Här är jag, ikväll. NU typ.

image16


Party, eller hur? (jag har knivar)

En trevlig bild på två fulla och glada SYSTRAR. Emma och Johanna

image15
¨
EMMA OCH JOHANNA (Saknar blogg).
Emma, jag saknar våra partykvällar!

I'm all out of love, typ

Sitter hemma hos Johanna och dricker lite vin. Har bytt om och fixat mig inför kvällens "afterwork" men Makalös. Förhoppningsvis blir det kuul. Men. Ska inte dricka för mycket (det säger man alltid -Johanna). Johanna kanske ställer till med ett helvete imorrn, om hon inte dyker upp det vill säga. Vilket är ganska troligt. Alkohol är inte bra.

Just nu lyssnar jag på all out of love. Så jävla bra låt (det var förövrigt den jag dyrt och heligt lovade att sjunga på Tobbes begravning), alltså. Han ska inte dö nu, bara när han dör (när vi är typ 93). Eller nått. Hur som helst. Den säger sanningen om mig och Tobbe. Härligt att jag är så där salongsberusad så att jag blir melankolisk eller snarare sentimental. Men. Jag ska som sagt inte bli för full.

High on you, säger Johanna. Men NEJ säger jag. Jag har jävlats lite med diverse människor på Johannas msn, resultatet blir roligt, typ bla: "jag tänker inte ge dig några pengar". Mm. Snart uppkommer en bild på mig och Johanna som fixade (det dröjer lite. Krimmy - Johanna är alltid sist ute). De ska iväg till "club killers" ikväll. Själv ska jag festa med Michaela och Nina (undra om Nina dyker upp, hoppas). Vi ska till Starbar (som vanligt). Så om ni tittar förbi, säg hej. Borde egentligen ringa Michis och bestämma något, ska göra det när min mobil har laddat (ja, jag är en sådan person som endast laddar mobilen en kort stund så att batterit blir förstört, men Tobbe älskar mig ändå).

Ses!

"trevligt"

Om ett kedjebrev:


"I've told you once, and NOMORE. I don't like you to send this kind of shit to me. It's not worth to risk our friendship sending friendshipshit. It's not me, accept it."

"Trevligt"

"om ett kedjebrev"
I've told you once, and NOMORE. I don't like you to send this kind of shit to me. It's not worth to risk our friendship sending friendshipshit. It's not me, accept it.

Hej, jag är tretton.

Onödiga tjaffs om ingenting. Gud. Världen är så omogen. Eller MÅNGA är väldigt omogna.
Sitter på 7-eleven en stund. Har ju inget internet hemma.

Ikväll ska jag och Tobbe på middag hos Hélene, hon fyller år. Pappa och farmor och farfar kommer dit också. Efter detta är det Makalös after work. Får se om jag går dit. Känner mig alltid som att jag inte hör dit. Det är ju så många nya varje gång jag kommer dit, jaja. Michaela, Nina och Nathalie ska med också så det blir väl lugnt. Förövrigt hatar jag storebrorssamhället. Helt plötsligt ska chefen läsa ens blogg? ehm, konstigt.

Någon skön jävel har börjat kommentera vissas bloggar med ord tagna ut mun på mig, vill veta vem det är. Om det är du, lägg till mig på msn.

Känner mig oerhört irriterad av ett par anledningar men det lägger väl sig, hoppas jag. Giviktkoll är en enormt  dålig sida. Känner inte att jag får någon feedback alls typ? Varför ens betala för det? gah, fyfan.

Pojkvänsblogg har man väl sätt förut?

Nu kommer det här verka som den värsta dubbelmoralen ni har hört (möjligtvis) men jag är så trött på alla bloggar som bara handlar om tjejen ifråga och hennes pojkvän. Varför tror de att det är sånt som är slående, att det är sådant man vill läsa, det händer ju inget i deras liv som inte har med pojkvännen att göra. Visst, man har ett behov att bekräfta sin kärlek, men varför via en blogg? Ett egentligen allmänt forum som ska vara personlig men samtidigt allmängiltig? Vad är det för behov som sätts igång hos dessa tjejer, vill de ha bekräftelse om att de har någonting som singlar inte har?

Visst, jag la precis upp en bild på Tobbe. En bild, en jävla bild.
Men jag ägnar inte min tid vid datorn för att skriva om honom varje dag. Jag ägnar inte mina dagar åt att längta efter honom när jag vet att vi ses snart igen. Jag tror att ett hållbart förhållande behöver andrum, ett andrum där var och en har sin egentid och kan utveckla sin egen person på eget håll. Inte bara tillsammans. Givetvis måste man dela någonting, annars finns ingen vits. Men, kanske inte varje sekund, minut eller dag åt att skriva om denne. Det är sagt förut, men det tål att sägas igen. Att umgås dagligen och sällan ha sin egentid leder till att man tröttnar på varandra? Jag har stark tolerans för de som går in i sitt första förhållande och vill umgås dygnet runt, det är naturligt. Det är något man lär sig efter ett tag, att ett hållbart förhållande bygger på tillit även på utsidan, att man inte behöver umgås 24/7 bara för att man älskar någon. Man tröttar ut förhållandet och när det väl tar slut har man inget att luta tillbaka på. Sen står man där, trots att man är 18, eller 20 också för den delen och har tappat allt. Precis allt. Pojkvännen var ens allt, ens liv, ens intresse, ALLT.

Kan någon förklara för mig varför det är så svårt att inse? Beror det på att man inte litar på att den andra finns kvar om man är några timmar för sig själv, eller en hel vecka för den delen? Är man så lost att man faktiskt tror att världen och hela livet krisar bara för att man är ifrån varandra.

I mitt och Tobbes förhållande har jag lärt mig mycket. Ibland gör det ont för att vi inte umgås så mycket vissa tider, men jag har också sett. Förhållandet har stärkts, och framförallt har det hållt, och förhoppningsvis kommer det att hålla. Även om han åker iväg till landet med polarna, eller för den delen till andra sidan av jorden ett tag vet jag att han älskar mig. Det handlar inte om att inte älska någon, det handlar om egentid, att få utvecklas som person och att få utveckla sina egna intressen. Det handlar inte om att överge, utan att stärka.

aaw. tobb sover.

Min docka hann somna före mig, ska väcka honom snart.
Men sötast är han.
image14


Personlig tränare + kinamat

Idag har jag haft min lediga dag. Det blev inget bankbesök, men det blev träning med Nicole. Sen kom jag även på att jag hade tid med personlig tränare idag, så det blev ett antal timmar på gymmet. Och jag har ruggig träningsverk nu (har inte tränat styrka för ben på evigheter). Men men. Köpte även proteinpulver så jag kan börja dricka proteinshakes till frukost, tydligen bra för de som går på GI. Dessutom kom jag på att jag inte kunde träna i fula träningskläder så köpte ett nytt träningslinne+byxor på HM. Så träningen blev lite dyrare idag än vanligt. Men det är faktiskt mycket roligare att träna i snygga kläder och ta hand om sin kropp före och efter. Jag och Nicole ska börja träna mer nu, det är bra. Har svårt att bli motiverad nuförtiden eftersom dieten i sig gör mig tröttare efter jobbet än vanligt. Men nu är det nya tag.
Slog mitt rekord på 2 km igen, 9,46 blev det idag. Och jag är ruskigt nära mitt mål på 9 minuter. Den personliga tränaren berättade även att det endast krävs 10.00 för tjejer på coopertestet (2 km) så nu är det kirrat. Det blir nog en ansökan till polishögskolan, vad tycks om det?

Åt mat med Johanna efteråt på ett Kinahak, blev biff med bambuskott utan ris. Intressant men hyffsat gott. Har även chattat med experterna på GIviktkoll idag. Här ger man järnet. Och huvudsaken är att jag mår bra. Har dock ätit för lite fett idag enligt min matprofil, illa. För lite av allting typ, förutom protein. Imorrn blir det mer. Det är bra att ha en profil som visar exakt vad man ska få i sig, då vet man vad man kan ändra till morgondagen.

Nu ska jag och Tobb ta och sova tror jag. Myspys.

Gonatt.

image13

Har köpt ny jacka BTW

Fuck, bloggen separ OCKSÅ.

Som ni vet har inte mitt Internet fungerat på tillräckligt länge. Till och med jag börjar störa mig på bagateller som att inte kunna gå in Facebook och bloggen givetvis. Men framförallt, jag kan inte betala mina räkningar. FUCK. Det beror inte bara på internet utan också på att jag inte har några nya engångskoder. Fan också. Inte bra för en ekonomioptimist som jag, men vad kan man göra?

Den här veckan har jag mest jobbat men hunnit med lite annat. Bland annat mormors 75års fest i lördags. Tro mig eller ej, men det var drag. Bland de genuina gästerna fanns bland annat; Johanna (numer förklarad familjemedlem), Tobbe (blev för typ 2,8 år sedan), mamma (konstigt), Tilde, Andreas, Pappa, Helén, Farmor, Farfar mfl. Under festens gång hann vi planera många resor.
1 - Jag och Tilde (eventuellt med Johanna och Krimmy) ska till Paris och gå på Disneyland.
2 - HP ska på kryssning med pappa och Helén.
3 - HP ska till Zakynthos med Otto och Barbro.
4 - Ahmed kanske ska med till Zakynthos.

Tihi.
Men jag höll mig till GI hela kvällen (kan bero på att vin är tillåtet men ändå). Har fortsatt med dieten men tycker det är lite trögt, jag är inte så hurtig att jag orkar gå upp och göra en avancerad omelett det första jag gör. Har bett Ola på giviktkoll (där jag numer är medlem) om lite hjälp för kompletterande käk. Har även chattat med någon coach.

Denna vecka har jag även köpt en ny jacka från MQ. Varm och skön, samt köpt ett par nya byxor och en tshirt, bra eller ej, vet inte. Men det var snyggt och jag ville shoppa.

Pusshej

En bild på min kära far på mormors fest:
image12

När är Makalös afterworken?


Käk idag - än så länge.

Frukost:
2 stekta ägg
3 skivor goudaost
2 skivor skinka
en halv paprika
en halv gurka (typ)

Mellanmål:
1 dl cashewnötter.


Mitt internet separ och jag har köpt ny mobil

Okej. Anledningen till att jag inte skrivit på länge: mitt Internet har sepat sönder totalt, och jag har inte (som vissa andra) tid eller lust att uppsöka ett Internetcafé endast för att gå in på Facebook eller skriva i bloggen, så otrevlig är jag, och det älskar jag (eller hur HP)?

Iaf, det som har hänt denna vecka:
Jag har fortsatt min fettdiet med GI och jag mår faktiskt riktigt bra. Jag har dragit ner lite på fettet (eftersom jag inte direkt har tid att stå och hålla på med massa såser och jocks på jobbet, plus att jag motionerat mer. Det har gett resultat har gått ner ett antal kilon och känner mig inte längre svullen. Detta är definitivt något jag kommer att fortsätta med.

Jag har jobbat hela veckan, eller från i tisdags då (har alltså bara 3 dagar kvar). Bara. Men det ska väl lösa sig. Det är bara att bita ihop, och det är jag ju bra på? Kul att Johanna jobbar på mitt jobb nu. Vi äter härliga luncher och spelar på spelautomater (censur). Hur som helst, Johanna är bra även som kollega.
Saknar dock Krimmy. Hon borde också jobba där.

Sumpade grekiskan idag. Buss 163 sög, den kom 10 min försent och körde dessutom inte upp till Kärrtorps centrum, cepebuss. Pluggade lite hemma istället, för jag är motiverad. Jag hade bara en "alltgåremotmig" dag idag. Till och med mina tanter!?

Imorrn ska Krimmy tatuera sig, hoppas jag och Johanna får tid att titta förbi, vore kul.

Och sist, men inte minst. Köpt en ny mobil, tydligen en Sony Ericsson S500i. Flippade ur på Telenor (affären på Kungsgatan, gå aldrig dit), för dom är så jävla dumma i huvudet och lagar aldrig mina mobiler. Därför valde jag nu att skaffa ett comviq-abbonemang. Skitbra, och skitsnygg mobil som jag bara tog för att han i affären sa att den var snygg (då visste jag inte att Johanna hade drägglat på den i typ 20 min). Iaf, jag är glad. Jag slipper Telenor och kan ringa gratis till mina kära vänner.

Så här känner jag mig idag.

Min mathållning idag.

Frukost:
Ett GI-knäckebröd med mycket smör och ägg.

Lunch:
Lövtun bit med bearnaise och kryddsmör

Mellanmål:
Jordnötter och två bitar 70% choklad (var tvungen men det är faktiskt tillåtet).

Middag:
Pannbiff med gräddsås.

That's it, det verkar inte som jag lider va? (men det gör jag). Pusshej

Tyvärr, Andreas ska sova nu.

Kom precis hem från Fårö, känner mig enormt pigg. Har verkligen fått sova ut. Läste idag i Expressens söndagsbilaga listan om hur man gör för att bli impopulär, "att bära Uggs i Vinter", är det verkligen så feel? Okej, så jag kommer att bli hatad oavsett, likabra att köra rakt ut. Tillexempel endast dricka kranvatten, låtsas som att miljöhoten inte betyder något, mm. Kolla gärna in listan, riktigt hatepeople (eller köra in i tanter med kundvagnen som inte hinner flytta sig), nej. Så dum är jag inte. Jag jobbar ju med äldre!

Imorrn är det jobb igen. Och GI fortsätter. Det ska bli intressant att se hur länge jag kan hålla min "nya" diet. Det blir nog svårast i vardagen eftersom min familj inte nödvändigtvis äter samma sak som jag ska äta. Vi får väl se. Lite planering och sen är det fixat?

Det har varit otroligt mysigt att umgås med min Tobb ett par dagar nu, tro mig, vi behövde det. Längtar tills vår nästa resa vart den nu bär av, kanske till Egyptien?

Jaja, som sagt. Andreas ska sova och min datorskit går ju inte att koppla upp (Internet är stööört). Så Godnatt, vidare rapport imorrn.
PUSSHEJ.

Update: inget nytt har hänt de senaste 2 dygnen.

Så är livet på landet. Pappa och Helene fortsätter pensionära. Tobbe och jag smågnabbas (gulligt såklart) som om vi vore. Allt är lugnt och skönt, men väldigt varmt (pågrund av den eldade spisen). Idag fortsätter andra avenyn, kan knappt bärga mig. Det var ju så spännande sist ;)
Deprimerad över omöjlighet att äta sötsaker. Det suger. Men såsmåningom ska jag kunna äta M&M's eftersom de innehåller mer fett än socker. Men det är efter fas 1, jag befinner mig i fas 1 och har som tur var inte känt av magontet någonting. Tyder på att det funkar, men fett är alltid fett. Och det känns som att hela ansiktet och håret blivit fett av all mat. Jag är kolhydratstork, varför är jag intvingad i det här livet? Gaah. Förhoppningsvis går det att bota såsmåningom. Jag är Candida, ungefär som "jag är laktos" som mamma brukar säga.
Saknar mamma.
PUSSHEJ

Rapport från Fårö

Dagens händelse: Jag och Tobbe har åkt till Fårösund och handlat på ICA-Supermarket. Vi köpte tidningar (Tobbe betalade som muta eftersom han eventuellt ska spela poker ikväll). Själv ska jag ligga och läsa hälsotidning+solo (de tidningar jag väljer när jag har läst alla andra). Igår såg vi en otäck film 1408, riktigt obehaglig. Skräck, usch.
Tobbe och jag har inte sett skräck på länge, tack vare Tobbe. Och det är bra. Märkte jag igår.

Imorrn ska vi åka hem igen, tiden går snabbt. Men det är skönt att slappa. Sova länge och sånt. Vill Johanna komma på mormors 75 årsfest? Nästa lördag efter jobbet? Hon frågade.

GI går trögt, pappa lurar på mig så att jag inte skulle råka köpa en COLA. Som om jag "råkar" köpa en Cola.

Helloween, alla helgons dag - GUNILLA

"Gunilla, jag är så jävla full"
Imorrn är det sju år sedan. Jag tänker på dig Johanna. Hon skulle ha varit stolt över dig. Du är en så otroligt härlig människa som har de bästa egenskaperna (det låter klyschigt men det är sant). Du är en överlevare, en sån som inte ger upp, en sån som ger tålamod och kärlek till dina vänner. Även om hon inte är hos dig kommer hon aldrig överge dig, inte jag heller för den delen. Du är min bästa vän!Johanna i ett nötskal.

Strandpromenad med uggs och vinterjacka.

Efter att ha handlat på ICA begav vi oss ner till stranden, Sudersand, för en promenad. Det var svårt att tro att det snart är vinter. Men vinterklädd var man, klädd i uggs och vinterjacka. Efter det här åkte vi hem och jag färgade och klippte Helenes hår, vilken ära. Hon har grymt tjockt och långt hår men tycker att det blev bra!
Sen åt vi hamburgare (gi såklart) och nu ska vi kolla på en film på Helenes dator.
Så här mycket händer det på landet.
Men det är skönt att vara här ändå. Träffa pappa och Helene men också ta det lugnt och bara slappa. Även om det idag har hänt (otroligt) mycket. Hörde att HP (plus en del andra som fick delta för kvällen) är hemma hos Krimmy och super. Ägna en shot åt mig eller nått, ses väl på tisdag antar jag? Älskar er!

GI- ingen återvändo.

Idag har pappa hjälpt mig att hålla min GI-kost, mycket fetare än vad jag hade tänkt mig. Känns som att ansiktet och håret är asfeta. Men, jag har inte ont i magen. Det här har jag ätit idag.

Frukost:
Stekt ägg och bacon, en GI-smörgås (ett GI-hårdbröd med enormt mycket smör och ost).

Lunch:
Frysta bär och turkisk yoghurt (väldigt fet)

Middag:
4 hamburgarbiffar med cheddar, majonäs, ketchup (utan tillsatt socker), gurka, tomat och lök.

Mellanmål:
Vispad grädde med bär (blåbär och hallon)

Och jag är proppmätt, men inte äckligt mätt.
Fortsättning följer imorrn.


?

Prajd, prajda och prajds?
Prajdäktenskap,
skulle inte tro det.

Radio Four - Barnvagnsförbud i tunnelbanan/ alt egen vagn.

Här på Gotland finns det bara två radiokanaler, en av dom radio four (får).
Jag och Tobb kom hit inatt/igår kväll. Båten var skittråkig, dom hade inte ens en enda spelautomat! Sug.
Jobbade igår, lunchade med Anna och Johanna på ett café och blev tillsagd av en tant att vi "faktiskt var störande" bara för att vi pratade lite högt.

Igår på tunnelbanan kom jag på den geniala idén att det borde finnas en tunnelbanevagn där spädbarnfamiljer kan vistas. De stör mer än mobiltelefonerna någonsin har gjort, spädbarn som skriker, barn som skriker och släpper ifrån sig bajslukt. Inget jag vill vara med om påväg hem från jobbet. Och då har vi ens pratat om hur mycket barnvagnarna stör och blockerar vägen för inpasserande och utpasserande.

Pappa lagar just nu iorning en riktig GI måltid iform av ägg och bacon plus en gismörgås med sjukt mycket smör (?). Men det är bra. Igår fick jag fruktansvärt ont i magen pågrund av pyttipanna och bröd. Illa. Jag kan inte äta något nu.

Pusshej

Big girls dont cry.

Jag blir så irriterad. Här har man gått runt i urminnestider och frågat om man kan få följa med (även om jag inte spelar). Nej nej nej, har svaret alltid blivit. Och nu följer han med utan minsta tvivel "men han spelar ju faktiskt poker", ja OCH? Det är väl inte din grejj att avgöra huruvida jag får roligt eller inte? eller vad jag ska göra? Mitt syfte var bara att för en gångs skull träffa några av dina vänner, sitta med, och umgås med dig?
FYFAN.

Dagen har varit bra förövrigt. Jag och Johanna hade kul och snackade med turken och Lennart på msn. Lennart har förövrigt skaffat facebook, fett cool! Min dator (snarare mitt Internet men jag är inte så bra på datorer) har totalkapitulerat. Hatar det. Speciellt nu när jag verkligen har kommit igång med bloggen, sug på den ni. Pappa lägger upp skitskumma bilder på facebook, bland annat en han har döpt till "hiphop". Vet inte riktigt vad bilden i sig vill säga men ganska ful är den. Jaja.

Imorrn är det jobb igen som gäller innan jag sticker iväg till Fårö och hälsar på pappa och Helen. Jag ska få smink av Helen tydligen "dyrt och fint" som hon inte använder längre. Gulligt av henne. Hon skulle ta med det imorrn när hon kommer. Vi tar båten klockan 8 nånting och är framme runt 12. Då är det bara att gå till sängs, plus att jag tänker sova på båten också. Sådeså. Ska nog gå och lägga mig snart, men. tjaa.. Gonatt då. Enormt tråkigt inlägg men förhoppningsvis väger det föregående över.

pusshej,

Bevis.

image9

Kronofogden ska betala Johannas bröllop.

Så kommer det bli om Lennart får bestämma. Hur som helst. Efter 12 timmars sömn begav jag mig till jobbet. Det gick bra. Jag hoppas på att ta över en av tanterna. Hon är rar (haha).
Johanna har typ också fått sina egna nu, och det är ju alltid bra. Tyvärr blev hon utskälld av en av dom idag, illa.

En underlig "turk" flirtar med Johanna (se rubriken), Lennart har erbjudit sig att betala bröllopet, starkt jobbat. Snart ska jag iväg på grekiska men har dock hunnit med två glas vin innan, också illa. Vi åt god mat och jag sörjde över mina nya kostvanor som jag förmodligen inte kommer att hålla. Men då blir mamsen arg. Hon har ju typ köpt medicin och grejjer.

Krimmy ska tydligen tatuera sig på fredag, cool. Ser fram emot att se den sen. I helgen åker jag till Fårö men tack vare det mobila bredbandet kan jag koppla upp mig ändå. Tobbe ska ju spela pokersm på lördag (suck).

Kunde inte skriva igår, internet laggade.

PUSSHEJ

Yasar <3 Johanna

image7

Illa?
"I would fucking marry you"

Yasar.

Yasar inte längre har fläckvän. Bara så ni vet.


"Min vän brittmarie undrar vad förlåt betyda. Hon är från Grekland, hon inte bra svenska."


Dagens GI-Lunch

Lövbiff med gräddsås och wokgrönsaker,
1 portion (stor)

250 gram lövbiff
100 gram wokgrönsaker
0,7 dl gräddsås

Stek lövbiffen och wokgrönsakerna
häll i gräddsåsen i pannan och blanda med skyn.
Servera.


Stureplansprofilerna fast, samhället har gjort sin röst hörd angående våldtäkt.


I moderna Sverige räknas ett "nej" som nej. Åtminstone på pappret. Frågan är egentligen vad som är ett seriöst nej och vad som är ett skämtsamt nej. Eftersom jag själv har haft pojkvän hela tiden under en period på 5 år så tycker jag (oj vilka motreaktioner) att frågan om våldtäkt är svår. Att leva i en relation innebär självklart att leva med varandra både under jobbiga och bra stunder. De jobbiga stunderna bedöms olika. Vissa anser att tjaffs är bra medan andra tycker att det är jobbigt. Många tjejtidningar idag tipsar ofta sina läsare om "messupsex". Att ha sex precis efter ett bråk eftersom temperamentet då är som bäst. Men... Vänta lite nu?
Tänk er ett scenario med en tjej och en kille som precis har bråkat. De har varit ett par sen ett år tillbaka. Tjaffset har precis tagit slut och tjejen är fortfarande lite butter. Killen försöker få tillbakaömheten mellan dem. Killar avskyr dålig stämning. Han börjar kyssa henne, hon ser det som en invit till sex. Hon säger nej. Men, efter en stund är hon inte lika sur längre och har sex med sin pojkvän ändå. Just detta menar jag. Enligt moderna Sverige skulle detta kunna innebära våldtäkt, eftersom tjejen faktiskt sa nej i början.

Jag blir arg på dessa tjejer som är på tok för många. Många ser inte allvaret i att anmäla till våldtäkt, många ser det lättsamt. Som hämnd eller ett sätt att sätta dit sitt ex på. Det är dessa tjejer som förstör för tjejer som de som blivit offer till de idag dömda stureplansprofilerna. Genom att anmäla och sen ta tillbaka anmälan visar på oseriositet. Om samhället ska ta våldtäkt på allvar måste väl de inblandade individerna göra det också. Jag tror att de tjejer som anmäler våldtäkt (och det är ganska många) endast med anledningen om att "ett nej är alltid ett nej" även om jag ändrade mig under tiden som en anledning till våldtäkt förstör för de som blir våldtagna på riktigt. Jag tror inte att det finns en enda våldtagen tjej därute som inte mår dåligt, som inte får psykiska men för livet. Och som framförallt inte får någon upprättelse.
Jag tror inte att det bara är samhället som förstör, jag tror att det finns ett stort mörkertal som faktiskt endast tänker "men jag sa ju nej", även om de faktiskt skämtat eller ändrat sig.
Att inte (för sekunden) känna lust är normalt. Det är normalt att inte känna lust för sex innan något har kommit igång, men det är inte normalt att bli våldtagen. Gråta, skrika och skaka för att man inte vill.

Jag vill sända en tanke till de tjejer som blivit utsatta för dessa vidriga män som idag blev fällda. Ni förtjänar inte detta, ingen förtjänar det. Jag är glad att ni har fått upprättelse (även om det bara är i form av dömda våldtäktsmän och en summa pengar) och hoppas att ni kommer att må bättre en dag i framtiden. Det är ni som lägger normen för våldtäkt, inte de som skojsamt sa nej i början av förspelet men endå inte drog sig ur (för den möjligheten ska man naturligtvis ha).


oooh vad jag älskar er.

Ni är så underbara vänner. Jag har aldrig (och då menar jag det) haft så kul med några andra tjejer än ni. Ni betyder så mycket för mitt liv: ni dominerar hela mitt sociala sammanhang! Jag älskar er, Johanna och Krimmy. Ni är mina bästa vänner!

image6

En helt vanlig dag

Idag har varit en sådan där typisk B-dag skulle jag vilja säga. Jobbade ju som vanligt, åt dock lunch med Krimmy och Johanna vilket var skoj. Johanna hade fått sne mun (av någon anledning). Kul att äntligen fått en kollega som håller i vått och torrt, bra och dåliga stunder.

Lämnade in mobilen idag. Med ett argt "jag är inte van vid att er service är så bra, så säg åt dom att kolla igenom den ordentligt den här gången". Klar om en vecka sa bruden i kassan i telenoraffären på Kungsgatan. Orkade inte kolla i några affärer, känns ingen vits nu innan lön (och London).

Och, jag saknar mitt blonda hår. Jag vill inte ha vitt igen, men kanske gyllenblont med slingor? Tål att tänkas på (och jag som skulle låta mitt hår vila). Ska nog lägga mig och vila en stund och ta en snus, brukar vara skön kombination, med en bra bok då. Någon som har något enkelt och underhållande att rekommendera? Marian Keyes senaste är ju slut så nu har jag lite boktorka (låter som Johanna).

Jag har även kommit fram till att man känner sig väldigt ful när man jobbar på Söder. Som en lodis ungefär. Man går runt i dåligt kombinerade kläder, fula skor och gårdagens smink medan andra "Soho-bor" (hatar det uttrycket btw) går runt med gröna strumpbyxor, ylleklänningar och snygga stövlar. Söder har verkligen börjat göra sig ett namn, bevisligen. Ska nog träna imorrn, freudianskt nog "glömde" jag (eller jag glömde faktiskt, men det brukar jag aldrig göra annars) att ta med träningspåsen till jobbet idag.

Dagens hånskratt går ju till Ebba Von Sydow som numera inte får ta sig in på de heta stureplansklubbarna, jag vet. Nyheten är gammal men ändå? Stackarn...NOT. Vad hände med "non-smoking-generation", den blev "no-party-Ebba". Mohaha. Var bara tvungen.

Sorry, blame it on me.

Ibland slår martyren in i en och man känner att man oavsett vad som händer kan man ta vilken skit som helst. Man är så nere på botten då.

Ikväll har jag jobbat på Makalös, (woot). Ja jag har faktiskt gjort det. Och det gick väl halvbra. Kan bero på att jag inte var så effektiv (pause liksom). Men det var kul att träffa alla. Speciellt säljledarna eftersom de i princip är de enda jag känner igen (ja, jag känner mig som ny varje gång jag kommer dit). Det är rekrytering i racerfart som gäller där. Hur som helst. Nästa Afterwork (eller workout, ha) ska jag och Michaela gå på. Faktiskt. De där blöta kvällarna kan man ju inte missa liksom. Skönt att umgås med lite yngre människor (ja, det är svårt att vara äldre än 97). Hur som helst. Michaela ska ju sluta nu, hennes sista pass imorrn. Lite trist.

Men, som sagt. Johanna har ju börjat på mitt jobb idag (tror det är tredje gången jag säger det idag, gillt). Nu kommer Tobb, "inte kasta ner nyckeln, kom ner. och kom inte ner om tre minuter utan en!".
Så, måste rusa!


Jonas Bane shoppar kaffebryggare i Ringen.

Jonas Bane som spelar Kim Dahlberg tittade tydligen på kaffemaskiner inne på ringen. Mamma såg honom, och han är inte särskilt het. Synd att det inte var Mohamed Said, då skulle hon fått fråga om autograf till mig (stackarn).

En ledig dag.

Vaknade av Johanna som ringde och berättade om sitt första jobb med alerisväst. Hon lät rätt entausiastisk. Kan bero på att hon fick träffa en av de roligaste tanterna.

Jag och Tobb ska åka in till stan nu och lämna in min mobil som är såattsäga totalkvaddad. Inte på grund av mig inte, utan pågrund av att man inte hör någonting när någon pratar. Katastrof, plus att headsettet också är trasigt. Bad. Borde skaffa en ny typ men, vad ska man göra? Har inte råd just nu plus att jag har garanti kvar på min mobil. Tobbe hade en teori om att mobilen ifråga brukar funka bäst i ett år och sen går den sönder (eftersom garantin går ut och man måste då köpa en ny mobil). Vet inte om den stämmer, tror starkt på det.

Ikväll ska jag jobba på Makalös. då får jag ut lite lön i London också. Kom på att det vore bra om jag fick in tre stycken pass på makalös den här månaden så har jag åtminstone typ 1500 kr på fredagen när vi har kommit dit. Det skulle underlätta så att säga. Sen ska ju jag och Tobbe åka någonstans, men vart fan då? Någon som har en bra idé om vart man kan åka där det är någotsånär varmt och ganska billigt? Nej, tänkte väl det.

Ingen träning idag, måste ta det försiktigt med magen som jag känner av även idag, feck.

Well, over and out

Mischa

Dam 97 "Du är så ung, det är nu du ska leva"

Du skrämmer mig. Samtidigt vet jag att du har rätt. Varför waista time när det är nu allt ska hända. Samtidigt blir jag arg på dig, du stressar mig in i döden. Jag vet inte vad jag vill, än. Jag vet inte hur livet kommer att se ut om ett halvår. Jag vill att tiden ska stå stilla så jag kan bestämma vad jag ska göra med mitt liv, eller hur jag ska komma dit. Ska jag flytta till Grekland nästa sommar? Och i sånt fall, vad kommer det att innebära i framtiden. Ska jag söka till polishögskolan? Ska jag gaah. Ska jag göra som Maia och Julia och bara uppfylla en dröm och helt enkelt flytta på obestämd tid?
Tanken kittlar i mig samtidigt som den skrämmer mig. Du skrämmer mig, jag vill inte bli ensam.


Grekland, sommaren 07, eller?
 
ne? ochi?


Gah.

Jag vet inte ens varför jag är vaken längre, borde ha sovit för längesen eller? Tobb är och spelar poker med någon lustigkurre. Han ska komma hit sen (varför)?
Vill ändra om layouten i bloggen men fattar fan inte hur man gör, någon som vet därute av mina (hmm) 8 unika läsare per dag? haha. Skamligt.

Blir nog jobb på Makalös imorrn om vädret tillåter (om jag inte är för trött för att ens gå och träna), träna är högsta prioritet (eller hur). Saknar min träningsbuddie Nicopico. När dyker du upp på löparbandet igen? Förmodligen när tatueringen har läkt.
Johanna och Krimmy är inga alternativ, det märktes i våras. De vägrar verkligen att träna på gym, men snälla, för min skull? haha. Men Krimmy har ju åtminstone köpt en fotboll som hon ska träna med. Jag tror på henne. Hon gillar sport. Johanna går "powerwalks" över bron till prisextra för att köpa wokgrönsaker och kött (bra middag, GI). Vad gör Tobbe då? hmm, sover, äter kebab och jobbar (jobbet är faktiskt ganska krävande).
Men INGEN vill följa med till gymmet (snyft). Någon som vill bli min ficktiva träningskompis? Jag kan tillochmed ställa upp som personlig tränare (eller hur, jag är ju proffs).
Jag tänker inte klandra någon för att inte träna, å andra sidan. Träna är inte kul, inte på gym åtminstone. Däremot känslan efter är asnajs, endorfin i hela kroppen och pigg som en hmm (vad säger man)?

Någon som vill börja träna på eriksdalsbadet, tro mig. Det är skitbra?


"Knäckebröd är min nya last"

Om folk bara fattade hur mycket den där reklamen egentligen sa om oss västerlänningar. Vi äter på tok för mycket bröd, och ris, och pasta, och potatis. Och framförallt, vi ska ha juice till frukosten och kanske lite marmelad på "smörgåsen". Asså folk är idioter.

Om vi säger så här. I slutändan handlar allt endast om huruvida man gör av med den energin som man tillför kroppen. Det är fullt möjligt att göra av med energin från mackor, pasta (och andra kolhydrater), de är snabba. Vissa tror att det är bra att de är snabba. Det är bra i vissa fall. Om du tillexempel har tränat kan det vara bra. Då behöver kroppen något som snabbt kan göra den pigg. Men på kvällen, näe?
Sanningen är att det är protein och fett som i första hand ger kroppen mättnadskänsla. Prova själv och ät er mätta på kött istället för pasta. Ni kommer snart inse att ni snart blir hungriga efter en tallrik pasta medan ni står er längre på en tallrik kött med grönsaker. Grönsaker innehåller näring och inte särskilt mycket energi.

Mina magproblem handlar om att jag har bombat kroppen med socker. Och det kan jag säga och skämmas lite grann. Det började med att jag slutade äta bröd (wow, bröd mättar inte, det ger en bukfylla) för att senare ersätta den mättnaden med godis vilket är genialt (hellre äta godis, det är godare än bröd och ger ungefär samma kalorimängd. Och det värsta med detta är att det är helt sant). Det var genialiskt tills jag insåg hur enormt trött kroppen blir av godis. Mina magproblem är starkt ihopkopplade med mitt sockerberoende och min trötthet. Detta beror på (enligt vad jag förstår) att jag eventuellt drabbats av candidasvamp i magsäcken (ofräscht jag vet). Detta gör att så fort jag äter socker svullnar magen upp och jag ser gravid ut. Den andra biverkningen är att bara jag petar på magen gör den ont. Aj aj. Så hörrni! dags att styra upp er kost.hållning Visst, det är fördelaktigt att inte kunna äta godis och annat skit, men samtidigt är det inte kul att alltid få problem när man äter det.
Nu har jag försökt lägga om kosten så att jag äter enligt GI. Jag känner mig mycket mättare mycket längre och magbesvären är inte lika påtagliga (förutom när jag fuskar vilket händer oftare än man tror).
Så, bort med sockret och in med proteinet. Du blir piggare, gladare och inte lika beroende av gift.

PUSSHEJ

Magont och negativ.

Idag har jag jobbat igen. Gick bra men rätt jobbigt schema, med mycket spring och så. Hur som helst skulle jag och gymma efteråt. Det gick åt helvete. Mitt magtjaffs drog igång och det kändes som om jag skulle svimma, feck. Det gjorde så fruktansvärt ont så att varje andetag gjorde ont. Undrar vad det är egentligen? Ingen vet. Men jag vet att förklaringen till dagens magont var vräckätandet av onyttigt igår. Puh. Som tur var kom pojkvän och hämtade mig. Nu känns det lite bättre, när man ligger ner är ju kroppen utsträckt.
Laddar inför klockan 8, då är det andra avenyn, min nya favorit. Asdåliga skådisar (inte alla), och konstig handling. Känns som en b-version av serien skins som är min no 1. Prison break känns förövrigt sjukt uttjatat. Att det ska komma säsong 3 nu stör mig enormt. Tänker definitivt inte kolla på det.

Imorrn börjar Johanna på mitt jobb. Ska bli skojigt, ett stort lycka till!

Karim

Mohamed Said är het, är han inte?

Lördagsirritation.

Egentligen borde jag inte få något lördagsgodis eftersom jag ofta frångår, inget godis i vardagen-principen. Men men, jag och Tobb ska ju titta på film och så. Då kan det kanske innefatta både godis, chips och annat gos. Men bäst av allt är myset och närheten. Och nej, jag tänker absolut inte bli som vissa andra och skriva att "åh jag älskar min pojkvän" varje dag, eller typ "jag saaaaaknar honom", så pinsamt. Get a life, du får ändå träffa honom om typ 1 timme igen. Och sanningen är, på så kort tid hinner man inte ens börja sakna någon. Dessutom tröttar ständiga kommentarer och "jag älskar dig" ut förhållandet som fan. Tillslut förlorar det innebörd, och sanningen är att det blir på rutin. Om 2 år lär du tillochmed säga det utan att egentligen mena det. Tänk på det, idiot!

Jag är överlycklig öven en sak (wow). Johanna har fått jobb på mitt jobb nu så nu är vi kollegor också. Antar att hon ska börja på måndag. Då har jag liksom någon att prata med. Övriga som jobbar på mitt jobb är det absolut inget fel på, det handlar bara om att de är sisådär 45+ och jag 19. Vi har inget gemensamt utom pensionärerna liksom.

Nu är det runt 1 månad tills jag och Krim sticker till London. Det blir riktigt skoj. Hoppas bara att jag inte spenderar för mycket pengar innan, jag vill ju shoppa där! Efter allt man har hört ska shoppingen vara underbar, nästan i klass med Paris (eller bättre). Dyrare lär det ju vara förvisso. Borde appråpå det boka in ett par pass på makalös, för då får jag åtminstone lite pengar när jag väl befinner mig i London (från makalös får jag lön den 25:e).

Idag har jag enbart läst och slappat. Jag har nästintill läst ut "anybody out there" , Marian Keyes "nya" men på engelska. Tänkte bli lite bättre på att läsa på engelska, tydligen lär man sig så "enormt" mycket av det.
Den är riktigt bra faktiskt, lättsam (nja inte riktigt) och underhållande. Ni som inte har läst den, beställ den/köp den. 

Nu ska jag tydligen äta popcorn också, suck. 


Jag skulle tydligen till gävle igår?

Gårdagen var mysig. Mötte först upp Krimmy och Johanna vid sergel för att sedan bege oss till klippet. Johanna blev lite arg, anledningen: de hade höjt lösviktsgodispriset till 6.90/hg. Helt otroligt dyrt. Sorry klippet, inget mer godisköp hos er (det är liksom karamellkungen, vem betalar mycket för det)?

Vi tillagade tacos hos Johanna. Då kom alkoholen upp. Vi pratade med göteborgare om vår lilla vistelse i Göteborg i måndags-tisdags (eller hur). Vi såg ju Moneybrother. Haha. Hur som helst kom Nina och Amine snart efter det och vi hade mycket trevligt. Johan kom in senare under kvällen och Ivar somnade. Vi snackade skit om människor vi ogillar och diskuterade frågor man inte borde diskutera på fyllan, typ. Sen var jag tydligen halvvägs på väg till Gävle när jag ringde Tobbe. Jag är helt knäpp.

Idag är livet såsigt. Jag orkar inte göra någonting. Ikväll blire väl Tobbe. PUSSHEJ OVER AND OUT!

Me lene Mischa (fast på grekiska)

Kommit hem från grekiskan. Har väl hamnat lite efter eftersom jag varit borta en gång, plus att jag har svårt att plugga när jag inte får direktiv. Något som iallafall är positivt är att jag förstår allt. Det handlar bara om att nöta in det i skallen. När jag kommer till Grekland nästa gång vill jag vara grym. Därför måste jag läsa fortsättningskursen nästa termin också. Vet inte om det blir på universitetet eller på ABF där jag går nu. Det får framtiden utvisa. Tycker åtminstone att läraren är bra och pedagogisk.

Imorrn är det demonstration mot gatuvåldet, kommer förmodligen att sluta med slagsmål ändå. På en demonstration möts ju olika åsikter. Vet inte om jag ska gå, kanske? Men jag vill träna. Plus att jag tycker att stora ansamlingar människor kan bli lätt klaustrofobiskt.

Borde sova egentligen, imorrn är det ju jobb igen som gäller. Och på lördag, och på söndag. Vilket otroligt underbart liv jag har? Jaja, som Johanna säger, alla pengar är bra pengar. Haha. Vi är så klyschiga.

Längtar efter min tobb. Hann bara träffa honom en kortis innan grekiskan. Jag är Tobbeberoende, och gott folk, jag är en mycket självständig människa som inte gillar att kalla mig beroende. Men det är jag. Tobbe har så många olika roller i mitt liv. Han är min pojkvän, min bästa vän, min familj, min chaufför (skämt åsido), mitt försvar, och framförallt min trygghet och kärlek i denna onda värld (misantrop eller)? Det var förövrigt han som kom på ett substitut till hatarmänniskor, hatepeople, I own people (mohaha) alltså just misantrop.


Miss Antrop

Ja, en annan variant av "hatepeople" typ. Lessnade. Har skrivit så mycket skit i den bloggen så, bättre att starta om på nytt, på ett mer (eller mindre) civiliserat sett.
Idag är jag ledig, första dagen på länge känns det som. Trots det har jag inte gjort något egentligen. Jag har legat och sovit och kollat på "I pronounce you Chuck and Larry". Den var väl ganska söt, men inte alltför underhållande. Ikväll har jag grekiska, och jag har inte pluggat. Dumma mig. Känner mig usel. Men jag vet liksom inte vad jag skulle ha pluggat. Ska be läraren om mer riktlinjer. Alfabetet skrämmer mig rejält, usch. Och nu har dom andra säkert kommit jättelångt (nja inte riktigt, men nästan).

Funderar på det där att flytta hemifrån, kanske inte vore så dumt? I allafall på prov kanske?

Jag har fått mina uggs nu iallafall, de är väldigt sköna och varma för er som letar vinterskor. Sånna här köpte jag, fast bruna. De är lagom korta och bra, perfekt att ha till jeans som till kjol. Inte för att de är så snygga egentligen, men Uggs är Uggs.
Classic Short - Black
Igår var jag ute med Krimmy och Johanna på Wollmars. Det var drag, men jag var trött som vanligt. Men man måste ju passa på när man är ledig, eller hur? Blev lite (läs:mycket) vin och så blev jag bjuden på en jägershot och en cider av en randomperson. Det var trevligt. Personen ifråga jobbade som dörrvakt och hade i egen person slängt ut Persbrandt från krogen, det är äg. Jag älskar Persbrandt. På vägen till tuben sjöng vi lite Anna från Arlöv, även om jag inte kom ihåg texten så bra. Imorrn är det "chill" hos Johanna. Hon ska köpa dyrt snacks och sånt. Alkohol ska tydligen vara med i bilden, just nu är jag rätt mättad. Men imorrn är en annan dag.

Pussshej

RSS 2.0