Lördag

Promenerade och åt lunch med pappa. Sen ville han ha en palestinasjal. Haha. Någonstans ropar punkaren i svenssonlivet. Hur som helst. Sen träffade jag Krimmy. Det var trevligt. Jag köpte löshår (mitt är tunt och fult) och hon köpte en tröja på beyond retro. Det är sjukt hur mycket man kan hitta i den butiken. Men som sagt. Jag ska inte shoppa något den här månaden, kan inte heller för den delen. Less of money...

Ska ut en stund med Krimmy ikväll. Får se om Johan dyker upp. Vore trevligt.
Vi kanske ska på stand-up först, det beror på om vi får för Johan. Han skäms ju ibland för oss. Mohaha. Konstigt?


Haha got yah

Jag är så jävla oförutsägbar. Nu har jag inte skrivit blogg på två dagar och varit jävligt nöjd med det. Däremot så saknar ni mig. Det är ju givet.

Igår kväll var jag ute med Nicole. Jag blev för full tyvärr och åkte hem. Förlåt Nicole, det är inte ok.
Vi hann iaf in på Kvarnen en stund (hur fan kom vi in) och sen åkte vi till After. Innan var vi på SK såklart. Nu ska jag träffa min huriga pappa på 45-år som önskar att han vore 65 och fick gå i pension. Han har förmodligen varit uppe sen 6 imorse...

Andreas och Tilde i konversation:
Andreas: Idag åker vi till fjärilshuset, det är jättespännande.
Tilde: Jag vill inte gå till det där jävla fjärilshuset.
Andreas: Jo men det är spännande, och så äter vi lunch på McDonalds.
Tilde: Aldrig. Då dödar jag de där fula fjärilarna.

Chokladmousse - nej tack.

Jag var duktig. Tackade nej till chokladmoussen som bjöds till efterrätt. Eller riktigt nej tackade jag väl inte... slickade lite i skålen innan den skulle diskas. Men nästan.
Nu ska jag och mor min ut på en promenad i vårt vackra (livsfarliga) område. Ska nog till macken och unna mig glamour, såg att nya hade kommit ut.




BIlden används enbart för att sukta er socker-suckers.

Uti kylan förfan



Jag älskar och kommer alltid göra... tada NATIONALTEATERN!

Hydra

Nu visar det sig att jag kanske kommer iväg till Grekland innan jag och Johanna åker. Min mamma är nämligen sjukt sugen att åka tillbaks till ungdomsminnen (barnminnen för mig). Hydra, vår favoritö som jag längtar så jag får ont i magen till. Därför hoppas hoppas hoppas jag att det blir så. Behöver sol, värme och party.



Hydra!

Starkvin ska det vara.

Jag och Nicole sitter och planerar utgången som kommer i helgen. Funtar på att smuggla med oss lite skåne, (eller något annat starkvin/sprit) in på SK att dricka mellan SK och after. Ja jag vet, varför alltid SK och varför alltid drägg-after. Vet inte, helt ärligt. Känns bra att träffa dräggiga människor och förhoppningsvis hitta folk som är lika djävliga som oss själva...

Sjukligt

Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk och allergi, vad händer. Jag sjukskriver mig givetvis. Och nu några timmar efter mår jag bättre. Men då kan jag åtminstone jobba imorrn istället.

Har kollat senaste avsnittet av skins. Min favoritserie, efter andra avenyn (eller före), den går bara inte lika ofta. Älskar de brittiska accenterna och vill åka till England buums.

Äckelväder ute, hur står man ut?

Dietist, javisst...

Min dietist vill att jag ska börja äta mindre kolhydrater igen. Sorgligt nog måste jag säga att just nu är jag för torsk på kolhydrater. Efter GI blev det liksom, gaaah bröd. Men jag lovar, jag ska försöka. Hur det nu kommer gå med all träning och så... Man blir fett trött när man går på GI orkar typ ingenting. Men det hon sa var att jag ska äta lika mycket kolhydrater som min knytnäve, och ni som har sett min knytnäve vet att den är obefintlig. Eller åtminstone minimal. Men som sagt, ska ge det ett försök...

Jag är arg idag också, det glömde jag säga. För att allt jag har gjort idag har skett på någon annans vilja. Träna (nej jag vill inte träna utan Nicole), laga mat (för att inte lägga ner för mycket pengar på mat ute), kolla på en film hos tobbe (för han får aldrig bestämma annars). Kul nu sitter jag här och har en timme kvar till läggdags att förfoga över själv, vafan ska jag göra? Jag vill också ha påsklov.

Helvetet LIVE.

Helvetet live som sagt. Det är något alla lever i någongång. Jag lever i den humorn dygnet runt. Jag älskar att skratta hånfullt, att retas, att snacka skit om folk jag inte känner (eller borde snacka om) mm. Det är min grej. Men det betyder inte att jag är helt fläng i skallen för det. Det är humor, relaxa, jag skojar bara lite...

Annars skulle jag aldrig kunna sätta min fot på min arbetsplats. Snälla, jag jobbar med människor i olikt utsatta situationer. Om ni tror jag att jag är djävulen själv, hur fan skulle jag då ens ha ett jobb?
Haha. Humor är underbart. Och jag delar den med många, allvarligt, badly många människor. Kanske ska anordna en träff för alla med den humorn, fatta vad flippat?

Förlåt, mina 30 unika läsare

För att ni varit tvungen att kolla in min blogg utan att jag inte skrivit något idag.
Har jobbat som vanligt och varit hos dietisten för lite kloka kostråd. Sen drog jag mig (med stort motstånd) mot gymmet och tränade en timme. Vet inte om jag känner mig bättre nu direkt. Blev åtminstone styrka en halvtimme och kondition (på hög nivå, tro mig) en halvtimme. Sen gick jag därifrån för att inhandla mat på min nya favoritaffär (sen jag såg hur billiga energidrycker de har där, lika mycket koffein som red bull men kostar 6 spänn). Håller på att tillaga fläskfilé och råris, till det lite laktosfri gräddsås. Haha. Jag är juu köörd.

Vill tillbaks till helgen, hade så sjukt kul!
Något jag förmodligen glömde att säga om gårdagen var hur sjukt kul det var att träffa Amanda. Hon är en av få människor jag kan träffa efter ett år och känna att inget har hänt. Men något hade hänt! Hon hade klippt av sig sitt långa hår och hon var snyggare än någonsin. Coolt och modigt, tycker jag som längtar efter bättre hårdagar än de jag haft de senaste 2 åren. Men men. Jag har åtminstone lagt av med löshåret nu, är ni inte stolta?


"grädd-dieten"

Haha, måste ju bara skriva att jag har så jävla rätt, jag äger.
Från förra veckan har jag ätit lagom mycket, alltså, en hel del skit men lagom mycket så att jag kommer upp i tillräckligt energi (och då måste jag tyvärr äta skit eftersom snålkalori-mat/nyttig mat innehåller för lite energi). Jag har gått ner litegrann. Konstigt nog.

Det är fan sorligt att jag som är så välvillig att äta nyttigt måste äta skit för att inte svälla upp. Bajs på det, men kul att mina skumma teorier stämmer! Så, testa det, alla töntar därute!

Skåla med coca-cola och ät chips till, så får ni se! MOHAHAHAHAHA

Working hero.

Nu sitter jag på Makalös och gud vad skönt det är att äntligen komma hit. Inte för att jag tycker om att jobba, mer för att jag vill ha hög arbetsmoral. Jag är rätt less i skallen men bra att komma iväg och tjäna lite pengar...

Innan jag började jobba var jag, Johanna, Lennart och Ying och hälsade på Gunilla. Stillsamt på kyrkogårdar men endå något väldigt heligt. Väldigt lugnt och väldigt insiktsfullt.

Vilken jävla väder det är! Jag spyr, längtar utomlands till goda drinkar, äcklig värme och tunna kläder. Inte för att jag gillar att visa upp mig utan mer för att ingen bryr sig. Alla sunkar ner sig och har jävligt kul, och håret är  torrt av saltvatten. Hörrni därute, är det ingen som är på att följa med mig och Johanna till Grekland i maj. Typ chilla, supa och ha jävligt kul en vecka!? Ska ju eventuellt bo därnere en vecka så måste vänja mig vid monsterlivet. Mohaha.
Imorrn måste jag och Nicole gå och träna! Det känns som evigheter sen och det känns otroligt obehagligt. Men imorrn blir det av. Lite beror bristen på träningen på att gymmet (och eriksdalsbadet) varit stängt från och till under helgen och våra favoritpass inte har varit. Men imorrn blir allt som vanligt, hoppas jag...

Jag är lite speedad nu, har druckit energidryck för att inte bli uttråkad. Och det funkar, eller hur Nicole?

Ska fika med Amanda sen, roligt!

min trygghet är tillbaka.

Efter middagen hos Lennart och Ying igår åkte jag och träffade min trygghet, min älskade, min underbara Tobbe. Först när jag såg honom insåg jag hur mkt jag har saknat honom och att det är så mycket som hänt sen sist. Och sist var ändå bara för en vecka sen?
Mycket har hänt som sagt. Jag har förlorat en av mina närmsta vänner på grund av att hon kränkte mig. Att en konflikt alltid har två stycken inblandade är givet (en som blir ledsen/arg/irriterad), och en som blir "anklagad", jag vet. Men faktum kvarstår, du kränkte mig. Du kränkte mig grovt och det är ingenting du kan komma undan med.

Jag har blivit kränkt av en släktmedlem. Och visst, blod är tjockare än vatten, men det här kommer jag aldrig att glömma. Det svär jag på. Orden "du dödar mig" kommer alltid att klinga i mina öron varje gång jag ser dig eller talar med dig.

Men samtidigt. Jag har kommit ur allt mycket starkare. Distansen till förrförra veckan (när allt var bra) känns enorm. Jag är glad att allt detta har hänt så jag inser hur falska människor kan vara och hur underbara människor kan vara. Jävligt glad. Känner dock att jag supit lite väl mycket under påskhelgen, och känner ett "nu ska jag bli nykterist" sken. Men det vet vi ju alla att det inte stämmer.
Jag har haft skitkul, och det var längesen jag hade det. Tack tjejer för helgen...

Amanda, fika imorrn?

pusshej


Pissed 15.47

Mycket alkohol i helgen. Nu sitter vi och pimplar vin hos Lennarto och Yingyang. Längesen sist och jag kände knappt igen mig i Vällingby. Kanske på grund av för många fyllor här? Haha.

Idag känner jag nostalgi över alla dräggiga ölkrogar från 80-talet, vet inte hur? Känner en längtan efter klarakvarteren och gamla Södermalm, innan äckelemos kom dit. However, vad gör ni idag, "kära vänner"


/ Djävul


London calling...

image155


Remember the time while I was something

bakissnygg.

Överstylat bakismode.

image154

hej 06

Året var 2006 och jag och Nathalie roade oss med att hänga på otroligt fjortistäta (ja, vi var en i massan), typ Viperroom. Varje fredag och lördag var det fest. Varje morgon vaknade man och var så jävla bakis. Haha, det är sköna tider när man tänker tillbaka, men man är lite vuxen för sånt nu?
Hur som helst, I still love you!image153

Drägglivet

Okej, så här mycket har jag inte festat på länge (ja, jag är en mes). Gårdagen blev inte lika lyckad som fredagen men hyffsad ändå. Vi var: jag, Johanna, Nicole, Lisa och The Devil. Vi började på SK, drack snabbt, sen Wollmars och sen After. Träffade psyko-människor på After (oväntat) så pallade inte stanna där. Folk är ju heelt galna. Och ja, det är ju inte ett sådär bra ställe, nej nej, alltid sunkhak. For life. Mötte upp Nathalie i Kärrtorp sen gick vi hem till mig och skvallrade och hade det trevligt. Kul att se henne igen!

Idag ska jag på påsklunch hos Yasar (c/o Wahlberg). Nejmen, ska äta "påsklunch" hos Lennart och Ying med Johanna. Dricka chapel hill och vara allmänt bakis (även om jag faktiskt inte är bakis idag). Enbart trött, kom hem vid 5 tiden inatt igen...

Idag kommer hjärtat hem. Välkommen till Helvetet live liksom...
Hp känns lite uttjatat, men helvetet, det lockar!

Ha det bra!

Pusshej

Partyeliten

image151

Vi är på samma nivå; oförskämt snygga, otrevliga och grabbiga.

Jag har sett djävulen i vitögat.

Gårdagen blev galen, totalgalen. Började på SK, blev skitfulla, drog till After. Blev ännu fullare och där, mitt ibland oss, fanns djävulen. Djävulen är min favorit. Han var dryg, men givetvis inte mot oss, och vi roade oss hela kvällen med att snacka om hur jävla töntigt det var triables (stavas det så)?
Haha. Hur som helst djävulen, vars namn jag frågade efter hela kvällen men hela tiden glömde bort (Richard trodde jag, Erik var det), ska också ut ikväll. Så vi möts säkert senare. När kvällen var över vid halv fem inatt roade jag och Nicole oss med att spela in videos på oss. Det enda som vi snackade om var "djävulen" och sjöng sången "jag klär av mig naken". Sjukt rolig kväll, idag blir det utgång igen...

Johanna håller på och fixar sig, sen ska vi möta Nicole. Blir väl Sk som vanligt, sen får vi se. Det är fan långfredan, vafan sysslar ni med. Lyft era arslen och gör nått kul...

BAJSHEJ

Im stronger than yesterday.

Peter von Poehl - The story of the impossible
Grymt bra låt. Grymt bra depplåt.

Var dag som gått sedan helgen blir jag mer och mer övertygad om att mina känslor är rätt. Självkänslan som en gång var låg är starkare och jag har blivit, i och med det som har hänt, mer fokuserad på vad jag vill göra i framtiden, hur mitt liv ska se ut etc.
Eftersom mina planer ändras nästan dagligen tänkte jag delge dagens planer och önskemål:

1 - Jag ska ska ska bo utomlands i sommar och testa på livet som spontan, nyfiken ungdom. Det gör ont i hjärtat de stunder jag tvivlar på det, måste helt enkelt göra det. Sen måste givetvis alla mina kära komma och besöka mig vart det nu blir. Utan er är jag inte jag.

2 - Jag ska utbilda mig till personlig tränare innan sommaren börjar. Detta är ett av de beslut som bygger på om jag får ta ett eventuellt banklån, mina föräldrar får isf vara borgenärer. Tro mig, mitt intresse för hälsa har aldrig sviktat (förutom varje lördag framför en rulle).

3 - Jag ska bli polis, när jag är ca 25. Medelåldern på polishögskolan är 25, så antar att det är bäst att samla på sig lite livserfarenhet och yrkeserfarenhet innan.

4 - Jag ska vara tillsammans med Tobbe livet ut, och ni negativa. Glöm alla klyschor och lev livet fullt ut. Det är för kort för att inte drömma, önska och forma. Och om det inte blir så, så blir det inte.

5 - Jag ska flytta hemifrån nästa höst eller lite senare. Helst i söderförort så att har nära till familjen.

6 - Jag ska ha ett jävligt bra liv utan att vara slaskhink för en massa idioter som vägrar växa upp och ta sitt ansvar. Jag tänker inte ta mer skit, så är det bara!

Vad har ni för planer?


Johannas och min "spring-tävling"

Idag hade jag och Johanna en bisarr springtävling när larmet gick. Oj vad det gick... Haha, det tjejen kan verkligen förgylla vardagen. Jag gav henne påskgodis och en tidning, sen fick jag godis av henne.

Kom precis hem från bion "en lanthandel i Provence" som jag såg med mamma och Johanna. Storyn var hyffsad men jag störde mig något enormt på huvudrollsinnehavaren som betedde sig som en praktsvin tre fjärdedelar av filmen. Usch. Men den var rörande och min längtan växte, jag måste utomlands, och bo!

Ska snart ut på SK och supa med Nicole över våra bittra liv. Nej inte riktigt, vi ska ha kul och snacka och fira! För det förtjänas. Sen att jag typ inte har några pengar är ett mindre problem, eller nått. Nej, men jag har faktiskt betalt av de mesta av mina skulder. Om två månader är jag skuldfri, känns underbart! Då är jag äntligen oberoende och fri! Kan göra vad jag vill...
Påskhelgen blir lugn. Imorrn middag med familjen hos en bekant sen bär det av till Johanna eftersom hon är en del av min familj. På lördag kommer tobben hem, så sköönt, sen på söndag ska jag försöka träna. Och imorrn. Jag suger. Jag är fett omotiverad nu när Nicole inte kan träna. Men imorrn ska ska ska jag verkligen göra det. Innan middagen. Har ju endå inget annat planerat.



Sov gott.
Bajshej

Gonatt mina älskade och närmaste.

Jag måste tacka mina kära vänner för att ni ställer upp när det krisar. Jag behöver er verkligen och ni ska veta det att jag skulle ha gjort precis samma sak för er.

I alltihop känner jag mig ändå superstark. Jag har en stöttande familj (most of it), jag har världens bästa vänner (och många av dem), jag har världens bästa pojkvän, och jag behöver er verkligen, 100 % nu. Även om jag känner mig stark i allt jag gått igenom de senaste dagarna är det bra att ni stöttar upp mig ytterligare när jag tvivlar. Jag tror att det som har hänt är nödvändigt för min egen överlevnad. Och självkänslan pumpar i mitt hjärta, nu tar jag ingen mer skit. Och jag är så glad att jag har alla er omkring mig, ni gör mitt liv vettigt när det skruvar till sig.

Speciellt tack till mamma, pappa, Johanna och Nicole. Ni är verkligen super.


Hmm...



För att fortsätta temat som jag skrev om igår. Nu, i händelsernas centrum, tänker jag mycket på det här.

Min syrra äter som en häst.

Har glömt bort det där med att barn kan käka så otroligt mycket fast dom är så små. Min syrra är 8 år och växer förmodligen som en häst. På bara ett halvår har hon börjat äta dubbelt så mycket som mig och mamma tillsammans från att vanligtvis äta små bebisportioner.
Undra om jag också åt så mycket?
Hon är nu inne på sin tredje portion och vi kollar barnprogrammet. Nu kom mamma hem så förmodligen kommer jag bli medlurad på en kanelbulle eller nått.

Ett "ljus" ringde mig idag. Jag svarade inte, jag orkar inte vara lyssna på självömkan, rättfärdigande av en totalt oansvarig handling. Så om du tror att du ska få ömkan från min sida tror du fel, sucker.

Please make me a god-day for once.

Okej, nu har jag haft många helvetes dagar. Nu vill jag att något bra ska hända. Men på lördag händer något bra. Min docka kommer hem. Längtar sjukt mycket. Men det är endå läskigt hur livet kan ändras på så få dagar och han har inte varit en del av det. Jag känner mig på sätt och vis som en annorlunda människor då dessa dagar har varit väldigt intensiva, överväldigande mm. Berättade kortfattat för honom igår men han verkade inte fatta så mkt.
Nåväl.

Idag ska jag passa min syrra på kvällen efter jobbet så har väl inte så där jättemkt att skriva här om idag. Dock  var det en väldigt speciell upplevelse att ha hand om henne och hennes kompisar på kalaset. Jag kan säga så här, hennes fritidspedagoger borde få en eloge för deras jobb på fritidshemmet. Vi stod helt handfallna. De är som små fjortonåringar men mer bångstyriga.

pusshej

Gah... vill ha söndag nu...


Bloggar jag är beroende av...

Låt mig presentera något skoj. Genom att läsa de här bloggarna kanske ni får något begrepp om vad jag är för person, antar jag. Åtminstone vad som intresserar mig och irriterar mig...

Nicoles blogg
Nicoles blogg tittar jag alltid in på två gånger om dagen, trots att hon aldrig uppdaterar. Det är hon som har gjort designen till min blogg. Nicole har varit min kompis sedan vi var 13 år och hängde på eriksdalsbadet och raggade turkar. Vi var klor-maffian, vad är vi idag, träningsfreak? Jag vet inte. Nicole är en underbar människa. Det jag uppskattar med henne mest är hennes uppriktighet, hennes humor och hennes ambition att göra något bra med sitt liv. Hon är även grym på att fota.

Blondinbellas blogg (vill inte länka till skit)
Är det någon därute som inte känner till den här brudens blogg, sluta läs nu. Jag vill inte på något sätt värva ytterliggare läsare till denna blogg då jag tycker att blondinbella, som fenomen (jag hoppas att det är pr som ligger bakom bloggens framtoning), är en otroligt överlägsen blogg. Hon själv är 17 år, driftig och "intelligent" (hon har en intelligensnivå som 17 år, inte som 30) tjej som verkar lyckas med allt hon tar sig för. Dock saker som är jobbiga (som att leva på 1050 kr i månaden) dissar hon med att tala om sitt otroliga shoppingintresse. Okej, det är inget fel på bruden i sig, men hon är 17, inte 30, och trots det spelar hon överlägsen mot människor som uppenbarligen har mer erfarenhet, utbildning och kompetens. Pinsamt och sorgligt tycker jag. Ständigt dömmer Bella ut politiker, journalister och andra framstående människor, som gamla och gråa, tråkiga och ointelligenta. Jag tycker synd om bruden, låt henne vara 17. Om jag skulle vara hon skulle jag inte vilja läsa hennes blogg om tre år och se vad hon har skrivit.

Daniellas blogg
Jag och Daniella har träffats via Nathalie (hennes kusin). Egentligen känner jag inte henne så bra men tycker att hon är en gullig och intressant tjej. Anledningen till att jag fastnat för hennes blogg (även om en anledning är att jag träffat henne vid flera tillfällen) är att hon är öppen, uppriktig och visar sig sårbar på ett "omartyriskt" sätt. När hon är ledsen är hon inget offer, när hon är snygg är hon inte överlägsen. Hon är bara sig själv. Dessutom är hon sjukt snygg och lägger upp många snygga bilder.

Amandas blogg
Vem läser inte sina gamla vänners bloggar? Haha. Skämt åsido. Vi har lagt en del bakom oss och jag tycker fortfarande att Amanda är en störtskön tjej. Jag känner igen mig i henne då hon, åtminstone då vi umgicks, kunde vara en snygg tjej med bra självförtroende samtidigt som hon var mycket intelligent och tänkande. Jag gillar hennes humor, hennes skratt och hennes förmåga att lyssna. Vi delade många intressen och hade exakt samma humor. Jag kommer alltid tycka om henne otroligt mycket. Jag hoppas även att vi kan börja umgås lite mer i framtiden, jag trivs i hennes sällskap.

Lojjis blogg
Den här bloggen hittade jag eftersom hon hade kommenterat ett av mina nördiga "pojkvänsinlägg". Jag tyckte jag fick god kontakt med henne och tycker att hon verkar vara en asskön tjej. Hon verkar dela en del av mina åsikter samt att hon verkar vara en av få (som jag vet) som kan kombinera pojkvänsliv med kompisliv. Hon verkar även vara en ödmjuk och gullig tjej med självförtroende utan överlägsenhet.

Ebbas blogg
Vem läser inte den? Förrut läste jag den för att jag störde mig på henne. Nu läser jag den för att hålla mig uppdaterad om mode och kändisar. Ebba är väl okej nuförtiden som mer nedtonad. Gillade henne dock inte i förra veckans "debatt" där hon framstod som en fjortonåring utan hjärna istället för den (vad är hon 25)?åriga journalist hon är. Hon satt och flinade och kollade snett, moget eller?

U-dagar.

Idag skulle jag som sagt ha jobbat på Makalös. Precis innan hade jag ett otroligt jobbigt samtal, som får både kränkande och vidrigt. Det var verkligen vidrigt. Det första jag gjorde när jag såg Nina utanför Makalös var att börja gråta. Hjärtskärande. Det kändes som att det aldrig skulle ta slut, även om jag viftade bort tårarna så gott det gick. Jag gick in, satte mig i säljhallen och bad om att få sitta bredvid Nina, det gick givetvis inte. Då kom tårarna igen, och jag gick på toa och storgrät. Jag gick ut, satte mig och skulle sälja, paniken kom och jag rusade in till min chef. Ja, jag har säkert gjort bort mig, men jag kunde inte sluta gråta. Jag pratade med henne under en stund... Kändes åtminstone bra att vara ärlig. Men nu skäms jag otroligt mycket. Jag gillar inte att vara ett offer, men idag var jag det. Och kommer nog vara ett tag. Jag har mycket att bearbeta, att tänka, att undra och att hoppas på.

Jag gick hem. Grät med mamma och nu sitter jag här och skriver hyffsat sentimentala men ändå ärliga saker i min publika blogg, jag är verkligen körd, eller hur?
Hur som helst, jag vet inte vilka ni är som läser bloggen, men ibland känns det som att ni lyssnar och ser mig på något tokigt sätt. Lämna gärna en kommentar och säg vilka ni är.

Hoppas ni haft en bra dag!

Något som aldrig kan glömmas, förlåtas eller komma vidare.

Två ljus har slocknat, två delar av mig har försvunnit. Och vad känner jag, likgiltighet?
Ingen aning. Jag vet bara att det finns en sak som kan förstöra, om inte allt, mycket. Att såra det någon har som närmast, det personen är mest svag för. Jag har gjort det misstaget, två gånger. Första gången handlade det om en tjejkompis, min bästa faktiskt, och hennes relation med hennes dåvarande pojkvän. Jag kände att från sekund ett i deras förhållande, försvann jag. Jag kände mig oerhört orättvist behandlad, utanför och tom. Jag sa det här till henne. Och allt sprack. Allt sprack för att jag sa det jag trodde, att de var för tajta och att hon hade glömt bort mig. I hennes öron lät det säkerligen "jag avskyr er relation, han har förstört mellan oss" etc. Det sprack mellan oss, och då menar jag inte "one-week-fight". Vi hittade aldrig tillbaka till varandra. Hon kände att jag inte kunde vara en del av hennes liv om jag inte älskade hennes pojkvän lika mycket som henne, hon skulle förmodligen aldrig mer ha kunnat vara avslappnad tillsammans med hennes pojkvän, om jag var med. Jag förstår henne. Att säga en sådan sak till någon är förskräcklig, och sure. Jag skulle också ha tolkat det som det. Jag ångrar djupt, än idag, att jag sa det som jag gjorde. Att min ilska tog över och jag överdriv så ofantligt att vi aldrig kunde hitta tillbaka till varandra.
Istället för att säga till henne att jag kände mig utanför, fick hennes pojkvän skulden.

Misstaget gjordes om en gång till. Denna gång gällde det min bästa killkompis, Mattias. Mattias var allt för mig i kompisväg. Han fanns där för mig när som helst. Han lyssnade och stöttade mig. Jag behövde verkligen honom. Sen blev Mattias kär och blev givetvis väldigt mycket mer upptagen. Jag kände mig utanför, igen. Jag blev arg på alltihop. Och ilskan tog över, igen. Istället för att ge honom lite tid och säga att jag behövde honom och att han var viktig för mig kom det istället att handla om hans flickvän. Vafan hade hon, ur objektiv synvinkel, med mig och Mattias att göra?
Hur som helst. Det jag vill säga är att det finns ögonblick en människa aldrig kan glömma, förlåta och gå vidare med. Det finns ord som inte kan tas tillbaka, ord som släcker något inom en. Ord som förstör mycket, eller allt.
Jag vill även varna er människor där ute för den okontrollerade ilskan. Den ilska som får er att säga saker som sårar och förstör, när ni kanske egentligen bara är ledsna och känner er orättvist behandlade. Snälla tänk efter före. Gör inte misstaget att förstöra något värdefullt, att förstöra på grund av dina egna känslor.

Nej... Jag tror att den enda vägen att ta sig igenom en konflikt är att lyssna, ta in, brottas med det, och sen ta ställning huruvida det är något att bråka om. Om man fortfarande anser att man är orättvist behandlad eller att man inte förstår kan man då åtminstone bemöta det på ett annat sätt. Ett genomtänkt och relevant sätt som inte riskerar att såra, kränka och förstöra. Dessutom kan man nog utvecklas en bit på vägen. Livet är en berg och dalbana, berg och dalar, glädje och sorg. Konflikter tillhör livet så låt er inte låta en onödig konflikt sabba bergen, låt inte en konflikt få dig att fastna i dalen. Ta det som det är och försök att reda ut det i lugn och ro.






Hey hoes.

Vaknade upp imorse lite försent. Sen hittade jag inte ipoden och sen kom inte de förbannade bussarna på grund av "snökaoset", som man hör talas om från SLs hemsida varje år.
Jobbar nu, har haft lite lunch så ska snart fortsätta. Ska jobba på Makalös ikväll också så idag ska jag vara väldigt produktiv tydligen...
Ska kanske ut med Nathalie (och Anna) på torsdag, något att se framemot åtminstone!

Idag blir det ingen träning eftersom jag ska jobba hela skiten. Men, imorrn så. Blir många redbull idag med tanke på att jag ska vara så effektiv.
Vad gör ni idag, denna snöiga och äckliga dag?

Ny design, tack Nicole!

Jag älskar pistolerna, de är så jag. Så hatiska.
Och hela äran går till Nicole. Du är duktig babe.

Ska bli bättre på att lägga upp bilder och länka och sånt. Måste ju utnyttja den snygga design som numera skådas på sidan. Gonatt alla!

2 ½ män kan trösta mig.

Den bästa serien, enligt mig, är två och en halv män. Exakt min typ av humor. Samtliga karaktärer är fullträffar. Och ikväll är det dubbelavsnitt på 6:an. Wie.
Borde egentligen gå och lägga mig tidigt med tanke på att jag ska arbeta dubbelpass imorgon. Först på hemtjänsten, sen på Makalös. Lönen jag får nu kommer suuuuga. Jag jobbade inte mycket alls förra månaden eftersom jag var i Thailand, eller (Tajland).

Hur blir det i sommar då. Har inte bestämt mig men mina kära vänner ska uppenbarligen på festival, och min pojkvän tråkar (och svarar inte i sin förbannade telefon). Hur som helst, jag kan inte jobba i hemtjänsten i sommar, behöver en pause tror jag. Och då blir det nog Grekland, för det är så långt bort ifrån hemtjänsten man kan komma. Jag vet inte vad det är, men på senare har jag börjat känna mig smått stressad psykiskt av min nuvarande arbetsplats. Det har inte med arbetsplatsen att göra. Kanske att jag själv känner att det finns så mycket annat nu som jag vill låta ta plats i mitt liv. Saker som är akutviktiga för mig.
Hur som helst... Jag tror att det ligger helt och hållet på mig, åtminstone till stor del. Jag tar på mig för mycket ansvar och tar åt mig personligt. Ovanligt för att vara mig? Nja, inte riktigt. Försöker vänja mig av vid allt. Men det är så mycket gränser att sätta hela tiden, gränser som stärker mitt inre men som är jobbiga att sätta...


Nej nu ska jag sluta babbla och kolla på min favoritserie.

PUSSHEJ

Suckers for fuckers.

Har varit och tränat med Nicole. Otroligt skönt efter dagens händelser. Vi simmade och tränade styrka. Vad som bör tilläggas är att vi drack två redbull-kopior innan var så vi var väldigt speedade. Och ja, mycket bättre träningsresultat. Förra gången vi simmade, när vi förvisso hade träningsvärk och så klarade vi 1000 meter på 50 min, jag vet. We suck, men vadå, vi simmar faktiskt i långsamt tempo. Idag fixade vi 750 meter på en halvtimme liksom. Haha. Hur som helst. Wonderful.

Ikväll ska jag bara ligga och läsa Veckorevyn och hoppas på att någon ska ringa...

Vad gör ni ikväll?

For fuck SAKE.

Min dag har börjat jävligt dåligt kan jag säga. Känner mig väldigt irriterad och faktiskt ganska kränkt. Men så är väl livet, c'est la vie, eller vad säger ni därute?

Har jobbat idag. Känns okej faktiskt. Nästa helg är det påsk, hoppas givetvis på ett idylliskt påskfirande. Ska nog åka till farmor och farfar nånting, pappa och Helene skulle dit också nämligen. Vad annars händer i väntan på löning? Inte mycket. Ska träna idag med Nicole. Ska bli skönt, känner mig stressad i kroppen på något vis och känner för lite adrenalin, lite uttröttnad och lite aggresionsavlastning.

Om en och en halv månad åker jag och Johanna till Grekland, längtar som en tok. Hata Sverige, hata människor, hata allt!


Lisa Jewell

Ska snart gå och lägga mig med "stjärna över en natt", och somna med den över huvudet. Är inne på tredje boken av författar Lisa Jewell och måste säga att det här är chiclit med intellekt. Inte som "en shopaholic i New York", men inte heller som den tyngsta relationsboken. Perfekt tycker jag som inte orkar läsa tunga böcker. Och för guds skull, till alla: läs absolut inte "mannen utan öde".

gonatt!


Lisa Jewell

Ska snart gå och lägga mig med "stjärna över en natt", och somna med den över huvudet. Är inne på tredje boken av författar Lisa Jewell och måste säga att det här är chiclit med intellekt. Inte som "en shopaholic i New York", men inte heller som den tyngsta relationsboken. Perfekt tycker jag som inte orkar läsa tunga böcker. Och för guds skull, till alla: läs absolut inte "mannen utan öde".

gonatt!


Lyx i thailand, ospec, 94 kvadratmeters våning.

image150

Jag saknar min pojkvän, kärleks-sucker.

Igår kväll, eller idag också känner jag en sjuk längtan efter min kära älskade underbara pojkvän. Ja, med risk för att låta otroligt töntig och beroende, så visst. Men, nu när han är borta längtar jag verkligen efter våra kvällsgnabb, hans händer som sträcker sig efter chips så att jag inte kan se tvn, hans glömda colaburkar på min träningshylla (jag vet, kränkande). Hur som helst har dokkdokk blivit sjuk därborta. Han har alltid sån jäkla otur. Sa åt honom att han definitivt måste uppsöka läkare för att kunna få ut något på reseförsäkringen. Men icke, det är han lite för bekväm för, något som stör mig vanligtvis (liksom, han har lagt ner 10 000 kr, eller mer, för resan och den ska tydligen gå förlorad på grund av att han inte uppsöker läkare). Ajabaja, men nu saknar jag bara honom. Så, alla som inte redan visste det, jag är en kärleks-sucker. I'm badly fucking in love, och det kan ingen ändra på.

Tre år tillsammans och jag är fortfarande kär. Jag trodde inte det var möjligt, men jag är det, uppenbarligen. Jag känner i kroppen att jag är kär, det värker sådär töntigt i hjärtat med vetskapen om att jag ska få gå och lägga mig själv ikväll, och imorrn, och i övermorgon, och en del dagar därpå. Fyfan. Jag vill ha min pojkvän tillbaka nu. Turkarna får ta och släppa honom nu! 
* Även om jag vet att han inte saknar mig lika mycket kan jag unna honom det här.
Tobias Knutås, jag älskar dig över allt annat och mitt hjärta gör ont utan dig. Så det så.





Söndagsångest

Jag hatar söndagar mer än allt annat. Då vet man att man har en hel fucking vecka till nästa rolighet. Tänk om man istället kunde känna att man hade roligt när man jobbade, då kanske det inte skulle kännas så jobbigt när klockan ringer på måndagsmorgonen...

Min enda tröst en sådan här dyster och tråkig kväll är ju andra avenyn. Hörde något om att de skulle ha "andra avenyn - öppethus" typ. Måste definitivt gå dit då. Jag är ju typ deras största fan. Jag vet, jag suger.

Club Ace / Mango

Kvällen slutade på Ace, som både Krimmy och Johanna har velat gå till många gånger. Jag blev väl inte så där jätteförtjust istället eftersom jag ville dansa. De spelade indiepop, så är man insatt i den musikstilen är det säkert jäkligt nice. Själv var jag mest ute efter att dansa, och har svårt att dansa till musik jag aldrig har hört.

Plats:
Sveavägen 36, tunnelbana Hötorget.

Åldersgräns/Inträde:
20 år, 80 kr (+ 20 kr garderob)?

Klädsel:
Gärna converse, second hand eller allmänt indie eller emo.

Publik:
Allt från mainstream till emos och indie-folk.

Musik:
Indiepop, mjukrock och Håkan Hellström.

Slutgiltig bedömning (haha):
Gå till Ace om du är ett indie/pop/mjukrocks fan och handlar kläder på Monki och second hand. Om du älskar att skutta runt till Håkan och andra nischade pop-band så kommer du att trivas. Om du, som jag, är tråkigt mainstream finns det kanske inte så många möjligheter att dansa till "hits" men å andra sidan kan du möta en hel del intressanta människor.



gypsypunk

Nicole skickade en länk med ett sjukt bra band, gå in och lyssna
Dorlene Love

Barnkalas!

Idag ska jag, Johanna och Krimmy hålla i Tildes "barnkalas". Jag har i ett svagt läge lovat att vara Åsna, hur nu det ska gå till utan mask och så. Mamma får helt enkelt tillverka en mask i papper åt mig eller nått som jag kan ha. Johanna ska vara clown, lucky bastard. Skitenkelt ju, och Krimmy, hon ska vara bi. Det passar på henne.
Tänkte ta en stavpromenad och möta de andra i Skanstull lite senare. Har även kommit på att jag ska dricka två smoothies varje dag. Drack en så himla god i går i Sauk-gallerian. Visst, den kostade 39 kr, men att göra den själv borde vara mycket billigare.

Ikväll ska vi på party hos Nina och Amine. Trevligt trevligt. Men, vi ska inte köpa tre liter vin, för då har vi ingen koll. Glas efter glas, svart efter svart liksom...

Buhu, saknar redan älskling som åkt iväg till Turkland nu. Åkte klockan 4 inatt. Hoppas han får det bra!


Så blev det med den planen...fuckit

Har huvudvärk som vanligt (den här veckan). Så trist, så blev ingen träning. Får bli imorrn (eeh..träna en lördag) istället. Imorrn ska jag och Johanna hålla i Tildes kalas, Johanna ska vara clown och jag ska vara åsna. Sen blir det fest hos Nina och Amine. Trevligt trevligt.

Ikväll kommer jag gråta. Min älskade dokk-dokk åker till Turkiet och kommer inte hem föränn om 8 dagar. Suck suck, jag är en sucker på att vara utan honom. Men men, det brukar lösa sig. Snälla, det är ju bara en vecka?
Ska hälsa på honom en snabbis sen ikväll.

Ska träffa far och käka litegrann vid 6-tiden. Bra bra.

Planering för idag.

11.30-13.00 - Promenad (till terapeuten) med stavar.
13.00-14.00 - Terapi (jippie)
14.30- 15.30 - Shopping för ickeexisterande pengar.
16.00-16.30 - Styrketräning
16.45-17.30 - Box-träning
18.00- ? - Kanske promenera med pappa.

This is shit

Shitthing, shit everything...

Ska snart kolla på "du är vad du äter" och känna mig snygg och smal. Har förövrigt kommit på att det saknas typ 400 kalorier i min meny per dag, dessa är livsviktiga. Funderar därför på att hälla i mig 2 dl vispgrädde varjedag, då kanske det täcks upp? Vad har ni för idéer. Mellanmål är ju så trååkigt.
Är nyblonderad förresten!

Facebookfucker! jag hatar dig.

Jag hatar dig. Du är patetisk, omogen, äcklig och dessutom helt jävla dum i huvudet.
FUCK OFF, försvinn från mitt liv!


Kommit på en bra deal.

Eftersom jag inte är något fan av rockklubbar tänkte jag att jag (och mina kära vänner) kunde göra en deal. Jag följer med på varsin klubb ni vill gå på, sen hänger ni med på en jag vill gå på?
Alltså. Krimmy fyller ju år snart och då ska vi på klubb Slick, gayklubb med bra musik typ. Då tänkte jag att veckan innan får Johanna bestämma och veckan efter får jag bestämma? Låter väl bra?
Vi är ju inga flitiga club-besökare men någongång måste man ju börja.

Det där med att träna och äta därefter.

Jag är en sån person som uppenbarligen inte släpper ifrån mig vikt om jag inte äter tillräckligt. Det är förmånligt men rätt krångligt. Hur som helst. Nu är jag inte framförallt ute efter att gå ner i vikt, däremot få fastare och snyggare kropp. Men, varför ska det vara så svårt att få i sig tillräckligt med energi?
Gått med i ett par communities där man mäter energibehov/energiintag, och trots att jag ätit hela dagen har jag inte ätit tillräckligt?
Jag har inte ätit vad jag måste idag och trots det har jag ätit en massa. Måste hitta alternativa mellanmål att äta under dagen eftersom jag (enligt dessa) måste äta typ 4 mellanmål. Det är tufft att vara aktiv. Mohaha. Det värsta är att jag avskyr alla typer av bars/shakes som annars vore ett bra alternativ, någon som vet något bra att komplettera med?

Blev dock ingen träning idag, har varit kallsvettig och haft huvudvärk hela dagen. Tyvärr. Får köra ordentligt på fredag istället. Sorry Nico-Pico.

Huvudvärk.

Nu har jag och Nicole tränat tre dagar irad (idag inräknat). Ska på box idag men har feber, mår inge bra. Men, blev sjukt irriterad igår när vi simmade. En jävla gubbe skulle absolut simma i samma längd som oss, trots att vi simmade bredvid varandra och förstörde därav vår träning. Fyfan.
I helgen är det fest hos Amine, han fyller 25 så då blir det till att ta oss ut till Tensta igen...

Deppmåndag.

Har haft sjuklig tandvärk hela helgen. Och då menar jag verkligen hela helgen. Började i torsdags.
Vad har jag gjort i helgen då? tjaa...

Fredag:
Min lillasyster fyllde år och vi hade lite "kalas" för henne hemma. Är dock väldigt besviken på en person, som på grund av konflikter med en annan gäst (eller värdinna), inte dök upp. Så jävla lågt. Det har väl ingenting med min kära syster att göra. Från och med fredag hatar jag vuxna som inte tar sitt ansvar gentemot sina barn/barnbarn/barnbarnsbarn. Skitsamma. Är riktigt ledsen och besviken. Och ja, kan tyckas konstigt att jag är ledsen över det. Men det beror framförallt på att jag har varit med om det där sjukt många gånger själv och inte vill att min lillasyster ska bli utsatt för samma sak.
Förövrigt var middagen hyffsat trevlig. Sen kom Krimmy och Venla förbi och pratade musik innan Sätra. Kände mig tom. Väl på festen mötte jag Amanda. Det var sjukt trevligt och jag insåg hur mycket jag saknar henne. Jag hoppas verkligen att vi någongång i framtiden kan bli tajta igen. Hur som helst. För mycket fylla, slog huvudet i en sten så det började blöda men inte riktigt som jag sa till Tobbe "buhu, jag blöder från huvudet". Well... Lördag då...

Lördag:
Vaknade upp med ångest, "hur fan kom jag hem". Ringde Johanna vid 7-tiden på morgonen, hon mindes inte heller. Krimmy mindes. Hon var lite av en saving angel i fredags. Hade sjuk baksmälla hela lördagen, påminde mig om hur äckligt det är med alkohol. Åkte till loppisen med mamma. Hittade lite roliga saker, bla en frisörvagn till rummet som jag kan ha alla mina hårprylar i för 30 spänn. Sen även en del schysta småväskor, en adidadjacka och en bok. Efter detta var det middag med Tobbes familj. Det var trevligt och resten av kvällen spenderades med min älskade pojkvän för vi hade vart tillsammans 3 år då. Jippie, kan inte fatta att tiden har gått så sjukt snabbt! Vi kollade på "mannen utan öde" och myste.

Söndag:
Vaknade av en otrevlig överraskning som min pappa berättade. For hem och försökte lappa ihop. Resten av dagen tränade jag med Nicole. Eller tja, vi tränade åtminstone nästan i två timmar. Vi tränade box och simmade sen. Vi pratade om vårt största intresse, kost och hälsa och om muay thai som vi kanske ska börja på. Låter skoj. Åkte hem och kollade andra avenyn med min Tobb. Och nu...

Ja nu jobbar jag igen, och jag känner mig inte alls fit for fight efter gårdagen + den här förbannade tandvärken som aldrig går över trots antibakteriell/anti-inflamatoriska tandkrämen och min entandade borste. Mår piss. Ska träffa pappa efter jobbet. Ska åtminstone bli roligt.

BAJSHEJ

Party party.

Känner mig lite piggare, ska iväg på Maries fest. Krimmy och Venla är här, vi dricker vin och ska åka bort till Bredäng nu. Ska möta Johanna där.
Vi har firat min lillasyrra idag. Massa folk var här ,god mat och mycket vin. Jammie. Grattis Tilde 8 år!
Imorrn ska jag träna och fettväga mig. Undrar om det finns en alkovåg där?


Tandverk!

Fyfan. Att man skulle åka på den smällen också. Så nu gör det ondare i halsen. Visdomstand my ass.
Ska träffa Nicole om en kortis, sen ska jag köpa present till lillasyster som fyller 8 år idag.
Min pojkvän har dessutom världens hemskaste morgonhumör. SUCK.
Nej, nog med negativa inlägg.
Imorrn är det fettvägning på  gymmet, det ska bli kul.

Hörs senare!
pusshej

Killkompis sökes!

Okej. Varför ska det vara så jävla svårt att hitta en killkompis? Någon som kan ta ner en på jorden, någon som kan svartmåla ens fiende och någon som kan ta med en ut på en öl spontant?`
Jag har suttit och analyserat detta hela dagen med diverse människor på MSN. Men ingen har väl egentligen gett vettiga råd förutom att jag sak lägga ner det och fokusera på mina kvinnliga bekanta.
Ja, jag har världens bästa tjejkompisar, men det har jag haft länge. Det här handlar om något annat. Det handlar i grund och botten om att jag saknar Mattias. Det är den bästa killkompis jag någonsin haft. Han gav och jag försökte ge igen, även om jag misslyckades. Mattias fanns alltid där, oavsett tid, rum omständigheter. Han bodde 10 min ifrån mig och jag visste att jag alltid kunde ringa honom.
Men det där är kört. Jag har försökt att få tillbaka honom ett par gånger. Men vill han inte så vill han inte, det är bara att acceptera. Men jag saknar honom djupt och jag önskar att det aldrig blivit såhär.
Men. Mitt projekt just nu är en killkompis 100%. Inte en sån som blir kär i en och slutar umgås för det. Inte en sån som bara finns där för en på helgerna. Fett jobbigt. Någon som bryr sig helt enkelt.

Är det bara jag som har det här problemet?


Städning.

Just nu håller jag på att städa i mitt rum. Måste ta små pauser emellanåt för det finns absolut inget tråkigare än att städa. Men, lägger upp bilder sen på hur det såg ut före, och efter. Skrämmande skillnad hoppas jag på.
Man märker att man börjar bli äldre och mogen att flytta hemifrån när man inser att man lever i ett rum skapat av en 14:åring samtidigt som den man är idag. Rosa väggar skulle jag kanske inte välja idag...


Högst upp på önskelistan

1 - en personlig tränare: Att ha någon som puschar en till resultat man aldrig trodde var möjliga ger mig lyckorus. En person som vet hur ens kropp fungerar och anpassar träningen efter vilket resultat man vill ha...Låter super.

2 - en privat kock: Som lagade mat åt mig så att jag åt rätt eftersom jag har lite svårt att äta på ett sätt som gynnar min kära mage. En person som lärde mig att uppskatta annan typ av mat och som enbart lagade det. Dessutom skulle den här personen givetvis samarbeta med min personliga tränare och resultatet skulle bli enastående.

3 - ett hett jobb: Ett jobb där jag kan gå runt i mina egna kläder, höga klackar och känna mig ytlig och ägande. Är trött på att känna mig som en av de lägsta i jobbhierarkin (ja det är så att vara ung). Förövrigt så tycker jag att det är fel att mitt yrke rangordnas så långt ner, det är faktiskt värdefullt det vi gör. Väldigt värdefullt.

4 - mer tid: Så att jag kunde träna mer. Önskar mig fler box-pass på träningsschemat, mer kondtionsträning och mer effektivitet.

5 - en supersnygg lägenhet: En ljus lägenhet med högt i tak och halv-étage våning. Det behöver inte vara någon stor lägenhet, kanske en tvåa eller trea.
´


I'm lucky.

En sjuk grej som hände mig häromdan var att jag och Tobbe skulle äta på restaurant och i väntan på maten spelade på spelautomater. Sjuukt, för jag vann 700 kr på typ 20 min. Underbart. Så då kunde jag bjuda mitt hjärta på mat och dessutom köpa ett par grymt snygga gubb-byxor på Gina. Inte för att jag egentligen gillar deras kläder, men de här byxorna var verkligen sjuuukt snygga och kostade enbart 199 kr. Fick en "Miss Bubble"-tee från Tobb också, eftersom han skulle spela och jag ville bli mutad.

Pusshej

Vårdcentralen.

Nu har jag varit på vårdcentralen och kollat upp halsen. Puh. Hade inte halsfluss, utan en grov förkylning. Tror nästan att det hade varit bättre med halsfluss, det kan man ju åtminstone bota? Nu får jag gå runt och dra på det här "viruset". Suck. Halsen värker som fan och jag känner mig samtidigt rastlös. SUCK...

Undrar vad HP gör idag. Johanna jobbar och Krimmy är ledig tror jag. Kanske ska lura hit henne.

Vårkyla?

Det är så sjukt att det har gått ett år från studenten. Sånna tankar ger mig ångest, vad fan har man gjort sen dess? Så sjukt många "bekanta" som dragit utomlands för att leva upp till sin dröm. Och vad gör man själv?
Visst man ska väl inte klaga, jag har varit ute och rest en hel del. Men, det skulle inte sitta fel med en reseledartjänst eller personlig tränare tjänst. Hur som helst. Allt ansvar ligger på mig. Ingen annan.
Förut hade man ett självklart sammanhang, skolan. Man skulle gå där i ett antal år till och det var ingen som gav en alternativ till det, det fanns inget alternativ. Nu är alternativen så många.

Jag vet iaf att jag och Tobb (medfler) ska till Asien över nästa vinter. Men måste spara pengar och bli mer ekonomisk. Och dessutom vill jag göra massa saker till dess också! Shit.


Godisfridag nr 3

Med tanke på det jag skrev i fredags, och det jag skrivit så enormt många gånger. Att jag ska sluta äta godis.Har inte ätit det sen i söndags nu. Bra bra. Ska hålla mig ifrån det till den 25:e.
På lördag är det fettvägning på gymmet. Jag hoppas att man kan se lite resultat angående muskler. Nu har vi ju liksom tränar sjukt mycket sedan sist. Spännande.
Funtar ärligt talat att gå den där utbildningen till personlig tränare för 50 000 kr. Man får så otroligt mycket för det, och dessutom finns det så stor marknad/efterfrågan så de där 50 000 kr kommer snart att komma in liksom. Min mamma sa att hon kunde gå i borgen om jag vill ta ett banklån.
Plus att den utbildningen tar liksom inte tre år. Man får jobba med något man tycker om, snabbt. Och det diggar jag.

Vad gör ni idag?


Sjuk.

Sjuk igen. Är trött på att det här halsontet aldrig går över! Eller åtminstone bryter ut, så att det sen kan gå över.
Det hindrar mig från att träna normalt, från att tjäna pengar och allt.
Det är så fint väder också. Vill vara ute och promenera och uppleva det fina vårvädret.

Pusshej

Träning, kost och hälsa.

Ska till min dietist den 25:e för att få lite kostråd. Då vill inte jag att det första hon ska säga är, sluta ät godis. Jag vill att hon ska ge mig partiska råd om hur jag faktiskt kan förbättra saker. Och ja, jag vet att godis och sånt inte är nyttigt. Men, jag har varit duktig idag. Inte en enda liten godisbit och dessutom har jag lagat iordning mat som räcker till matlåda hela veckan. Snodde ett recept av Nicole, kycklingfilé och bulgur med god creme fraise sås. Så det får det bli. Har varken råd eller lust att äta ute när man ändå inte vet om maten är bra för en eller inte.

Har tränat idag, blev 30 min step up, 15 min styrka och 15 min hård konditionscykling. Hade min pulsmätare på och upptäckte att min maximala puls under stepup-passet enbart låg på 160. Därför kände jag mig tvungen att konditionsträna lite. Höll puls på ungefär 190 slag/min när jag cyklade. Det är enda sättet att se resultat konditionsmässigt.

Hoppas ni haft en bra dag.


timanställd.

Det suger egentligen att vara timanställd. Har pratat en hel del om det under veckan med både kompisar och vuxna. Visst, vi får ta semester när vi vill, men samtidigt. Om vi tar semester med för kort framförhållning kan vi bli sparkade. Om vi ber om att få jobba mindre än vad som behövs, ja, då kanske de hittar någon annan och anställer den personen istället eftersom hon/han kan jobba fem dagar i veckan.
Nej jag trivs verkligen inte med att vara den personen som är beroende av andra hela tiden. Jag vill vara fri, jag vill bli lyssnad på och jag vill kunna jobba fyra dagar i veckan utan att känna mig dålig för att jag inte "orkar" jobba fem dagar i veckan.
Sådana här saker gör mig faktiskt ledsen. Att hela tiden känna mig dålig. Att inte känna sig uppskattad och att alltid behöva vara på helspänn. Sure, jag överdriver säkert en hel del, och visst, jag borde säkert inte klaga. Men just nu känns det bara B. Och jag känner mig stressad för att minsta lilla misstag kommer att uppmärksammas direkt, däremot om man gör något bra, nej då får man inte höra det.

Jag vet att bossarna på min arbetsplats tycker om mig. Men inte för att de har sagt det, eller berömt mig för att jag gjort något bra. Nej, det får jag höra på sidovägar av andra människor. Kanske är det som Johanna säger, att det bara är vi som är ovana med ett sammanhang där man inte får ständig feed-back. Men faktiskt, om jag bara fick något beröm någon gång skulle jag inte känna så här.

Kultiverad, avisst.

Idag har jag varit fett kultiverad (för att uttrycka mig korrekt). Haha. Först var jag på moderna museet och såg Andy Warhols utställningen. Haha. Jag gick med Anna och Johanna, jag betalde inget. Men det gjorde dom.
Sen var jag på bio med mamma. Det var en otroligt bra film. Jag känner hur mitt sydlänska hjärta slår och jag måste verkligen bo utomlands ett tag. Måste måste måste. Annars skulle jag inte få hjärtklappning när jag hör orientisk musik, när jag ser den vackra naturen och den sympatiska människosynen. Visst det låter klyschigt. Men jag är inte till för att jobba 8-5 varje dag. Jag är mer nattmänniska. Vill jobba mellan 8-5 på natten och chilla på dagarna. Vore så underbart. Men är rädd att lämna alla. Det vågar jag inte, vill inte. Mmm. Men det är en dröm som måste besannas. Om inte nu, så snart.

image148

Jag på Moderna museet.



fuckhead.

Vaknat kanske 5-6 gånger inatt. Drack tre (eller två) colaburkar innan jag somnade igår så låg och rapade. Stackars Tobb. Nu är jag iaf vaken och ska kanske på museum med HP. Känner annars för en promenad till Djurgården eller en stund på stan? Vi får se.
Ska på bio ikväll med mor i Kärrtorp. Sen blir det hem till Tobb för att se Andra avenyn (längtar).

PUSSHEJ

Skit.

Jag har haft ett jättebra firande idag. Förutom på kvällen,
Allt var tiptop förutom att många inte dök upp som de skulle, eller hade sagt,
Nu är jag hos Tobbtobb, han tycker det här inlägget är tråkigt och onödigt.
Tycker inte jag,
BAJSHEJ

Snott från daniellasvanholms.blogg.se, frågor och svar.

Bara för att jag har tråkigt.

Senaste
1. Kompisar du träffade: HP-crew (Johanna och Krimmy)
2. Personen du pratatade med: Nathalie
3. Du fick SMS av: Rasmus
4. Du kramade: Johanna (eller om det var Krims)

Idag
5. Kläder: Gråa fula tajts (tänker aldrig mer köpa Hms dom töjjer sig så förbannat), lång svart hoodie, skinjacka och mockastövloar
6. Bättre än igår: Hell no.

Imorgon
7. Är det: Lördag
8. Planer: Fira min 20-års dag med närmsta släkt + vänner.
9. Händer imorgon: Fest.
 
Favorit
10. Nummer: 6
11. Färg: Rosa, blått svart och vitt.
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon? Pappa
14. Humör för tillfället? borta.

Frågor och svar
15. Det första du gjorde I morse? tog bussen till Kärrtorps centrum
16. Vad åt du sist? jordnötter (stackars Tobb)
18. Tror du på distansförållanden? Ja, om jag skulle bli utsattn för det i min nuvarande relation.
19. Vem tänker du på just nu? Tobbe (varför svarar du inte)?
20. Tror du att personen tänker på dig med? Hell no.
21. Vart reste du sist? Thailand, Phuket
22. Vad gjorde du igår kväll? Firade älskling 20-år.
23. Liknar du din mamma eller pappa? Pappa mer till innehållet, mamma mer kroppsligt.
24. Ler du ofta? för ofta.
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? har aldrig sett någon
27. I vems säng sov du i igår natt? Hos Tobb.
28. Vilken färg har din tröja? Vit och svart

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja, tror det.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja.
31. Gråter du när du skadar dig? Skadar mig inte med flit.

Lycka
32. Är du en glad person? Hyffsat, men också väldigt cynisk, svart eller vitt.
34. Önskar du att du var lyckligare? Nej.
35. Är lycka överskattat? Jag tror att man måste genomgå extremt mycket för att kunna känna total tillfredställelse och lycka.
36. Kan musik göra dig glad? Mest sorgsen.

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? Absolut, älskad av allt och alla....NOT
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Skoja inte. Alltid.
39. Har du en flick/pojkvän? Ja, sen tre år.
40. Är du nöjd med det? Absolut.
41. Är du kär? Ja. Längtar för ofta efter honom.

Hat
41. Vem hatar du verkligen? Människor
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Ah på lågstadiet.
43. Är du en mobbare? Nja, halvt. Jag står inte ut med människor som har så låg självkänsla så att de låter andra påverka deras liv genomgående.
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Skoja inte.
45. Har du blivit sviken någon gång? Ja, många.

Skolan
46. Gillar du skolan? Nja, rätt less efter 13 år.
47. Favoritämne? Samhällskunskap.
48. Värsta ämne? Naturkunskap. Banalt ämne.
49. Har du spytt i skolan nån gång? Nej.
50. Är skolmaten god? Aldrig.

RSS 2.0