Mitt kall i livet: bli polis?

Appråpå polishögskolan känner jag mig mer och mer säker på att det är mitt kall att bli polis, men polis av högre rang, typ krimmare. Nu kommer säkert många av er hävda att det är jättestor konkurrens mm. Det är det säkerligen, men man ska väl kämpa för sina mål. Det jag måste fixa innan jag söker är högskolepoäng (hade tänkt mig en kurs om romer och deras utveckling i Sverige typ) eftersom jag är lite av en specialist efter "projekt 100 poäng", jag vill även deffa upp mig lite inför de fysiska testen. Klarar ju tiden på coopertestet som står på hemsidan men känner att jag vill vara i bättre form så att jag inte behöver ta ut mig helt. Måste även träna överkroppsmusklerna inför armhävningar och sånt som jag kan tänka mig att de testar än på. 
Ska nog be de på eriksdalsbadet om en extraintroduktion i konditionsträning. Måste träna upp mig rejält. Men det motiverar mig enormt. Tycker om att röra mig och blir dessutom väldigt pigg och orkar mer i vardagen. Låter som en klyscha, men, för mig är det sant.


Största förebilderna, Martin Beck och Gunvald Larsson (speciellt Gunvald, han är mer åt det brutala hållet som jag gillar).

Varför ens bry sig?

Skriv om du måste

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress tack

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0