Orka jobba - ledig imorrn

Såg på Outsiders igår. Om människor som lever på andra människors skräp. Visst det låter luffigt, och det är säkert det också. Men det största argumentet för deras livsstil var att de inte jobbade. Låter skönt. Men ack ack, är för shoppingtorsk och för rastlös för att vara ledig  så där mycket. Plus att, det är väl hmm, kanske inte min stil att äta andras rester. Men men. Måste man så måste man.

Imorrn är jag iallafall ledig, ska bli skönt att få sova ut! Har så svårt att gå upp på morgonen när det regnar och är mörkt ute. Usch för Sverige, jag vill bo i Grekland eller nått.

Min farmor ringde idag och frågade om jag kunde slinga håret på henne innan hon åker till Brasilien. Hon skulle komma till stockholm till helgen så får väl fixa det då. Klart farmor ska få bli lite blond.
Blir ingen träning idag, glömde träningsskorna hemma och lämnade därför träningskläderna hemma hos Tobb. Får bli imorrn. Idag ska jag nog slappa. Eller egentligen vore det kul att gå lite på stan, har ju presentkort och så. Men det får bli en annan dag.

Pusshej

Varför ens bry sig?
Postat av: Thottoresia

Ååh, jag skulle så gärna vilja se Outsiders igår, var det sevärt?

2008-01-08 @ 20:23:53
URL: http://thottoresia.blogg.se
Postat av: Mischa

Nja, kikade bara med ena ögat men avvikelser roar mig :)

2008-01-08 @ 20:47:10
URL: http://missantrop.blogg.se
Postat av: Thottoresia

Haha ^^

Pensionärsgympa är gympa med en massa pensionärer(ett bas-pass på F&S). Det var det enda passande passet idag, om man säger så. Och, tjaa, en bild eller två ligger uppe, dels pulkabilden, som inte är den finaste. Men jag trivs inte med att lägga upp bilder på mig själv på bloggen, har ingen koll på vad som händer med dem då, ^^ därför finns bdb. Fast det är ju inte 100, det heller. Jaja. (:

2008-01-08 @ 20:59:51
URL: http://thottoresia.blogg.se
Postat av: Mischa

Okej, jag fattar. Men bättre det än ingenting.
Nej det har du rätt i, men å andra sidan. Ingen har någon rätt att sno någon bild, samtidigt så kan man ju välja vilken typ av bilder man vill lägga upp.

2008-01-08 @ 21:04:39
URL: http://missantrop.blogg.se
Postat av: Tessan

Jaa, där har du en poäng ^^

2008-01-09 @ 18:34:26
URL: http://thottoresia.blogg.se

Skriv om du måste

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress tack

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0