Worldclass hero

Sitter här och tar det lugnt i rummet. Idag har varit en lång dag, och längre blir den. Har jobbat, lagat mat (på lunchen) - mycket mer motiverande att veta att man får betalt för att laga mat - skämt åsido. Efter jobbet åkte jag och tränade, blev 20 min crosstraining och 25 min styrka. Tränade musklerna på maskinerna idag för omväxlingens skull, det ska ju ge bättre resultat att variera. Efter det åkte vi hem och åt middag. Oj, glömde säga att jag färgat min pissgula rand jag hade i skallen. Nu är jag vit i håret igen. Det såg så trashigt ut, speciellt med tanke på att jag inte tvättat håret sen i lördags, haha.

Jag och Tobb ska gå på bio snart, blir Wallander-hämden. Ska tydligen vara bra och det var ett tag sen de kom ut med en ny film. Ser fram emot det! Försöker träffa min så mycket som möjligt, han åker ju om skrämmande fem dagar! Fan asså. Jaja... Ha en "trevlig" kväll!

bajshej


got yah

Kom upp lite tidigare idag, runt tolv. Kom in till stan, köpte lite träningskläder på halva reapriset! Riktigt schyst. Blev en halvtimmes styrketräning och sen lite grekmat. Nu sitter jag och har lite rast från jobbet - skönt. Imorrn ska jag jobba tidigt för en gångs skull. Känns skönt att komma upp i rimlig tid, samma med torsdag.

Sitter och spanar lite på andra avenyn. Spännande som vanligt...
Blir träning hela helgen tror jag. Box och core, plus kondition som vanligt. Snart åker min Tobb, jag kommer längta ihjäl mig. SUCK.


ZOMBI

Varför är jag som en zombi nu när det är vinter. Jag hade lovat mig själv att gå upp tio idag, hinna träna, hinna städa och hinna mysa med pojkvännen. Så träningen blev inställd eftersom jag vaknade halv två, härligt! Nej, imorrn blire nya tag. Jag ska träna och ha en dags egentid. Jobbar ju kväll imorrn också så har heela dagen på mig, om jag inte vaknar två igen. Är irriterad också. Har inte fått min lön från skobutiken som jag blivit lovad. Jag hoppas den kommer imorrn, för jag är inte så tät den här månaden. Men nästa så!

Hoppas ni alla haft en trevlig dag.

Hemmastök

Idag har vi städat/möblerat lite här hemma. Min säng hamnade i Tildes rum och jag fick den större 140 sängen. Så nu slipper jag och Tobb nudda varandra när vi sover! Ikväll känner jag för tv-serier, men inga nya avsnitt har dykt upp. Johanna ska säkert gå och lägga sig tidigt, jag borde städa badrummen, men föredrar att göra sånt när jag är ensam hemma. Imorrn blire stök i rummet också, håller på och tvättar. Måste damma/dammsuga/torka golven. Så nu vet ni det...

Var förbi pappa nu ikväll. Märta sken som en sol, att se en bebis skratta måste vara en av de mest gulligaste grejerna. Jag killade henne på läppen med fingret, då skrattade hon med hela ansiktet!

Ett ord - sliten

Fyfan vad jag är sliten idag. Ärligt talat! Men det är det värt. Gårdagen var superlyckad. Alla dök upp, alla var på gott humör och Jonatan blev så himla glad och överraskad! Jag och Johanna kom hem vid fem, därför är jag lite trött idag, så att säga. Vi skulle ha sovit hos Krimmy men så blev det inte, lika bra det med tanke på hur länge jag sov idag. Jag och Johanna har varit på loppis med mamma. Snart ska jag till far min och äta linssoppa. Kvällen blir definitivt lugn. Imorgon blire träning och jobb på kvällen, samma med tisdag. Efter helgen kommer sundhetstecknena tillbaks!
Tack Venla för en otroligt rolig kväll!  Det där fixade du galant!


Till er som undrar

Så är jag hemma nu, i tryggt förvar i Kärrtorp, men fan vad taxin kostade - 170 kr från medis. Har aldrig varit med om något liknande. Usch. Men det har varit en trevlig kväll. Utgång med Johanna, Mattias, Jonatan, Krimmy, Julia och Rob, Ett trevligt gäng helt enkelt. Underbara bar blev det, sen hemgång. Vi är ju inte klubb-människor, även om vi vill så får det bli en senare uppgörelse.
Kul att träffa Tan-tan längesen på tu-man-hand. Haha. Inte för att vi var två, men vi han snacka. Och det är en poäng med det. Efter ett par glas vin, och väldigt mycket vatten känner jag mig fit-for-fight för träning imorrn, 11, right? Där lurade vi dig allt Krimmy, ett menade vi! HAHA. Kul va?
Imorrn blire träning, sen är resten av dagen otroligt intensiv! Tror nog att jag sover hos Krimmy efter morgondagen så kan Aniiiiiita köpa pizza på söndag, låter bekvämt och bra. Gillade starkt dagens konversation:

(Bakgrundshistorien: Johanna smyger på E, enligt Mischa, blir vän med vänners kompisar. Vid matbordet)
Mischa: Men jag tror nog att du kan smyga på henne till kyrkogården.
Johanna: Det kan ju du göra.
Mischa: AAh!
Johanna: Tänk om du skulle komma där med lock och slå slå slå framför helt plötsligt.

Mischa: Låter som en bra idé. Tack!

Johanna: Men du får ju inte göra det på kyrkogården, det vore hedniskt. (?)

Mischa: Men det är lugnt, då gör jag det vid Råcksta tunnelbana.


Ni förstår jargonen, underbar!



Det är så kul att Johanna bor hos mig igen! Då fortsätter detta dygnet runt. En grej mamma hörde igår var:

Johanna: Men då betalar du taxi ikväll...

Mischa: Haha, nej... DU har ju hur mycket pengar som helst, glöm det!


ÄLSKAR DIG JOHANNA! DU ÄR BÄST!



Johanna i mammas kappa som btw är till salu.

p.s. Krims I have not forgotten about you, you are wonderful and i love you all the way to the earth is dying, then we both die too.


Okej. P.S två. Detta inlägg är väldigt flummigt - vad är klockan? mm precis, 2! my dear. JUSTE


Thailand!

Som ni har hört tidigare ska ju jag och Tobbe till Thailand i mars. Nu verkar det som att Johanna och Krimmy ska komma och möta upp oss sista veckan! Vilken superresa/suparresa. Mohaha. Jag och Tobbe ska åka runt på Östkusten och avsluta i Bangkok. Längtar som fan!



Hemkommen.

Jag är så jävla duktig! Jag jobbade kväll igår, morgon idag och hann med en konsert och en massa vin emellan. Detta resulterade givetvis i en dålig sömn-natt och en seg dag på jobbet. Men annars är det bra!
Vi missade tyvärr Treehouse igår, tydligen hade det varit riktigt bra.
Kom precis hem från globen där jag handlat kläder på rea för Johannas pengar, trevligt. Blev två tröjor och en ny bh. Sammanlagt 164 kr, billigt va?


Börjar känna att det närmas sig att min Tobb ska åka. Ledsamt, jobbigt men jävligt kul för honom. Det enda som är bra är att en månad nog går ganska snabbt, kanske inte till en början. Men ska se till att jobba jäkligt mycket så jag får ut en schyst mars lön! Appråpå jobb. Bokade in jobb onsdag, torsdag nästa vecka, så nu kommer jag nog få ut runt 18000 i februari, inte helt fel. Ska betala Thailands-resan då - till Tobbe, han har lagt ut som vanligt. Spara pengar, vaccination och ryggsäck har jag önskat mig i födelsedagspresent. Sånna där tråkiga grejer att betala själv.


Ikväll blire nog en ganska lugn kväll, känner mig lite slut efter gårdagen.


Harebrahej



Diggar min halsduk med luva!


Johanna och det klassiska t-banavinet


Johanna och Krimmy


Aksels (Venlas brorsa)s band

Kuckelikuuuu!

Dags att vakna. Nu är jag superpigg, såklart! Har jobbat klart för en stund sen och ser hela natten framför mig. Ska nog kika på någon tv-serie/film, ta det lugnt och chatta! Haha. Inte för att någon är online på MSN samtidigt men ändå. Vet ni? Jag trivs otroligt bra på mitt nya jobb. Skönt schema, schysta kollegor/chefer, schyst lön och bra geografiskt läge! Vad mer kan man önska sig? Dessutom är jag i och med min kvällsrad garanterad minst 10 000 kr i månaden, och då menar jag minst. Min tjänst ligger på 60%, resten kan jag jobba någon annanstans eller där, för det behövs alltid timvikarier på dagtid!

Gud vad jag är glad!

Harebrahej

Jag gillar starkt...

***** är ny på facebook, vill du skriva något i hennes logg?
Haha, ny på facebook? Född i farstun?
Grymt, jag vet.

Sitter hemma nu, har en liten rast från jobbet. Har varit en slapp dag. Sovit länge, tränat och nu jobb. Det är perfekt att jobba kväll tycker jag. Visst, det är inte 8-timmars arbetsdag, men det motsvarar väl ungefär 7 timmar med OB-t. Imorrn ska jag iväg och träna igen och även till Universitetet och anmäla mig till "vardagspsykologin" som börjar snart... Och sen förstås, jobb på kvällen! Efter det blire treehouse spelning på KGB, kan bli najs?

Näe, nu ska jag bege mig tillbaks till jobbet och slutföra det sista! Ha en bra kväll,
bajshej

Syrrorna

Hittade den här fina bilden på mina två systrar, Tilde och Märta. Tagen på lilla julafton.
Idag har jag hämtat Tuld i skolan, jag har klippt henne också.


Veckodepp

Den här veckan har börjat melankoliskt. Har funderat och tagit mig tillbaka till massa gamla minnen. Jag har lyssnat på kärleksmusik och insett att Tobbe snart åker ifrån mig en hel månad. Jag har ingen aning om hur det kommer bli. Det kommer bli tomt men det kommer gå snabbt - åtminstone enligt honom som ska ha kul hela tiden.
Själv ska jag bara jobba. Eller OK, ska på kryssning nästa torsdag och det ska bli superkul! Men då har han ju inte hunnit åka. Februari är ett mörkrets månad. Det är grått, slaskigt och dystert. Nuförtiden är det ju inget speciellt att fylla år heller så inte ens det lyser upp i det här djävla landet.

På torsdag har Treehouse spelning, tror jag ska gå, om jag hinner. Annars är det väl inget särskilt i veckan va?


Idag är en sån där dag.

Äckligt slaskigt väder i hemtjänsten kallar inte jag bra arbetsmiljö (fysiskt). Mina uggs är plaskblöta - dom var trashade innan och fötterna kalla, huvudet blött och halsduken (stickade) alldeles fuktig, t.o.m gåsjackan har läckt igenom idag. Nog för att den är gammal men den borde ju stå emot sånt här väder.

Jag har tröstat mig med den här låten i ipoden som värmer om hjärtat. Jag är besatt av den helt enkelt.


Winnerbäck & Miss Li

It is.

Vaknade vid tolv idag efter en god natts sömn. Har suttit och fixat sånt där som man inte har tid med annars; sagt upp comviqabbonemanget, tre-bredbandet, betalt en räkning samt planerat jobb/skola. Kom in på vardagspsykologi! Jättekul tycker jag. Och den har jag tid att gå också, bara två helger sammanlagt (7,5 poäng). Känns som att min hjärna behöver lite intellektuell stimulans. Johanna var duktig, hon gick och tränade! Det gjorde inte jag. Jag har fortfarande feber och är skakig i kroppen. Idag är jag ledig som tur är, imorrn blire jobb - men först vid 14. 
Har även bokat in pass för nästa vecka, så nästa veckas plan ser ut enligt följande:

Måndag - Ledig, farfar fyller år.
Tisdag - Jobb 7.30-16.45, hämta Tuld i skolan.
Onsdag - Jobb 16.30-22.45
Torsdag - Jobb 16.30-22.45
Fredag - Jobb 7.30-16.45
Lördag - Ledig
Söndag - Ledig

Febersvett

Kom precis hem från jobbet, ett sextimmarspass som kändes som nio. Jag har haft feber sen jag vaknade och dagen har flytit på i rätt långsamt tempo. Jag och Johanna tog en promenad till Skanstull, åt grekiskt. Råkade töjja öronen. Jag bad om att få en ny tunnel med 10 mm omkrets. Det borde jag inte ha gjort. När jag provade den nya tunneln visade det sig att jag hade 8 i öronen, ajajaj. Så jag var tvungen att töja till tio, man får ju inte lämna tillbaks provade smycken liksom. Så nu sitter jag här med feber och öronsmärtor och tycker synd om mig själv. Snäll pojkvän som man har kom han och hämtade mig så jag kom hem smärtfritt...

Imorrn är jag ledig, det ska bli skönt! Ska ligga i sängen och slappa, eventuellt träna om jag mår bättre, annars funkar en promenad i solskenet alldeles utmärkt det med. På kvällen - middag hos Mattias.

Sov gott!

Utmattad

Nyligen hemkommen efter min dag med 14-timmars jobb. Om det var värt det? vet inte. Bättre blev det inte av att Johanna och Tobbe har min portnyckel båda två, men inte jag. Det kändes miserabelt att stå utanför och söka kontakt med mamma i lägenheten för hon var ju och duschade. Nu låter jag bitter, men det är jag inte. Jag är bara väldigt väldigt väldigt trött. Och jag ska snart sova med min underbara som jag längtat efter sen i förrgår. Känns så tomt att inte ses.

Imorrn blire träning med Johanna. Blir ett core-pass och kondition, kanske lägger på lite styrka också. Vill ha snygga armar till sommaren och just nu är jag väl sådär halvnöjd. Kör rejäl styrketräning på schemat nu för att bli av med gädd-hänget (stavas det så), man blir analfabet av att inte plugga.

Rörigt inlägg - jag vet. Nu ska jag sova och mysa med pojkvännen.

Harebra hej

Topphälsa!

Tog en snabbfika med Venla, har en del att planera.
Köpte med mig Topphälsa hem idag för lite vardagslyx. Verkligen inspirerande tidning, tillochmed för unga mig. Hur som helst, imorrn blir det en lång jobb dag, fjorton timmar! Hoppas att jag pallar - måste palla. Men 1700 kr är inte fel för en dags jobb. Får tänka så.
Borde verkligen tvätta håret men orkar inte sätta igång ett sånt projekt nu, borde gå och lägga mig. Men först ska jag hänga tvätt!

Sov gott!

Träning idag!

Idag har jag varit ledig efter en tung helg full med jobb. Jag har tränat med Johanna samt varit och hälsat på Märta och Heléne. Har klippt Heléne och myst med lillasyster.

Den här veckan väntar mycket jobb.

Tisdag: Jobb 7-15, jobb 16.30-22.45
Onsdag: Jobb 15-21 och träning.
Torsdag: Ledig, träning med HP, middag hos Mattias.
Fredag: Jobb 14-22, träning innan.
Lördag: Jobb 7-12, 16.30-22.45
Söndag: Jobb 16.30-22.45

Motivationen: Pengarna!

Stronger than yesterday.

Senaste update. På jobbfronten är mycket nytt. Jag har valt att avsluta min anställning på skoaffärn - jag pallade inte stressen, jag kunde inte sova på nätterna och hade svårt att slappna av. Även om den här typen av jobb verkligen känns rätt för mig så måste jag ta min hälsa före något annat. Jag får vila med mina höga mål ett tag.
En positiv grej, trots allt, är att jag har fått ett fast kvällsschema på hemtjänsten. Kommer nu åtminstone att ha en deltidstjänst säkrad inför de närmsta månaderna vilket ligger helt i fas med att jag faktiskt måste spara pengar till Thailand. Det är mycket kringkostnader också - vaccination, ryggsäck, visum, nytt pass- tro mig, det om något behövs.

Ikväll har jag jobbat och spenderar min fredagskväll hemma med skvaller, goda vänners lag (Johanna), mamma och datorn. Såg lite av Let's dance på jobbet idag. Intressant gäng den här säsongen (inte för att jag alls är en sådan som följer sånna program utan för att jag råkade, verkligen råkade, se det här avsnittet). Jag förstår oron i sammanhanget - hemma en fredagskväll och Let's dance.
Men... Efter en del diskussioner med HP har vi alla kommit fram till att slentrian-ölen man så ofta tar har blivit tristess. Vi går sällan ut och festar och när man väl gör det så blire inte så kul eller så. Man får inte det där roliga "jag är glad och har roligt-känslan längre". Bättre därför att satsa dom kvällarna när man verkligen har någonting planerat!

Vi har haft en del sadistiska diskussioner här hemma på kvällen. Vi har diskuterat b la jobb-karaktärer men även Loulou (som var med i idol) som är otroligt provocerande. Exhibitionist! Mer än så kan jag inte skriva om jag inte vill bli anmäld för förtal eller diskrimineringsombudsmannen. That's it!

Imorrn blire träning och sen jobb på kvällen!

Hare gött!

Stressmage

Otrevligt, eller hur? Men just nu, i och med den allmänna stress med jobb och det, får jag ont i magen av precis allt jag äter just nu. Kul!

Har varit på hemtjänsten idag och jobbat. Var förvånat nog otroligt kravlöst och skönt. Efter jobbet åkte jag hem till far för att hälsa på lillasyster. Hon har verkligen växt otroligt mycket på bara två veckor - tyvärr var det så länge sen jag hade tid att hälsa på. Den där lilla damen har temperament! Hon passar att heta Märta.
Nu sitter jag hemma hos Tobb och gottar mig i Thailandsplaner när han själv duschar. Imorrn blire träning med Johanna igen. Älskar att jag har kommit igång igen! Känns riktigt bra och avkopplande. Man blir så skön i kroppen när man tränat, har lättare att slappna av och framförallt känner man sig mycket snyggare. Well. Undrar vad som händer i helgen, tror jag ska tacka ja om de erbjuder mig att jobba lördag, nu har jag åtminstone ett mål med allt detta helgjobb. 

Vill också belysa min underbara vän Johanna som tog tjuren vid hornen igår och stod vid min sida hundra procent, en kräfta att räkna med helt enkelt!

Sov gott 

Fyfan.

Vilken träningsvärk jag har. Nu har jag tränat två dagar i rad, sprungit en mil sammanlagt och tränat styrka. Johanna var med igår, Krimmy idag. Angående förra inlägget har de här två dagarna bara spätt på min ilska för folk som är passiva, och klagar på att andra inte fixar saker åt dom. På folk som försöker mildra sin egen ångest genom att sätta sig i jämställt läge med någon de varit taskig mot bara för att de inte står ut med skulden. Gah. Jag är arg. Och jag har haft en pissig dag på jobbet. Jag har gråtit och mått dåligt. Men nu känns det bättre. Nya tag...

Vi avhandlade lite trevligt HPmys på Tacobar ikväll, därför inlägget blir så sent. Imorrn blire jobb i hemtjänsten, halv åtta börjar jag. Men men. Nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av att kroppen känns trött och genomtränad. Vilken feel-good känsla. Måste dock tanka på ipoden med ny musik, min träningsmusiklista har redan börjat trötta ut mig.

Ha en trevlig kväll!

Jag är en sadist

Jag är verkligen det. Eller jag blir det. Människor som beter sig som offer och vill att man ska tycka sin om dom känner jag starkt förakt för. Nu menar jag ingen speciell person utan bara i allmänhet. Tjocka som sitter på McDonalds och trycker i sig snabbmat men samtidigt klagar på att de är så "feta och fula". Mammor med barnvagn som tycker att det är allmänhetens ansvar att uppfostra deras ungar (och dom själva), t.ex. genom att ställa barnvagnen i mitten av en affärsgång och tycka att hela butiken ska anpassa sig efter att "dom faktiskt också har rätt att shoppa". Folk som är arbetslösa utan att söka jobb och ändå klagar, folk som har drömmar och mål men är för lata för att ta tag i det och trots det ändå klagar på att ingen ser deras ambitioner. Folk i allmänhet som klagar över en situation de kan påverka, men gör det inte. Folk som är offer på grund av sin egen lathet och sitt eget oengagemang för sitt eget liv. Dom föraktar jag!

Det låter hårt och säga förakta. Och det som ligger till grund i det är väl min egen personlighet. Jag är alldeles för rastlös för att se livet gå förlorat på grund av lathet eller orklöshet. Det är till nackdel det med. Jag har svårt att komma in i ett nytt arbetssammanhang tillexempel eftersom jag ser det mesta som en del i min plan att sträva högre, jag har svårt för att prioritera arbetsplatser som jag redan provat på. För mig handlar det om att bygga mitt eget mentala erfarenhetshäfte och bli en rikare person mentalt. Jag har jobbat i vården, och jag kan absolut tänka mig det som ett sätt att försörja mig, och gör det. Men jag vet någonstans hela tiden att jag, för min egen del, söker jag nya jobb, klättrar på min individuella stege. Jag låter inte min ambition gå till spillo, jag väntar inte, jag låter inte livet springa ifrån mig. Jag lever nu och jag lever för dagen, men jag vill leva imorgon också och veta att jag har kommit någon vart!
Det här inlägget blev lite moralkärringaktigt men jag är så trött på många människor passivitet inför livet. Att se stora, fina, underbara människor lägga sin ambition/sina egenskaper/sina fina personligheter åt sidan för ett liv i passivitet gör mig frustrerad. Men det här är ett totalt riktat inlägg, i min blogg, så ni förstår vilket perspektiv jag skriver utifrån...

Slut om detta otroligt aggressiva inlägget.
Sov gott!


Gubbahand

Gubbahand begreppet skapade min far vid tillfälle. Jag minns inte hur, men det låter inte trevligt...

Sitter nu och tankar hem lite av mina favoritserier, lipstick jungle, californication och filmen twilight som jag har hört ska vara bra. Skönt att bara ligga hemma och slappa en måndagskväll framför datorn, ingen press alls.
Det är så skönt med bärbara datorer, brukar ofta slockna bredvid den i sängen. Sen vaknar jag och fortsätter kolla, låter som en gamling, I know. Men jag och min gubbe är riktiga åldringar. Idag råkade han säga kilo istället för kilo (ni vet när man utalar med k istället för ch), det skrattade jag gott åt. Vet inte vad jag ska hitta på när han ska åka bort från mig i en hel månad. Jag kommer bli galen. Men han har lovat att ringa mig varje dag, och han skulle bara våga lämna mig nu när thailandsresan är betald och klar. Haha. Mohaha. Makt.

Jäger är gott men jag gillar inte att det är örtlikör. Det får det inte att smaka lakrits längre, nåja. Slut med absurda funderingar. Harebrahej.



hurtlördag

I fredags (observera fredagskväll) gick jag och la mig och somnade vid kvart i tio. Igår var jag förvånansvärt pigg och utvilad på morgonen och jobbet gick som en dans. Efteråt bestämde jag mig för att träna, första gången på länge. Sprang en halvmil och tränade hård styrketräning, gissa om jag har träningsvärk idag? Ajajaj.
Ska snart möta Krimmy och Mattias i Farsta, ska köpa födelsedagspresent till mamma och Mattias gardiner.

Har jag nämt att jag ska på kryssning ikväll? Mamma, Marguerite, Tim,  Tilde jag och Tobbe, blir nog trevligt!
Hörs imorrn!

PUSSHEJ

Hejhopp!

Nu är jag trött, ruggigt trött. Gick upp klockan 5 för att jobba, sov väl bara ett par timmar. Men, jag har en glad nyhet till er! Jag och Tobb åker till Thailand 30e mars och kommer tillbaks en månad senare! Bokat och betalt. Ingen återvändo! Jag älskar de här ögonblicken när man kan tänka på allt man ska göra och planera. Det får vi sätta oss och planera någon dag!

Har fikat och ätit lunch med Mattias och Krimmy, mysigt snack om nutid och framtid, om hopp drömmar och planer. Ikväll blire utgång en stund och sen upp och jobba imorrn...

Hörs, hej

2008

Årets bok:
Stella & Sebastian

Årets låt:
Nobody's lonely tonight - moneybrother

Årets film:
Sex and the city, mamma mia!

Årets konsert:
Hanoi Rocks på Kägelbanan

Årets resa:
Oj... Kefalonia med Tobbe!



Årets fest:
Halloween hos Mattias.



Årets roligaste händelse:
Midsommar i Östhammar.



Årets tillkomna umgänge:
Jonatan, Emil, Niklas och Mattias.



Årets sanning:
Framtiden är oviss.

Årets kris:
Varsel av jobb.

Årets händelse:
Märta




Årets ogenomförda planer:
Luff i USA, Ö-luff i Grekland, Peace and love.

Årets finaste:
Att jag har min fina underbara pojkvän kvar och att vi har det så bra tillsammans.




Årets nygamling:
Jonatan! Tantan, min bästa killkompis utan all tvivlan.



Årets vänner:
HP såklart! Fyfan vad vi har kul tillsammans. Trodde aldrig att jag skulle känna den trygghet och glädje som jag känner med er. Vi har så jävla kul, vi gör så sjuka saker men vi vet alltid vart vi har varandra. Förresten, hörde jag skål?

RSS 2.0