shit asså.

Jag är så sjukt jävla sliten satt det går inte att förklara. På lördag är det prideparaden, då ska jag återanvända min porrutstyrsel från 05. Sen ska jag nog ha en banderoll för att stötta.
Har färgat håret vitare idag, så nu syns inte den lilla ljusgula randen i hårbotten mer. Perfekt säger jag bara.


Crazy man

Kom precis hem efter en tuff dag på jobbet. Jag har kallsvettats och haft feber stundtals och gick hem tidigare. Jag lär vara hatad. Hur som helst, vad gör man liksom? Det lät som gröt när jag snackade... Näe, nya tag imorrn. Men en sak har jag inte berättat för er, kära bloggläsare (none). Jag ska typ börja jobba på gym. Fattarni hur kul det är? Det är fan min största vision jag haft efter att bli polis. Jag ska gå personligtränareutbildningen och jag ska på intervju (eller snarare intro) på måndag nästa vecka till ett gym. Jag är lycklig.
Annars är jag rätt likgiltig. Jag känner att livet går på en och samma bana vilket är trist. Jag behöver folk som överraskar mig, jag behöver kvällar som gårdagen oftare.

Men men, nu ska jag sluta deppa, det är ju fan sommar!
Puss och kram till alla pridemänniskor!

antoher night in dimman


The weekend pics.



















YES.

karatehelg som vanligt...

Fredagen var crazy. Vi satt i tanto och drack vin, sen kom Niklas och sen Jonatan, Emil och Per. Det var en trevlig kväll helt enkelt men lite väl mycket alkohol kanske. Lördagen, min enda lediga dag gick jag på stan med Nicole och Johanna. Nicoles bagage var fan det coolaste jag sett. Hon skulle till Berlin och hennes enda packning var en lidl-påse. Så jävla skön ju. Vi kollade in massa snygga skor men blev inte direkt någon shopping för min del. På kvällen åkte jag och Johanna och träffade Michaela och Jessica och satt på "medis kök och bar" ett par timmar och drack rosévin. Igår jobbade jag! Kul helg va? Nja. Kunde varit bättre, men den här veckan är det ju pride så jag lär bli meddragen på en hel del. Och Hoffmaestro på onsdag!

PUSSHEJ

aaaaaah

sånna som Johanna med tjockt och långt hår förtjänar fan en 90-tals page när de missbrukar det så här...
- borstar det inte
- klipper inte topparna
- färgar inte utväxten
- ...Och har det i en jävla knut dagarna i ända.

Slacker på timlön


Petter gled förbi.

Det är inte första gången man ser Petter gå förbi men fyfan, jag drägglar varje gång. Han är sjukt snygg på det där trash/snygg/nonchalanta stilen. Ses på konserten nästa vecka ;)


blondes have more fun

Sitter på Sleven (som vanligt) och gottar mig över att jag får lön imorrn! FYFAN vad skönt. Och jag kommer ha pengar över den här månaden, helt ofattbart. Jag har gått från ekonomiskt kaos till koll, det ska jag ha credd för! Jag vill ju kunna resa och ändå köpa grejjer till mig själv, det förtjänar jag, och nu har jag fixat det med hjälp av kära Tobbe. Han är duktig på ekonomi, jag suger. Men med hans hjälp och oräkneliga program av lyxfällan verkar jag ha fixat det!

Jag är sjukt trött idag för övrigt. Känns som jag ska somna. Men imorrn är det fredag och då är typ helvetesveckorna med jobb över. Jag har varit duktig! Jag har jobbat ikapp det jag missade när jag var ledig! Jag är gryyyym!

fuck hemmets journal

Satt och småkollade i den där jävla tidningen häromdan på jobbet. Och vad ser man, om inte massa martyriska insändare skickade av självömkande människor. Jag förstår att pensionärer idag är bittra och egocentriska. Hemmets veckotidning är ju förfan en jävla skvallersalong för den här typen av samtal. Läste en insändare om en "stackars" mormor som blivit utskälld och utjagad av sin sons sambo och nu inte fick träffa barnbarnen. Hemskt. Visst. Men vafan, äre nån som går på att mormorn är helt oskyldig, att sambon bara gett sig på henne utan anledning? Förmodligen har hon lagt sig i så mycket så att mamman (sambon) blev galen!

En annan insändare handlade om en dam som blivit oerhört provocerad då hon upplevde att hon blev påtvingad en "andra bit" fikabröd bara för att en frågade. Man ba, okeeeej. Fyfan!

Förresten började jag skriva på boken om Johanna idag, vet dock inte vad den ska ha för titel, låter nog det avgöras längs vägen.

Sov gott fuckers

tisdagsfylla - martyr idag.

Gårdagen slutade med vinkväll hos Nicole. Innan hann jag träffa Amanda, trevligt, miss her.
Hur som helst så åt vi kyckling och de andra veganlasagne, vi spelade twister (fyfan vad jobbigt, värsta träningspasset) och sen ölspelet. Fyfan, att vara så full en tisdag asså. Men avslutade kvällen med 10 glas vatten så var inte alls bakis idag, skönt. Men kvällen var aslyckad, får vi göra om tycker jag!
Nicoles granne skrämmer mig. Hon ser ut som Samara och när jag vinkade (jag hörde att nån kom när jag skulle åka ner i hissen) så skyggade hon tillbaks bakom hörnet för att två sekunder senare titta fram bakom knuten igen. Skum människa. Tur att jag var full igår annars skulle jag drömt mardrömmar. Jag tycker sånt är läskigt!

Skööönt på fredag kommer lönen och jag upptäckte att jag kommer kunna leva gott samtidigt som jag sparar en del pengar! Äntligen är min ekonomi fixad igen. PUH. Vad händer i helgen?

Var förövrigt och jobbade idag. Var tufft efter så lite sömn och så mycket alkohol men jag fixade det!

teaser

Sitter på sleven (som vanligt) och väntar på Johanna så vi kan gå och äta lunch. Inte allt för mkt att göra på jobbet idag, skönt. Men var helt  slut när jag vaknade. Kvällen igår avslutades med ett glas rosé (och en öl för Tobbe) hemma hos honom medan vi snackade jobb och framtid. Mysfaktor, hög.

Har tänkt mycket på det här att flytta utomlands och jobba. Jag ska nog försöka säkra Grekland inför nästa år, typ kolla in möjlighet till bostad och jobb från maj till september nästa månad. Något crazy måste man ju göra. Och det är nog större chans att jag får jobb nu när jag ska läsa grekiska. Undra om de behöver personliga tränare i Grekland?

Oj, måste sticka.

Mat idag:

Frukost:
Frukostsmoothie och ett ägg

Mellanmål:
Keso

Lunch:
Skinksallad och ett ägg


Hamburg

Nu har jag och Nicole bestämt att vi ska till Hamburg i oktober, asnajs feststad tydligen. Vi åker runt den 23e och kommer hem 5-6 dagar senare. Vi bokar nog på fredag! Lär bli skitkul!

Kom precis hem från jobbet. Var trevligt att träffa Nicole! Dock hade vi typ inget att göra och jag tycker det känns otäckt att vara en timmis utan befogenheter som folk kan vara otrevlig mot bara de passar. Känns som man gör allt fel hela tiden! Tur att jag hade Nicole att snacka med, annars hade tiden gått sjukt långsamt.
Har skött GI dieten idag.

Frukost:
Ägg och Bacon
Lunch:
Äggsallad
Middag:
Nicoles linsgryta
Mellanmål:
2 finn-crisp med ost och smör och ett glas smoothie. En liten bit mörk choklad och lite körsbär!

Plus att jag som sagt gick till jobbet! Känner mig duktig. Nu ska jag nog över till pojkvän och dricka rosévin! Det förtjänar jag. Ha det bra! PUSSHEJ

Måndag, som i mitt nya liv.

Idag börjar jag med GI igen. Har precis gjort iordning matlådor. En med äggsallad och en med skinksallad (en av dom ska jag äta ikväll på jobbet), dessutom har jag gjort en tillbringare med smoothie att dricka på morgonen och kokat två ägg till imorgons frukost! Jag känner mig ultrapepp och ska snart ta en promenad in till jobbet!
Bör tilläggas att jag precis åt en asgod frukost med stekta ägg och bacon.

.

Ge mig ett D
D
Ge mig ett Y

Y
Ge mig ett S
S
D som i dyslexi

söndag

Nu är det söndag, och jag börjar 13 imorrn. Borde egentligen suttit på debasers uteservering en kväll som denne, men en vecka innan lön plus att krimsan och johanna börjar tidigt imorrn gör att vi nu sitter hemma i kärrtorp. Familjen åkte ut på tältluff nu blir borta en vecka så idag har vi storhandlat. Billigt och bra.

PUSSHEJ

rosé!

Igårkväll efter jobbet gick vi ut i tanto och drack rosévin. Trevligt trevligt vare att träffa Nathalie, ages since. Jag och hon, och kanske nån mer, vill åka till Zakke sista veckan i september, hoppas hoppas på det. Längtar fan dit! Och Nathalie är det bästa ressällskapet dit!

Idag har jag träffat far min och tog en promenad på söder. Det var trevligt! Snart ska jag åka och handla lite mat, måste göra matlådor (patetiskt, ja) men nödvändigt. Ska ju jobba 6 dagar den här veckan också och har inte råd/lust att lägga ner 100 spänn om dan bara på mat. Satt och kollade resor nu, vill verkligen iväg. Och har kommit in på grekiskan nu! så nästa sommar blir det garanterat jobb på grekisk ort. 30 högskolepoäng borde man ju komma nån vart med?

så jävla arg

Asså jag orkar inte längre ha den här jäkla arbetssituationen. Jag orkar inte stressa, bli bemött på ett otrevligt och överlägset sätt, springa en kvart hit eller dit. Det funkar inte!
Det lutar åt att jag går personlig tränare utbildningen trots allt. Då kan jag åtminstone jobba med något jag tycker är roligt, givande och intressant. Dessutom kanske jag slipper utsätta min onda rygg mot för mycket påtryck och påfrestningar. Det vore jävligt skönt.

Igår jobbade jag på gruppboendet med Nicole. Det var skitkul att träffa henne! Blir nog utgång med henne på lördag!

Ja, jag är på sleven igen...

Har inte tagit lunch (ofta) och sitter nu av tiden på sleven. Har kollat lite bloggar (dock inte dom tråkiga), hängt ute i det fina vädret och väntar nu på att Johanna ska sluta jobba så vi kan börja parkkröka i tanto (lämpligt nära arbetsplatsen).

Min rygg mår inte bra idag, och kommer inte må imorrn heller. Måste söka upp en kiropraktor som kan berätta för mig att det inte alls är en permanent ryggskada utan snarare några nerver (åtminstone) en som hamnat i kläm för så här kan jag ju inte ha det. Jag får ångest av att tänka att det kanske är en permanent ryggskada. Jag vet att jag är olycksdrabbad.
Förresten kom jag och Johanna på en grej igår, jag är djävulen och hon är djävulens redskap. Det upptäcktes igår när jag och mina djävulskap gick ut över en del killar via sms igår, det stod "får jag chans på dig / Johanna". Fattar ni att jag kände mig hämmad i GBG? De är nog för snälla, göteborgarna asså, för att förstå mina dryga skämt och min ironi kring allting. Jag var tvungen att hålla käften! hela tiden. Och det beror inte på att jag är blyg, jag lever bara upp till min stockholmscharm.

Snackade med J igår. Tror att vi är vänner igen, men vet inte. Känner mig fortfarande sårad.

the moments of my (johannas) liv

Ska min nya bok heta. Den ska handla enbart om Johanna och allt hon har för sig (vilket är otroligt mycket). Ett scenario, en händelse, en vardagshändelse kan bli hur stor som helst om man är Johanna. Smakbitarna till boken handlar om hur hon sover, hur dåligt hon mår när hon är trött samt vilka blodsockerfall hon kan få. Och, framförallt hur hon går i trappor. Tror att det blir en riktigt bra chiclit. Samtidigt ska jag skriva min självhjälpsbok till alla singlar som vill veta hur de blir oemotståndliga. Nu antar jag att min syn på det hela är rubbad eftersom jag inte har varit singel sen jag var...hmm, 13 (tror jag). Men, det är det som är grejjen. Jag är upptagen, vilket är ett känt faktum varför killar beter sig som hungriga mygg.

Kolhydratsbimbo

Medan Johanna kämpar sig förbi lösgodis-hyllan äter jag GI-mat och äter godis när det passar. Johanna är en kolhydratsbimbo som verkligen älskar pasta, potatis, ris younameit medan jag (som amanda) hellre avstår en måltid (eller kolhydrater till måltiden i mitt fall) och ersätter den med godis om vi är sugna. Sjukt bra. Johanna borde anamma vår stil! Kolhydratsbimbo å ena sidan, men fan vad godis är gott!

förresten...

Jag har en ny favorit. Moneybrother. Haha, jag är så jävla motsägelsefull och galen så det förvånar väl inte?

fyfan vad tråkig

Asså vissa människor är så sjukt jävla tråkiga. Jag blir arg av att läsa deras äckliga bloggar. Mkt hellre vara ett klassiskt drägg och bli kallad fjortis (då har man åtminstone skitkul) än att vara en tråkmåns vars framtid är så jävla förutsedd så man inte ens orkar snacka med dom. Eller vad säger ni?

Hungrig!

Jag hatar att vara hungrig, jag känner en köpkraft över det mänskliga shoppingberoendet. Sitter på sleven och här finns ju massa godsaker. Men, det bästa av allt  var att jag gjorde matlådor för hela veckan igår. Blir GI börjare med grönsaker och inget bröd. Men smarr var det. Åt det till lunch. Intressant va?
Fyfan vad tråkigt liv jag har. Borde sluta blogga. Eller göra bloggen till en fylleblogg. Då kanske den blir intressant igen...

Imorrn blire iaf party, så då kanske det blir nått roligt skrivet...

update.

Under helgen var jag i Gbg, sjukt skönt att bara komma bort efter allt som har varit. De senaste veckorna har varit jävliga men nu börjar allt ordna upp sig. Efter något negativt kommer ofta något positivt...
Det var åtminstone sjukt kul i gbg och vi festade med Daniel och Sandra i lördags och var på "mama mia", som även den fick mig att grina typ. Men, den var bra.
Nu är jag tillbaks i hemtjänsten, oroar mig dock som fan för min rygg som ständigt gör lite ont nuförtiden. Måste helt klart byta typ av jobb för att bli av med det här. Vad händer i veckan då?

Måndag (igår)
Jobb (suck), träffade Hélene och åt på tacobar med Johanna.
Tisdag
Jobb (igen), mamma och Tuld kommer hem från landet så ska väl umgås lite.
Onsdag
Jobb...Afterwork, såklart! Vem är på?
Torsdag
Jobbar sent... för att gå upp tidigt på fredagen.
Fredag
Jobb...
Lördag
Jobb (fyfan)
Söndag
Ledig, äntligen...

Men behöver som sagt några glädjeinslag den här veckan, så hör gärna av er om ni vill hitta på nått, jag är på.

drömmen




JAN LENHOFF, JAG VILL HA DIG!


dryga fittor.

Okej, gårdagen var helt sjukt jävla dryg och helt sjukt jävla sorglig...
Man ska inte umgås med människor som man måste hävda sin identitet inför, hävda det som är ens jag. Tack till Jonte, Toddan, Victor, Johanna och Krimmy!

dryga fittor.

Okej, gårdagen var helt sjukt jävla dryg och helt sjukt jävla sorglig...
Man ska inte umgås med människor som man måste hävda sin identitet inför, hävda det som är ens jag. Tack till Jonte, Toddan, Victor, Johanna och Krimmy!

dags att kasta in handduken.

Dags att kasta in handduken på allt det här. Ska gå under jorden ett tag, åtminstone till helgen. Då ska vi till Skokloster.

Bert äger.

Jag och HP sitter hemma hos mig i Kärrtorp och kollar på en gammal tonårsfavorit (blivit bakishumor) Bert såklart. Fyfan vilken ironi. Älskar det!
Imorrn fyller Johanna år!

konspirationsdrömmar

Vaknade för ett ta sen efter en natt med sjuka men realistiska och insiktsfulla drömmar. Ska iväg och jobba på Makalös nu, får hoppas att det går bra. När jag kommer hem väntar Johanna och Krimmy på mig med köttbullar och potatis (hoppas jag). Grattis Johanna i förskott, fyller år imorrn. Så imorrn blire bubbel-frukost, lunch hos Lennart och sen mingel. Trevligt trevligt... Ikväll kommer Tobb hem.

Dagens inköp!

Idag har jag fyndat. Köpte en ny adidaströja (15 kr), en we-tshirt (10 kr), en ny brun kofta (10 kr), en skinnväska med gulddetaljer (10 kr), ett par nya kilklacksballerina (50 kr), ett par vita seglarskor (10 kr) och framförallt en radiostyrd haj. Den ska vi skrämma turister med i medelhavet, styra den mot dom och jaga upp dom (man kommer bara se fenan över ytan). HAHAHAH.


fyfan.

För mycket fylla den här helgen och jag är helvissen i kroppen. Har fortfarande sjukt ont i ryggen och fick typ feber och började må illa inatt, usch. Annars var gårdagen trevlig. Typ tjej/vinkväll här hos mig. Morsan och syrran har ju åkt så vi hade det livat. Vi drack massa rosévin och lyssnade på gamla låtar från förr. Dessutom skickade vi iväg mms till hästpojken. Nästa helg ska vi tydligen till skokloster.

Imorrn kommer Tobb hem... Längtar tills dess.

två ord.

Ensamhet. Bakfylla.

om man inte är på festival...

Så får man ett utmärkt tillfälle att supa utan att gå upp i vikt - (jag gick upp sjukt mycket på arvika)
Utmärkt tillfälle att tjäna pengar - och samtidigt ha kul
Dejta gamla polare och skryta med sin arbetmoral att jobba hela sommaren.

har man nog rätt tråkigt... Andra festivalen som vänner rymmer iväg på. Shit asså, börjar bli tråkig. Men jag har ju åtminstone Amanda som makes my days. Och resten av HP såklart. Ni kanske inte visste det, men Amanda är invigd HP person med stor potential.

Sunny day

Jag och Johanna har bara slöat hela dagen. Ska snart iväg och hämta Tilde. Fanny (hennes kompis) kommer hit snart också, och då blire liv i huset. Ikväll ska jag, mamma och Tilde fira Johanna som fyller 21 på tisdag. Sen vet jag inte vad som händer riktigt... Ska ju jobba imorrn, tråkigt.
Sökte en del jobb häromdan inom försäljning som jag hoppas att jag får... Men, nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha en bra dag!
pusshej

då vare torsdag igen...

Igår var jag och jobbade på Makalös. Det gick sjukt bra, vann en lunch och fick typ 600 i provision. Inte illa. Ska jobba där på fredag också. Nu måste jag fan lägga av med mitt slackerliv och börja jobba som en man igen. Efter Makalös tog jag en snabb fika med Krimsan och Johanna, sen åt jag middag med Ahmed (min styvmorfar) på London. God mat men dålig service. Efter detta begav jag mig till SK (ovanligt) och mötte upp Nina. Sen dök Krimmy och Johanna upp igen. Efter det här, kära folk, gick vi till Jonatans lägenhet och hämtade min påse med kläder. Hade fått reda på det hemliga gömstället så det var bara att kliva in. Kvällen avslutades med en svindyr taxi (Taxi Stockholm City). Från Gullmars hem till mig brukar kosta 88 kr (man lämnar en hundring jämt). Den här jäveln tog 135 kr (ex dricks). HEELT SJUUKT.

Idag är jag ledig, skönt. Jag och Johanna ska lägga oss och kolla några avsnitt lyxfällan på datorn nu. Och jag har fruktansvärd mensverk. Jag vaknade tillochmed mitt inatten. Näe, borde börja med p-piller igen, om jag hade orken att gå till ungdomsmottagningen och sitta där och svettas bland hormonstinna tonåringar med kondombrist...

Jaja, over and out.



Imorrn ska jag träffa Amanda.

"du har bara en rygg"

Kom precis hem från gruppboendet. Faen vad jag får ont i ryggen asså. Helt sjukt. Jag hoppas inte det är något permanent...
Har deppat idag över mina icke-existerande planer i sommar, trist asså. Folk åker till höger och vänster och rakt fram, men jag står bara still. Tur att jag inte är den enda som jobbar heela sommaren. På tisdag fyller Johanna år, då ska vi hitta på något skoj. Men annars är det typ bara jobb som väntar.
Den här veckan känner jag mig ensam, jag gillar inte att sova själv och det får jag verkligen göra nu...
Vad jag har för planer i veckan:

onsdag: jobb på Makalös, utgång med Nina
torsdag: ledig (och bakis möjligtvis)
fredag: jobb, utgång med Kim.
lördag: vet inte, brudarna förmodligen.
söndag: jobb...

RSS 2.0