Paris nu mina vänner.

Gårdagen var trevlig, dock väldigt speciell. Berättar om det en annan gång.
Snart ska familjen bege sig till Gullmarsplan och ta Skavstabussen. Den går klockan nio därifrån så sitter och kollar bussar till Gullmars för tillfället. Jag är snortrött men är duktig på att sova på både buss och plan så kommer vara pigg när jag kommer fram!

Ha det så bra alla så ses vi på onsdag!

Spontankväll

Igår vad ju jag ledig. Då passade jag på att träffa Venla och Nina. Asroligt!
Vi satt först och fikade i ringen, tog en sväng (och en till fika) i Skrapan. Jag och Nina kollade affärerna i götgatsbacken, hon shoppade, jag tittade på. Efter detta, Carmen! Vi tog tre glas vin och hade supertrevligt. Jag älskar de där spontana stunderna som bara blir så lyckade. Det var jätteroligt att träffa Nina (och Venla såklart), det var ett tag sen och vi hade mycket att uppdatera! Det var en full jävel som raggade på Nina som kände sig obekväm - han ska med ikväll! Haha.
Har varit och jobbat idag till klockan ett, sen blev det indisk lunch med far min, sen en sväng förbi teknikmagasinet för att inhandla julklappar och ett bluetooth-headset. Jag tar bara sönder de med sladdar!

Imorrn åker jag till Paris och börjar som vanligt få lite separationsångest, därför ska jag göra som alla andra fredagskvällar, umgås med trevlig folk och dricka vin på Söder! Kanske hörs innan jag åker, annars see you on wednesday så ska jag göra er alla avundsjuka med mina shoppingfynd från the town of love, Paris!


Nina och jag i Paris 05, hon med dreads, jag med löshår!

blöt kväll!

Vaknade upp nyss efter en rolig kväll igår!
Vi började på Soft (en gammal klassiker) och drack vin och käkade mat. Där satt vi till nio, sen drog vi till SK och slutligen Carmen. Det blev inget Killers för mig. För slut efter gårdagens jobb.
Planerna som hann göras var att vi
1 - ska baka hos Mattias helgen när jag kommer hem och ha andraadventsfika hos honom.
2 - Ha nyårsfest hos honom! Så välkomna gått folk, det blev ju lyckat sist.

Idag ska jag ha en bra dag! Är ledig idag och ska möta upp Venla halv två på Cozy för att planera tjejgruppsgrejen som förmodligen återupptas nu, sen ska jag träffa mamma och kolla julklappar! Låter bra! Men nu håller jag på och tvättar och måste vänta tills den är klar. Har tre sprängfyllda plastpåsar med tvätt som jag måste bli av med, men den är sorterad. Rött-orange-rosa (en påse), Blått-svart-grönt (en påse), Vitt-grått en påse. Well... Nu när jag slängt ut min tvättkorg så har jag helt enkelt inte plats för denna tvätt!
Men, nu ska jag ta och äta lite frulle, sen bär det av in till city.

Ha en bra dag!
Pusshej

I definetely know what I want.

Har precis kollat ett avsnitt av "lipstick jungle". Håller på och laddar "cashmere mafia" nu också. Vadå fan av Candace Bushnell (säkert heelt felstavat). Nåväl. Ikväll blir en lugn kväll som alla andra. Hade velat ta en vinterpromenad men mamma lägger Tilde och Tobb spelar poker.
Idag har vi bara myst, slappat och kollat på tvserier. Men, vi har också lagat supergod lasagne! Har faktiskt börjat gilla matlagning, kanske har det med åldern att göra? Längtar tills jag och Tobb har vår egen lägenhet där man kan laga massa god mat, slappa framför tvn hela nätterna och bjuda över vännerna på drinkar (nej nej, inte alls hjärntvättad av amerikanska cosmopolitan drinkar).

Imorrn äre jobb mellan 12-21, innan dess träning med Nicole. Först kondition och sen yoga (även om jag måste gå lite tidigare). Blir najs! Imorrn skare ju komma pengar in på kontot också men fick ett jävligt irriterande sms om att den kanske kommer på onsdag istället - that sucks. Hur som helst, ska ut med HP (och Mattias) och shoppa loss på onsdag. Inte för mycket dock. Ska ju till Paris på lördag. Längtar! För till helgen, då kommer det ju slask. Äckel drippdropp mörkerslask. Och det hoppas jag på att slippa!
Har skrivit en liten önskelista också inför jul, folk efterfrågar ju det, konstigt nog.


Ha en bra kväll!


Jag ser det snöar!

Fyfan, det är nästan så man börjar hoppas och tro på en vit jul i år. Även om julen är nattsvart. Whatever. Kom nyligen hem efter en väldigt seg dag på jobbet, det blir så när man jobbar nio timmar utan rast. Nåväl, pengar som pengar, och jag hade förmodligen inte gjort något vettigare än att ligga hemma i sängen idag.

Gårdagen var trevlig. Krimmy bjöd på jättegod lasagne och vi spelade lite guitarhero. Dock bangade båda HP att hänga på ut sen så jag hookade upp med Amanda och drog till Ace. På Ace stötte jag på en hel del gamla lirare, bla; Marie, Micke och Jenna från klassen. Även Chrippa och Johannes. Blev riktigt kränkt av exet och hade lust att ge honom en smäll, men så blev det inte. Fegisen hann springa innan dess.
Mötte upp mitt käraste på söder men när vi inte kom in på Södra teatern åkte vi hem och sov. Det var riktigt tungt att jobba idag! Imorrn är jag ledig iaf. Ska iväg och träna och vara ute i vintervädret med Tobb.

Ha en trevlig kväll!

En rolig vardagsanekdot

Jag hör att brevlådan öppnas sakta (eftersom brevlådor alltid är så förbannat tröga), jag ser tidningen stickas ner försiktigt. Det verkar jobbigt eftersom det är så trångt, varpå jag skriker
- Jag ser nog din hand!!!

Det snöar!

Jag vaknade nyss och såg ett vitt Sverige utanför fönstret. Gud vad skönt det var att sova ut! Blev väckt ett antal gånger under morgonen av att någon i min dröm sa "det ringer på din mobil" och det sjuka var att det ringde, men mobilen var på ljudlös. Har jag blivit strålningskänslig?

Ikväll blire middag hos Krimmy som blivit beordrad av mig att visa sina kulinariska färdigheter, det blir lasagne, mums. Länge sen jag åt riktig hemmalagad lasagne så det blir smaskens. På tisdag är det lön, fyfan vad skönt! Då ska jag ut och köpa julklappar I guess. Sen ska jag handla en del i Paris också. Har tänkt ut en del grejer.

Hörs later!

Det är sant, jag vaknade nu...

Och där missade jag en rolig partykväll på grund av min djupa sömn på två timmar. Men, det kanske är någon vits med att stanna hemma en kväll som denna, inga pengar, mysig pojkvän, ruggkallt, snöigt och en rad bra nya filmer. Så det blir det. Jag ska ladda upp med en massa godis och chips, för det förtjänar jag efter min disciplinerade nya livsstil!

Nu är det klart. Johanna ska flytta in vid årsskiftet, mamma och Tilde åker till New York någon månad efter och jag då? Vad fan ska jag hitta på? Förhoppningsvis har jag ett nytt fräscht jobb, framtidsplaner, resplaner och kanske lägenhetsplaner, who knows?

Men imorrn, då blire nog middag at Krimmys. Vore trevligt åtminstone.

Poweryoga - hata hunden

Jag och Nicole var på poweryoga. Fyfan för hunden! Undrar om den är en kamphund?

Jag har jobbat åtta timmar från klockan sju imorse, jag är bokstavligt talat exhausted. Johanna är här på middag, hon flyttar in hos oss vid årsskiftet. Krimmy, har du lust att bo med oss februari och mars i lägenheten? Vi tänkte inhysa dig.
Ikväll har jag ingen aning om vad som ska göras. Antingen skulle jag ut med Nathalie och Anna, eller så fick jag erbjudande att sprita hemma hos Nicole. Jag blev också erbjuden att bli bjuden på bio av Tantan och Venla. That's nice, men kommer jag orka nått?

Vill ni veta en rolig sak? Jag åker till Paris nästa lördag med mamma och syster. Mys. Vad önskar ni er i julklapp?

Hörs senare!

Grattis pappa!

Vid tre tillfällen har bloggläsare frågat om det är jag på headerbilden. Jag kan bara skratta. Nej det är inte jag, och jag kommer aldrig att se ut så. Jag har inte den disciplinen och inte den kroppstypen, men tack håll käften. Haha.
Vissa människor är roliga. Typ min pappa!
Han fyller 46 år idag, så gå in och gratta.


Grattis pappa!



Det går bra nu.

Det är rätt fantastiskt att nästa gång man ser sin barndomskompis så är hon värdinna på spybar. Intressant, och fan vad jag är avis. Jag vill också komma nån vart. Typ bli butikschef. Är ju inget större fan av Stureplan.

Idag skulle jag ha jobbat kväll men blev fruktansvärt allergisk och bara nös och snorade, så det var ingen idé. Men jobb på morgonen blev det iallafall, ska upp snortidigt imorrn också och jobba mellan 7 och 15. Sen blire träning med Nicole, förhoppningsvis poweryoga och kondition innan. Kom på idag att jag jobbar sjukt nära Eriksdalsbadet, det blir liksom inte motgången "guud vad jag jobbigt att gå ner dit, och sen komma upp igen". Utan, strandpromenad liksom längs Årstaviken och sen vips är man där!

Imorrn blir det middag med Johanna på kvällen, hon ska ju förmodligen flytta in hos oss vi årskiftet så det blir planering, sen utgång med Nathalie och Anna. Blir 90's eller spybar (nu när jag eventuellt har en möjlighet att komma in). Haha. Blev erbjuden att bli bjuden på bio av Tantan, han och Venla ska gå. Men det kanske blir en annan gång. Den här helgen skulle det inte hända nått men plötsligt dök det upp massor, where is the money though?

För er som undrar om jag fortfarande har godisstopp i vardagen, yes I'm keep going strong och har gått ner tre kilo sen jag började. Vill gå ner till min normala vikt och har två kilo kvar. Fyfan vad de där litrarna vin har satt sig på kroppen. Förövrigt bryr jag mig inte så mkt vad jag äter. Idag åt jag t.ex. startmüssli och mjölk till frukost, nyttigt, nääe. Men. Det känns stabilt att inte äta godis och att inte dricka i vardagen (bara vid undantag). Det har som sagt gett lite resultat. Nu måste jag komma igång ordentligt med träningen så att allting går i balans liksom.

Det är förövrigt way too cold att springa ute nu, jag förstår att Tobbe inte kommit igång igen.
Nu ska jag och Tobb kolla vår favorit Swingtown och mysa. Han med äggmackor, jag med ägglukt i hela rummet.
Sov gott och hörs imorrn!

PUSSHEJ

tur i oturen

Helt sjukt. Både SL-kort och Ipod upphittad! Tack alla snälla människor hjälper mig när jag slarvar!

Idag har jag varit på två intervjuer. Blir intressant att se i slutet av veckan. Har jag berättat förresten att jag fått ett jobb som vårdbiträde? näe, juste.
Imorrn blire dubbelpass, först på gruppboendet och sen Makalös på kvällen. Bra cash - som Johanna skulle säga. För någon vecka sen hade jag all tid i världen för träning och sånt. Nu ligger jag i på jobbfronten, men måste träna den här veckan. Förra blev det ju bara en gång! SJUKT.
Funderar dock på att jobba i helgen, generar mycket bra pengar nu inför löning.


Dagens komiska.

HP snackade om artikeln i City om "slutaröka-veckan", varpå jag sa:
Come up with something new for fuck sake, you fucking bastards!


Detta blev upptakten till ett långt och hårdnackat samtal med de tre italienarna som satt bredvid oss och kan ha fått för sig att jag sa till dom.


fyfan.

Min dag har varit otroligt bra tills nu. Jag har glömt min Ipod på Cozy. Och den är inte upphittad. Jag är dum i huvudet. Jag är arg på mig själv, jag är så jävla slarvig! FYFAN.
Jag måste samla mig nu för jag är helt rasande.
Nu ska jag kolla på swingtown. BAJS.

Hej, jag är ledig idag!

Vaknade upp för ett litet tag sen. Jätteskönt att vara ledig idag! Jag har ju jobbat hela helgen. Bra pengar men väldigt intensivt att kunna joina allt kul som händer samtidigt som man ska upp och jobba! Men det har gått bra.

Ska snart ta mig en stavpromenad in till Söder tänkte jag. Ipoden är nyladdad med skön musik, solen skiner, och mina kära vänner ville träffas inne i stan. Kanske går förbi gymmet också och tar lite hanteltag, men får se. Är som sagt sjukt omotiverad att träna själv!

Ska på en anställningsintervju i veckan, får hoppas att det går bra. Annars intet nytt på jobbfronten om man säger så. Jag är glad att jag fick in den här helgen extra iaf, genererar ju rätt mycket pengar när det är OB. Förhoppningsvis får jag jobb även nästa helg. Liksom, helgen innan löning, vad händer då?

bitterfitta

Gårdagen blev lyckad!
Efter middag med farsan åkte jag till Anna och drack vin med henne och Nathalie. Sen dök Nicole, Liisa, Krimmy och Mattias upp - också trevligt!
Det värsta var att jag skulle jobba idag, och det gjorde jag också. Så klockan sex ringde klockan och jag begav mig. Urk, vad trött jag har varit idag. Sovit två timmar nu och är fit for fight again!

För övrigt känner jag mig fortfarande sjukt skör. Det känns som att jag ska börja gråta av typ allt. Jag känner mig dissad, utsatt och utanför, utan någon egentlig anledning. Jag hoppas verkligen att det här lägger ner snart, jag pallar inte att vara ett känslomonster. Det klär inte mig.
Ska snart möta upp Johanna i medis och ta ett par glas på tuck kanske, eller kvarnen? nåja. Vet inte riktigt, men någonting blir det. Sen ska vi eventuellt möta upp lite folk senare ikväll. Det kan bli en lyckad eller en dålig kväll. Vi får se.
Ska ju jobba imorrn också, ett niotimmarspass! Det enda jag tänker är pengar. För de passen är jobbiga, ingen rast och ganska sega. Men men. Man får ta det man får. Har två pass i veckan också, ett på tisdagkväll och ett på fredagmorgon. Great.


Min mamma och jag har diskuterat paniken kring att vara jättekissnödig redan i början av tågresan hem, att avväga att gå av för att få gå och kissa, och sen när man äntligen kommer hem få kissa. Att sitta på ett tåg och vara kissnödig är fan det värsta som finns!

Ha en trevlig kväll!

Nått positivt.

Jag har lyckats gå in på min andra vecka utan godis utan större problem. Idag åt jag en liten brownie när jag fikade med Johanna men det är också det enda på hela veckan! Ge mig credd liksom?
Kanske blir en beach 09 i slutändan!
Imorrn ska jag finally träna. Det har inte blivit något de här dagarna för jag tycker det är sjukt trist att träna själv, och Nicole och jag har inte kunnat samma tider. Men imorrn, då fan! Även om det inte finns nått roligt pass vid den tiden tänker jag gå dit. Funderar på en halvtimmes konditionsträning och en halvtimme styrka. Måste träna på lördag också så att jag håller mig till tre pass i veckan! Vi får väl se hur det blir...


Nya tag!

Efterlängtat möte med Johanna idag. Fan vad mitt liv blir tråkigt utan er vänner!
Har precis kommit hem från jobbet, gick rätt dåligt, men jag var där iaf, hundred points.
Idag har jag fått höra att jag är bitter. Jag är nog lite bitter tyvärr. Men jag ska försöka ändra på mig, vem vill umgås med en bitter jävel liksom?

Har sökt lite jobb idag, två hemtjänster och en glitter. Hemtjänsterna skulle höra av sig i veckan, Glitter ska jag nog besöka imorrn förhoppningsvis. På jobbfronten intet nytt, men har fått jobb hela tiden på gruppboendet så det känns bra. Kommer ju åtminstone generera typ 3000 spänn extra. Förhoppningsvis lite pass nästa vecka också. Men får se.

Helgen ser död ut, har inga pengar. Och kan inte trolla. Men vi får väl se vad som dyker upp!

no sense of humor.

Idag är en pissdag, igen. Jag vet att mina inlägg blir tråkiga och ibland snudd på hysteriska.
Blev inget jobb idag på dagen, var jätteallergisk men pallrade mig faktiskt hit på kvällen, duktigt. Dock önskar jag bara att timmarna ska gå så att jag kan kura ner mig i sängen igen.

Blev ingen träning idag, men förhoppningsvis imorrn. Ska försöka mig på det jobbiga spinnpasset igen, och coren då. Ska träffa Nina och Venla, vet dock inte om det blir samma tider, vi får väl se.
Och på fredag blir det nog träning på dagen istället, jobbar nämligen mellan 6.30-12.00 då. På kvällen ska jag träffa pappa. Han ska också köpa gymkort på Eriksdalsbadet. Då kanske man kan börja träna lite tillsammans?

Jag och Tobbe såg filmen "stepbrothers" igår. Helt sjukt hur mycket filmens komik sjunker när det inte är skådisarna man är van vid som spelar.


Tisdag.

Tisdagsångest - jobbångest. Känns som att dom orden hör samman på nå vis.
Idag var jag ju på intervju. Vågar inte alls svara på hur det gick. Jag tycker det är jobbigt när det kommer frågor som "vad stressar dig på en arbetsplats" - gulp. Dålig stämning kanske? Dåliga vibbar, när det inte är raka rör?
"Berätta om en arbetskonflikt du har varit med om" - gulp... när en kollega gick bakom ryggen och snackade med chefen.
"Vad är dina fem bra/respektive dåliga sidor?" - ehm... hög ambitionsnivå, för höga krav på mig själv.

På kvällskvisten ringde dom från gruppboendet, jag fick ytterligare ett pass där den här månaden, och plötsligt känner jag mig räddad - ekonomiskt alltså. Nu har jag tre pass inbokade där den här månaden, skulle behöva några till, ungefär två, tre skulle jag gissa på. Men det kanske löser sig när jag kommer dit och skriva upp mig på några.

Nog om det. Blev ingen träning idag tyvärr, får bli imorrn istället. Sov bara (som jag befarat) en timme inatt så är helt slut. Nu är jag nyduschad och har sökt en massa jobb så nu ska jag hem till pojkvän och kolla film...

Snälla, ge mig ett ljus i tunneln.

Vi hörs imorrn!

Pusshej


Skit.

Jag vet inte vad det är riktigt men jag vet att jag inte kommer att kunna somna förrän kanske vid tre-fyra inatt. Det är något som gnager i mig ikväll. Jag har känt mig deppig och skör idag, något jag inte gjort på länge. Jag har för vana att må bra men idag känns det som att allt jag försöker med är värdelöst. Förmodligen på grund av det här med jobb. Tanken på jobb är ledsam och argsint. Varför i helvete får jag inget jobb?
Jag slet på gymmet i två och en halv månader för att få de här meriterna, för att få kassavana, cafévana och receptionistvana. Men alla dessa tre ord kastas bara tillbaka som i en spegel mot mig nu. Jag är så less på den här situationen. Och det är jag verkligen. Less på att vara på väg någonstans men inte veta vart. Less på att vara kvar för att jag verkligen inte orkar jobba på det sätt jag gör nu. Less på att vara utan pengar, less på att vara beroende av andras pengar.

Jag vet att det kan vara just den här inställningen som gör det, som gör att jag verkar desperat. Och jag är desperat, men å andra sidan söker jag inte de jobb jag fortfarande är säker på att jag får. Säljarjobb, vårdjobb. Säljarjobb, vårdjobb, säljarjobb, vårdjobb. Gissa varför? Det här är inga jobb jag vill, inga jobb jag vill slita för mellan 8-5 på dagarna heltid. Inga jobb jag är mottaglig för, varken psykiskt eller fysiskt. Jag vill ha ett jobb jag trivs på, ett jobb med trevliga människor och ett jobb där jag känner att jag kan vara den jag är.

När jag jobbade på gymmet kände jag aldrig att jag dög. Aldrig att jag gjorde någonting bra. Eller hur? Eller hur? Eller hur? Dagarna gick mest åt till att dricka espresso, för att orka vara vaken. Espresso för att orka göra de sjuhundra arbetsuppgifter jag hade fått tilldelade mig. Espresso för de 70 pensionärerna som plötsligt dök upp och skulle ha lunch, de 2 omklädningsrummen, gymmet och receptionen som skulle få sin dagliga städdos. Och då får vi inte glömma de fem andra städuppgifterna som det "vore bra om jag fixade". Jag kände mig alltid värdelös på det där stället, och kanske är det den känslan som sitter kvar? Jag kanske inte fixar det.

Arbetet på gymmet sänkte mitt självförtroende totalt och nu står jag här med ett homemade tjänstgöringsintyg (jag har fortfarande kvar mallen på datorn) och en kort beskrivning av vad jag gjorde där. Jaha... Men sen då? Vem vill anställa ett föredetta vårdbiträde/vårdare/försäljare/receptionist/cafébiträde. Ingen? Varför ser ingen min potential och min kompetens? Varför tycker ingen att jag är rätt person? Varför?

Det här inlägget blev jättedeppigt, ursäkta. Men vafan ska jag göra? Idag är en down-dag men förhoppningsvis blir morgondagen bättre...

Godnatt.

Usch vilken jävla pissdag.

Fyfan vad jag är trött på den här tillintetsägande vardagen, jobbsökandet, och bara allt. Fyfan. Men något jag är extraglad över idag är att jag har en så fin och mysig pojkvän. Han är verkligen min vardagshjälte och ängel. Idag har jag han hjälpt mig med jättemkt!

Dagen har varit överlag bra. Har varit och tränat med Nicole, vi var riktigt duktiga! Jag cyklade 9,2 km och sprang 3,4 km. Alltihop på 40 min. Riktigt bra konditionsträning och vi var båda rätt döda efter. Tur att man inte kör det här passet varje dag. Mormor har varit här, trevligt. Passar Tuld ikväll och hon sitter och kollar på High School musical. Personligen har jag aldrig förstått grejen med det där riktigt, men men, the kids likes it!

Något som gör mig glad är att mitt undvikande av socker och påbörjan av träning redan har lett till att jag gått ner två kilo. Jävlar vilken snabb ämnesomsättning man har som ung, thank god for that! Men som sagt, fortsätter utan socker ett tag till, funkar ju bra? Jag känner mig mycket fräschare och mindre svullig.

Hoppas ni haft en bra dag!
pusshej

Vilken partyhelg!

Gårdagen var skitrolig rent utsagt. Mötte upp mammas polare på Läckerbiten och drack ett par, eller snarare 4 glas vin. Mamma kom i sällskap med Krimsan och Johanna. Vi satt där och snackade och skvallrade i evigheter. Sen blev det Tuck med Mattias. En lång kväll som slutade rätt bra. Enda dumma var att jag råkade messa fel Emma ett antal gånger. Men men...
Nu sitter jag på jobbet, är sjukt otaggad. Vill bara dra hem, men slutar snart!
Hoppas ni andra har haft en riktigt bra helg!

Fredagslirare.

Jag fick inte det jobbet jag så gärna ville ha på Glitter med motivationen att jag var för överkvalificerad. Där märker man verkligen att lågkonjukuren sätter sina spår. Hon hade förmodligen en viss budget att hålla sig efter, och jag var för dyr att anställa?
Hur som helst. Jag väljer att inte se det här som ett personligt nederlag. Hon sa att hon var imponerad av mig som person och att jag borde söka en heltidstjänst som säljare på glitter, och att jag kunde referera till intervjun med henne. Och det är väl bra.

Kvällen spenderade jag med Krimmy och Johanna, idol och drinkar (nyttiga sådana). Vid elva drog vi in till Söder och gick på Gås. Men inge drag där när vi gick vid halv ett ens. Trist. Vi som hade tänkt göra det till vårt nya superhäng. En rolig parentes om ikväll är att jag och mammas kompis ska ta en öl på ett ställe jag ska söka jobb på. Lyssna och häpna.


Nu GOSSIP GIRL

Nu har jag precis kollat klart på "du är vad du äter" med Anna Skipper. Är det bara jag som tycker att Anna herself ser ut som är fräsch 55 åring? Av rykten har jag hört att människan bara är 36? Stämmer detta?
Hur som helst, blir alltid otroligt inspirerad att träna efter att ha kollat programmet. Skulle kanske ta en stavpromenad? Vet inte. Men funderar på om jag ska ta med stavarna och träningskläder imorrn till jobbet och ta en promenad på lunchen? Jag brukar ändå bara sitta och hänga då...

Men nu kära vänner, nya avsnittet av Gossipgirl är tankat. Hörs imorrn!

PUSSHEJ

Platthår.

Äntligen börjar mitt hår bli tillräckligt långt att ha ostylat kan ju folk tycka. Tyvärr är det riktigt platt av alla hårfärgningar och uttunningar som blivit efter allt löshår. För mig är det självklart numer att föna håret efter varje tvätt (det sliter det med) och att använda rootbost - just nu från L'oreal, samt hårspray för att få en schyst frilla. Kolla här hur jag ser ut i ostylat hår...


Dagens mat

Frukost:
2 smörgåsar med philadelphiaost och paprika.

Lunch/middag:
Indisk mat "Chicken Tikka Masala" med ett nan-bröd.

Mellanmål:
Läkerol? En banan, en ruta 75 % choklad.

Middag:
Pasta och Falukorv.

Way too far.

Funderade på att åka in och möta Krimmy och Johanna men är på ordentligt dåligt humör. Jag har jättesvårt att hantera konflikter, det är jag den första att erkänna. Som idag, jag har ingen aning om vad jag ska säga i sånna fall. Jag vet bara att något är fel och jag inte vill bli behandlad på ett visst sätt...

Sånna här konflikter får mig att tänka tillbaks hur det var i grundskolan. I grundskolan ville man inget annat än att passa in, vara sedd och utvald av sina vänner. Det var längesen tanken slog mig men har funderat den senaste veckan på att det från en stund till en annan förändrades. Känslan att inte ha någon nära vän, någon att anförtro sig åt, någon som man vet ställer upp när det behövs. Och jag har verkligen allt det där nu. Nära vänner som jag inte ens reflekterar kring om de inte hör av sig när de sagt. För jag vet att dom finns liksom. Men idag kändes det bara som en dejá vu från grundskolan. Att försöka, verkligen anstränga sig och vilja att något ska bli av tar på krafterna. Jag har lagt ner jättemkt energi på allt det här och verkligen varit motiverad. När jag nu fick det där messet kände jag att det är dags att kasta in handduken. Jag är inte värd att bli behandlad på det sättet, oavsett vad förklaringen är. Den är säkert inte personlig, men sorry, jag kan inte ta det längre. Hela grundskolan gick ut på att försöka vinna vänner, vinna pondus/stolhet, vinna "tuffhet", att vara den personen som alltid hade folk omkring sig.

Och det har jag nu. Jag har helt underbara vänner som finns där, det vore bara töntigt att skriva in alla de namn som jag vet står mig nära. Men det gör ont när en sån här sak händer. Det känns som ruta ett, det känns som skit. Men jag kommer över det. Just nu är jag bara så arg att jag ännu en gång - precis som på lågstadiet, haft tendensen att lägga energi på saker som ändå inte blir av. Självförakt kallas det nog.



Reunion i helgen var trevligl. Och det är kul att se att samma vänner består.
Här är John, Nicole och Johanna på Johannas 19års fest, två år sen.

Argh.

Kom precis hem. Skulle egentligen på tjejgruppsmöte ikväll men det sket sig...
Har varit och tränat idag. Trevligt. Spinningen var jobbig, fyfan vad det gör ont att sitta på den där sadeln, coren var också jobbig med tanke på att min träningsverk inte gått över helt. Men jag känner mig stolt som kom iväg! Imorrn blire box Nicole!

Min pappas blogg håller på att bli riktigt stort, kanske med tanke på att han lägger ner extremt mycket tid på att marknadsföra den och skriva kvalitativa inlägg. Till skillnad från denna blogg alltså.

Hörs senare!

Matdagbok, gör ett försök till...

Jag vet att jag suger totalt på att redogöra för mina kostvanor. Men jag tänkte, för min egen skull, och er så ni kan banna mig lite, göra ett sista försök!

Frukost:
Laktosfri yoghurt med flingor

Lunch:
Ost & Skink-ciabatta

Mellis:
Ett äpple, två småostar (sånna där i röda små förpackningar), en näve torkad frukt.

Middag:
Köttbullar med potatis och sås, dock bara en halv portion.

Kvällsmat:
Laktosfri yoghurt med glutenfria flingor

Analys:
Min kost idag har inte varit särskilt bra och jag kan nog hitta typ 2-3 fel på den här listan. Första felet är att jag inte hade mina glutenfria (och nyttigare) flingor till frukost. Detta gjorde i sin tur att jag blev hungrig rätt snabbt på jobbet. Åt därför tidig lunch i form av en smörgås! Inte alls bra, man håller sig inte mätt länge alls. Men sov mig igenom lunchrasten på jobbet passet efter så det var likabra. Åt ett äpple innan jag stack från jobbet, åkte och handlade. Köpte tyvärr lite torkad frukt som man inte alls håller sig mätt på! När jag väl kom hem var jag inte särskilt hungrig och åt bara ytterst lite middag vilket resulterade i att jag blev lite hungrig nu igen. Men det enda måltiden som jag ser som lyckad idag är mitt kvällsmål med min specialyoghurt och mina specialflingor.

Planering/Förändring inför morgondagen:
Frukosten ska bestå av min specialyoghurt + specialmussli och ett ägg - ska iväg och träna direkt efter och vill ha mycket ork och energi. Efter träningen en banan. Till lunch får det bli något jag tillagar hemma, något ganska rejält. Funderar på hemmagjorda köttbullar med potatismos (min favoriträtt, men får man inte äta godis så), blir nog en kombinerad lunch/middag. På mötet på kvällen ska jag ha med mig frukt så att det inte blir några kakor/saft och sen kanske en sallad när jag kommer hem. Haha, vi får se hur bra jag lyckas.
FEEDBACK, PLEASE!

Träning imorrn!

Imorrn har jag och Nicole spikat spinning och core! Blir bra. Synd bara att jag har sån jävlig träningsverk i magen. Men det går att leva med! Funtar på att köra lite kondition efter/före också för att få igång ämnesomsättningen och allt det där. Vad tror ni, kommer Tobbe följa med mig på stavgång nu eller ej?
Jag känner faktiskt för en liten promenad. Det är bra att gå innan läggdags! Då håller ämnesomsättningen (andra gången) igång hela natten.

Helt plötsligt hade jag en Anders på msn, vem, tänkte jag? Det var Anders från Kefalonia (jag och Tobbe mötte honom och hans flickvän där). Så då fick jag reda på det också...



Snart drunknar jag i kläder.

En tanke slog mig igår, en H&M-tröja är inte alltid en "hmtröja", ibland kan det tillochmed vara utvald. Den här tanken slog mig igår när jag hängde tvätt hos Tobbe. Hans syrra har jättemycket snygga kläder, och vet ni varför? Hon har en av de exemplar hon tycker är snygga, inte hundra av de där "reafynden" som jag själv lastar på hög hemma i rummet. Jag beundrar de människor som verkligen satsar på det plagg de tycker om, slår till efter ett tag och oavsett om plagget är dyrt eller inte. Sånna som jag borde verkligen lära mig det.

Har varit och jobbat idag, jättesegt vare. Jag måste ha något att komplettera med nu, håller tummarna inför fredag och hoppas att jag får nått gensvar!
Det är sjukt att det snart är helg nu igen, det är liksom torsdag imorrn? Ska inte jobba imorrn, ska jobba söndag istället. Ska nämligen iväg på tjejgruppsmötet imorrn med Venla.

Hoppas ni har haft en bra dag!
PUSSHEJ


Mina och Nicoles gemensamma råd/mål för de närmsta två veckorna.

Tänkte skriva ner de mål vi pratade om i eftermiddags, rätta mig om jag har fel.

- Byta ut onyttig mat till egen version, typ hemmalagad pizza med dinkelmjöl (t.ex.), hemmagjord lasagne mm.
- En dag i veckan får vi svulla och äta vad vi vill.
- Dricka "nyttigare" alkohol, typ byta ut vanlig cider mot sockerfri, vanlig öl mot 50 % mindre kaloriöl, dricka skinnybitch (sprit och lightläsk).
- Strunta i fyllekäket. Äta ordentligt innan utgång och träna innan.
- Träna vårt träningsprogram och komplettera med mer kondition om så krävs.
- Strunta i sockret i all dess form samtliga dagar utom svulldagen. Det innefattar allt som innehåller rent socker; godis, glass, kakor, läsk, saft you name it!

Så om två veckor kör vi en utvärdering här i bloggen!


Superendorfiner!

Vips så är hosta och förkylning som bortblåst och jag kan äntligen börja träna igen! Att träna för mig betyder så mycket mer än svett och jobb. Det betyder att jag blir piggare, gladare, tycker bättre om mig själv och ser livet ur ett annat perspektiv. Det hjälper grymt bra att ha en så bra träningsmate. Nicole och jag har tränat tillsammans många gånger och hon är en av få som kan få mig motiverad att gå på ett träningspass man inte orkar egentligen. Idag var vi först på poweryoga en timme och sen en halvtimmes core på det. Sjukt bra! Jag känner att jag tränat igenom hela kroppen idag. Men visst är det lite skumt med yoga? Vad är det som är så speciellt med det?
Jag kan förvisso förstå att man får slankare och mer tonad kropp av den typen av träning som mestadels bygger på stretchövning, men konditionen då?
Nej, helt klart värt att fortsätta!

Vårt träningsschema kommande veckor blir:
Måndag: Fri konditionsträning i gymmet (finns inga roliga pass) och vårt syfte är ju även att få igång konditionen och få en mer slimmad kropp.
Tisdag: Poweryoga och Core - totalt 1 ½ timme.
Onsdag: Ledig - helt en promenad.
Torsdag: 25 min spinning och 30 min core.
Fredag: Box 45 min.
Lördag: Ledig
Söndag: Poweryoga en timme.

Vad tror ni? Jag tror och hoppas att detta kommer bli ett ultimat upplägg för vårt gemensamma mål!

Måndag igen.

Sen jag började jobba så här oregelbundet har jag inget problem med måndagar nu förtiden, vadå? Idag har jag liksom varit ledig. Eller inte riktigt, har varit på två intervjuer som jag håller tummarna för! Framförallt för den ena. Får reda på fredag hur det gick. Sen har jag tränat, och jag skulle träffat Nathalie också, men det hanns inte med - förlåt, kan du imorrn?

Var uppe vid tolv idag, första intervjun halv tre, andra halv fem, och sen träning på det. Och jag har typ stressat ihjäl mig. Dock otroligt skönt att träna. Vi skulle gått på box, men det blev inte så. Så tränade är vi inte än. Blev 20 min cykling och 20 min jogging - och det är inte fy skam. Imorrn blire poweryoga och core 11-12.30, nice. Ska snart över till Tobben och sova, ska nog kolla lite nerladdade serier. Tankade ju faktiskt rederiet igår. Så det tåls att titta på!

Hoppas ni haft en bra dag!


Reunion var det i lördags - trevligt!

Simmat (lekt)

Kom nyss hem efter en trevlig eftermiddag på Eriksdalsbadet. Var där och badade med Krimsan och Nicole. Den officiella förklaring, simning, den inofficiella - bubbel och bastu. Skönt. La en ansiktsmask (eftersom jag råkade köpa massa produkter på Lindex innan för typ 350 kr). Köpte schampo, hårinpackning, ansiktsrengöring (tre versioner) en peeling och en ansiktsmask. Det mina vänner, är lyx.

Något som bör tilläggas är också att jag äntligen köpt träningskort, så nu ska det dra igång igen. Imorrn ska jag och Nicole gå på ett spinning och ett corepass. Det blir trevligt! Imorrn ska jag också på två arbetsintervjuer, håll tummarna. Nu väntar jag bara på Andra avenyn.

PUSSHEJ

Halloween hos Mattias

Gårdagens fest blev kanonlyckad!
Massa trevliga och glada människor - typ reunion, eller vad säger ni?
Måste definitivt göras igen. De som dök upp var; Jag, Krimsan, Johanna, Nathalie, Vendela, Nicole, Liisa, Ivar, Tobbe, Kim, Almir, Niklas, Jonatan, Mattias, Marre, John, Nina, tror det var alla.

Bilder kommer senare!


Missantrop - the survival of the fittest

Fyfan för det här jävla hostan. Nu har den kommit tillbaks igen och det låter typ som att jag hostar lungorna ur mig. Igår blev det mycket junkfood; en lilla menyn och på det hemmalagad pizza hos far min.

Ikväll gott folk är det Halloweenfest - alla är bjudna.
Om ni vill komma hör av er till mig på 0762662831, festen är på Reimersholme hos Mattias. Kommer bli bästa festen ever gissar jag på. Måste bara kvickna till lite och boosta mig med vitaminer så jag kan känna mig lite friskare ikväll.
 
Hörs senare!


RSS 2.0