host host.

jag har blivit nersmittad med halsont vilket gjorde att jag förlorade ett arbetstillfälle ikväll. Crap.
Men får verkligen inte bli mer sjuk med tanke på festen på lördag. Vore för jobbigt att ändra om med mera.
Ska över till älskling snart och fira honom igen. Om jag orkar dvs,

Härliga vår!

Tittade precis ut genom fönstret, och minnena stormade över mig från i princip alla resmål jag varit på under de senare åren. Guuud! Sommar. Shit.

Igår tränade jag box med Nicole. Sen gick jag och Tobbe ut plus att jag hatade mig själv för att mitt jävla headset är borta. Men, nu känns det bättre så ska inte skriva massa negativa och deprimerande saker om mig själv nu.
Ikväll ska jag jobba på Makalös. Funtar på att börja redan vid kvart över tre, men vet inte. Tänkte hinna med att träna och kanske få med Krimsan ut på stan? Maybe.

Jaja, hoppas ni alla har en "underbar" dag.

pusshej

Sparetime..l.

Sitter här i väntan på mitt möte kl halv fyra. Det är ett tag kvar, borde göra något vettigt typ.
Gårkvällen blev mys när pojkvän kom. Vi bytte presenter, han passade i skinnjackan jag köpt och glasen tyckte han också om. Passande nog fick jag en träningväska och underkläder, perfekt!
Ska träna sen, blir boxpasset kl 18. Känner för att slåss lite.

Beach 08

Jag har antagit erbjudandet nu. 3 ggr träning i veckan och minska på sockerintaget (framförallt min stora last lösviktgodis). Idag blev det ingen träning men imorrn box förhoppningsvis, Nicole, Du ska väl med?
Måste börja träna mer också för att nå upp till mitt mål på funbeat. Älskar den sidan förövrigt. Så motiverande.
Som det ser ut nu kommer jag vara fit for fight när beach 08 infinner sig och jag kommer att ta det med storm. Gör ni?

Grattis tant, 20 år

Fyller 20 år idag, om det är ngn som har missat det, inte? Vafan, grattis då?

Har jobbat hela dagen. Började i princip med att en av mina tanter frågade:
"ååh, har du presenter med dig till mig idag igen?", angående lite godis jag lovat köpa åt henne. Hade lust att skrika: Har du några presenter åt mig? Jag fyller faktiskt år idag!
Men, det gjorde jag inte. Som tur var. Men detta lilla missöde ledde till att jag använde den som anledning till att inte vara glad idag. Jag har inte varit glad idag. Jag har lidit av den såkallade "martyrångesten".
Hur som helst.
Johanna är här, ska äta middag med mig + familj. Plus att hon bjöd mig på lunch. Gulligt.

Hejdå

oj håret hade visst växt?

Upptäckte nu, när jag lite käkt flätat upp det som återstår av min hockeyfrilla-längd, att jag faktiskt börjar få längre hår. Prisa herren, eller HP? Hur som helst, tror den här typen av fläta ska få sitta ett tag, typ tills jag har fått 4 cm längre hår, hur lång tid tar det?

bad day of living.

Idag har jag haft en dålig dag. Känt mig hyffsat sänkt av ngn anledning. Känner att man bara går runt och känner skuld jämt. Skuld för att man inte orkar allt man borde. Skuld över obefogade krav mm. Hoppas det går över till imorrn. För imorrn, fyller jag faktiskt 20 år. Åldersnoja, litegrann?

Jag och Tobb ska fira oss på onsdag (när han fyller år). Inte för att jag bryr mig så överdrivet mkt om horoskop men min Tobb passar inte alls in på den "känsliga fisken". Han är mer lugn och stabil.

Lön idag. Har köpt alla idiotgrejjer som man inte vill lägga pengar på; sl-kort (den nya motivationen som finns uppe är ett riktigt dåligt argument till prishöjningen), mat och betalt av en skuld. Imorrn betalas mer. Funtar ärligt på att betala av massa liggande skulder den här månaden. Borde det. Är less på att ha ekonomin som en 40-årig låginkomsttagare. Jag är fan 20, har en lön på mellan 12-14000 i månaden och nästan allt försvinner. Det suuuger.

Bajshej.

Stadsmuseum idag!

Johanna (läs: alla tiders historiker) och jag gick på stadsmuseums 1700-tals utställning. Johanna tyckte den var bra. Jag tyckte den var undermålig. Vem vill titta på reproduktioner och klänningar prinsessan Victoria haft på sig på maskerader?
Hur som helst kände vi oss otroligt kultiverade och duktiga. Innan hade vi brunchat med Johan och haft skoj. Vi promenerade också mellan solna och fridhemsplan.
Imorrn är det lön och jag satsar stenhårt på att lägga upp en budget. Måste ju börja spara till Asien-trippen som jag och Tobb, mfl, ska åka på.

Känner att det har blivit en del förklädnader i helgen, eller vad säger ni?

image146

pissväder jag är hungrig.

"om det är sånt här väder imorrn så skjuter jag gud" - Johanna, på en söndag.

Bra bra. Vaknade precis. Vädret suger och man har ingen lust att hitta på nånting. Loppis idag igen? nja. Skulle inte tro det. Bara om Krimmy hänger med men stackars är ju sjuk i 39 graders feber. Skulle till doktorn idag tydligen.

image145

Grekland 16/5

image144
Grekland 06, visst älskar ni mitt morotsorange hår?

Nu är det "bestämt". Blir Grekland den 16e maj, jag ska stanna till 30:e. Måste våga göra nått själv. Första veckan följer HP med, Johan stannar väl en vecka extra. Snälla?

Såå jävla full

Är hos Johanna. Vi har druckit  vin. Började faktiskt på nivå vid typ 4-tiden "vinlunch" utan mat typ.
Synd att Krimmy inte kunde dyka upp. Länge sen vi festade bara vi tre.
Har varit på Loppis idag, gjorde inga direkta fynd; ett par gummistövlar för 5 kr och en bok "kaxiga tjejers guide" (kan behövas). Sen drog jag till Norrtälje med pappa och Helene. Vi snackade alla möjliga festliga tillfällen. Men hursomhelst, är hemma hos Johan (johanna) nu. Vi dricker vin och har precis varit på donken.

Hoppas ni har en "trevlig" kväll.

Bajshej

image143

stök - dålig uppdatering

Mitt rum är så jävla trashigt. Jag måste städa. Men vet inte vart jag ska lägga alla grejjor så låter dom ligga. Mohaha. Dålig uppdatering igår på grund av min bombliknande huvudverk. Det har lagt sig hyffsat nu så ska iväg på loppis med mamma och Johanna. Ikväll ska jag äta middag med; farmor, farfar, pappa och Helene i Norrtälje. Sen tbx till stan, hem till Johanna och ta den där vinkvällen som inte blev av igår. Hoppas Johan och Krimmy också kan.

Igår tränade jag iaf. Jag och Nicole körde boxpasset som vanligtvis inte brukar vara så fysisktkrävande så att vi blir nöjda. Men igår var det sjuukt bra. Så, efter det "simmade" vi på eriksdalsbadet. Haha. Vi övertog badet likaväls som vi gjorde "igår". Alla hatade oss.

Saknar pojkvän i Göteborg! Kom heeeem!

Jag är så jävla arg

Jag är så trött och arg och trasig som man kan bli. Har jobbat 13 timmar i sträck och självklart är det jag (varför varför varför) som ska fixa "partyt" imorrn. Vidrigt. Party, vadå party? lite sketna mackor med ost och skinka. Nej nu är jag skitarg - det finns ingen befogad anledning. Men usch.
Och vadå?
Kom på en relevant, bara en relevant anledning, varför vi skulle vara hemma hos mig och vina imorrn!?
FUCK IT.

Makalös.

Jag känner mig som en makalös människa. Jag har jobbat i hemtjänsten på dagen och nu sitter jag på Makalös. Ska hem snart. Det har gått hyffsat. Eller ganska bra.

Imorrn blir det förhoppningsvis vin, men vem vet vart? Ska träna och simma imorrn. Med Nicole. Det blir skoj.

Jetlaggad?

Sen jag kom hem har jag varit sjukt jetlagad, och inte jetlagad som en sån där snygg brud med "allt-i-ett-kit" med krämer och sånt i planet, utan ordentligt trasig. Jag har sjuk huvudverk trots att jag sovit bra de här nätterna. Jag är blå under ögonen som en annan idiot och dessutom har jag bokat in att jag ska jobba två hela pass idag, ett i hemtjänsten och ett på makalös. Men believe me, jag behöver pengarna. Snart måste vi ju boka asienresan. Jävligt snart. Hörde av Michaela att det nästan är slutsålt att åka i november, nu?
SJUKT.

Jag har iaf varit duktig och tränat de här två dagarna. I tisdags blev det konditionsträning i 50 minuter, igår blev det box 60 min plus cykling 15. Det är så bra att träna med Nicole. Vi har ett såkallat genuint intresse för hälsa, kost och där, inkluderat, träning. Yeah. Imorrn ska vi boxas och simma. Dessutom bada och känna nostalgi på äventyrsbadet. Vad händer i helgen, ni töntar där ute?

PUSSHEJ


Mitt hjärta slår bra för dig

 
image142

helvetesflygresan.

Nu är jag äntligen hemma i rummet igen efter 14 timmars flygresa. Känns skönt, samtidigt saknar jag Thailand grovt. Måste verkligen tillbaks. De senaste dagarna har vi mest chillat. Vi var ute på phiphi-öarna och gick på massa behandlingar. Fick thai-massage, olje-massage, fixade acrylnaglar (som till min retnad gör det svårt för mig att skriva på tangentbordet), pedikyr och fotmassage. Allt sånt var så sjukt billigt.
Jag och Tobbe hann även med att rulla hat två tillfällen, satt på "öl-krogar"/horklubbar och försökte förstå oss på det här med prostitution. Gick inge vidare. Hur som helst. Sammanfattningsvis så har det varit en underbar resa, underbar vistelse och jag ska definitivt tillbaks till Thailand. Det var grymt!

Kommer upp bilder senare...

Thailand, first and last report

Okej, I am i Thailand och det is helt wonderful (orkar inte skriva orden on svenska). Vi har det sjukt bra och vi is bruna och very red, allihopa. Vi solar och badar (som on vilken charter som helst) men imorrn ska  vi ge oss ut on the islands. Det ska bli very exciting. Everywere finns det skyltar om Tsunamin, jag och Tobb was thinking of buying en dvd med tsunamin men let it go.
Thailand is very speciellt. Alla thaipeople is very trevliga och nice. De is very serviceminded och typ gulliga. Jag och Tobbe har sutit on a krog med thaiprostituerade. Det var very special och very exciting. Of course startade jag analysera in one second. Det sjuka is att de inte alls verkar ashamed by what they do. Det is liksom naturligt down here. Men men, det is alltid interesting med andra kulturer och so. Mamma har shoppat svinmycket. Jag och Tobbe har legat lite lower. Det finns inte allt for mycket intressant att kopa. Samma sak overallt och so orkar man ju inte riktigt. Seller (heter det so) is on en hela tiden. Haha. Det here blir inte alls bra. Men men.
Saknar er back home ganska mycket. Men inte too much. Here skulle jag kunna stanna for a long time.
Men vi ses vel hemma snart.
Btw, any workout har inte blivit gjord, without promenaderna here in Phuket. Yesterday var vi i Pattong, det largest partyplace here.

Ses snart! hoppas ni feel good!

p.s. flygresan var min first och hopefully the last closetodead upplevelse.

Resfeber.

Nu har resfebern satt fart i kroppen. Jag känner mig stirrig och har ett enormt stort behov av nikotin. Men, snus har jag inget än. Tobb ska åka och köpa till oss innan han kommer hit. Han kommer om en timme. Hjälp...

Har promenerat med pappa idag. Blev ingen box. Men det blev 90 (eller typ 110) minuters promenad. Jag och far gick från medis, till tanto, till reymers (nere vid vattnet), upp vid skinnarviksberget, bort till zinken, ner på hornsgatan och sen till folkets på folkkungagatan. Med stavar givetvis. Det var väldigt kul att träffa honom. Vi ses ju inte överdrivet ofta nuförtiden. Well well. Träffade Johanna en snabbis också, för ett akut farväl. Haha.

Har packat klart nu men funtar på att ta en dusch. Sen ska man ju sitta i ett mögligt flygplan i 12 timmar. Men, det kommer vara värt varenda sekund. Kommer sakna allihopa här hemma, men förhoppningsvis ses vi snart igen!

Jag skriver vykort (det brukar låta så).
Mohahaa.

galen fjortisfylla.

Vad det igår, utan tvekan. Johan köpte in vin, mer vin och ännu mera vin. Vi lovade att bjuda tillbaks vid hans födelsedag. Helt crazy var det. "jag köper in tills ni ramlar ut härifrån" , okej?
Haha, ramlade gjorde vi inte men det är inte ofta man blir så här full nuförtiden. Vi var på Tiffany's i götgatsbacken och sen gick vi ner mot medborgarplatsen, där vi åt grekisk fastfood (en klassiker numer va)?
Kom hem vid halv tre (tror jag) men då hade jag hunnit nyktra till en bra bit. Ikväll åker jag, är det inte sjukt?













image140


Karatefylla?


En vinare med Johan och Johanna (the same)

Blir nog lite utgång idag iaf med Johan och Johanna. Johan ringde och hade tråkigt efter jobbet (han jobbar på London, the musical) så slutar vid 10 (tror jag). Så nu ska jag och Johanna förmodligen ut en stund med honom och pimpla (eller smutta, glöm det) lite vin. Måste lugna nerverna lite inför morgondagen...


image134

Another night in madness


 


Utgång ikväll?

Jag var ute igår men känner ändå att jag måste träffa mina kära vänner ikväll innan jag åker. Men Krimmy är sjuk, trist nog. Vet inte om Michaela är på. Väntar på sms-svar.
Jag och Tobb kollar något program på discovery om choklad och hur godis tillverkas. Kanske ska ge mig ut på en liten promenad (eller ännu tjockare) be tobbe skjutsa mig till godisaffären? haha.
Nee, får bli senare isf.

Vad gör ni ikväll?

Tvättdags, imorrn åker vi!

Imorrn åker vi. Känns helt sjukt. Om typ njaa, 36 timmar är jag i Thailand. Har läst på mig en del i en söt reseguide Tobb har skrivit ut.

Har sjukt ont i kroppen efter boxen igår. Har en del blåmärken också. Det blev en hård match och jag orkar knappt röra armarna haha. Ska nog bli något träningspass imorrn också. Imorrn är det förövrigt mycket att göra. Ska träffa pappa runt 12, träffa Johanna (och förhoppningsvis Krimmy) en stund och så ska jag träna. För det blir ju inte träning på ett tag nu framöver. Eller typ en vecka. Men, jag kommer vara i Thailand och förhoppningsvis inte lida av det. Ska promenera i solnedgången, sola på dagarna och shoppa.

Tränat stenhårt idag.

Jag har åtminstone tränat idag, med Nicole och Sophie. Boxpasset var grymt skönt idag och man fick riktig hårdträning. Jag ser redan resultatet på mina armar, och känner (efter varje dag med box) hur resultatet sprids över hela kroppen. Helt fantastiskt. Kommer sakna det nästa vecka men får väl promenera istället. Det duger kanske.

kanske inte riktigt min grej....

Har varit ute en stund med tjejerna. Det var kul men fylls samtidigt av ett stort mått med tomhet. Jag orkar inte jobba. Allt är för jobbigt just nu, inte med dem. Och jag önskar verkligen att jag hade orkat följt med. men allt är som det är och jag hoppas att ni inte hatar mig därför. Allt är som det är, och jag är som det är. Så är det, just nu. Inte för att jag vill det, men man måste acceptera.

Besökare, kommentera!

Det känns lite kul att jag regelbundet har typ 30 pers som läser min blogg (javet det framstår lite) men jag är ändå intresserad av er. Vilka är ni? Varför läser ni just den här bloggen mm?

Det är roligt iaf. Ska försöka att få fler läsare, men jag är inte desperat. Har jag inget intressant att skriva så har jag inte. Men kommer väl att ha efter Thailand resan. Funtar på hur jag ska kunna skriva därborta? Men det finns säkert något internetcafé i närheten, låtsas vi.

Makalös - det gick piss.

Det brukar inte gå dåligt men idag gjorde det det. Men Karlstad-killen made my night liksom. Han plockade in två drömresan åt mig så jag kom upp i poäng.
Iaf. Imorrn är det hemtjänsten igen och jag anar att jag kommer ha sjukt mycket att göra dessvärre. Det kommer att vara mix mellan handlingar, städningar, ledsagningar + mitt eget besök hos terapeuten. Hur ska detta gå?

Imorrn kväll ska vi iaf till SK och sen club G (tror jag den hette), och solidarisera. Hur som helst. Det blir nog en rolig kväll.

Personlig tränare utbildning?

Har bestämt mig nu. Jag vill bli personlig tränare innan jag söker till polishögskolan. Är det någon därute som vet vart man kan vända sig och vad kostnaderna skulle bli för en sådan utbildning? Snälla, kommentera.

SK - bjuder alltid upp till oväntade möten.

Jag och Michis var som sagt på SK igår. Vi hade det jättetrevligt och satt och snackade till vin och cider, Plötsligt dyker folk från Makalös upp, folk som man inte sett på jättelänge. Hade inget att snacka om, konstigt nog.
Kom hem runt 12 tiden och dök i säng, och ändå vaknade jag så tidigt idag?
Shit alltså.
Men är inte bakis så det blir nog träning idag iaf antar jag. Det får väl bli core + samma sak jag gjorde igår kanske. Är ledsen över det där med boxningen. Men jag får åtminstone gå imorrn...

PUSSHEJ

Johannas födelsedagsplaner - sista minuter, random

Jag och Johanna pratade idag om något coolt som vi borde göra på hennes födelsedag (Krimmy inräknad of course). Vi borde åka ut till Arlanda på den dagen och ta en sista minuten somewhere för ett bra pris. Låter så jäkla kul så det måste vi göra. Eller vi ska göra det.
Då kan man ju hamna var som helst liksom, och till vilket billigt pris som helst. Sjuukt att man inte kommit på den idén tidigare.

Afterwork/nu super vi ikväll

Ska träffa Michaela en stund och "afterworka" litegrann. Känns kul. Åker ju snart, börjar få resfeber. Det blir väl SK som vanligt?

Har varit och tränat, blev ett core pass samt 10 min crosstraining (tror jag att det var) 10 min rodd och 5 min träningscykel. Känner att det var rätt cool med tanke på att jag tog i ordentligt på konditionsmaskinerna. Kommer ha sjuklig träningsverk i magen imorrn bara. USCH.
Ska nog ha mina silverskor ikväll. Tjingeling.

Jag och Michis på bröllopet. Asskön kombination.

size zero påväg bort eller påväg att stanna?


Jag vet inte. Men jag kände ett tag att idealen höll på att svänga åt bägge hållen. Tjejtidningarna började använda bilder på tjejer i olika former etc. Men, jag måste vara ärlig. Jag har fortfarande inte vant mig utan blir ofta besvärad eller typ tycker att bilden inte ser lika bra ut nuförtiden. Jag stör mig enormt på min egen reaktion för jag är så emot size-0 efter den där dokumentären jag såg. Men, varför stör vi oss? Är det för att vi har vant oss vid klädhängarna som mest liknar galgar?
Jag vet inte. Men jag uppskattade någonstans att de visade bilder på tjejer som inte var helt "perfekta", eller likvärdiga med idealen. Det fick en själv att känna sig bättre på något vis. Är det någon som känner igen sig?

Jag ska till Thailand!

Nu är allt bokat, betalt och klart. Nästa söndag åker jag, mamma, Tilde och kära Tobb till Phuket för en semester i solen. Det ska bli underbart att komma bort från stressen och tråksverige. Har kollat på en massa lockande bilder och kollat en del sköna priser på prylar man kan köpa där. Det ska bli så jäävla underbart. Vi åker klockan tio på söndagskvällen och landar halv-sju Thai-tid (de ligger 6 timmar före). Wiho. Awsome.



Resfebern kan inte knäcka en sån här underbar bild, eller hur?

Träning och jobb - en typisk måndag?

Idag har det verkligen varit en typisk måndag. Tråkig, dyster, deprimerande, jobb(ig), och tjaa.. vet inte. Har iaf jobbat idag, som ni förstår. Allt var som vanligt. Det som lyste upp dagen lite var det underbara vädret. Ge mig mer vår please. Jag och Johanna hade en rolig lunch på "skohornet" med god mat och roliga samtal. You make my day, Johanna. Sen var jag och tränade. Blev ett step-up pass, lite crosstraining och lite jogging. Ska träna imorrn också, har fått nya träningskläderna jag beställde också. De passade väl hyffsat.

Har även börjat planera lite för min 20-års fest som jag hade tänkt ha på mitt land i Norrtälje och börjat skicka lite inbjudningar. Blir väl kul antar jag?

Jaja, ska kolla på "Er" nu och sen kolla på "sexturister - Thailand" eller vafan det hette.
BAJSHEJ

Festhelg - ikväll "andra avenyn"

Nu är det söndag igen. Och jag har festat hela helgen, känns det som.
Och det har varit kul. Från första sekund till sista, när vi lämnade bussen. Festen igår var totalgalen och superkul. Efterfesten var även den superlyckad. Det som också gjorde det extra kul var den otroligt roliga stämningen mellan oss fyra "tjejer" och de andra gästerna. Jag, Johanna och Michaela höll på och skämtade hela bussresan vilket ledde till brutalt morbida och sjuka skämt. Krimmy var mest trött, men deltog på sitt hörn.



image127

image128

Sång om Johanna

MELODI: GUBBEN NOA

Gubben johanna, gubben johanna
var ett djävulsk barn
Lennart gick i hagen
Gunilla hon blev tagen
emma bushes emma bushes
gifte sig en dag.


Unika bilder, från Nina och Amines bröllop!

Bröllopet var totalt underbart. Nina är vacker, Amine är världens bästa och jag tror på dom. Tyvärr blev det ingen sång på grund av den där ryssen som inte lärt sig något alls. Jag är jätte besviken för det. Det var liksom som en välsignelse (för att låta kristen) från min sida. Och jag hade övat jätte länge. Usch. Men allt har varit lyckat ändå. Och nu är det efterfest. Men Nina och Amine är världens bästa, jag önskar er all lycka i framtiden!


image126image125

Kvalitén är kass. Men, All kärlek till dom.


Bröllop idag. Grattis Nina och Amine!

Sitter på bussen påväg till bröllopet som ska vara idag. Jag och Johanna har hållt på och ritat morbida hästar, jag och Michaela har observerat folket på bussen och redan dömt ut en del. Snart är vi framme. Och shit, jag ska ju sjunga...
Sminket är fixat, Johannas frisyr är fixad.
Johanna snackar om grannbråk och tittar ut genom fönstret. Hon berättar om hur lantisarna i lokalbyerna här beter sig. Kastar äpplen på varandra och så. Sanningshalten är väl sådär. Nu mår hon illa också. Shit...
Rapporterar mer sen.

BAJSHEJ

Ey yo - boxning idag

Idag har varit en kaosartad dag på jobbet. Katastrof. Massa sjuka - sjukt mycket jobb. Men.
har iaf kommit iväg till träningen även idag. Boxning blev det med hela gänget. Sofie har också börjat träna nu så nu är vi fyra pers. Perfekt för boxningen. Sist var jag ju tvungen att boxas mot en snaggad kille med supermuskler. Hela kroppen skakade i ett dygn. Men nu är jag trött.
Kan bero på att jag precis ätit. Då blir jag alltid supertrött. Kroppen arbetar.
Ska träffa Tobb snart och sen sova hos Johanna. Vi har mycket att fixa tills imorrn. Bland annat hennes hår. Som ska bli rött rött.

RSS 2.0