Söndagsworker.

22 år . hemtjänsten . en söndag.

Helgen har flutit på rätt snabbt. I fredags blev det trevlig middag med vänner och familj på Kamarina. Fick en del kuliga presenter, bla en kaffebryggare och en mixer, en fin klänning och en konsertbiljett!
Igår firade jag min gullTobb som fyllde år. Blev en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap. Idag har jag jobbat. Jobbat, tidigt en söndag. Jag borde få pris!
Nästa vecka planerar jag att vara ledig tre dagar - behövligt. Måste hinna träna och styra upp en del saker som kommit i andra hand. Ikväll ska jag gå ut och gå med kära Johanna. Blir nog en tvåtimmars-runda.
hadebrahej

Träning!

Kom nyss hem från ett skönt träningspass på Eriksdal. Blev först switch-cirkel och sen löparbandet i 40 min. Synd att det ska vara ett projekt att ta sig till gymmet - fuck SL.
Nu ligger jag hemma och myser och lyssnar på musik. Passar på att njuta av ledigheten. Det är ett helvete att jobba i det här vädret. In och ut - som laddat för förkylningar. Men men. Hoppas det ändrar sig snart.
Hörs sen.


Barnvakt


Bortglömd blogg igen...

Hade glömt att jag börjat blogga igen. Fyfan vad dåligt!
Helgen har varit rätt lugn. Blev en vända på Kvarnen med Johanna, Johanna och Mattias i fredags. Rätt mycket vin och trevligt sällskap. Igår tog jag det bara lugnt efter jobbet. Bra var väl det med tanke på att mitt ansikte kanske skulle lossna av frost.
Nu ska jag och Johanna gå och hälsa på en gammal god vän på hemmet för gamla, sen blir det träning (första gången på en vecka). Blir skönt! Ikväll ska jag passa lilla Märta medan pappa och Helene går på bio. Imorrn och på tisdag är jag också ledig! Behövs nu efter att ha jobbat 5 dagar i rad.

Partymood

 

Middag med min älskade på Jesses

 

Mattias i sitt esse, som vanligt.

 

Dimman, mina vänner.


Mysingen - vi ses

Efter en lång dag i hemtjänsten ska jag nu bege mig för att möta upp en gammal god vän - på Mysingen. Mohaha. Riktigt bra hak det där. Har en del att snacka om skulle jag gissa på. Imorrn är det fredag och det bådar alltid gott. Jag och Johanna ska spionera på folk (som vanligt) på Svejk. Men först jobb 8-16.
Höres.

Gamla tider.Kroppsarbete

Gud! Hade glömt bort hur det var att jobba i hemtjänsten - old school. Fyfan vad sliten jag är i kroppen efter att ha handlat och städat idag. Dessutom har det varit skitväder som vanligt, modd som man halkar omkring i.
Ska ut och gå ikväll med Johanna. Det blir en tvåtimmars-promenad som vanligt. Får ju inte träna när man äter penicillin. Trist. Och så ska jag jobba två dagpass till. Och ett kvällspass. Det här veckan. Vad duktig jag är!Godmorrn!

Vaknade nyligen efter att ha drömt en mardröm/sanndröm. Jag var väldigt arg iaf. Får väl se hur det går med det.
Ska iväg och äta lunch med pappa klockan tolv, sen blire jobb 16.15-22.15. Kommer nog att gå bra. Får hoppas att jag inte känner av öronen, men det känns redan bättre!
Längtar tills jag kan börja träna igen. Känner mig rastlös i hela kroppen, och promenera i det här vädret är tyvärr inte riktigt min grej, trots bra kläder - det är fan dåligt väder.

Resten av veckan blir det jobb fram till lördag. Än så länge ledig söndag och måndag, men vi får väl se. Just nu är jag aktiv på tre olika arbetsplatser så det skulle inte förvåna mig om det blir nått då också. Känner mig duktig! Att klara av alla de här "normala" sakerna känns bra. Känns som att jag blir bättre.

Ska in och väcka min Tobb nu så han inte försover sig till plugget. Sen blir det en motvillig promenad mot Medis för att möta upp kära pappa. Visste ni förresten att lilla Märta har blivit jättestor?

Fina lilltjejen! <3


Helgen i bitar

Jag och Annelie på Dovas

 

Johanna på G

 

Sebbebebbe.

 


Long time no seen.

Men visst fan finns bloggen kvar?
Mycket har hänt sen senast, men vi gör så att ni får hoppa in där det passar madame. Alltså här. Jag har precis börjat jobba igen efter min långresa. Jag umgås fortfarande typ med samma människor. Jag fyller år om en vecka och jag ska gå på Hoffmaestro den 27e mars! Wie!


RSS 2.0