fan e grejjen asså.

Kom precis hem. Har varit i Sickla med Johanna, Mandy och mamma och kollat lite. Handlade även lite mat så jag kan vara duktig och göra matlådor, somehow. Imorrn ska jag jobba igen, men på gruppboendet, blir 15-21. Älskar att jiobba den tiden. Det känns som att man är ledig, men ändå tjänar pengar. Mohaha.

Har precis varit och käkat middag hos Tobb. Köttbullar med massa gräddsås, mums.

Amanda ska bli blond igen, kommer bli ursnyggt!

bajshej

Helvetes vecka.

Det här har nog varit en av de värsta veckorna i mitt liv. Allt tvivel, allt hopp, all kärlek och alkohol på det. Låter inte bra va? Men jag har haft det helt okej, även om de första dagarna gick åt till att gråta. Amanda har varit stort stöd för mig, så underbart att vi umgås igen. Vi har så sjuukt kul ihop...

I fredags var jag och Amanda med Vi-gänget. André berättade sjuka saker om sin barndom. Amanda tänkte sno den och göra en bestseller av den. Tycker jag låter bra. Sen var jag och såg Pugh på tanto. Det var mysigt. Sen blev det ännu mer rosévin, och det slutar alltid bra när det är jag och Mandy. Haha. Kvällen slutade på donken (som vanligt) och sen gratis svarttaxi av tobb hem.

Igår var det mysigt. Jag, Tobb och Mandy begav oss till ghettot "the capital of shopping", Skärholmen och Heron och såg "Sex and the city". Tyvärr så var det värsta snyftrullen jag sett på länge, NÅGON BORDE HA VARNAT OSS FAN! Jag och Amanda höll på att grina sönder oss under filmen. Efter filmen kände man sig bara tom. De tog fan upp alla kärleksproblem som någonsin existerat!

Idag kommer Krimsan och Johanna hem från PAL. Tror att jag gjorde rätt i att inte följa med afterall.




Shopping idag - dagens luffare

Idag fick jag hem mina harembyxor från laredoute. Perfekt, då är luffarstilen fixad. Jag "fick" ju en luffarhatt i helgen, dessutom "fick" jag en gayspray till munnen "gay accent". Men, jag fick också äntligen min mycket efterlängtade kangolhatt tillbaks... Är det någon som hänger på slackerstilen, självklart. Det är den absolut snyggaste streetstyle-outfiten, fattar inte varför alla ska vara så jävla pretto. Äckligt!

FÖRRESTEN, AMANDAS KOMMENTAR OM MIN "SYSSLINGSSYSSLINGSSYSTER" / VAFAN DET VAR.
"Aha, menar du det där jävla kylskåpet?"

Nu till nuläget...

Jag mår inte särskilt bra. Jag känner mig jäkligt låg om jag ska vara ärlig. Men dagen har flytit på ändå. Lunchade med Mandy, strövade planlöst runt i affärer och diskade hemma. Att diska är det värsta jag vet, jag vill typ döda folk efter, jag blir så jävla arg. Förövrigt, mitt och Amandas nya motto är "bränn bhn" om det är någon som inte uppmärksammar det (vilket inte är särskilt troligt). Imorrn ska jag och morsan gå på Pugh i tanto, blir mysigt. Nackdelen är att jag inte får något ungdomligt sällskap, morsans förslag var ju smått akward. Hur som, sen blire utgång med Mandy nu när dom andra är på festival och har skoj. Men jag ångrar inte att jag inte följde med, vilket är skumt... Äh, hade inte pallat i mitt tillstånd...

En erfarenhet rikare den här veckan är att jag är paranoid, jag känner mig jagad. På bussen, på jobbet, i Ringen och av min egen mobil. Jag är fan inte frisk asså!

Midsommar.

Bästa ever, eller vad säger ni? Galen helg, jävligt mycket fylla, jävligt mycket landet, jävligt mycket glidande/chill. Vi (jag, Krimsan, Mandyhoe, Nina och Ivar) var i Östhammar med grabbgänget och förvandlades till karlar själv eller bönder, kanske passar bättre? Bör tilläggas är dock att vi duschade i princip varje dag och bytte kläder, att vi badade (i vattnet som förövrigt används som avloppssystem), vi garvade som fan! Går inte att beskriva. En del av internskämten kommer här...

"asså, eru sne eller, va bruden eru sne"
"horse's eyes" - horse's ass, hästpojken, pony, ladgård, skrämd snigel - Allt om en och samma person
"mina trosor är helt blöta av sekret"

Hur var er midsommar, såhär i efterhand?


Partyanimal goes calm.

Båtfesten i fredags var underbar, men sen vettni. Satte jag i halsen och fick spendera dagen hos Akuten Karolinska eftersom jag var rädd att något satt fast. Sjukt ont och allt så har knaprat piller och klarade en utekväll nykter, är ni inte stolta över mig?

Så, nu är jag allmänt seg i huvudet och imorrn är det jobb, vet inte riktigt hur det kommer gå, förhoppningsvis bra...

Sucker for fuckers.

Sitter och jobbar just nu. Känns jäkligt segt, men det får jag ta... Fan vad jag klagar nu förtiden, nu äre dags att styra upp sig lite... Längtar till nästa vecka, kommer nog bli sjukt kul. Måste bara bli tillräckligt brun och hitta nått snyggt att ha på mig på midsommar. Ska bleka håret också, det är väldigt behövligt med tanke på min tre centimeters-utväxt bland de rosa.

Nicole har hittat en thai-boxningsklubb som vi nog ska gå med i. Där finns också gym och personliga tränare. Vi kommer bli fit (förhoppningsvis), just nu njuter jag av att vara dräggig (som resten av sommaren). Imorrn är det båtfest med Makalös vilket förmodligen bara kommer späda på dräggigheten. Fullast vinner typ? Sen blire efterfest i tanto med hemtjänsten. Fan, har lust att gå ut idag men blir nog inte så. Måste ta igen mig lite efter allt. (sen när förvandlades min blogg till en fylleblogg)? Äh, om ni vill ha mig seriös ska ni nog läsa inläggen från november till mars (eller kanske april).

sleepy.

Fan, helt sjukt. Har sovit 14 timmar inatt IGEN. Så, nu är det plötsligt bara 2 timmar tills jag börjar jobba. Fuck. Jag hinner ju ingenting nuförtiden. Min kamera har gått sönder också. Allt jag har går sönder. Märkte dock att jag faktiskt har försäkring som håller i tre månader till, yeah!

Näee, nu ska jag ta och gå hem tror jag, dags att göra sig iordning för jobbet!

PUSS

tråkjohanna

Men jag förstår henne. Om jag skulle upp och jobba klockan halv sju imorrn skulle jag nog också börja gå och lägga mig nu. Men det ska jag inte, därför är jag arg. Och rastlös. Folk sitter och kollar fotboll och jag får inte vara med för jag är inte intresserad. Enkelt och sant.

Har märkt att dagarna börjar flyta ihop ordentligt. Jag har lov hela tiden känns det som eftersom jag inte har några rutiner, illa. Nästa vecka börjar dock tråkiga livet igen, ska ju vicka på hemtjänsten 5 dagar i rad i ett antal veckor. Men sen är det tre veckor ledigt, eller inte ledigt. Ska jobba på gruppboendet och Makalös men det passar mina tider bättre.

Förresten allihop? Vad händer på midsommar. Vi har (mot förmodan) bestämt oss för att åka ut på landet över midsommar. Östhammar blir det. Men det blir nog mys. Riktig idyll-midsommar. Jag ska plocka (hur många blommor är det nu igen) och sova på (i mitt tält), sen hoppas jag starkt på fett mycket brännvin och så. Men vi får se, förväntningar ska alltid vara låga...

Dålig uppdaterig - rätt åt er

Tihi nu har jag typ inte skrivit något på en vecka, och det känns great.
Den här veckan finns mycket att berätta fast mycket är kvar i dimman.
Förra veckan spenderades inte mindre än 4 kvällar ute (på krogen/med vin/i en park). Och det var jävligt nice. Börjar undra varför jag är hemma nu, det är fan lill-lördag?
Men som sagt,
tisdags:
Middag hos Lennart och Ying, massa vin nostalgivisor och tjaa, sen utgång. Blev tiffys.
torsdags:
Vad på Hanoi rocks med pappa rock. Sjukt bra konsert! Sen blev det utgång med det vanliga gänget. Slutade inte förrän vid 4 tiden tror jag.
fredags:
hoffmaestro i Kungsan, innan dess blev det sprit och vin på soft (det var längesen) och sen club g. Kom hem vid fem.
lördags:
Mysingen i Kärrtorp med Johanna och Tobb. Fan vilket drag det var. Sen Södra teatern.

Den här veckan har jag inte gjort så mycket, jobbade ju hela helgen. Fan vad jag känner mig duktig. I måndags blev det parkkrök och nivå och igår blev det fotboll hemma hos Jensa med vin givetvis. Fan, dagarna flyter ihop! I helgen blir det festa igen... Bara så ni vet!

Stavgång!

Jag och Johanna var ute på en promenad här i området och till vår glädje så lyfte ballongerna i exakt samma ögonblick som vi kom till ängen. Det är power! Synd bara att ingen gick sönder på väg upp!

image203

Haha, har förresten fått höra två dagar irad att jag börjar få ölmage... HAHA.

Hanoi Rocks imorrn med pappa


Snålhet.

Jag och Johanna pratade idag om snålhet. Vilket otroligt ocharmigt drag det är. Jag tycker att man själv får ut så otroligt mycket av att vara generös, sen om man inte får tillbaks varenda krona varje gång är mindre betydligt. Jag och Johanna har exakt samma syn på pengar, även om hon är mer generös än vad jag har varit. Jag har haft massa skulder att betala varje månad men nu är jag tillbaks in the game. Som nu, när Johanna flyttat in hos oss så blir det mer och mer att vi betalar varannan gång, eller man känner ju på sig när det är ens egen tur att betala. Jag är stolt över mig själv och känner mig som en otroligt bra människa varje gång jag får chansen (och har möjligheten) att bjuda någon annan människa. Jag vet hur det är att ha dåligt med pengar och se sig själv gå miste om en massa roligheter. Att bjuda någon på något är bland den finaste gåvan man kan ge... Och då pratar jag inte bara pengar. Att kunna erbjuda en annan person sin tid, sitt umgänge, sin tillvaro är också väldigt fint. Men, det är inte allt. Om någon har dåligt med pengar och någon annan har mycket mer känns det som att man liksom borde bjuda.

Framförallt tycker jag att snåla människor borde ändra sin syn på att bjuda/vara generös. Är man generös så blir andra det mot en själv dessutom så mår man mycket bättre själv av det. Att få bjuda någon gör en automatiskt till en bättre människa (om man ska vara ego nu med). Folk känner sig tacksamma, glada och dessutom så kan ju den personen med mer pengar njuta av att slippa sitta på en massa kosing men ändå inte kunna dela sin glammiga tillvaro med någon annan.

Jag säger såhär:
Hellre dela med sig av sin tre-litersdunk med vin och ha trevligt än att sitta för sig själv och dricka. Eller vad tycker ni?


shit, sommaren har börjat bra.

Igår var vi på middag hemma hos Lennart och Ying efter jobbet. Blev mycket vin och nostalgisk musik, sen drog vi vidare (det är totalomöjligt att gå och lägga sig när solen skiner utanför). Blev Tiffys en stund och sen en promenad runt söder. Trevligt. Tycker synd om Johanna som skulle jobba klockan kvart i åtta imorse.

Kul var dock att skatteåterbäringen kom igår. Plus att jag sålde en grej som gav mycket återbäring. Så nu kan jag betala av lite skulder "kul". Hur som helst... Solen skiner och jag ska snart iväg på intervju. Måste tvätta håret också. Ser ju ut som dreads i dagsläget. Nästa månad blire nog att jag köper lite längre löshår. Mitt nuvarande är lika långt/kort som mitt eget. Var så nära på att färga håret brunt i söndags, men så blev det inte.

Vi i HP har börjat bli busy people:
Tisdag: (igår) - Födelsedagsmiddag hos Lennarto och Yingyang
Onsdag: Är medbjuden på konsert, men vet inte om jag pallar riktigt?..
Torsdag: Hanoi Rocks med pappa på Södra teatern, utgång efter.
Fredag: Hoffmaestro i kungsan med de vanliga, sen utgång södra teatern tror jag...
Lördag: Jobb för en gångs skull, brukar bojkotta jobb på helgerna, men vafan?
Söndag: Debaser, har redan blivit en klassiker.
Sen borde vi ju hinna med att hänga hos Krimmy lite nu när hon är ensam hemma...

jag och min sambo var ute... igår igen.

image199

image201image202


musiktönt

Det känns otroligt oroväckande att jag har börjat hänga på debaser och se konserter av nya band. Eller vad säger du Krim?
Jag och Johanna hamnade just där igår och tog några söndagsvin. Det var trevligt. Vi satt i deras stora korgsoffor, fett mysigt. Men idag var det inte roligt att jobba. Fett trött...Och imorrn blire att jobba på Makalös. Jag vet inte men just nu känns det jävligt härligt om jag bara skulle få ett butiksjobb. Är lite less på det här med människor. Inte för att det är något fel utan för att det tar på krafterna...

Som sagt, igår flyttade Johanna in hos mig. Hon gick och la sig klockan 9 idag, tööönt. Hon måste verkligen sova skitmycket annars blir hon gnällig, typ som idag.

Jag: Undrar hur hmhm tar det där med pruttar, hon är ju så känslig för lukter? (trevligt diskuterande påväg hem)
Johanna: Den som tycker prutt luktar gott kan fan inte må bra.

Ändå ville hon dricka vodka ikväll och nu sover hon med sin sovmask som ett barn i en barnsäng. Hon sover i Tildes säng och snart kommer Tobb hit. Han är jätteduktig!


RSS 2.0