Tao imorrn!

Nu sitter vi har, inne pa var sista kvall pa phangan. Imorrn drar vi vidare till Tao for en ytterligare studie i thailanskt oliv. Det ska tydligen vara grym snorkling dar, och vackra strander. Blir nog Bangkok pa mandag som det ser ut just nu. Men planer kan andra sig, tank om Tao ar helt underbart?

Snart ska vi satta oss pa strandrestaurangen med en ol och spela plump. Packat har vi inte gjort an, men vada. Bussen gar ju bara klockan 7.30 imorrn. Vi valde den tidigare varianten iom att vi inte vill forlora en hel dag i resa. Jag kan val saga att jag ar hyffsat smutsbrun. Eller for att vara krass, en blond afrikan. Har kort sololja pa stranden de tva senaste dagarna for att steka lite extra. Oroligheterna i Bangkok verkar ha lugnat sig totalt. Enligt thailandarna sa kan man inte pa nagot vis marka att en demonstration (eller ett smarre imbordeskrig, enligt UD) har harjat. Allt ar som det ska vara helt enkelt! De senaste dagarna har vi bott i en mycket primitiv och spartansk bungalow, vi har dock sluppit insekter och nastan alla gekkos 390 baht har det kostat.

Nu ska jag socialisera med resten av HP och vara melankolisk over att aka vidare.

harebrahej


Varför ens bry sig?
Postat av: TC

Låter kanon. Jag förbluffas av att vi nte hade stööre sug efter att åka till kopanggang när vi var nere. snorklingen garanterat häftig på thao. kram. lägg inte mer tid på bangkok än ni behöver. det handlar ju bara om avgaser och tom konsumtion

Postat av: Mischa

Tom shopping och ett antal rock tshirts;)

Kram

2009-04-24 @ 16:34:34
URL: http://missantrop.blogg.se/
Postat av: tomas

:-D

Just det, det är ju inte "tom" konsumtion

2009-04-27 @ 18:05:30
URL: http://tomascarneheim.com
Postat av: TC

Välkommen hem, kära Missantrop!


Skriv om du måste

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress tack

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0