Till Blondinbella - Om hon inte skulle ha sollat bort dessa typer av kommentarer.

Det är verkligen grymt att du lyckats bli så stor, så pass snabbt och så pass ung. Men.
Jag tycker verkligen inte att du är någon bra förebild. Det är farligt, att i din ålder, vara förebild. När man fortfarande håller på att utvecklas som människa, uppleva saker, erfara saker. Det kan bli väldigt fel, och det kan stämpla dig för alltid. Du har inte upplevt tillräckligt mycket för att ha alla dessa åsikter. Du har levt ditt liv, ja, det är sant. Men hur kan du påstå massa saker utan att överhuvudtaget ha övervägt att se andras perspektiv på saker och ting.
Det är väldigt många unga tjejer där ute som ser upp till dig, som gör det på riktigt.
Har du tänkt på att du i många av dina inlägg nischar din fanclub. Genom att du, 17 (eller hur gammal du nu än är) skaffar en assistent, köper päls mm får säkerligen många unga tjejer att känna sig fel och utanför, likväl som det får dig att känna dig rik, lyxig och glamorös. Du låtsas att du inte tar åt dig av vad folk skriver till dig etc. Jag undrar bara, till vilket stadium i sin självinsikt har man nått när man inte längre bryr sig, tar in, eller överhuvudtaget anstränger sig att se något rationellt i alla kommentarer till dig. Att du inte bryr dig om att du provocerar. Det är något som är riktigt fel med det. Vissa tycker allt du gör är rätt, MEN, det finns en hel del som tycker du är bra men som tycker att du överdriver eller provocerar.

Mitt tips till dig, lilla flicka. Åk ut i världen och se all fattigdom, åk ut i världen och se utrotningen av de djur du väljer att bära. Åk ut, och försök åtminstone ta in något annat än din lyx och flärd, då kan vi snacka förebild.

Som Tobbe brukar säga;
Mischa, varför bryr du dig?
Svaret är: jag går bara in på sidan för att bli irriterad eftersom hon är så otroligt uppblåst och vet så lite om livet.

Varför ens bry sig?
Postat av: Nicole

hon är bara ruskigt obehaglig

2007-12-12 @ 00:05:22
URL: http://theweirdone.blogg.se
Postat av: Mischa

Så lite hon om livet. Så jag håller med, hon är otroligt obehaglig.

2007-12-12 @ 10:07:54
URL: http://missantrop.blogg.se

Skriv om du måste

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress tack

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0