Hej hälsa

Tänkte uppdatera er om min nuvarande "hälsosituation". Jag började ju promenera en timme varje dag den fjärde maj. Till det började jag äta enligt ISO-dieten, vilket är en version av GI, ungefär som steg tre. Enligt ISO får man äta kolhydrater men enbart fullkorns-produkter samt råris. Jag har valt att inte äta pasta. Det har gått bra måste jag säga. Äve om kosthållningen inte riktigt håller i sig. Försöker i största mån fortfarande undvika saker som pasta och bröd, men äter det ibland. Samma med snabbmat, som förut (och i Thailand) var en rutin. Jag promenerar minst en timme om dagen, sex dagar i veckan. Jag är stolt över mig själv! Jag är nästan tillbaks i min forna form. Och jag har hittat ro och egentid i promenaderna. Bra tid att tänka och lyssna på sin favoritmusik. Bra att få frisk luft i sin hemmiljö. Jag har dessutom inte köpt något SL-kort den här månaden då jag faktiskt promenerar till Skanstull/Söder de dagar jag vill in till stan. Grymt tycker jag! Mycket credd tack!


Sista dagen i Thailand (1 ½ månad sen)


I helgen. Lite blekare

Another fridaynight

Vaknade för ett tag sen och tänkte, vilken rolig kväll!
Fredagkvällen började med svamprisotto och halloumi med gott vin hos Plan. Whiskey blev det också för de som ville, och baileys. Hur som. Eftersom "alla" skulle jobba idag åkte Krims och Johanna hem vid 11. Jag fortsatte kvällen på stan. Gick förbi sjätte-tunnan och hälsade på Kimmie. Åkte till Medis och hookade upp med Tantan, Jens och Anton. Pet sound var drygt som vanligt. Avslutade givetvis på Gyrella, och en promenad hemåt! Gick och lyssnade på Beyoncé och var melankolisk. Halo är min nya favoritlåt!
Ikväll blir det jobb - som vanligt. Men med andra kvällsgruppen, samma imorrnkväll. Nu ska jag snart ta en promenad, kanske runt söder.

harebrahej


Tantan på Gyrella - det självklara slutet.

Godmorrn

Gud vad skönt att sova! Jag skulle kunnat sova minst 2 timmar till, och kommit upp i det överdrivna 15 timmars sömn. Men idag är det andra bullar. Ska träffa Krims och träna, men innan dess ska jag hänga tvätt och promenera. Har precis ätit frukost bestående av en tallrik fil med rivet äpple. Helt ok!
En vecka kvar till midsommar typ. Ser fram emot det, gött.

Hoppas ni får en bra dag, harebrahej


HP i ett nötskal.

Har suttit och varit nostalgisk över svunna tider. Typ som förra året när vi bestämt oss för att se Hoffmaestro i Kungsan. Ingen var taggad på slutet och vi missade halva konserten. Hur som helst. Det här är HP i ett nötskal.



I kärrtorp

Ett år närmare 40

Pratar med en gammal kollega.
Han: Ja man måste ju hålla igång, man är ju inte 20 längre.
Jag: Nej haha, ett år närmare 40 igen...

Hur som. Hemma på jobbrast. Stämningen är otroligt dunkel på jobbet, förklarligt nog. Idag har jag varit med lilla Märt. Hon är ett riktigt litet solsken. Hon bara ler och ler. Gårkvällen spenderades på mottagning och sen Tuck. Slitet som vanligt. Men vill fortfarande göra något ikväll efter jobbet... SUCK.

söndag

Vaknade vid ett-tiden imorse av att solen sken - äntligen!
Tog en promenad med Johanna och gick och röstade, mot alla odds. Snackade med far imorse och han blev otroligt upprörd över att jag tänkte representera en person av "soffliggarna" i det här valet. Så tog mig i kragen och anammade pappas röst totalt- Isabella för miljöpartiet. Blev sen en långpromenad med Johanna in till stan för att hälsa på lilla Märt. Hon växer verkligen supersnabbt! Nu kan hon i princip sitta helt själv och babygymmet blir ständigt ivägkastat av den lilla krabaten. Så otroligt fin liten tjej. Ska ut och promenera med henne på onsdag. Mys. Promenerade hem och har precis ätit mammas hemmagjorda burgare - mums. Skönt att vara ledig idag och imorgon. Imorrn blire mys med Tobb. Känns som vi inte har setts ensamma på evigheter.

Angående gårdagen. Hyffsat lyckad. Började på Arken, sen Göta Källare en sväng för att avsluta med Gåsen och Gyrella (standard). Det finns inget godare än Souvlaki med ris och tzatsiki klockan tre, efter ett antal barrundor! Något seg idag, ja. Men vadå, man är ju ledig?



Märtas dop, förra söndagen

"älskling, du kommer älska djävulen han är precis som du!"

Jobbigt va? Min nya idol, djävulen i ballar av stål. Oprovocerat och förvånande!


"älskling, du kommer älska djävulen han är precis som du!"

Jobbigt va? Min nya idol, djävulen i ballar av stål. Oprovocerat och förvånande!


Expose

Nyligen hemkommen efter en promenad dag. Började med att promenera in till söder där jag mötte Tompa och åt lunch. Snart kom Krims och gjorde oss sällskap. Promenad till gamlastan, tillbaks till Skanstull och sen promenad hem därifrån. Anledningen till att jag går så mycket nu är att jag inte har köpt något SL-kort än. Och jag bävar inför det. Och känner mig inte tvungen till det iom att jag jobbar nära, och befinner mig i princip bara på Söder när jag går ut etc. Så får se. Blir nog någon remsa efter den jag snott av Johanna tagit slut.

Nu ska jag hem till Tobb och ha filmkväll med massa godis och chips.
Ha en trevlig kväll

Vilket jävla väder!

Nej idag är jag arg. En sån här dag vill man inte jobba i hemtjänsten. Är hemma en sväng nu för att byta kläder. Jag höll på att frysa ihjäl, har dessutom sjukt ont i halsen idag!
Hade dock en trevlig lunch med fina Amanda. Är så glad att vi ses igen! Soulmates liksom. På nå vis. Har mycket jag funderar på just nu till min nya obsession Cash. Bra tänkamusik liksom...

Nej, nu ska jag skynda mig tillbaks till jobbet!
harebrahej.



Remember the times. Stocksund förra sommaren, jag och Amanda

well it's too late, tonight.

Sitter hemma på min hemtjänst-rast. Dagen har varit mysig. Har varit med mamma, Krims och Johanna i Rosendals trädgård och myst i solen. Idag kan ingen förneka sommaren!
Gårdagen flöt på i ett trevligt tempo, och min fina syster blev döpt.
Annars har det mest varit vin i helgen. Vin med HP och vår nya bästis Tomas. Det är otroligt roligt att umgås med nytt folk. Folk med humor och erfarenhet att skratta åt livets ibland hyffsat mediokra framtoning. I veckan blir det jobb alla dagar utom onsdag och söndag. Känns väldigt bra att jobba i det fina vädret. Som Johanna sa, pallar man en till vinter i hemtjänsten?  Vet inte. Får se! Men nu är det sommar.

 

Tompa i ett nötskal

One.


Ekar i högtalarna.

RSS 2.0