I definetely know what I want.

Har precis kollat ett avsnitt av "lipstick jungle". Håller på och laddar "cashmere mafia" nu också. Vadå fan av Candace Bushnell (säkert heelt felstavat). Nåväl. Ikväll blir en lugn kväll som alla andra. Hade velat ta en vinterpromenad men mamma lägger Tilde och Tobb spelar poker.
Idag har vi bara myst, slappat och kollat på tvserier. Men, vi har också lagat supergod lasagne! Har faktiskt börjat gilla matlagning, kanske har det med åldern att göra? Längtar tills jag och Tobb har vår egen lägenhet där man kan laga massa god mat, slappa framför tvn hela nätterna och bjuda över vännerna på drinkar (nej nej, inte alls hjärntvättad av amerikanska cosmopolitan drinkar).

Imorrn äre jobb mellan 12-21, innan dess träning med Nicole. Först kondition och sen yoga (även om jag måste gå lite tidigare). Blir najs! Imorrn skare ju komma pengar in på kontot också men fick ett jävligt irriterande sms om att den kanske kommer på onsdag istället - that sucks. Hur som helst, ska ut med HP (och Mattias) och shoppa loss på onsdag. Inte för mycket dock. Ska ju till Paris på lördag. Längtar! För till helgen, då kommer det ju slask. Äckel drippdropp mörkerslask. Och det hoppas jag på att slippa!
Har skrivit en liten önskelista också inför jul, folk efterfrågar ju det, konstigt nog.


Ha en bra kväll!


Varför ens bry sig?
Postat av: tomascarneheim

Glöm inte dina samlade skulder till mig när lönen kommer ;-D.

2008-11-25 @ 17:38:18
URL: http://tomascarneheim.com
Postat av: Mischa

Fyfan vad drygt! haha

2008-11-27 @ 11:34:28
URL: http://missantrop.blogg.se/

Skriv om du måste

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress tack

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0