tre kända ansikten inom loppet av 200 meter.

Jag och Johanna tog en kvällspromenad igår - till Skanstull, vart annars? Behövde lite friskluft och är otroligt rastlös eftersom jag varit hemma nu i två dagar sjuk (i svininfluensan, var första tanken) men icke. Det är bara en vanlig rethosta/feber-session of my life.
Vårt mål var att sätta oss på slevens uteservering som dessvärre var stängd när vi kom dit.
Första mötet var med Kenta som skulle ut på krogen. Han väntade på sin systerson så vi stog och snackade lite. Mitt i samtalet kommer "greken" och hälsar på... Kommenterar vår ljuvliga film vi lagt upp på youtube och sådär. Och sen, när vi gått därifrån går vi in på Willys, och vem är inte där? Förutom idol-Marcus, som from igår är Johannas nya obsession.

Hp på G - gyrella får stå till svars.


Nya trädgården!

Fan vad schyst atmosfär, och fan vad schyst läge. Dock rätt svårt att ta sig upp på sittplatserna längs skanstullsbrofästena. Ett antal utspillda vinglas - tur att dom var engelsmän.
Em såg till att skaffa kontakter inför Argentina. En snubbe som bodde i buenos aires som vi eventuellt möter upp därborta. Avslutade kvällen på Gyrella och vårt formulär var besvarat:

exempel.
Känner du dig som en överman som stalin?
Ja [   ]  Nej [ x ]

Har du sett filmen "mitt stora feta grekiska bröllop"
Ja [ x ]  Nej [   ]

Gillar du dom här frågorna?
Ja [   ]  nej

Kan vi ha fest hos dig/gyrella nästa helg?
Ja [   ] (big fat no)

etc etc. Krims ska lägga upp filmen på youtube när jag läser upp frågorna och svaret, bli tåliga kära vänner!


händelse-update

Gårdagen var sjukt rolig!
Började med en fika med Emilie. Fortsatte med en trevlig middag med HP och mycket jobbsnack. Sen blev det en massa rosévin och en girls-night-out med Krimsan och Emilie. Började på pet-sounds - rätt trist. Vi drog till en asschyst klubb på mosebacke. Underbart att sitta uppe på takterassen i sommarvärmen och bara ha det skönt! Efter det blev det givetvis ett besök på grillen och avslutades med ett glas på imperiet vid tre-tiden. Var hemma vid fyra/halvfem efter att ha promenerat hem i sommarvärmen!

Ett par roliga krimmy-anekdoter från igår.

Händelse 1:
Vi går längs götgatsbacken i jakt på fyllekäk då en grek plötsligt går bredvid oss och konverserar.
Jag: "posselääne"
Han: "Stefanos"
Krimmy: "Did you say that your name was Muhammed".

pause - skratt.

Händelse 2:
Jag i samförstånd med Krimmy: Emilie är verkligen smal, hon har 24 i jeans.
Krimmy till Emilie (senare), helt random: Jag har 32 i jeans.

Från det ena till det andra!
Jag har hoppat med den galna och roliga idén att följa med Emilie till Sydamerika. På fredag bokar vi. Vi flyger till Sa Paolo, bussar oss ner till Uruguay och senare till Argentina och det underbara och omtala "bouenos aires" (förmodligen felstavat). Galet men helt jävla underbart. Åker i mitten av september!

Mitt älskade


Finns inga ord som beskriver, men bilden säger en del! Jag älskar dig min finaste finaste älskling.

dagens citat

Krimmy berättar om en konversation hon haft med Niitan:
- Asså, jag kände ju en lukt av mansparfym, men asså inte min mansparfym utan någon annan. Jag förstod ju att någon varit där.

20 dagar utan alkohol...

Firades med tre glas rosévin igår! Min bästaste Johanna fyllde 22 (alltså ett år närmare trettio) och vi var ute och firade. Blev grekmat på Kamarina - grymt gott. Innan hann jag med att göra nosring på East Street. Fan vad ont det gjorde! Och tårarna sprutade (tårkanalerna sitter ju som bekant i näsan). Men nöjd med resultatet? Absolut! Tänkte att det stärker min framtida roll som nunna rätt bra. Bild kommer senare. Nu blir det lunch med far på söder! ha en bra dag!

måndagmorgon

vaknade av sms från Plan:
allt känns surrealistiskt såg precis en gubbe som gick längs vägen baklänges?!


själv är jag inne på min 17e dag nykter, kanske vore nått Plan? ;)

RSS 2.0