Tjena i stugan.

Nattuggla som jag är sitter jag uppe nu igen. Borde verkligen sova, ska jobba i hemtjänsten imorrn. Sen blev jag inspirerad av Nicole som varit på spinning. Fan, måste verkligen börja träna igen. Men hmm.. inte lika intensiv träning, vill inte ha buffelmuskler och så. Kanske ska yoga på ett lågt tempo länge istället för min intervallspurt...
Vet inte men borde verkligen komma igång igen, det är nått som är 100 procent säkert.

På fredag flyttar Johanna till mig! Wie. Det blir spännande!

Elita och Natacha.

Fan asså. Värsta Pr-tricket att båda skulle göra brösten samtidigt. Men måste iaf säga att båda är sjukt mycket snyggare med mindre bröst. Det som jag tycker är roligast är att de verkligen är ursnygga nume även om de inte har bomber längre...


ella ella ella eeeh ehh

Jag är sjuk. Det är synd om mig. Men jag har en snygg klänning på mig och mitt rosa skärp. Tyvärr har jag (i ett svagt ögonblick på fyllan) låtit göra rosa slingor så nu, kära vänner. Är fjortisen tillbaks.
Krimmy åker taxi från solna centrum till Johanna. Är man rik så är man. Haha.

See you


Lägg av... DU FATTAR INGENTING.

Har varit sjuk idag. Jobbigt som fan. Var hos läkaren som konstaterade no halsfluss men virus. Tack för den. Men måste försöka jobba imorrn, har inte råd att vara sjuk riktigt. Inte nu till sommaren. Så idag har jag legat och kollat på film och följt med mamma en kortis till ikea. Slutade med att vi köpte lite inredningsprylar till mitt rum som vi ska måla om till vitt. Är trött på den här fjortisrosa färgen. Vitt och snyggt ska det bli...

Var ute på en kort promenad nu med pojkvännen. Skönt att få röra lite på sig.. På onsdag blir det club killers. Ska bli kul (och gratis) att testa. Johanna ska ju bjuda mig. Stackarn.

Kommentar om helgen: Det var jävligt nice i lördags. Fredagen var väl sisådär. Nomore stureplan eller? Sjukt trist på laroy. Nej, i helgen blir det dock Ivars födelsedagsmiddag på lördag och på fredag ska jag träffa far min och kanske gå ut. Lite sugen på fjortishak typ viper?

Sov gott era jävlar!

Helgen i bitar.

image189
Jag och Amanda i Stocksund

image190
Krimsan

image191
Krimmy Johanna och jag

image192
Jonatan Amanda och jag

image193
Jonatan och Amanda, porrigt

image194
Jensa

image195
Beatbox-Ivar och jag

image196
Jonatan

image197
Mischantropen

Eurovision sucks.

Jag fattar inte varför de fortsätter med den där värdelösa tävlingar. Schlager som genre tycker jag har försvunnit och förövrigt, de svenska artisterna fortsätter alltid på samma sound som de en gång slog igenom med. Nej tack till schlager, enbart på typ Viperroom, för typ 2 år sen och ett antal tequilashots med Nathalie. Vilka minnen, vad sägs om att gå dit snart igen? Känner för att vara lite fjortis. Sen har jag iofs hört att golden hits ska vara ett bra ställe. Men snicksnack...

Bulgariens bidrag suger mer än det svenska. Fan Charlotte ska ju vinna, någon som vet om hon går vidare?

Answer my demands loser!

Precis kommit hem från jobbet. Gick bra även om det var mitt andra riktiga pass. Gillar arbetsplatsen riktigt mycket. Fick några tider i sommar också som jag åtog mig...
Och nu då?
Tjaa.. Sitter och lyssnar på Rise up och blir festpeppad för imorrn, kära vänner, är det helg. Och imorrn ska jag ut och shoppa med tjejerna för att sen gå ut. Blir whiteroom, hells kitchen eller fellows. Bestämt är inget än sålänge. Det är helt sjukt att om en vecka flyttar Johanna hem till mig hit i Kärrtorp! Ska bli skitskoj. Vi kommer ha krökarsommar, åtminstone i juli. Afterwork at my place. Ska bli skitkul att sambo med Johanna. Även om vissa scenarium kommer att bli kommer att bli jobbiga för henne:

Jag har varit på efterfest kommer hem kl 3 en onsdag och har med mig folk.
Jag: Hej, du får vakna nu!
Johanna: Men neej, jag sover.
Jag: Johanna, var inte så tråkig nu, det är ju fest.
Johanna: Men ärligt jag orkar inte...
Jag: Men vi tänkte vara i mitt rum.

Haha.

så jävla rätt

Msnkonversation nu med Ivar:

HATAR säger:

mm, så köp med dig det du ska dricka

Ivar säger:

aa


HATAR säger:

vi ska dricka vin och martini

Ivar säger:

fast då kommer jag fortfarande vara handikappad i 3 dagar framåt


HATAR säger:

vadåra?


Ivar säger:

3 dagar innan jag får handla på systemet

Ivar säger:


HATAR säger:

jahaaa juste


HATAR säger:

men då handlar vi åt dig så kan vi få pengar sen


HATAR säger:

vad ska du ha?


Ivar säger:

hehe


Ivar säger:

ok


Ivar säger:

hmm jag vet inte


HATAR säger:

öl/vin/cider/alkoläsk


HATAR säger:

/sprit


Ivar säger:

du har bestämt tidigare vad jag ska dricka


Ivar säger:

så varför kan du inte oxå göra det nu?

:

HATAR säger:

haah


HATAR säger:

jag är så jävla ond


HATAR säger:

hah


Ivar säger:

hehe


Ivar säger:

men det är bra


HATAR säger:

haha


Ivar säger:

utan dig hade min alkoholtolerans varit mkt lägre


HATAR säger:

ahah


HATAR säger:

sjuuukt


Ivar säger:

kanske


HATAR säger:

men rätt ^^


Ivar säger:

yepp


Ivar säger:

vill du lära dig dricka sprit


Ivar säger:

låt läromästarinnan mischa undervisa dig


HATAR säger:

haha vad otäckt


Ivar säger:

hehe




tom.

Jag känner mig sjukt tom idag. Så mycket att tänka på. Vardagen och viljan och ödet. Vad är det som styr?
Idag har förövrigt varit en jättebra dag. Väldigt mysigt och rörande alltihop.
Sitter och stirrar på sex and the city (trots att jag redan sett typ alla avsnitt) och längtar till filmen som fan. Har varit ledig idag, har varit skönt. Börjar jobba 15 imorrn också så får sova ut.
Hoppas ni har haft en bra dag allihop!

Roliga kommentarer idag.

Om våra planer i helgen, frågade Nina om hon ville komma på lördag:
Nina: I just don't wanna be there while it falls down (johanna, anna ni fattar)

Säljledare till mig och Nina och resten av säljarna:
Säljledare: Nu är det möte hörrni.
Nina: fuck you

Ninas motreaktion till anklagelse om kläder:
tröjan: I'm not into fashion it's the fashion which comes with me.
HAHA. Dagens skämt.

Måste tillbaks snart!

image184

image185

image186

image187

image188

Hydra kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Klyschigt ja? Men har ni någonsin fått ont i hjärtat av saknad och tillhörighet så vet ni vad jag snackar om. Jag och Johanna ska dit i september, annars dör jag.

and then we come again.

Har jobbat på Makalös idag. Gick förvånansvärt bra. Typ över 200 poäng, mitt rekord på länge. Ska tillbaks dit imorrn och som tur var jobbar Nina så jag får lite sällskap. På onsdag ska jag iväg på det där hemliga och sen kanske det blir utgång, om nån kan joina?
Torsdag blir det gruppboendet och fredag hemtjänsten. Fan, jag är en upptagen ung kvinna. På fredag blir det utgång med tjejerna och på lördag blir det middag med alla hos Jens. Och innan dess ska jag hinna förbi farmor och gratulera henne i Norrtälje. Tyvärr får jag åka dit lite tidigare, men men.
Och imorrn ska jag och Tobbe shoppa något som han kan ha på sig på onsdag. Så. I'm busy. Och juste, på fredag ska jag shoppa med Johanna och Nina och samtidigt hinna ta en drink med mamma! Fyfan vad upptagen jag är, jag är nästan stolt!

Men men.
Nu blire till att sova.

Pusshej

Dorlene Love

Vill bara återigen marknadsföra bandet som jag lyssnar mest på just nu. Dorlene love.

veckans bilder

image175


Sommarkrök i tanto förra lördagen

image177

Fredags på Kellys

image178
Bakismöte med HP i söndags

image180
Som sagt, bakismöte med HP

image181
Gänget minus Johanna på Kellys i fredags

image182
Jag och min sambo, Kellys fredags

Kommer fler i nästa inlägg





Bleeding Love.

Helgen har varit suverän. Eller åtminstone helt okej. Gårdagen var sjukt trevlig. Fick se Dorlene igen vilket var riktigt skoj nu när man lyssnat in skivan. Var på Mosebacke och samlade kulturpoäng, eller vad säger du Johanna?

Hur som helst. Imorrn är det måndag igen och tänkte börja veckan med att skriva en planering:

Måndag:
Jobb Makalös, Tildes teateruppspelning och barnvakt på kvällen.

Tisdag:
Jobb Makalös, shopping med Tobbe inför onsdagen.

Onsdag:
Hemligt, men kul blire. Kanske någon afterwork där?

Torsdag:
Jobb gruppboendet med Nicopico. Roligt!

Fredag:
Minns ej.

Lördag:
Norrtälje, fira farmor!

Söndag:
Vet ej.

supawomen!

Jag är fan duktig. Kom hem nu efter att ha jobbat sen klockan sju imorse. Och magkatarr-ont har jag i magen. Hoppas att det går över snart.

Nu är mina fyra intropass avklarade. Så nu, redan imorrn, ska jag jobba på egen hand för första gången. Är lite nervös men det går nog bra. Det verkar som att de tycker att jag är duktig! Gillar dock inte den okristliga tiden sju, att börja jobba. Men men, slutar vid tolv så antar att det är lugnt. Ska jobba med Nicole också! Har saknat henne som fan.

Nästa helg har jag och Nina bestämt att vi ska ut på nått partyställe, typ hard rock och sen nån klubb vid stureplan. Vi ska shaka that ass.

Yo mamma

Gårdagen var nice. Men idag har jag varit bakis. Tyvärr. Men men, det gick bra att jobba iaf (så oansvarig är jag inte). Så imorrn ska jag också dit, börjar vid 7.15 och lär komma hem först efter 10. Så det så. Vet inte vad som händer i helgen dock, någon som vet?
Har kommit på att det är sjukt mycket roligare att gå ut på vardagarna (och mer alkoliserat). Synd bara att det är så få klubbar öppna.

no work to do.

Idag kom jag tillbaks till jobbet. En befrielse på vissa sätt.. Men tydligen finns det inge jobb just nu så nästa gång jag jobbar (på hemtjänsten) är nästa torsdag. Faktiskt, det stör inte mig. Vill jobba igen lite på Makalös och dessutom har jag ju två intropass på mitt nya jobb i veckan. Känner för afterwork imorrn. Fan asså. Vilken sommar det här kommer att bli!

Johanna hade med sig mat till mig (som hon lovat) så vi åt tacos på kontoret och jobbade sen stelt vidare. Förresten, i sommar kommer vi ha en hyresgäst hemma hos oss, hon heter Johanna. Ska bli fett najs!

Im back.

Efter en helt underbar vecka i Grekland är jag hemma igen. Det k'änns så konstigt att komma tillbaks och allt är som vanligt. En erfarenhet rikare i samma vardag liksom. Kom hem igår och drog direkt in till Tanto och mötte HP och JJE. Guess who?
Först tog vi ett par glas på BG´sportbar i Hornstull och sen drog vi ner till Tanto. Vilken kväll! Vi hade sjukt trevligt och drack retzina från Grekland. Efter detta mötte jag min kära och vi åkte hem till mig och sov. Ska snart över till honom och kolla alla avsnitt jag missat av andra avenyn. Älskar när jag har missat dem en vecka och får se 6 avsnitt på rad. Jag är kööörd. Sen ska vi kolla sanningens ögonblick.

Idag har jag varit inne istan och handlat lite åt en dam på jobbet, sen chillade jag nere i rålis med HP. Memo dök upp, som från ingenstans. Den snubben har vi mött en gång om året i flera år. En konversation:

Memo: Vill ni ha lite bullar?
Vi: Ja tack gärna.
Jag: Ska ni ha barn eller? (tittar menande på Memos söta flickvän)
Han: neej...
Jag: Aha okej, tänkte bara att det kanske var dags nu, ni har ju varit tillsammans ett tag eller hur?

(vadå släta över)

Hörs imorrn!

I'm back. - Greklandsbilder


Hydra, Grekland

Nu har vi varit har i tva dagar. Det er helt underbart. Inga bilar, fina katter, mysiga pubar och trevliga menniskor. Precis vad jag behovde kande jag. Tanker pa er derhemma soklart men jag har det bra.
Ses po lordag!

Okej.. nu äre det där "snart dör jag" igen...

Ska flyga klockan 6 imorrn. Sitter och kollar på "talang 2008". Tobbe Trollkarl och Sofia Widstam (heter hon så) är för mesiga. Tacka vet jag Berts hårda sanning. Hur som helst...
Ska köpa snus imorrn på planet. typ 5 stockar sammanlagt. Tobb ska ju ha också. Min fina underbara pojkvän. Honom är nog den jag kommer sakna mest. Som vanligt. Sen vill jag även tillägna tankar till Johanna, Nicole och Krimsan. Ingen fest utan er! Hoppas att ni alla har det bra sålänge! Så ses vi definitivt på lördag!

min dröm blir sann imorrn.



Imorrn kommer drömmen om att återvända till Hydra bli sann. Jag får ont i hjärtat av att se bilder på ön för att jag saknar den så mycket. Imorrn tjejer, blir det zorba och retzina!

"Got your teeth on Camera"

Valborg var roligt! Först var jag och grillade (inte jag) med Tobbe och friends hemma hos Billie. Sen drog jag in till Nicole och tjejerna. Skoj.
Igår jobbade jag. Hade svårt att komma ur sängen, dock inte på grund av bakfylla som det brukar vara. Trötthet snarare. Jaja, whatever. det gick helt okej och det känns bra att ha tjänat lite pengar. Efter det drog jag, Krimmy och Johanna till debaser slussen för att möta Jonatan, Jens, Emil och random. Det var skoj. Vi satt ute på uteserveringen och myste under filtar. Jag och Krimmy hade vår own soffa. Grymt. Vi drog en del skojiga internskämt, om Johanna då som vanligt. Typ "got your teeth on camera/candycamera". Asså vi är så flummiga. Sen åkte jag hem till pojken.

Idag har jag hängt på Helene och shoppat. Jag köpte inget men hon hittade en hel del. Sen träffade vi pappa och käkade indisk mat. Mums. Vi åkte också och kollade på Sveriges motsvarighet till "celebration - disneystaden", järlasjö. Och nu sitter jag hemma och borde packa. Åker fan inatt! Är jätte-exalterad över att återigen få se Hydra. Som jag har längtat...

Uppdaterar så gott det går där nere! kommer sakna er alla!

Ses nästa lördag, bajshej

RSS 2.0