Pattaya / dag 1

Nu sitter jag och Tobb pa ett internetcafe i Pattaya och letar efter en resa harifran. Resan till Bangkok gick valdigt bra och vi fick sova en hel del. Vi har daremot sovit typ 8 timmar idag pa dagen och darmed gatt miste om en dag i "vackra" Pattaya.
Klockan ar 8 pa kvallen har och vi kan omojligt hitta en bar utan thaiflickor som vill ragga kunder, fruktansvart, I know. Vi har precis varit pa skonhetssalong och tagit en valmehovlig massage och pedikyr for mina stackars fotter. Det gjorde dom gott. Nu ska vi ge oss ut i det okonda distriktet och spana pa folk och kanske dricka en drink. Vi far se! Harebrahej!


Varför ens bry sig?
Postat av: tomas

Fantastiskt att man kan få höra ifrån dig på det här sättet. Beträffande Pattaya, så är den staden inget vidare, men det visste du ju. Kram Pappa

2009-03-31 @ 21:22:45
URL: http://tomascarneheim.com
Postat av: tomas

Uppdatera! Du kan ju inte låta bloggen stå utan inlägg bara för att du befinner dig på andra sidan jorden och är på semester!

2009-04-03 @ 22:30:25
URL: http://tomascarneheim.com
Postat av: Sarah Nylund

Tycker om det du skrev! Skojigt att se lite schyssta grejer och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om varje dag. ;)

2010-12-01 @ 23:34:40
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Skriv om du måste

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress tack

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0