad han och gänget ska göra ikväll.
Imorrn blire fika med Venla, ska också fira mamma för att hon är klar med sin utbildning! Det är stort. Numer är min mor inte bara präst utan terapeut! Grymt!

Hörs senare!
PUSSHEJ

Duktig träning idag!

Fyfan vad jag har varit trött idag!
Sov kanske 2 timmar inatt och började klockan sju. Var ett par timmar att genomlida innan jag slutade. Råkade även slumra till en snabbis i soffan på jobbet, inte OK. Trots tröttheten tog jag mig till Eriksdalsbadet och tränade med en sjuk Nicole. Den bruden har vilja! Jag tycker alltid jättesynd om mig själv när jag är sjuk och skulle aldrig drömma om träning i det läget. Men hon! Vi stod på löpbandet under en timmes tid. Jag höjde nivån varje timme, började med snabb gång och avslutade med ett hyffsat snabbt löpartempo! Jag har ont i benen nu! Träningsvärk imorrn, eller vadå?

Jag och Johanna ska gå och se Hoffmaestro och Chraa imorrn på Berns! Det ni.

Nattuggla

Jag har verkligen vänt på dygnet, men imorrn blire ändring!
Ska upp om sisådär fem och en halv timme, och jag är dyng trött på morgonen. Idag hade jag svårt att gå upp trots att jag sovit typ 10 timmar. Och då menar jag svårt.
Dagen har spenderats på Danderyd med Tobb. Var uppe hos Märta, pappa och Hélene. Den lilla är så mysig, helt otrolig. Sen har jag jobbar, mellan 15 och 21.30, sen har jag träffat Krimsan för att överlämna mitt mobila bredband. Annars kommer hon ju ruttna uppe i Sundsvall, haha.
Imorrn väntar jobb klockan sju, sen blire träning (förhoppningsvis med Nicole) och sen en hemmakväll. Är ledig på fredag och så ska jag verkligen sova ut!

Over and Out!


Min fina lillasyster Tilde på Disneyland som blivit så otroligt stor, snart nio år! Jag hinner inte med, stanna i växten lillasyster, du kan ju snart inte ha mina skor!

Ett mirakel!

Jag åkte till sjukhuset idag och såg lillasysters första dygn i denna stora värld. Hon var makalös!
Jag blev totalförtrollad! Vilken söt liten tjej som kommit till världen. Hur liten som helst men med världens klaraste och blåaste ögon som tittade upp på mig när jag hade henne i famnen!
Det här mina vänner, är ett underbart ögonblick!
Jag och Tobb ska dit imorrn och hälsa på dom igen. Den där magin med nyfödda! Det var längesen jag upplevde den sist. Senast var med min lilla Tuld. Jag var tolv när hon föddes, och nu är hon snart nio. Samma magi, samma underbara upplevelse! Tänk att jobba som barnmorska. Vilket fantastiskt jobb, tänker jag nu. Att se den här lyckan och samtidigt hur liv kommer till världen måste kännas otroligt meningsfullt!


Effektivitet!

Idag har jag varit effektiv. Gick upp nio, la i en tvättmaskin. Gick på intervju - gick bra! Fick ett gott intryck av hemtjänsten då den ligger nära plus att det verkar vara riktigt trevlig personal. Hon hör av sig senare i veckan. Efter det gick jag hem, gjorde matlådor (Sallad med kyckling och cremefraichesås), hängde tvätt, la i en ny tvätt, vek in tvätt. Nu är Johanna här och sitter och pratar med mor som fortfarande har influensa. Ska jobba vid fyra idag, hade hoppats på att gå upp på Danderyd och se den nyfödda, men det får bli imorrn istället!

För er som inte är uppdaterade hur det går med mitt jobbsökande. Jag har fått två hemtjänstjobb hitills, ett tackade jag nej till - way to much to do. Så nu har jag alltså gruppboendet och hemtjänsten. Och det räcker. Men jag vill ha det här jobbet i närheten. Så. Nu har jag att göra igen!

Men men, nu ska jag hänga med Johanna innan jobbet. Hörs senare!

PUSSHEJ

Välkommen till världen!

Inatt klockan två föddes min lillasyster Märta. Välkommen till världen lilla du.

Anektoder från julbaket i lördags.

Brända pepparkakor.
- Mattias, kan inte du gå runt här i huset, börja högst upp och ring dörrar. Säg att du vill ha nått stärkande för pepparkakan och bli jobbigare och jobbigare.
- Okej.

- Mattias! Kan inte vi lägga pepparkaksdeg i en hundbajspåse och ställa nere i porten med en lapp där det står "Du, hundägare. Ta hand om din skit, det har inte vi någon lust med".

Och ej godtagbart i bloggen är våra smått grymma skämt om hur vi skulle rita kristyr på våra pepparkakor. Kommentera om ni kommer på fler saker!

PUSSHEJ


42 timmars jobb.

Den här veckan blir tuff, har inte jobbat heltid på länge och nu har jag äntligen lyckats samla på mig jobb så att jag kan jobba nästan som förr. Nackdelen, som jag ser det, att jobba kväll är att man jobbar när alla andra är lediga. Hinner inte träffa familj och så. Men som sagt, bara den här veckan som ser ut så här.

Måndag - Hemtjänst-intro 16.00-23.00
Tisdag - Intervju + hemtjänst-intro 16.30-23.00
Onsdag - Gruppboendet 15.00-21.30
Torsdag - Gruppboendet 07.15-14.00
Fredag - Ledig
Lördag - Hemtjänst 16.30-23.00
Söndag - Gruppboendet 8.00-17.30

Så, kommer inte ha mycket tid över till annat, förutom på dagarna, om jag kommer upp i tid dvs. Snart ska jag och mor åka och storhandla! Hörs!

Hemma igen!

Vår tripp till Paris var underbar!
Supertrevligt att umgås med familjen sådär ett par dagar. Vi shoppade, promenerade, hängde uppe hos Jimmy i hans underbara parisvåning och drack champagne! Thats life.
Det har varit intensivt sen jag kom hem. Först hängt med pojkvännen såklart. Sen igår kväll var jag på Treehouse första (tror jag) spelning i Stockholm på KGB. Ruggigt bra måste jag säga! Speciellt min fina vän Tantan och Emil!
Ikväll spelar dom ikväll på Tantogården. Ska eventuellt dit, men är inte säker på grund av en del knas igår. Men men. Man ska väl stötta sina vänner?
I helgen blire julmys och bak hos Mattias med HP! Alltid en favorit.

Ha en bra dag!
Pusshej

RSS 2.0