We are family!

Som jag nämnt tidigare ska jag till pappa och Hélene imorrn och äta middag - de fyller snart år. Och givetvis ska mina oblodsbandsvänner med - pappas svärson (som han så fint nämner Tobbe som i bloggen), Krimsan (eller new alias KKK) och Johanna. Det blir succé!
Jag älskar att jag har mina vänner och att dom är så nära som dom är! Dom är helt underbara och helt oersättliga. Dom är bäst helt enkelt. På kvällen blire väl utgång, tror jag?

Kom precis hem från jobbet. Seeegt som bara helvete. Och jag ska dit imorrn också. Suck. Men på måndag väntar ju två intervjuer BTW.

Är på gott humör och min godisfria tid går bra!

vitare/gråare.

Sitter nu och väntar på att min hårfärg ska bli klar. Är lite tveksam nämligen, brukar använda pärlblond men nu blev det "mycket ljusblond" (Jane Helen) istället. Sist jag använde den blev jag verkligen gråhårig, men det gick ur efter bara någon tvätt. Så vi får väl se, tant MIscha.

Sitter och knaprar på mitt laktos/glutenfria knäckebröd, fick köpa en ny variant den här gången eftersom den andra var slut. Det här var helt klart sämre, men då vet jag det till nästa gång!
Har gjort matlådor precis och ska åka in till stan och möta Johanna, vi ska kolla lite i affärer och så där. Borde köpa ett par stockar snus också när jag ändå är i farten! Sen blire jobb på Makalös. Struntade i afterworken igår. Jag (hör och häpna) känner mig faktiskt lite utanför det där gänget som jobbar ihop hela tiden. Vet inte riktigt vart jag ska sätta mig eller vem jag ska prata med. Damn, nu fick jag smör på tangentbordet!

Hörs senare!

PUSSHEJ

Nu ska jag ha egentid...

Innan jag somnar tänkte jag ägna mig åt lite egentid. Nya veckorevyn har kommit så den ska jag självklart bläddra och lusläsa i (VR är den enda tidningen jag håller fast i efter typ fyra år. Får prenumerationer av mormor), dessutom ska jag kolla det senaste avsnittet av Gossip Girl som jag av någon anledning inte sett innan nu... Blir mysigt att krypa ner i sängen och bara vara. Längtar dock tills glamourprenumerationen kommer igång, beställde en för ett par veckor sen. Glamour är faktiskt den tidning jag tycker bäst om, mot alla odds. Den är personlig, distanserad och samtidigt väldigt bra!



Jag och Krimsan, november 06

Scarlett är heeeet!

Kom nyss hem efter en helkväll med HP. Vi var först (tillsammans med mor och Jonatan) och såg Vicky Cristina Barcelona! Vilken kanonfilm - underhållande från sekund ett. Och fan vad het Scarlett är, det är mitt nya kroppsideal. Värsta kurvorna och hon var "fyllig" enligt Krimmy. Undrar vad hon menar?

Sen hamnade vi på Tuck. Vårt nya favvohäng vid Skanstull. Trevligt. Mycket snack om barndom och sånt. Sånt man bara avhandlar med sina bästa vänner - "love yah".
Verkar vara fest hos Jonatan på lördag, hoppas på det. Lär bli en lyckad helloween-fest utan för höga/låga förväntningar, utan liksom bara standard och bra. Eller?

Jag gillar Jonatan och Venla. Jonatan kom fem minuter innan filmen skulle börja "kommer inte Venla?", I dig you guys!
Annars har det varit en mycket seeg dag på jobbet. Imorrn börjar jag först vid halv fem, skönt. På dagen ska jag slappa, motionera, göra matlådor och eventuellt träffa Johanna. Vill hälsa på Gunilla innan årsskiftet!

Jaja, sov gott och dröm om denna skönhet...



Blekt blondin

Har precis kommit hem och sitter med hårfärg i håret och ska äntligen få bort den gula (och den bruna) randen nära hårrötterna! Sist blev det ju inte så bra som jag ville och håret blev lite smågult, men nu så!
Filmen var sjukt överskattad btw. Det kändes lite som en barnfilm och den var inte alls realistisk. Tråkigt tycker jag, men ännu värre för de som tycker att boken är bra!

Var och jobbade imorse - gick bra, men är nu jättetrött. Imorrn blir det lite längre sovmorgon då jag börjar halv tio, på Makalös. Jag hoppas att det går bra, trots rethostan som aldrig går över...
Vet ni en rolig sak? Jag ska på två intervjuer på måndag, och jag tror faktiskt att det kommer att gå riktigt bra! Håll tummarna för mig.

Sweet dreams.


Verkligen sleeping time.

Nu borde jag veeerkligen gå och sova. Men funderar på att börja kolla på The Hills, haha. Har laddat senaste säsongen och är nyfiken på det. Är det bra eller dåligt?
Jag är förbannad för min hosta har fortfarande inte gått över, helt sjukt! Den blev värre idag. Jag vill ju komma igång med träningen igen, fan vad irriterande det här är.

Längtar efter mitt sötnöt.

Sussa gott, vakna torrt!

bad excuse.

Jag känner mig orolig i kroppen efter helgen... Känns som att jag utstrålat någon jag inte vill vara, och idag är det måndag - ångest.
Har jobbat idag, halv sju till ett. Det gick bra, även om det var väldigt stressigt först och sen var helt cool-lugnt. Efter jobbet var jag på banken, sen åkte jag och älskling och storhandlade på Willys. Börjar bli en trevlig tradition. Vi åt också supergod middag i Enskede gård. Nu ska jag nog snart gå och sova. Imorrn blir det förmodligen bio med pappa och Hélene, "låt den rätta komma in", och på onsdag blir det bio med brudarna. Också kuul!

Ska jobba imorrn klockan sju, och har väl egentligen inte så mkt att tillägga om dagen. Jag promenerade hem från Söder och har inte ätit något godis idag, så hoppas jag kunna fortsätta!
Laddade precis senaste avsnitten av "Två och en halv män" och "Secret diary of a Callgirl". Soft underhållning... Nääe, nu är jag för trött.
Hoppas ni haft en bra dag!

BAJSHEJ

I väntan på Andra avenyn.

Ålder: 20
Vart bor du: Nära stan.
Bor tillsammans med: Morsan, syrran och mestadels pojkvännen på hemmaplan.
Husdjur: Hade en katt, eftersom hon är pensionär bor hon hos mormor.
Färg på ditt hus: ? Vet inte.
Något jobb: Mmm, en del ströjobb (timanställningar), annars arbetssökande.
När ska du sova ikväll: Förhoppningsvis tidigt, men det lär jag ju få glömma.
Duschat idag: Nepp, rakt upp ur sängen och samma kläder som partykvällen igår.
Kramat någon idag: Morsan, Krimsan, Johanna, Tobb.
Pussat någon idag: Mm.. Tobb
Vad har du ätit idag: Ojojoj, got ya. Pizza, bulgursallad och köttfärsspett. Jaam.
Dagens kläder: Miss sixty jeans, randiga strumpor, student 07 hoodie.
Dagens smink: Gårdagens.
Dagens sötnosar: Krimsan i caterpilarkängor.
Dagens roligaste: S i caterpilarkängor + en del andra bakisskämt.
Hur många har du kysst:  Runt 30-40 kanske?
Hur många har du haft sex med: har väl fan inte du med att göra.
Hur många har varit otrogna med dig: Ingen.
Vem pratade du i telefon med senast: Tantan.
Vem fick du senast sms ifrån: Marre som föreslog efterfest inatt.

SENASTE

Personen du tänkte på:
Johanna
Gången du spydde: Hmm... minns inte.
Gången du grät: I måndags kanske?
Gången du var i Göteborg:
 I somras.
Gången du var full:  Oj, den kom plötsligt. Igår.
Gången du var hög: Never been.

ANTINGEN ELLER

Svart eller vitt:
 Svart
Hund eller katt: Katt
Tv-spel eller Dataspel: Data.
Singel eller upptagen:  Upptagen!
Choklad eller lakrits: Lakrits.
Höger eller vänsterhänt: Bådeoch

VAD

Gör dig glad:
En schyst utekväll, HP, Resor, hjärtat.
Gör dig ledsen: Hjärntumörer, jobb-brist, döden, sjukdomar, bakfylla.
Vad vill du helst göra nu: Läs rubriken fuckhead
Önskar du dig i födelsedagspresent: En resa.
Tyckte du om dina betyg: Aa, fett nöjd.
Ångrar du i ditt liv: Jag har svårt att ångra saker eftersom det är ens erfarenheter som formar nuet. 

Helgens bilder.


Broder TUCK


Johanna och ölen


Krimsy and me.


Tommy Lee och Johanna


Och James Blunt på ett hörn...
ogg


Bör tilläggas är att det här är inlägg nr 666 i denna blogg...





Vilken helg!

Intensiv helg - yeaa. 
Nu är jag nästan frisk. Igår jobbade jag mellan 12 och 21. Det blev långt sagt ett jävligt långt pass, men bra med pengar.  Efter det åkte jag hem, bytte om, mötte upp tjejerna och skulle dra ut. Tyvärr kom vi inte in på metro på grund av dåliga anledningar så vi drog till Broder Tuck. Väl där började vi dricka vin öl och drinkar, började snacka med ett gäng sköningar och drog sen vidare till Klubb Gås. GRYMT ös. Schyst vakt, roligt folk! En toppenkväll...

Kom precis hem efter att ha haft loppmarknad i Vårberg, ingen vidare försäljning faktiskt men jag gjorde två riktiga fynd. En gås (appråpå gås tema) jacka för 150 spänn - och ja, den var äkta. Dessutom en pälsväst, fake såklart. Riktigt schyst måste jag säga. En hel del bakisskämt idag, men helgen har varit grym!


Jag är knappt orolig angående det här med jobb längre. Nu när jag visat mig tillgänglig får jag massa pass på gruppboendet där jag jobbar, känns bra. Så imorrn och på tisdag är jag inbokad. Detta gör att min ekonomi löst sig för denna månad! GRYMT. Sen kommer bilder...


This is the life

Vart har du hållit hur Amy?
Fyfan vad grym hon är. Så nu, i väntan på bättre tider, sitter jag här och lyssnar på detta...


Första dagen...

På typ en vecka (känns det som) som jag har varit ute en stund. Och då menar jag verkligen en kort stund. Sen var jag tvungen att åka hem direkt igen eftersom jag blev så yr. Jag är så less på det här tillståndet.
Det enda som muntrar upp mig just nu är alla tv-serier jag tankat. Har precis sett nya avsnittet av "lipstick jungle", senaste gossip, och nu kollar jag på "Du är vad du äter". Helt otroligt vilken motivation man får att sätta igång! Eller är det bara jag?

Snart lyxfällan. What's up buddies?



nej det blev inge...

jobb idag heller. Jag är helt enkelt för matt, för sjuk, för orklös och har för mycket hosta. Det ni!
Jag har lite för höga förhoppningar angående det där jobbet som mammas kompis eventuellt kunde fixa åt mig. Det skulle save my week and life. På fredag ska Johanna förbereda en överraskningskväll åt mig och Krimmy. Eftersom hon "råkade" avslöja sina planer om bowling får det inte bli det. Jag ser fram emot det.
Idag har jag ringt en massa samtal, ska på en intervju om en och en halv vecka (långt fram, eller hur) på en hemtjänst på Söder. Har även anmält mig till Aleris vikariepool så där kanske jag kan få in lite jobb... Weell...
Har tankat ner "lipstick jungle" och "gossip girl säsong 2" så nu ska jag frossa i tv-serier!

Sleep well...



Gossip girl - javet, sucker för skitserier.

Slempropp

SItter här och är arg. Jag är hungrig men Tobbe är så jävla seg. Jag vill gå hem till honom och äta frukost men han vill bara sova sova sova.
Har varit på vårdcentralen, betalt 140 kr för "du har en kraftig förkylning, det går över av sig själv", aa tack. Jag är så less på den här hostan, det känns som att någon bankar en i huvudet varje gång.

Jag är rent ut sagt på dåligt humör och det blir inte bättre av att jag är vrålhungrig!

PUSS

Poker!

Nu har jag predikat om pokerdjävulen för Tobbe. Sen föreslog jag att vi skulle gå in och vinna lite pengar. Så nu blire poker för hela (tobbes) slanten. Mohaha. Jag ska trycka och han spela. Men den här gången ska vi vinna stora pengar!
Svenskaspels turnering missade vi precis, därför blir det mansion istället.

Näe, nu ska det gamblas!




A-kassan nästa...

Nu ångrar jag som fan att jag inte gick med i A-kassan. Om jag hade varit det hade jag kanske fått ut en lagom lön den här månaden, lite mindre än vanligt men ändå överkomlig? Hur fan kunde jag vara så förbannat dum?

Skitsamma. Jag tror intervjun idag gick bra, hoppas det också. Var i Farsta och sökte jobb. Har förbannat ont i huvudet och har sett klart andra säsongen av "secret diary of a callgirl". What's next?
Passar syrran och hennes kompis, just nu mumsar dom på en vessuvio framför tvn. Imorrn blire jobb igen.. Men jag är heelt off. Och det menar jag. Mitt huvud gör ont pågrund av allt hostande. Fyfan.

Hoppas ni haft en bättre dag!

Förra veckans mål - utvärdering

Här var förra veckans mål - upp till bevis.

[ /  ] Träna 4 ggr nästa vecka. Jogga plus styrka från GI-boken (har tyvärr varit sjuk, nya tag denna vecka...)

[ X ] Äta regelbundet och inget godis (frukost, mellis, lunch, mellis, middag, frukt) (Hyffsat nöjd, lite godis men typ ingen snabbmat och regelbundna måltider.

[ X ]Söka minst 20 jobb. (Tro det eller ej, 20 jobb sökta. Två eventuella svar...)

[ /  ] Få ett jobb! (Fick typ ett jobb som säljledare som jag tackade nej till... Pallar inte det här med provision längre)

[ X ]Överväga om jag ska fortsätta på grekiskan, jag ligger sjukt mkt efter. (Har lagt ner grekiskan, blir nästa termin ist)

[    ]Ha kultursöndag (som den här veckan). (Var tyvärr tvungen att jobba igen pga sjukdom)

[ X ]Inte dricka någon alkohol förrän helgen. (I dit it!)


Secret diary of a callgirl.

Sitter och kollar avsnitten av "secret diary of a callgirl". Billie Piper gör faktiskt riktigt bra ifrån sig som Belle. Och man fastnar, bättre kvalitet än andra avenyn. Men vad är inte det?
Har precis spanat in senaste säsongen av "två och en halv män". En av mina favoritserier.

Borde egentligen sova men har överdos av sömn så jag är inte alls särskilt trött. Idag har jag varit riktigt effektiv och sökt massa jobb. Måste måste ha ett jobb NU! Förövrigt har jag städat mitt rum - check, diskat - check, tvättat - check.
Min Tobb är och spelar poker. Hoppas på storvinst ikväll, eller hur?

Hoppas allt är bra med er. Vore roligt om ni lämnade lite kommentarer, mer motiverande att skriva då!

SOV GOTT!


Billie Piper


Fuck.

Nu börjar det märkas hur otroligt lite pass jag jobbade i sept som jag får betalt för nu. Jag kommer typ bara få ut 6000 kr den här månaden, this sucks man. Fyfan. Men mamma och pappa sa att de kunde vara snälla och hjälpa mig med "hyran/underhållet" jag vanligtvis betalar själv. Så klarar mig nog ändå. Men nu måste jag verkligen ha ett nytt jobb känner jag, 6000 is way to low.

Måste ha ett nytt headset den här månaden, det är jag värd. Vill inte få hjärntumör, vill ni?

Mitt liv som halvarbetslös

Visst låter det deprimerande? Ja, men jag tänker inte gå in i väggen för det... Har precis kommit hem från Farsta där jag sökte lite jobb. Ska förresten på intervju imorrn, mer om det säger jag om jag får jobbet.

Vill ut och jogga men har fortfarande slemhosta, not OK. Jag har städat mitt rum idag med indirekta order från min städgalna (bara idag) mamma. Men det blir nog klart senare idag. Nästa vecka ska vi ha loppis, blir nog kul. Måste rensa ut en massa skit från min garderob och mina hyllor också. Men liksom, vem vill sälja böcker för 5 kr som man har köpt för typ 70 kr? Säg det!

Kom överens med Makalös-Linda om att jag bara ska jobba tre dagar i veckan nu eftersom jag blir ett ångestmoln annars. Måste helt enkelt hitta en annan sysselsättning, men jag tror faktiskt att det är på ingång!

Vad gör ni idag, kära vänner?

Mischantrop.

Sitter på Makalös nu. Fyfan vad seg jag är, helt omotiverad och har huvudvärk så att det skriker om det. Känns faktiskt helt onödigt att vara här - så dålig är jag idag...
Men men, arbetsmoral är viktigt, eller vad säger ni därute?

Johanna ska komma och vara lite barnis för Tilde ikväll så vi ska byta av efter jobbet. Ikväll är det äntligen andra avenyn, jag som längtat så. Ska gosa ner mig i sängen och tänka på bättre tider. Måste också gå igenom veckans mål, som jag skrev förra veckan. Tyvärr har jag ju inte kunnat träna eftersom jag har varit sjuk, men som sagt - rapport kommer senare.

Hur ser nästa vecka ut då?
Måste söka fler jobb, måste verkligen få jobb. Ska köpa träningskort mm. Mer om det senare.

Snart jobb!

Vaknade för ett tag sen och känner mig väldigt seg. Ska iväg och jobba snart, mellan ett och sju. Kan bli skönt, men måste bunkra upp med halstabletter och tidningar så att jag står ut (är ännu inte helt frisk). Hostar som en pensionär och snyter mig som en allergiker, det är hett det!

Gårdagen var som sagt trevlig och jag är glad att jag har mina vänner kan väl lugnt sagt säga. Det är så kul att vi hållt ihop så länge tycker jag! Igår pratades det massa zakynthos-minnen efter att Krimmy läst i den rosa boken om allt skoj vi skrivit ner. En av konversationerna såg ut såhär:

Mischa till Kane:
- Do you have a knife?
Kane:
- Pardon?
Mischa:
- Do you have a knife?
Kane:
- No, but If I had I would probably not give it to you, you will stick down everyone on this street.

HAHA! MINNEN! Måste ta en "remember the times" kväll snart HP!


Förlåt men...

Jag har varit med om rätt jobbiga grejor idag. Inget att skriva om i bloggen, för privat. Men jag hoppas att det löser sig för guds skull. Mycket bara för tillfället...

Idag har jag åtmistone vaknat med världens huvudvärk och snuva. Jag är inte direkt frisk, men jag blir väl det tillslut. Ska till jobbet imorrn iaf, för många dagar utan sysselsättning leder till ångest och distans. Jag vill jobba imorrn och jag hoppas jag är tillräckligt frisk.
Min pappa har förresten skaffat sig en blogg, man kan väl säga att det är lite vardagsprovokationer över den. Fick massa kläder av Hélene idag, så blir till att prova alltihop imorrn.

Tack Johanna som ställer upp imorrn! Du är bäst, och jag ser fram emot att se dig på stadsteaterns scen inom fem år, eller hur Krimmy (next "hells kitchen"). Det är underbart hur långt ni kommit med mina planer. Själv ska jag gå entreprenörsutbildning, eller?

Sov gott allihop!


Sjukkuk.

Kom precis hem efter en del ärenden på stan. Har varit i globen och sökt jobb, varit i ringen och sökt jobb, varit på medicindelegering i ringen och ätit lunch med Michaela. Så nu är jag totalslut. Vet inte om jag orkar göra nått ikväll ens. Och det är endå fredag! Nej, trist. Borde (måste) göra nått.
Och pricken på i:t är att jag hatar windows Vista. De kräver min tilltåelse till massa grejer, jag hatar dom.

Vad gör ni ikväll?


"en sån där vill jag också ha"

Två okända män gick efter mig, pekade på datorn och sa att de också ville ha en sån. Plats; Vårbergs centrum, klockan 21.00, trevligt va?
Nämen, det var angenämt. Vi satt och planerade inför våran tjejgrupp som vi ska starta, jag och Venla, med hänvisan till Röda korset. Ska bli riktigt kul men både jag och Venla är smått nervösa nu inför allt ansvar som krävs av oss. Vi måste ju vara helt objektiva, diplomatiska och framförallt bra ledare. Men det kommer nog gå bra, är riktigt peppad!

Imorrn är det en ny dag och jag hoppas att jag kan friskna till lite. Nu känner jag mig halvdöd och har nästan tappat rösten. På det har jag en otroligt otrevlig hosta så kan inte prata i längre stunder.

Ska nog sova nu,
hörs imorrn!

Längtar så till paris

Sitter här och klickar hem lite tidningsprenumerationer. Mina favoriter är helt klart "veckorevyn" och "glamour", sen kommer "topphälsa" som faktiskt ger lite konstruktiva tips om hur man ska träna!

Kom på att jag åker till Paris om typ en månad, helt fantastiskt. Då ska jag julklappsshoppa och hänga med mor och syster. Paris är den absolut vackraste storstaden jag vet som har allt att erbjuda. Mysiga franska caféer, ett mångsidigt uteliv, mysig stadsmiljö och trevlig shopping. Om jag skulle flytta till någon annan storstad så skulle det helt klart vara dit. Det blir nog typ sjätte gången jag åker dit nu. Ska lägga upp min Parisguide sen här så ni får se vilka guldställen jag har hittat.

Sist jag och mamma var i Paris var vi på bio på champs-élysée, mäktig upplevelse!



Johanna och Mattias i Paris, sommaren 05

Förbannad.

Asså, att jag aldrig kan bli frisk! Jag måste ju jobba, jag måste söka jobb och jag har massor att göra. Fan.
Men det går liksom inte att jobba med telefonförsäljning när man har ont i halsen eftersom halsen och rösten är det enda man använder sig av.

Jag är trött på den här tillintetsägande situationen, den är så jävla B. Det måste dyka upp något snart, annars blir jag galen.

JAJA.
Hörs sen.

Äntligen hemma


Guuud vad skönt att vara hemma. Var tungt för kroppen att jobba idag, är ju inte alls van vid vårdarbete längre. Men kul att vara tillbaks på sätt och vis. Jobbade mellan 15-21.30, skönt pass tycker jag. Har ju känts som att jag har varit ledig hela dagen, och mycket har jag fått gjort!
Fick faktiskt posetiv respons av två arbetsplatser jag sökte jobb på, pepp pepp hoppas hoppas.
Fysiskt sätt är jag helt slut, jag känner mig febrig för tredje dagen i rad och har slemhosta och huvudvärk. Men det är bara att kämpa på, måste jobba och måste ha pengar.

Imorrn ska det bli roligt! Jag och Venla ska på den där planeringskvällen inför vårt lilla projekt. Längtar tills det drar igång, behöver lite hjärngymnastik i denna tillintetsägande vardag. Roligt att göra nått med Venla också tycker jag, vi har så roligt ihop. Nu ska jag chilla för mig själv och njuta av att ännu en tuff dag är avklarad med galans. Funderar på helgen, vafan händer då?

P.S. Mitt veckans mål går som smort tycker jag, minus att jag åt några bitar godis igår så har jag lyckats söka ett antal jobb, träna en gång (av fyra), och nästan fått jobb. Big time for me!




Ansökan till universitetet!

Nu har jag - tack vare att Jonatan påminde mig om att det var sista dagen i dag - sökt ett par kurser jag tyckte var intressanta till våren. Jag sökte; nygrekiska (eftersom jag bangade utbildningen nu ofrivilligt), statsvetenskap, vardagspsykologi, idrottspsykologi och etnologi. Får se vad jag kommer in på. Men förstår inte varför man måste rangordna sina val? Kan man inte läsa flera kurser samtidigt eller! Jag vill se vad jag kommer in på och sen tacka ja eller nej.

Snart börjar jag jobba, än så länge hänger vi hos Jonatan.

Hörs sen!



morningglory

Godmorgon!
Har precis varit på en intervju och jag gick vidare till nästa steg. Så på lördag ska jag dit igen.
SItter i Söderhallarna nu och hoppas att någon ska komma och äta lunch med mig, Tobb vägrar. Johanna svarar inte.
Jag är dödstrött men ändå måste jag gå runt och söka jobb nu, får ta en kaffe (takeaway, eller hur Johanna) och gå någonstans där jag kan skriva ut CV. Dom vägrade ju på bibblan för att jag inte hade med mig mitt lånekort. FUCK. Dom är så tröga på bibliotek. Typ bittra över att deras tjänst kräver utbildning men att dom inte har lön därefter.

Aja, hörs senare!
pusshej

Uppesittarkväll

Kom precis hem från Jonatan - kanske inte överdrivet oväntat.
Har haft en mysig kväll med Jonatan, Venla och Tobbe. Snackade skit, planerade och hade det allmänt trevligt...
Nu ska jag förbereda lite inför intervjun imorgon.
Imorrn förmiddag ska jag först på intervju och sen tänkte jag faktiskt söka en del jobb. Kommer ta med mig datorn så att jag kan sitta och surfa om jag får tid över. Klockan 15 ska jag jobba på mitt andra jobb, blir omväxlande för en gångs skull, ser faktiskt fram emot det!

Vi hörs imorrn!

my god.

Sitter på Makalös nu och har lunch. Har ätit god linssoppa och tuggar nu ett extra i väntan på något roligare.
Imorrn innan jobbet ska jag söka jobb! Jag måste måste måste få ett annat jobb nu. Inget fel på Makalös, snarare på mig som är så ångestladdad.

Ska iväg och simma sen med Jonatan, Venla, Li och Torbjörn. Det kanske kan lugna min oroliga själ.
Hade så jäkla svårt att komma upp imorse. Fyfaan. Och jag är redan ett svin på morgonen, då kan ni ju tänka er hur jag var i morse. Tror att jag inte är frisk alls faktiskt. Har fått tillbaka halsontet och känner mig kallsvettig. Tur att jag inte jobbar tidigt imorrn och får sova ut. Behöver verkligen det. Idag ska jag jobba över en timme så att jag tjänar lite extra (om det finns plats), annars får jag väl luffa omkring på stan.
Min kollega berättade att hon lyckats spara 12 000 kr den här månaden! Hur fan lyckas man med det? Helt grymt. Jag vill också kunna lägga undan 12 000 i månaden. Jag vill - måste - ut och resa snart. Men hur fan ska jag lyckas med det? Jag behöver ett jobb, och det snabbt!

The big Å

Har precis kollat på "S.O.S Familjen". Otroligt speciellt program, ungen var helt odräglig.

Ska nog sova snart, ska upp tidigt och jobba imorrn och fan, jag är inte pigg på morgonen.
Pratade precis med "de gulligaste" på telefon, blir nog simning med dom och lite annat folk imorrn efter jobbet. Låter mysigt att sitta i bastun och steka och snacka skit.

Känner mig hyffsat nöjd med dagen faktiskt. Har kommit undan utan att äta godis (och annat godisliknande) och jag har varit ute och joggat. Än så länge har jag sökt ett jobb men på onsdag när jag är ledig under dagen ska jag söka fler. Jag måste få in en fot nu och komma vidare. Avskyr den här hjälplösheten att vara beroende av ett jobb med provision. Inte för att jag är dålig, men jag inbillar mig att min "försäljningsförmåga" helt plötsligt ska trollas bort. Och det värsta är att den kan det. Låter man desperat på rösten får man ju inget sålt! Och desperat låter jag ofta eftersom jag är rädd.

P.S Jag vill också ha träningsmaskiner hemma så att jag kan träna!


lite självdisciplin har jag ju...

Nu, kära läsare, ska ni få se en otroligt osmickrande bild på mig i joggingkläder. De må vara så ickesnygga de kan vara, men det är så sjukt mycket bättre att springa i riktiga löparkläder än ett par gamla paltor (som jag alltid annars har gjort). Kom precis hem efter en otroligt skön runda. Det är lite meditativt att springa. Så, en av fyra avklarad, och jag känner mig nöjd!



fuck

Det slog mig precis att om jag åker till "underbarabar" kommer jag bryta två av mina "veckans mål", och det går ju inte. Trist nog. Dels skulle jag säkerligen ta ett glas vin (två) och dels skulle jag bryta mitt löfte om att jogga fyra dagar den här veckan (känns det som). Så det blir nog inget ikväll tyvärr. Får ta det i helgen. Dessutom är jag inte direkt gjord av pengar nu så måste spara, hur trist det än låter. Nej, borde nog gå ut och jogga nu, som jag faktiskt lovat mig själv. Dessutom har jag varit sjukt nyttig idag så borde passa på att gå ut ikväll...
Men vad ruggigt, och vad kallt. Det hade varit mycket mer motiverande att ha någon att springa med. Har ju ingen nu när Tobb inte kan. Usch. Rugguggla. Blä.


Kvällstid

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter ett par timmars kreativt matlagande. Lagade iordning min fars mumsiga linssoppa som jag älskar. Tobb gillade den också.
Venla ringde för ett tag sen och pratade om vårt lilla projekt på torsdag! Ska bli så himla kul.. Sen undrade hon också om jag skulle med till "underbara bar" ikväll, lät jättemys. Om jag orkar så! "improvisationskväll".
Men, har lovat mig själv att jogga idag, men kan iofs kanske skjuta på det till imorrn, jag är inte så rutinfast av mig. Jag vet helt enkelt att det kommer bli gjort.

Imorrn är det jobb igen. Funderar på att jobba över någon timme, upptäckte nämligen att jag (om jag jobbar "heltid" på makalös) bara jobbar 75 procent av det jag brukar. Känns inge vidare. Måste få upp lönen ju. Och framförallt måste jag skaffa ett annat jobb också! Fick lite inspiration och tips av tjejerna i helgen som alla lyckats få butiksjobb (nästan). 

Hörs later! 

Nystart!

Sitter på Makalös och har lunch nu. Än så länge har ju veckans mål gått bra, haha. Nejmen, åt precis bulgursallad med köttfärsbiffar, ska ta en liten promenix till VI nu och köpa lite cola. Något kul måste man ju ha. Även om lightprodukter inte är bra så är det godare än kaffe, eller hur?

Jag blev kallad hiphopare idag när jag kom till jobbet på grund av min huvudbonad. Alltid roligt att bli nischad för jag är den mest onischade människa som finns, tycker ni inte.
Ska nog ut och jogga senare ikväll, ska försöka introducera Tobb inför styrketräningsprogrammet eftersom han har fått ont i knäna och inte kan jogga. Man kan ju liksom inte lägga av för det.
Måste börja använda mina docs snart, synd att jag får sånt jävla skavsår bara...

Vad gör ni idag?

PUSSHEJ

Veckans mål, release

Från och med den här söndagen ska jag varje vecka skriva upp mål jag ska klara under nästkommande vecka för att nå mitt självförverkligande så snabbt som möjligt (skratt). Lika bra att sätta igång med skiten...

- Träna 4 ggr nästa vecka. Jogga plus styrka från GI-boken
- Äta regelbundet och inget godis (frukost, mellis, lunch, mellis, middag, frukt)
- Söka minst 20 jobb.
- Få ett jobb!
- Överväga om jag ska fortsätta på grekiskan, jag ligger sjukt mkt efter.
- Ha kultursöndag (som den här veckan).
- Inte dricka någon alkohol förrän helgen.


Vad tror ni? Kommer jag klara det! Motivera mig, mina få läsare!!



One of those Skansensundays.

Idag har  HP plus Jonatan varit på Skansen. Sjukt mysigt faktiskt i det fina höstvädret. Vi kollade bamsebjörnar och älgar (i ett annat sammanhang än trafikolyckor). Mycket trevligt att faktiskt ha gjort något en söndag, inte allt för vanligt?
Imorrn äre jobb igen sen barnvakt och förhoppningsvis hinna med en joggingtur (jag antar att Tobb inte är alltför på nu efter jobbet). Efter Skansen åkte vi och mötte upp Venla för inside-skvaller. Så härligt och så brudigt. VI åt rejält på tacobar och jag är proppmätt nu igen med tanke på att vi åt hamburgare till middag. Fyfan vad jag verkligen vill styra upp mina kostvanor och verkligen känna mig nyttig. På helgerna verkar det omöjligt.

Har kollat alla bloggar och ska snart ta en dusch och kolla på min älskling på tv (aa), eller hur Anna?



Mina vänner är underbara!

Shiet

Middagen igår var sjukt trevlig! God mat och trevligt sällskap. Det är egentligen för sällan man ses allihopa. Sen blev det hem till Anna i Karlaplan. Trevligt att träffa Anna och Nathalie! Ses alldeles för sällan tycker jag, därmed.
Sen åkte jag och mötte Krimmy för Debaser, där var Jonatan, Jens och Emil. Det var trevligt till en början med förlöstes snart i irritation, som vanligt. Vi stannade till typ 2 sen mötte jag Tobbe som handlat på donken. Och det värsta var, när jag var framme i Kärrtorp på tuben så var min kamera borta!
Ringde världens snällaste Mattias och frågade om han visste, han var på donken och hade den inte. Jag fick vända och åka tillbaks till Debaser, typ omöjligt att hitta den tänkte jag. När jag kommer dit stod Mattias vid debaser och hade frågat efter min kamera i baren! Hur jävla snällt som helst. Och där var den! Jag är såå glad. Trodde det var helt kört. Och jag är glad att det fortfarande finns vardagshjältar som Mattias! Tack så jättemkt!






Lugn kväll...

Vad gör ni idag?
Jag känner mig nästan frisk idag, så tänkte åka in till LAVA och kolla Chrippas utställning som jag blivit inbjuden till.. Sen blir det middag på Rudolphino med släkten, trevligt.

Just nu äter jag två mackor med laktos/glutenfritt knäckebröd, smör och ost - motsägelsefullt va?
Näe, ska hoppa in i duschen nu och röra mig in mot stan, vad gör ni idag?

'
den här bilden påminner mig om varför jag aldrig ska ha permanenta glasses.

with you

Så ligger det till, och idag är jag snygg.

in yah face.

Sitter nu och äter en matlåda i form av bulgursallad och köttfärsbiffar med tzatsiki. Börjar bli rätt bra på matlagning, och min linssoppa är bäst! Är sjuk idag med - no. Tråkigt, här blire inga pengar gjorda så att säga.
Men men "sånt e livet". Den låten har gått från att vara en fin svensktopp visa till att bli hatad av mig, är det bara jag som hör de osynliga alkoholvibbarna i den. Det är en typisk jukebox-favorit, det säger väl allt?

Annars är det helg nu igen, och ska nog ta det jävligt lugnt trots allt eftersom jag börjar bli bättre och inte vill sega ner mig totalt. Jonatan ska spela in demo, Venla ska plugga, Johanna ska bort. Så Krimmy, vafan händer?

Helgen börjar bra med vitlöksandedräkt, eller vad säger ni? moahhaha.



Krimmy, två jävla år sen!


05 var ett händelserikt år...


Vässarö, 05, med klassen
Johanna ska "falla bakåt" och tas emot. Kommer ni ihåg?


Vässarö 05, Med klassen
Så jävla trist vare, eller hur Johanna?



Paris 05, Med Chrippa, Sanna, Johanna, Nina och Mattias
Påväg till Paris, Johannas första flygtur (och första hatt)


Paris 05

Jag och Nina har varit hos frissan, Nina med dreads, jag med mitt första löshår.


Tunisien, 05 med familjen och Ahmed
Muslimskt bröllop, diggar ni inte min uppseendeväckande klänning? lol


Skåne, Höstlovet 05
Vårt första år tillsammans, visst är vi lika?


Skåne. 05
Visst syns det att vi är på landet?


Öland, 05, med "dasscrew"
Vi fick våfflor på Ica nära, det diggade vi, eller hur Nathalie?


Öland 05
Behövs det ens någon kommentar, jag älskar det här. Johanna som bondmora och Mandy som brat


Öland 05
Vi gav oss ut på äventyr, kyrkan.


Öland 05
Vi spelade plump och myste och sunkade.


Öland, sommaren 05
Our first summer.


Öland 05
Efter balkongkatastrofen hade jag gips i typ ett år.


Öland sommaren 05
The himbo and the bimbo


17 år
Mattias, Sanna, Nina, Johanna, Chrippa och Sara


17 år
Chrippa på den gamla "goda" tiden





Välbefinnande

Har tänkt en hel del kring det här begreppet nu när jag har kommit igång med träningen igen. Välbefinnande är för mig att känna lugn, stolthet och att man är nöjd med sig själv, att man har nått sina mål och presterat enligt sina värderingar och ideal. Då mindes jag ett tillfälle för väldigt länge sen när jag och Johanna tränade på friskis. Tror att det var i ettan i gymnasiet. Jag hets-sprang och Johanna trampade på maskinen. Vi avslutade träningen en fredag i massage-stolarna på friskis i Skanstull. Jag tror vi hade köpt med oss fredags-bilagorna och aftonbladet/expressen som vi satt och läste samtidigt som vi blev masserade efter träningen. Det var välbefinnande för mig! Att kunna unna sig vardagslyx är helt ovärderligt och underbart!

Det här är tips för er (som liknar mig), så här gör jag för att få till vardagslyx och välbefinnande!

- Om du känner dig svullig (typ en torsdagskväll efter "jag är vad du äter" och tänker, imorrn, då börjar mitt nya sunda liv. Ta en promenad på 20 minuter och ät en banan. Du kommer känna dig oemotståndlig, du kommer att känna dig lyckad och väldigt glad över att du redan nu dragit igång med din plan. Dessutom kommer du att somna mycket bättre!

- Bjud en kompis på fika/en öl. För det första kommer personen ifråga bli jätteglad över att du är en så generös och schyst kompis. Dessutom kommer hon/han känna sig utvald då du bjuder så att hon/han kan följa med. För det andra, vilken otrolig självförtroende-boost för dig själv. Du kan känna att du har gjort något bra, att du sprider glädje och att du är en generös vän.

- Sätt dina räkningar på autogiro/automatiska överföringar till den dag lönen kommer. När du väl har fått in lönen kan du gladeligen njuta spontant över de tillgångar/inkomst du har kvar.

- Efter en dålig dag på jobbet, köp ett par skvallertidningar/chiclit-bok, gå hem och lägg dig på sängen och frossa i skvaller/annan hjärndöd aktivitet. Det är du värd!

- Planera matinköp/nikotininköp. Wow, vilket powerboost det är att komma hem med 4 kassar mat som bara väntar på att bli tillagad. Köp snygga matlådor - det är mer motiverande att laga mat till rejäla matlådor. Detta kommer leda till att du både känner dig hälso-smart (du har ju givetvis köpt mat som du mår bra av, på riktigt), du kommer spara pengar (en vanlig, men ändå lyxig måltid kostar ungefär 25 kr allt som allt att ta med till jobbet), en vanlig lunch kostar runt 75 kr, här sparar du in 50 kr per dag.

- Skriv träningsdagbok. Forum för träningsplanerare hittar du b la på funbeat, där du kan diskutera, skriva in och planera din träning och lägga upp mål.

- Rensa din garderob och ordna loppis. Du tjänar in en del pengar och helt plötsligt upptäcker du kläderna som legat gömda på grund av överflöder som du nu kan använda!

- Drick smoothie istället för mackan på kvällen. Mitt bästa tips är vaniljyoghurt (finns låg laktos, jag dricker den) lättsockrad och blanda i ett äpple och en banan. Supergott och ett hälsosamt alternativ!

- Lägg upp kortsiktiga mål och belöna dig själv när du når dom. Kan vara allt från att träna en dag i veckan, inte äta godis i vardagen under en vecka, leva på din budget t.ex. Att lyckas ger självförtroende, att sätta gränser ger självkänsla.


Stress

Tobb var så himla söt igår när vi pratade om min prestationsångest - en konsekvens av ett provisionsbaserat jobb. Jag ska helt enkelt inte kolla topplistan och bara fokusera på vad jag säljer, hur mkt poäng jag har och helt enkelt strunta i de andra. Tävlingar ger mig ångest, och har alltid gjort. Därför känns det som en naturlig lösning. Problemet är nämligen inte att jag tvivlar på min säljarförmåga, snarare att jag är rädd att inte nå upp i poäng och inte vara lika duktig som alla andra, något jag vanligtvis är...
Även om killar överlag inte är lika analytiska som tjejer (bra drag killar) så tycker jag att det här verkar vara en simpel och bra lösning på mitt problem. Upp till bevis!


Gah, hatar att man inte kan ses när man är sjuk. MISS YAH FRIENDS!

Go Katrin!

Såg precis "du är vad du äter" med Katrin. Fan vad grym den människan är asså! Skön humor, en jävla drivkraft och står verkligen för sig själv. Grymt! Hon verkar också ha värsta flytet i allt hon gör. Näe fan, mycket credd till Katrin!



Bild: Stockholm City

I väntan på ett samtal.

Jag är sjuk idag, tyvärr. Sjukt ont i huvudet och ont i halsen så det blev varken jobb eller jogging idag. Det blir en chilldag hemma med godis - ja är uttråkad, en god bok och datan i högsta hugg. Dessutom väntar jag på det där samtalet jag skulle få idag...

Min Tobb har varit här hela dagen, han är ju också sjuk. Så vi har myst och busat och kramats hela dagen. Nu blev jag lite trött på honom - han är lite väl overtheline ibland. SLUTA, sa jag. Haha. Han ska snart komma hit igen med lite godis, cola och krossade tomater, tänkte göra mer linssoppa eftersom den andra var populär och tog slut. Har även gjort iordning matlådor till nästa vecka - köttfärsbiffar med tzatsiki och bulgursallad, toppen!
Så som jag gjort den här månaden ska jag göra alla månader framöver, köpa snus så att det räcker och köpa mat så jag kan göra matlådor och sen ha jävligt kul för resten, eller nått.

På lördag ska vi äta middag hela tjocka släkten -på pappas sida på Rudolphino i gamlastan. Grandföräldrarna ska bjuda på mat och fira varpå jag sa till Tobbe att maten där är rätt överskattad. Pasta är ju liksom sjukt billigt och ingredierna kan väl inte vara så dyra satt en pastarätt kostar runt 160 spänn. Jag tycker nog att den restaurangen är lite överskattad men men.

hemkommen och trytt.

Kom precis hem efter en lång och intensiv dag. Känner att jag börjar bli stressad på Makalös, att ha det som sin huvudsakliga inkomst känns inte jättesäkert måste jag säga. Eller snarare, det vore säkert om jag inte stressade upp mig så förbannat. Hur som helst, det är en dag imorrn också.
Blire nån utgång ikväll?

Arbetsintervjun tycker jag gick hyffsat bra, han ska ringa mig imorrn så får hoppas på det bästa!
Nu kom mitt hjärta hit så ska mysa lite.
pusshej

wie

Ska typ på arbetsintervju! Gud var roligt! Äntligen napp någonstans. Ni får hålla tummarna för mig idag!

Dagen på Makalös gick inte så där jättebra igår men men, det är väl så ibland, bättre idag. Snackade med Krimmy om eventuell utgång ikväll, låter kul, vi måste dock fixa vårt mission som vi har planerat inför helgen och hitta en lämplig kandidat som kan charma brallorna ur X haha. Venla tänkte styra upp något på fredag, blir säkert kul!

Nu ska jag gå och köpa en macka på il piatto tror jag... Men vi hörs senare så får ni veta hur det gick på intervjun! 

Guud...

Vilken natt det har varit, och vad svårt det är att gå upp! Tror att jag börjat späda på mitt nikotin-beroende ännu mer, därför jag är så trött när jag vaknar? Vaknade klockan fyra inatt och trodde klockan hade ringt, så var beredd att gå upp. Sjuukt.

Vilket pissväder det är idag. Grått, kallt och äckligt. Och jag är jätteallergisk och har hosta, äntligen har dom smittat mig, eller hur? Näe. Jag ska fan inte bli sjuk, det har jag inte råd med. Ändå är jag inte i representativ form idag, usch nej. Ska försöka skjuta upp intervjun till torsdag kanske. Om det inte vore upptaget hela tiden.
Har precis ätit lite varm soppa i hopp om att få upp kroppstempen.

Aja, hörs senare!

BAJSHEJ

I feel good/jobb i Norge?

Det känns så bra att veta vart man står liksom - ehm?
Funderade idag på att en bra lösning på alla ekonomiska bekymmer ever är att flytta till Oslo/Norge och jobba under ett par månader. Där skulle man kunna bygga upp ett litet kapital och sen dra till Asien? Tycker att det låter som en riktigt bra lösning, måste bara våga!

Sitter och dricker en av mina tusen energidrycker som jag lyckats bli beroende av igen! Har precis tagit en dusch och ska nog gå och sova snart, är rätt trött. Har ju en del böcker som jag ska påbörja. Vågar inte tänka på min grekiska, får ångest av det... Måste ta tag i det imorrn har jag lovat mig själv... Om det inte är försent. Det är det där med distanskurser, förstår att folk snackar om noll motivation, det är ju så mkt annat hela tiden? Nej, nu ska jag ta mig i kragen och imorrn ska jag verkligen sitta åtminstone en och en halv timme med skiten! Jag vill ju, men hur ska jag ha tid?

Hoppas ni sover gott!




Vad gör man utan sina vänner egentligen?

Bra dag!

Jag nådde upp till mitt säljarmål idag! mitt nya mål, men det var verkligen på sista minuten! Men jag är stolt, ja det är jag. Det här ska nog funka!

Har precis kommit hem efter en skön joggingrunda på egen hand. Tobb skulle iväg på någon afterwork, även om jag inte kallar det jobb riktigt, grej med grabbarna så får ha en ensam kväll ikväll. Men Johanna har varit på middag, bulgursallad och köttfärsbiffar - mammas variant, mums! Ska nog lägga mig och läsa nu efter en lång dag.

Har ni haft en bra dag?


Feel-good

Asså det är helt sjukt vilken egokick man kan få av att välja hälsosamt, både fysiskt och psykiskt. För mig känns det jättebra att göra matlådor, det känns superbra att ha kommit igång med joggingen och det känns som att jag vårdat mina relationer mycket på senare! Jag är bäst! Eller nått.

Jag och pojkvännen har haft en långrace med andra avenyn nu, och nu är det poker för hans del. Själv ska jag kolla på veckans sista avsnitt och äta äppelpaj som mamma Jill gjort iordning. Imorrn blir det jobb, sen hem - förhoppningsvis jogging med Tobb, sen kommer Johanna till oss och käkar middag. Det blir nog en bra dag!

Har kommit på det att när man får ligga bakom pojkvännens öra och mysa och sniffa på det finaste man har är världens underbaraste. Tycker också om att ligga på hans bröst och kramas. Gah, jag är lite töntigt klyschig nu, men det finns inget underbarare än att ha en fin pojkvän när höstmörkret blivit definitivt och hemmakvällarna blir fler än någonsin. Tack älskling för att du finns och för att du gör min vardag så rolig. Du och jag mot världen.



Andra avenyn-mys ikväll!



Idag blire Andra Avenyn för hela slanten. Looking forward!

yeah.


Planeringsdag

Typ, eller inte riktigt. Men jag vill att ekonomin ska gå ihop den här månaden så jag och Tobb har varit och storhandlat. Köpte mat för 500 spänn och en del praktiska matlådor så att det känns fräscht att ta med sig mat till jobbet. Har precis gjort en supergod linssoppa - pappas recept som jag ska äta på jobbet den här veckan tänkte jag. Köpte även köttfärs och fläskfilé att göra iordning senare i veckan. Dessutom, jag köpte två stockar snus så jag har resten av månaden. Haha.
Det är så där mysigt romantiskt att handla med sin pojkvän, även om vi inte bor ihop. Vi skojar och gosar som aldrig förr! Jag hjärtar hjärtar hjärtar dig min fina älskling!

Gårdagen var trevlig, men chill. Ingen var på riktigt partyhumör utan vi satt mest och drack och snackade. Imorrn äre jobb igen och då ska det gå riktigt bra, har jag bestämt!


Hoppas ni haft en bra dag!

PUSSHEJ

Vårbergloppis, många fynd.

Har varit på loppis idag med brudarna och Tod. Blev en del fynd, bla en svart kavaj från Zara för 10 spänn, två jättesöta klänningar 5 kr styck, en baströja, och en blå sidenjacka från HM 10 spänn. Det kallar jag billig shopping. Kom precis hem från världens mest vulgära kinesrestaurang. Jonatan, I missed you. Var där med pappa och plötsligt dök Tobb och Anton upp, de hade valt samma restaurang. Ska möta Johanna och Krimmy snart för en toppen utekväll, som vanligt. Blir svart klänning och mina nya skor - klassiskt och bra. Tröttnar aldrig på den här klänningen...
Men nu måste jag sminka mig!

Hörs om inte annat imorrn!

PUSSHEJ

hey mama

Det blir Carmen och sen nått sydamerikanskt ställe ikväll med mamma, Krimmy och Memo. Haha, lär bli galet. Jag och Tobb var ute på en joggingtur nyss. Fyfan vad det tog. Blev helt slut. Känner mig lite för uppklädd men det blir nog bra. Har min nya kjol och mina nya skor, och som ni vet, jag är ingen flickig tjej.
Många som är sjuka nu verkar det som, Johanna hänger t.ex. inte med ikväll.

Well well.. Hörs väl senare.

pusshej

totally off.

Sitter på Makalös, och idag har jag verkligen en sugig dag. Tyvärr. Började dagen dåligt med nervositet inför lönesamtal, resulterade i att jag bara fick tre poäng första passet, därför måste jag ge fan nu sista passet. Men måste säga att jag fått grymt mycket förmånligare lönevillkor, hur det går i praktiken vågar jag inte snacka om än.
Jag är så sjukt trött.

När jag kommer hem ska jag och Tobb ut och springa, vet inte vilken runda det blir idag, får väl se. Ikväll blir det utgång med morsan och vännerna, återkommer om det. Skönt att ha en hel helg ledigt for once! Känns underbart att ha slutat på gymmet. Slippa tidiga mornar och så. Det tärde verkligen även om det var ett mycket trevligt ställe att jobba på. Nu är jag människa igen och kan återgå till mitt sociala jag. Borde gå med i A-kassan, men det är mycket man borde, eller hur?

Det här med telefonförsäljning.

Jag vet själv hur otroligt störande det är när någon ringer mitt i middagen, mitt i favoritprogrammet eller mitt i läggningsdags, tro mig. Men, jag vet också hur det är att jobba som säljare, att fasa för otrevliga människor, läskiga människor, att störa. Hur som helst, jag har ju provat på en del olika jobb nu men återvänder alltid till Makalös.
Det har slagit mig att man inte alls borde vara otrevlig mot telefonförsäljare, tänk hur jävla bra det är? Asså, det finns ju hur många telemarketingföretag som helst, och det finns arbetsplatser för otroligt mycket folk - telefonförsäljning har givit jobb till otroligt många människor, speciellt unga som har svårt att få jobb.
Så istället för att vara otrevlig tycker jag att man ska vara tacksam att telemarketing finns. Tänk hur många som skulle vara arbetslösa. Och förresten, jag tycker inte att man ska se ner på dom som jobbar med det. Att kunna sälja är en grym förmåga och framförallt kan det leda till mycket deg i framtiden...

Ska snart över till Tobb. Tog en grillkorv på pressbyrån i gullmars så nu är jag mätt. Mohaha, idag har jag varit så jävla onyttig. Men ibland så...

Sov gott hörrni!

SLITEN

Ja, det är sant, jag är sjukt sliten. Sitter av tiden här på Makalös, även om det har gått rätt hyffsat. Idag har jag hunnit med mycket, åt lunch med mamma och Tilde med vänner och varit hos mormor och hälsat på. Sen gick jag förbi Starbar och hämtade mina stövlar, vadå walk of shame. Haha, vem fan kan glömma sina skor?

Imorrn är det fredag igen och jag har inga planer för helgen, ska eventuellt ut en stund med mor min imorrn och härja, HP följer säkert med, på lördag kanske det blir lite vinkväll med brudarna hos Danni (om jag får komma). Ska höra sen. Sen måste jag hinna jogga också, för det lär jag inte orka idag. Näe, när jag kommer hem ska jag lägga mig i sängen och slappa och kolla något dåligt program, ska ju jobba imorrn som sagt. Var egentligen meningen att vi skulle supa hemma hos Niklas idag, men så verkar det ju inte bli.

Har ni tänkt på en sak? Fan vad skönt det är med bra tjejkompisar som man kan skratta åt sina misstag (pinsamma fylleminnen och sånt) med. Jag har en del sånna men den som är oslagbart den bästa är nog Anna - jag vet att du läser min blogg.

Hörs sen!

Fyfan

Fyfan vilken sunkig kväll det blev igår för min del. Gjorde av med sjukt mkt pengar på tequila, ringde en massa fyllesamtal, tappade bort mina vinterstövlar! Jag hoppas hoppas hoppas att de ligger kvar på Starbar, måste förbi där sen. Och det värsta av allt är ju att jag ska jobba på Makalös ikväll. Nej usch, det där med att supa med jobbet är nog ingen bra idé afterall.

Dagen/kvällen var trevlig förövrigt, träffade Hélene och sen Ahmed. Vi gick och åt på London, godmat. Sen fick jag ett par nya skor, assnygga ankelboots som är odrägligt jobbiga att gå i eftersom jag vant mig av helt vid högklackat, men snygga som fan, det är dom!



Cheers mate.

The game?

Jag och Krimmy har diskuterat mycket kring den här boken och huruvida den funkar eller ej?
Men jag tror faktiskt det, och det har jag åtskilliga erfarenheter av. Tänk själv hur du själv reagerar när du är kär, inget verkar förnuftigt, allt verkar vackert. Och du gör de där små små stegen som kan göra att allt faller, att han/hon tycker att du är en stalker. Någon som tror för mycket om den ännu ouppbyggda relationen. Och faktiskt, det kan sabba allt.

Tänk själv om du träffar någon du till en början tycker är lite söt, eller rent utavt trevlig, ni umgås ett tag och du får 100 sms per dag skickade, du har 10 missade samtal bara under lunchen och du har blommor utanför dörren - okej, klyschigt men ändå. Det är en känsla av obehag, av oattraktion och av totalt antiklimax, håller ni inte med?
Jag tror helt och hållet på boken. Jag tror att en bra relation bygger på ett attraktionsspel, ett uthållighetsspel om vem som egentligen ska säga "vi är tillsammans" och sen när personen ifråga väl säger det börjar det där otroligt underbara stadiet i förhållandet när man är i en bubbla - men hörrni, bli inte kvar för länge.

Hur roligt och slentrian tror ni inte att det kommer bli om båda uppvaktar varandra lika mycket i början hela tiden? Jag tror att det blir otroligt tråkigt och tröttsamt efter ett tag, vad tror ni?

Jag har härnere sammanställt mina tips om hur man får någon att bli kär i en. Mina bygger givetvis på att jag har pojkvän och därför kan hålla den distansen vilket verkar vara en lyckad kombination när det kommer till att andra killar ska se en. Nåväl, dessa kommer garanterat få personen att falla.

Mina personliga tips om hur du vinner (stjälper: i mitt fall) någons hjärta
Din känsla/ton: distanserad, den som är minst intresserad.

1 - Svara inte när han/hon ringer.
2 - Svara inte på sms förrän ett par timmar efter och håll då diplomatisk ton utan utsvävande "jag saknar dig", ska absolut inte finnas med även om du kanske gör det.
3 - Håll personen ifråga på hal is, häng inte med på enskilda videokvällar i tvåsamhet utan föreslå istället en öl ute (allt handlar om att du ska kunna hålla distans).
4 - Prata mycket med hennes/hans vänner, skratta mycket åt deras skämt och föreslå olika fylleplaner med dessa, resultat: dom kommer avguda dig och alla i manligt kön kommer drömma om dig.
5 - Tacka nej till tre av fyra förslag om att ses.
6 - Visa personen ditt djup genom att diskutera känslor, minnen och framtid, skratta sedan bort det. Minnet av dig och honom i framtiden kommer garanterat hamna på hans näthinna.
7 - Ha nästintill ingen fysisk kontakt, hans åtrå och din attraktionsförmåga kommer garanterat växa.
8 - Använd dessa tips men glöm inte att när ni väl ses så ska du vara så charmerande, gullig och rolig som möjligt så att han inte tröttnar.

Nytt hår och ny klänning.

Haha stört garv.


Som ni ser skiftar det lite i gult i rötterna fortfarande. bad bad.


Det blev fel när jag fotade i spegeln, men här är klänningen, delvis.

I can still recall our last summer

Laddade precis soundtracket till Mama Mia filmen, fyfan vad fina låter det finns egentligen!
Nog om det. Kom nyss hem från en lång och intensiv löpartur som inte var den skönaste direkt. Jag har så svårt att hålla ett rimligt tempo när jag springer själv...Nåja, ska snart in och klippa Hélene, sen middag med Ahmed och sen Afterwork med Makalös.

Jag och Tobbe var ute igår och firade att jag slutat på gymmet. Vi åt god mat på Jesses, dock var Tobbes fisk först rå, men han fick en ny sen. Sen hyrde vi nya Iréne Huss rullen, schyst, men somnade som vanligt 20 minuter innan filmen tog slut. Var så sjukt trött verkligen. Men nu är jag hyffsat pigg igen.
Köpte lite grejor igår efter jobbet, en snygg klänning - bild på mig i den kommer sen, och en snygg kjol som jag blev helt kär i trots att jag hade lite svårigheter att få igen dragkedjan. Jag vet att jag förmodligen nämnt att jag hatar att ha klänning och kjol men min androgyna och trista "jeanslook" tröttar ut mig, ville ha något att känna mig kvinnlig och snygg i. Färgade håret vitt igår också, det blev lite ojämnt - men så blir det alltid i början eftersom färgen blir lite gråskimrande först och sen mattas av. Så nu är jag väl snygg igen?

Appråpå Mama Mia igen, fyfan vad söt Amanda Seyfried är! Och vilken röst.



RSS 2.0