cool

Gårdagen var jäkligt lyckad!
Började med treehouse's spelning på Birkagården. Och så var man fjortis igen - öl inne på toaletten. Blev en runda pingis med Tantan också. Sen blev det Söderhof - glad överraskning. Stället har fått tillbaka sin gamla charm och det var riktig partystämning. Från Söderhof taxi till Gås. Jag gillar inte gås, men someone's got happy!
Ikväll äre jobb - sista i februari liksom. Har kommit upp i sammanlagt 186 timmar den här månaden vilket kommer ge mycket välbehövliga pengar i Thailand. Förövrigt känner jag mig lite smårik den här månaden, och det är ju alltid roligt!

Näe, nu back to work. Sen en kort utgång med Krims och MatteP.
Harebrahej!

närmar mig trettio

...Nu har alla gått från min födelsedagsmiddag. Det var jättetrevligt! De som kom var; pappa, Heléne, Märta (märt), farmor, farfar, krimsan, Johanna, Venla, Jonatan, Mattias. Jättetrevligt och spontant!
Blev god mat - tack vare Krims. Imorrn ska jag jobba, och jag borde verkligen sova. Men, nu ska jag kolla på film.
Ha det bra hej

totally not into you.

Sitter hemma nu, har en liten kort rast och ska snart återvända till jobbet. Jobb, jobb jobb, allt jag gör nuförtiden. Idag var det synd om mig, när dagpersonalen tagit med nyckeln till den enda cykeln jag kan använda på kvällen hem. Det var dåligt. Men nu är jag glad igen. När jag kommer hem ska jag först kika på andra avenyn (senaste avsnittet) och sen fortsätta min 90210-uppesittarkväll. Imorrn blire träning med Krims, träffa pappa samt jobb på kvällen...

Mitt hår har inte blivit tvättat sen i torsdags - äckligt. Det blir så när man jobbar inom vården. Man känner sig rätt sunkig jämt, mjukisbyxor, dunjacka, uggs och smutsigt hår. Men fan så skönt är det. Andra bullar blire när Tobb kommer hem, men än så länge kan jag keep it up.

Blev ett dubbelpass igår. Nu, jobb igen...

Snacka om att jag har fått hög arbetsmoral. Men det syns på kontoutdraget...
Igår jobbade jag 15 timmar, det gick bra! Men idag är jag helt slut, och snart ska jag och jobba igen, 10 timmar. Har lite ont i magen och åt precis ett par ägg till frukost.
Försöker få ordning i rummet, men det är hopplöst, och tro mig. Jag måste städa innan det kommer folk hit på min födelsedag. Frågan är egentligen bara när jag ska ha tid för det. Tänkte dammsuga innan jobbet. Måste duscha också. Och oj vad stressigt det blev. Skulle egentligen ha tränat med Krims idag, men hade för ont i magen igårkväll så jag gav mig själv en liten sovmorgon typ.
Höll på att dö av oro igår för att Tobb inte hört av sig - fast han lovat. Det fick han höra idag när han äntligen ringde.

På fredag blire först treehouse spelning och sen blire 44an för hela slanten. Det blir skoj! Och på torsdag ska jag nog bjuda på bruchetta till förrätt, lasagne till middag och typ... något till efterrätt. Om jag har tid, dvs.

Äh, nu måste jag göra lite nytta!

Harebrahej


Söndagssång

Skulle ha träffat Nathalie idag, men hade för ont i magen - sög ju. För längesen, helt klart.
Har hetsätit lite knäckebröd med tea. Imorrn blire dubbelpass på jobbet, arbetsnarkoman, javisst. Den här månaden kommer jag upp i 171 timmar (om jag inte jobbar torsdag och fredag vilket vore nice om jag faktiskt gjorde). Blir bra belöning på kontot och bra inför Thailand. Appråpå Thailand så kommer Tobb hem och en vecka. Det har gått bra att vara utan honom, eller bra - det låter lite hårt. Jag saknar honom varje dag, samtidigt har tiden gått väldigt snabbt.

Jag har märkt en grej med mitt snusande. Har jag inget snus på mig kan jag gå runt flera timmar utan att märka av det. Och sen när jag inser och förstår varför hjärnan separ sig, då jävlar äre gott med en snus. På torsdag fyller jag år. Sweet 21 - som jag ironiskt kallar det, vem bryr sig liksom? På fredag blire utgång till 44:an, roligt värre. Gillar den radikala stämningen där. Kanske tillochmed har på mig mina Martens. Jag och Krims hade sjuka saker för oss i fredags, typ angående handskar och sånt. Igår var vi hemma hos Memo och drack spritdrinkar, sen ville jag åka hem, trist för Krims.

Nu borde jag sova - men kommer inte somna.
Harebrahej

en vanlig lördag

Gårdagen var lite galen, men ändå vanlig. Nu står Mattias och lagar lite omelett till mig och Johanna. Så vi passar på och fota lite...




Johanna i skjortan som vi ska slänga

det var det där om ett par byxor.

Tredje dagen i rad som jag tränar. Krimmy är en bra träningsmate har jag kommit på, och Crosstrainers är det nya det liksom. Imorrn äre fredag och helgen står fortfarande öppen, wassup liksom?

Har blivit rätt mycket nu i kvällspatrullen så har det rätt stressigt, hinner inte skriva i bloggen på kvällarna. Både igår och idag har det blivit övertid, 180 kr. Klirrar fint. Hur som helst. Imorrn äre jobb 7-14, sen hämta Tuld och gå till tandläkaren. På kvällen vet jag inte riktigt, hörde något om någon middagsbuffé med Tantan. Vore roligt, och på lördag blire häng med mitt favoritpar Venla och Tantan. Nu är det inte längre lika lång tid tills Tobb kommer hem, en och en halv bara. Snart en. Det har gått rätt snabbt ändå måste jag säga, livet flyter på liksom - tro det eller ej.
På söndag blire nog fika med Nathalie, trevligt. Längesen.

Btw, idag gillar jag mina kvällskollegor - dom är guld. Stör mig på att hela helgen är ledig från jobb, borde försöka få in något någonstans. Eventuellt. Får se liksom.

Ikväll tänker jag på min mormor...

Dagarnas största skämt

I lördags kväll, innan högmässan idag. Johanna till Mattias:
"Mattias, bara så du vet, du får inte dricka upp allt vin, det är en klunk som gäller"

Konversation mellan mig och Krimmy via sms igår:

missantrop:- Kan vi ses sju? :)
Krimmy:- Ja det går bra! Ses!
missantrop:- Börjar du bli dement? :) ser det som en trolig förklaring
Krimmy:- Nu hänger jag inte med? Halv sju eller sju?
missantrop:- Oj haha skickade fel, det var meningen till Mattias:)
Krimmy: HAHAHAHAHA, Jaha, då förstår jag...

Ett annat skämt igår. Jag och mamma på pizzeria, en familj vid bordet bredvid:
"Sitter du och pruttar" i dur. Sen hör man världens brak. USCH. Vid matbordet, bredvid vårt matbord. Skabb!



Alla hjärtans dag.

I brist och med bristande hjärta saknar jag min pojkvän idag. Näedå, så dramatiskt är det inte. Jag saknar honom, that's it. Jag har spenderat dagen med mina kära vänner Johanna och Mattias. Mattias gick loss inne på TOPMAN och handlade som vanligt väldigt mycket, 1629 kr, gick det på. Men det var det värt! Haha.

Sen tog vi en fika med mamsen och Tilde. Snart ska jag iväg och jobba, känner mig lite illamående dock. Hoppas inte att jag håller på och blir sjuk nu.

Hare bra hej!

whats new.

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar igen. Efter mina förfärliga dubbelpass i tisdags drog kollegorna med mig ut. Vi drog till Tuck, drack vin, gick till Kellys, drack vin. Åkte hem. Vaknade upp klockan elva och undrade om jag kunde sova 45 minuter till, det kunde jag. Jobb klockan 12 till 20,15. Söderpromenad i gamla knivsöder, vi kolla film hos Mattias. Och idag såg jag Mammut! Fyfan vad bra den var! Samtidigt så provocerar det mig otroligt mycket när jag blir berörd av en film, för det blev man. Kändes som att om man skulle börja gråta skulle man inte kunna sluta ungefär. Men visst hade han lyckats, som vanligt.

Har lagat pannbiff med kokt potatis ikväll. Krimmy är här för en trevlig kväll. Barnvakt till Tilde - jag är trött. Imorrn blire jobb igen, fast bara på kvällen. Ska spendera dagen med Krims på Eriksdalsbadet för lite välbehövlig träning, och sen mina vänner. Är det helg igen.

Jag borde ha sovit...

Istället sitter jag vid msn och har jävligt svårt att slappna av. Jag ska jobba imorgon klockan sju, och jobba dubbelpass tillochmed. Undrar i mitt stilla sinne om jag är galen? Hur i helvete kunde jag boka in dubbelpass efter att jag jobbat kväll idag, lite korkat.

Var trevligt idag på jobbet, utgången i torsdags gjorde arbetsteamet mer sammansvetsat. En av dom frågade angående imorgon, om han skulle köpa öl att dricka efter jobbet. Synd bara att jag inte dricker öl, öl är äckligt. Ska träna imorrn mellan jobb-passen är det väl tänkt, hur nu jag ska fixa det med så lite sömn och så hård arbetsbelastning.

Harebrahej

håll käften

Kom precis hem efter en angenäm kväll med mitt favoritpar Tantan och Venla. Vi hade en del tantsnusk att skvallra om. Jag och Jonatan skrev också en lista inför den kommande dagis-reunionen vi planerar i sommar. Tror att vi kom ihåg alla faktiskt så snart blire att vi startar en facebook-grupp.

Dagen tillbringades (som vanligt) på Reimers med HP. Another trevlig dag! Och återigen, jag har världens bästa vänner. Mattias lagade omelett, vi chillade och sen begav jag mig till far. Lillasyster skrek väldigt mycket idag. Hon är i en ny fas, enligt pappa, som innefattar endast mamma-kontakt. Hon blev lugn direkt när Hélene kom hem igen.

Pratade med mitt hjärta i förmiddags. Det var mysigt att höra hans röst. Mindre mysigt är att det imorgon är "bara" tre veckor kvar. Vafan, det är lång tid. Men jag kommer klara det. Jag har massa roliga planer inför de kommande veckorna. Dels ska jag jobba - mindre kul men nödvändigt, jag ska träna, jag ska fira min "sweet-21" storslaget den 27e och så ska jag hänga med polarna.

harebrahej

Tobbecravings.

Fan, har haft en otroligt rolig/kul/mysig/trevlig kväll + dag idag. Jag, Johanna och Krimmy har hängt hos Mattias på Reimers. Gårdagen var mycket lyckad. Dans-dryck-skitsnack. Men nu... Nu när jag är tillbaks här hemma så kan jag inte annat än ta itu med min längtan efter Tobb som jag bär omkring med. Att det bara har gått en vecka! Fyfan, tre jävla veckor kvar. Längtar så det gör ont! Det värsta är att det inte finns någon direkt kommunikation emellan oss. Bara sporadiska tre minuters-samtal nån gång ibland. Känns jobbigt faktiskt, men life is life. Eller nått...

Nu ska jag iväg och bowla med resten av HP-gänget, hörrni, visst äre tur att jag har så fina och bra vänner? Jag ska skriva ett inlägg om dessa magiska människor senare, kanske imorrn. Jag är så glad att jag har er!

Johanna duschar, sen tar vi en prommis till Gullmars och disco-bowlar (inte ölbowlar). Disco, som 90-tal.



M ft M

Hemmagjort träningspass.

Låt 1 - Katy Perry, One of the boys
Vanliga situps halva låten, sneda situps med höga ben andra hälften.

Låt 2 - Lady Gaga - Just dance
Höga knän i verserna, rumpspark i refrängerna. Ingen pause!

Låt 3 - Miss Li - Oh boy!
Utfall med hantlar, 90-graders böjning med benen.

Låt 4 - Lady Gaga - Pokerface
Skuggboxning, första versen: raka slag, andra versen: sneda slag, tredje versen: sparkar, refrängerna: box-steg i tempo.

Låt 5 - Britney Spears - Piece of me
Rygglyft med armar, i refrängerna sneda rygglyft, sista 30 sekunderna ben och rygglyft samtidigt.

Låt 6 - Madonna, ft Justin Timberlake - 4 minutes
Hopprep i refrängen, box-steg i verserna.

Låt 7 - If I were a boy - Beyoncé
Armhävningar, stretch, avslutning.


Motivated.

Sitter hemma på en liten rast från jobbet. Slutar om ett tag och har bara ett ärende kvar nu på kvällen.
Idag vaknade jag vid två-halv-tre, riktigt skönt att sova ut! Dock ledde detta till att jag inte hann åka till gymmet och träna. Vet ni vad jag gjorde då? (jag är så jävla bra). Jag satte ihop ett träningspass med både kondition och styrka här hemma. Blev rejält svettig och har faktiskt redan nu träningsvärk i vaderna. Är jag inte grym? Det sparade jag in en del tid på, och hann till och med duscha efter passet. HAHA.

Mattias föreslog klättring på lördag, låter kul! Har hört att det är riktigt bra ben och rumpträning, så det blir det nog. Undrar vad som göra imorrn och på lördag, jag är ju fortfarande ledig i helgen, det gör mig arg.

dagens jävla skämt.

"det var swisch du hette va?
När man inte längre orkar säga nej, då är man trött. Och där är jag nu. Inne på 15e timmen jobb, tror jag. När jag kom hem för att äta lite mat var Krimmy och Johanna i full fart med att boka sin Thai-resa. De ska dock mellanlanda i Wien på hemresan, i 11 timmar. Gillar den? Nu ångrar ni er, ni skulle åkt med det skumma Ukrainska flygbolaget. Mohaha.
Thailand blir sjukt roligt, (och sjukt). Fire om man säger så!

När jag kommer hem från jobbet ska jag kolla senaste avsnittet av gossip och andra avenyn, det kan jag unna mig. Imorrn hoppas jag på att jag kommer upp i tid, högst tvivelaktigt.

Näe, nu är det back to work. harebrahej


Förresten.

Är inne på min 9:onde jobbtimme av 16. Hua. Tur att man inte jobbar dubbelpass så ofta, det hade man inte pallat.
Imorrn blire träning med Krimmy förhoppningsvis. Tänkte ta en titt upp till lillsyrran också och se hur läget står till. Var evigheter (känns det som) som jag var där och hälsade på! Ska nog ringa Hélene med en gång. På kvällen är det jobb igen, men tänkte försöka hinna med en hel del på dagen. Jag är ledig hela helgen nu igen? Skumt. Iofs jobbar jag varje dag nästa vecka utom torsdag, så säkert därför jag planerat som jag gjort. Borde ändå försöka få in något pass i helgen. Min Tobb är ju inte hemma, och har inte särskilt mycket pengar - varför inte jobba?

Förresten, har ni sett hur blond jag är nu?


Här snackar vi old lady.

GI - dag ett och två.

Började med GI-dieten igår, men inte den där strängaste typen utan en mer snäll. Jag får äta råris, potatis (ibland) och mjölkprodukter.

3/2
Frukost: Havregrynsgröt med skivad banan och blåbär med mjölk
Lunch: Halloumisallad (halloumiost, bladsallad, gurka, tomat, keso)
Middag: Råris med lövbiffswok.
Mellanmål: Nötter, yoghurt med blåbär.

4/2
Frukost: Havregrynsgröt med äpple och blåbär samt mjölk.
Lunch: Halloumisallad (se ovan)
Mellanmål: 2 ägg, mörk choklad, yoghurt med blåbär.
Middag: Råris med lättcreme-fraiche, paprika, lök och halloumi.

Är det inte otroligt hur mkt man kan äta när man äter enligt GI?

Trötter.

Är svintrött efter en dag på jobbet. Är inte van att gå upp tidigt så gäspade mig igenom hela förmiddagen. Till lunch åt jag en jättegod sallad med haloumi och keso. Försöker gå in litegrann på GI nu igen. Min syrra sa som sagt igår att jag såg gravid ut - ingen komplimang. Efter jobbet åkte jag och tränade med Krimmy och Johanna. Blev faktiskt ett rättså hårt pass med 22 min crosstraining och 30 min styrketräning. Köpte även en bok idag "Snabbt i form med lågt GI" som inspiration. Massa recept, plus att jag måste uppdatera mina kunskaper som ligger i glömska. Kanon!

Inget samtal från Tobb. Men sms, han har kommit fram och allt har gått bra. That's it?
Längtar redan. När jag tänker på hur långt borta han är vill jag bara gråta. Men men. Imorrn blire till att jobba dubbelpass, jobbar, 7.15-12.00, 12.30-22.45. Härligt? nej, men pengar. Är än så länge ledig hela helgen, känns onödigt. 

Sov gott, nu måste jag gå och nanna (som Tobb brukar säga). 

Shut up

Fyfan vilken hemsk dag det här har varit! Trodde inte att det kunde komma så många tårar på en och samma dag. Idag åkte min älskade till Thailand och blir borta i en månad. Det låter lite, men vi har inte varit borta mer än 2 veckor (på sin höjd) ifrån varandra. Och då har det alltid varit konstigt. Men nu som sagt ser jag honom inte förrän om trettio dagar. Det kommer att bli svårt att sova de här första nätterna, även om jag snodde med mig hans kicki (gosedjur) som jag kan krama.

Har jobbat ikväll, det borde jag inte ha gjort. Jag har varit totalförstörd och gråtit så fort jag gått ut och in genom portar. Starkt gjort, eller hur?

Med tankarna på annat håll ska jag försöka se till att äta nyttigare och träna mer nu när han är borta. Kommer ju ha mer tid tyvärr. Men det är väl det enda positiva, att jag kan satsa mer på träningen. Imorrn ska jag träna pilates med Johanna, ska springa innan också. Måste verkligen få igång mig själv! Sen ska jag sluta äta bröd - jag ser gravid ut, tyckte Tilde, bara för min mage svullnar upp så mycket. Kul att gå runt och se gravid ut? - Nejtack. Sen ska jag sluta äta pasta. Ska äta potatis och råris. Ska äta mer ägg och mer grova kolhydrater. Äter ju fiberhavregrynsgröt till frukost med rivet äpple. Nu är det bara lunchen och middagen som behöver bli bättre.

Imorrn tänkte jag äta sallad till lunch. Vad tror ni om;
fetaost, tomater, gurka, paprika, champinjoner, keso och bönor. Pappa, btw. Kan du skicka mig receptet på den där böngrejjen du gjorde en gång, den med vitlök. Kan behövas nu när jag tänkte vänja mig vid bönor. Linssoppa tänkte jag laga också, den är ju god. Och hyffsat nyttig tror jag. Och billig. Perfekt.

gonatt "gott" folk.

The day after tomorrow.

Kommer jag att vara en ensam flickvän. Min kära käraste underbaraste finaste åker imorrn, och jag har inte fattat det än. Vi gnabbas som vanligt på vårt kärleksfulla sätt. Däremot har jag varit extra mån att på nätterna ligga mellan hans skulderblad och känna värmen från ryggen. Det är trygghet det... Gråt. Imorrn åker han. Hur ska det här gå?

Om ni vill läsa om kryssningen så gå på Krimmys blogg, jag har varken ork eller lust att sitta och återberätta det som hon redan gjort exemplariskt. Nu ska jag snart till jobbet. Igår hamnade jag i en konflikt på jobbet, det var inte kul. Jag kokade. Men men. Är lite groggy i huvudet, i brist på min egen astmamedicin tog jag en dos av Tobbs. Det borde jag inte ha gjort eftersom vi har två olika typer av astma. Då vet jag det till nästa gång!
Äh, dags att kila.

Hörs senare eller aldrig!

HAREBRAHEJ


RSS 2.0