Öluff nästa sommar, Grekland

Nu är det bestämt. HP ska röjja Grekland nästa sommar. Vi tänkte vara borta tre veckor, börja nere på Saroniska öarna och ta oss uppåt mot de joniska öarna, alltså kommer vi se mycket skit! Maj eller juni blir det förhoppningsvis och vi kommer ha det så jäävla kul. Undrar om det finns något motsvarande "interrail" kort som det finns för tåg fast för båt. Hoppas det, att åka båt är dyrt.
Längtar till helgen när vi förhoppningsvis kan boka resa! SÅÅÅ jävla roligt.



Godmorgon!

Nu har jag varit på jobbet i inte mindre än en halvtimme, det ni!
I dag blir min sista dag här på gymmet, det har minst sagt varit en intressant erfarenhet men nu ska jag söka mig vidare. Efter jobbet idag blire besök hos en gammal dam jag känner, sen bio och jessemat med Tobb. Imorrn är jag ledig! Så skönt det ska bli! Men har fullt upp ändå, men med roliga saker för en gångs skull.

Försöker lära mig dricka kaffe, det är nämligen väldigt bra när man är så här trött som jag är hela tiden. Har lyckats trycka i mig en espresso, ska nog ta en till nu!

Btw, fyfan vad jag hatar Svts nya mediaspelare, helt disfunktionell! Gör ju att jag måste tvingas kolla i den där spelaren för att se Andra avenyn, fyfan vad dålig den serien är egentligen. Märkte det nu när jag fått distans under sommaren! Hah. Men jag är inte ensam om att kolla på den, Anna gör det, vet jag. Och jag är fast fortfarande, och Tobbe. Haha, det var dom enda? Blir nog en runda på stan efter jobbet,

bajshej!


nyfärgad och nyjoggad

Nu har jag äntligen färgat utväxten, även om det blev lite gult. Får lägga i en "pärlblond" sen för att få tillbaks den vita färgen. Skönt att inte se whitetrashad ut iaf. Hatar den där randen som blir när man blonderar och får utväxt. Usch.

Kom precis hem från en tuff joggingtur. Tror nog att vi sprang snabbare än vanligt för jag blev mer anfådd - ja, det är så får man mäta när man inte springer på löpband. Känner mig iallafall superproffsig med min nya joggingoutfit, måste dock köpa en sån där kombinerad vind och fleecejacka att ha nu när det börjar bli kallt, som matchar mina nya joggingtights (ja, det är sånna där tights som inte alls passar en kropp som min) men man minskar ju vindmotståndet samt blir smidigare såå...

Näe. nu ska jag ta en dusch, sen dra till pojkvän och kolla andra avenyn. Hörs imorrn!

Veckans planering

Måndag: Jobb Makalös 9.30-16.30, Barnis till Tilde.

Tisdag: Jobb gymmet 6.30-15.00, bio med Tobb.

Onsdag: Ledig, klippa Hélene 12.00, äta middag med Ahmed/äta middag hos Johanna med Lennart, Afterwork med Makalös.

Torsdag: Jobb 15.15-21.00 Makalös

Fredag: Jobb 9.00-16.00 Makalös


Söndagsmåndagssång

Igår jobbade jag ju som sagt, var sjukt trött när jag skulle hem men åkte ändå in och mötte Jonatan, Todd och Venla! Mycket trevligt. Sen blev det lite andra avenyn med Tobb. Hade ju helt missat att säsongen satt igång! så fan, nu har vi typ 5 nya avsnitt att se, cool.

Idag har jag jobbat på Makalös och varit sjukt trött, men det gick ändå hyffsat i slutändan. Sen åkte jag och hämtade min dator hos pappa och drog ner till ringen och köpte hårfärg - min utväxt är fruktansvärd. Jag och Tobb ska ut och jogga senare, ska bli skönt. Blev inget igår och kan väl inte säga att motivationen är på topp idag heller, men måste det så måste det göras. 

Tror inte att jag nämnde det men fan vad sjukt att jag mötte två stycken från sekten "the family" hemma hos Nina i lördags, helt creepy. Jag skulle givetvis argumentera med dom men kom väl ingen vart antar jag. Spännande var det åtminstone, även om vi (Krimmy, jag, Johanna och Kim) drev sönder det totalt.


Johanna och Krimmy spexar, som vanligt.


Födelsedagsbarnet


Hahahahaha


fuck vista, går inte att rotera just nu...


Kimpa ville inte vara med.. Jag förstår honom

Dinner

Sitter nu hemma hos pappa och Hélene och ska äta linssoppa. Dagen har spenderats med Johanna, Jonatan och Emil. Vi har käkat pizza och latat oss. Sen ska jag iväg till Tensta till Ninas fest... Hoppas att det blir en trevliga väg från Tensta än sist när ungarna kastade sten och vi blev erbjudna hasch av några ungdomar. Men we will see!
Ska möta Krimsan klockan halv åtta i Fridhemsplan som backup. Jag ljuger inte när jag säger att jag är rädd. Haha.

Näe imorrn blire jogging igen med Tobben. Vi har knappt hunnit ses alls i helgen tyvärr.


Sunkhelg

Det är helt sjukt vilken stor kontrast det är mellan min vardag och min helg. På vardagarna är jag noga med att motionera (som en kärring), sova och äta bra men på helgerna. No shit. Man blir sjukt svullen av alkohol och känner sig fett degig i skallen. Orkar inte gå en meter så löpningen får vänta till imorrn efter jobbet. Ja, jag ska ju jobba imorrn - guuud jag orkar inte. Men så blir det iallafall. Ska till arbetsförmedlingen på onsdag och se om dom kan matcha mig mot något ledigt jobb. Man måste ju börja nånstans?

Vad gör ni i helgen?

OMG

Intressant igår var att Nathalie och jag köpte två cheeseburgare var - en till oss själva och en till obefintliga hemlösa. Fatta att vi sprang runt hela medis för att leta efter uteliggare att ge burgarna till. Vi ville ju inte att burgarna skulle bli kalla. Slutade med att jag kastade min splash ner i gatan. Varför?

Vaknade nyss och har ätit lite frukost. Idag har jag en hel del planer
- Över till en av mina gamla tanter och hälsa på
- Över till pappa och installera officepaketet på datan och äta middag.
- Ninas 21-års fest


Älskar dig

pissed.

Vaknade upp jätteallergisk idag-piss. Måste verkligen jobba. Men nu har jag en ny data istället, känns bra. Nathalie är hos mig nu, kanon!
Hörs imorrn med new information.
pusshej


Löpning!

Längtar verkligen efter nya löparkläder så jag kan känna mig som ett träningsfreak igen. Blir nog jogging en eller två gånger till den här veckan, en av de längre rundorna. Har faktiskt märkt viktmässigt/utseendemässigt att jag börjar komma igång igen. Efter grekland kände jag mig ju assvullig - det var ju semester, men nu känner jag att kroppen börjar tighta till sig lite igen. Kläderna sitter inte riktigt lika tight, ansiktet är inte lika svullet men håret är förbannat kort sen jag klippte det i fredags, nejdå. Men jag klippte det på längden typ 1-2 cm och tro mig - det syns. Men men, nu när jag får pengar ska jag gå och köpa löshårslim så att jag kan ha löshår nån månad. Måste färga också, har grövsta utväxten!

Hörs sen...


Kolla in min och Tobbs löprunda från igår.

oj, idag är det löning...

Som att det skulle komma som en överraskning för någon? haha.
Ska hämta Tuld efter jobbet och dra med henne på stan ett tag tänkte jag. Har en del jag måste inhandla, typ joggingdojor, en ny data och hon vill säkert gå på donken. Ikväll blire för-huvud-efterfest med Krimsan och Johanna, som vi måste locka med ett par öl. Det är  fint väder idag också, så det kommer vara ös här på cafét!

Jag är så tacksam att jag äntligen har fixat de här tre 5-mornarna på rad, jag är stolt över mig själv - har inte försovit mig en enda gång på den här arbetsplatsen, inte sjukanmält mig heller!
Undrar vad det blir för jobb nästa vecka, kanske makalös allover, eller kanske om jag får nått nytt? Har sammanlagt skickat iväg över 30 ansökningar, så något napp borde jag väl få? Jag är ju rätt kompetent, om ni frågar mig.


fuckthisday.com

Usch. Jag mår inte bra alls. Är sönderstressad på grund av jobb, sömnbrist, pluggbrist och framtida pengabrist! Vafan ska jag ta mig till? Har sökt typ 6 jobb idag och är trött på det här tillintetsägandet. Jag har ju meriter nu? Borde jag inte få jobb då? Vafaan! Dessutom har jag inte tid att söka jobb för jag måste ta varenda arbetstillfälle som guld fram till månadsskiftet, så det är bara att pinas vidare. Jag är så sjukt trött. Det blir man när man sover typ 5 timmar per natt...

Nog om klageri. Var precis ute och joggade med Tobb, blev en ny runda på 3,5 km. Skönt. Det gjorde åtminstone att jag slappnade av lite mer. Innan dess - efter jobbet - var jag och mamma och letade dator till mig. Hatar phonehouse, massa krångel så det blev inget! Får kolla mer på lördag.

Ska sova nu! Sov gott

pusshej

depp-tisdag

Igår var verkligen en jävligt deppig dag. Jobba tidigt, ut på stan för att söka jobb, hem och plugga och betala räkningar, younameit förfan. Det känns förnedrande att behöva gå runt och lämna in CV när man varit uppe sen fem på morgonen... Som idag dåra. Efter jobbet idag ska jag och mamma gå på bio, nya persbrandtfilmen förhoppningsvis. Och idag har jag bara en tidig morgon kvar den här veckan, om vi inte räknar med söndag när jag ska upp vid halv åtta.

Ikväll ska jag som sagt på bio och sen ut och springa med Tobb, blev inget igår, han orkade inte - jag var omotiverad och hade en massa andra saker som behövde göras, men idag så!

klantarsle

Asså, det är typ 10e gången jag gör illa mig nu bara den senaste veckan! Måste bero på trötthet att jag klantar till allt, tack för ännu en bula i skallen. Kan ju snart leka musse pigg.

Gick runt efter jobbet och delade ut CV på olika ställen. Man orkar typ bara 3-4 sen sjunker självförtroendet direkt och man känner sig förödmjukad. Well well, kampen fortsätter imorrn antar jag. Blev också sjukt irriterad över att mina jobb drar typ 33 procent i skatt av mig, helt sjukt. Och ja, jag vet, jag får tillbaks resten, men det är ju förfan om ett år! Palla det asså. Är van att skatta typ 22 procent och nu helt plötsligt åker det upp i skyarna. Jag kan ju skatta mig lycklig, kul.

På torsdag ska nog jag och Krimmy (och Johanna) ut och parta litegrann, blir nog någon schyst klubb på söder, var inne på djungeltrumman igår och kikade.
Ska ut och jogga ikväll, blir nog den kortare rundan idag, men 2,8 är väl bra vardagsmotion?

gah, gomorrn.

Sitter på jobbet nu, faan vad trött jag är. Sov väl fem timmar eller nått.
Jag och Tobb tog värsta långa springturen igår - för att vara oss. Har upptäckt att man kan rita ut sina löprundor på funbeat så ska länka vår sen i bloggen. Vi sprang väl en 3,6 km, så känner mig rätt mör i benen. Har dock klarat mig utan träningsverk, kan vara på grund av stretchen. Min söta hade köpt joggingskor! That's my man fan. Nu ska vi komma igång ordentligt, längtar tills på fredag, då ska jag också köpa.

Hoppas ni sover gott!

parträning, motivation för en trötter.

Fyfan vad slut jag är nu. Vet inte varför, sov väl inte så bra inatt. Och givetvis, Tobb och jag ska ut och springa. Och då menar jag springa för han har ett högre tempo än mig, och jag ska upp typ halv fem imorrn. BLÄ. Men, det är ändå bra att Tobb pushar mig nu, annars hade jag aldrig gått ut.

Åt precis tacos och äppelpaj till efterrätt, mums! Satt en och en halv timme i kö på banken idag, men skaffade en riktigt bra grej. X-tra spar hette det, varenda gång jag drar mitt kort dras tio kronor in på ett sparkonto, och plötsligt blev pengar man inte ser ett sparande! Liksom, inte direkt att jag bryr mig om saker och ting kostar tio spänn mer. Har dessutom beställt ett nytt bankomatkort eftersom jag inte vet vart mitt är, plus att det hade dålig magnetremsa och var gammalt. Så, ready for salary eller nått!

Hoppas ni haft en bra dag!
pusshej

kanske på nattklubb?

Sitter på Makalös och söker jobb nu, på rasten. Funtar på att kanske söka nått jobb inom restaurang/nattklubbs branchen. Har hört att det finns en hel del dricks att inhämta... Ska höra mig för, mammas kompis dotters jobb behövde extra personal, och där får de i snitt 700 kr per kväll i dricks, inte dumt med lite svarta pengar!

Fan vad jag är trött idag, helt risig. Går inge vidare att sälja heller, men kanske kommer igång på eftermiddan. Ska ut och jogga ikväll med Tobb så måste vara på G! Förövrigt hade jag behövt hinna förbi banken, men det är väl kört en dag som denna? När stänger egentligen nordea?

Svull.

Fan vad söt filmen var! Klyschig, ja, men ändå väldigt söt och "feelgood". Förresten, vilka jävla hips Gustaf Skarsgård har, och värsta jeansröven! Säger bara "hips don't lie" man.
Och som vanligt var sällskapet helt utflippat vilken kanske förklarar varför det fanns en ledig plats bredvid Krimmy.

Är seg nu, sitter och kollar lite träningskläder på nätet, jag hatar att prova i butik! Jag orkar aldrig kolla på saker ute på stan, lättare att bara klicka hem på nätet, men joggingskor borde man väl ändå köpa efter utprovning? Tror nog det, får ta mig ut senare i veckan och prova ut ett par. New Balance ska ju ha bra löparskor, kanske egentligen borde gå till den där affären där man springer på ett löpband för att prova ut skor, minns bara inte vad den heter, löplabbet kanske...

Mötte upp Jonatan och Venla en snabbis på donken innan jag åkte hem. Snabbskvaller och snabbuppdatering, ser fram emot veckan och hoppas på fler träffar!

Sov så gott,
bajshej


biomys

Ska snart in mot stan och möta upp Krims och Johanna. Vi ska se Patrik 1,5 på söder. Precis vad jag behövde ikväll, en mysig kväll med babesen, lösgodis och en bra film! Har precis varit ute och joggat, fyfan vad det tog emot idag! Dels för att jag är lite sliten sen gårdagen men också för att jag råkade springa för snabbt och ha fel kläder på mig! Nej, nu när lönen kommer ska jag shoppa bra löparkläder som motiverar! Måste även köpa en ny sladd till ipoden eftersom jag på nått jävla vis råkat slarva bort den.

Imorrn blire jobb på Makalös, vann en lunch i fredags - jag sålde bäst under första passet, och tänkte ta ut den imorrn. Har märkt en sak, jag är fan en riktigt bra säljare. Även fast jag jobbar på Makalös så sällan ligger jag nästan alltid längst upp på topplistan, roligt.


Näe, nu ska jag sätta på mig myskläder, uggsen och bege mig till Tobb för att pussas lite, saknar honom redan nu efter (vaäre typ 3) timmar. Sen blire stan!

dimman

Är precis hemkommen från Jimmys "kräftskiva". Jag och Tobbe var där vid fyra igår, då hade en del redan däckat. Det var en trevlig kväll, mycket nytt och gammalt folk. Nu sitter jag här hemma och funtar på att dra på bio med Krimsan och Johanna kanske. Jonatan lockade mig med kanelbullar, kanske drar dit en stund.

Venla har anmält mig som tjejfadder via röda korset! Ser fram emot våra otroligt givande tjejgrupper framöver! Mer om det sen. Borde jogga nu också. Var sak tar sin tid.

arbetsmyra

Ikväll blire nog häng hos Jonatan, imorrn kräftskiva men. Måste hinna jogga två gånger till innan jag sticker för att inte missa mitt mål på att jogga 4 dar i veckan, iofs skulle jag kunna jogga på söndag.

Sitter på Makalös nu och har jobbat på flitigt. Ser med skräck fram emot nästa vecka när jag ska jobba 6 dagar varav tre av dagarna är tidiga mornar, och då menar jag tidiga, upp vid fem typ. Men sen så! Blir bra pengar åtminstone. Vill shoppa! Men inga pengar just nu, får ju nästa vecka och då ska jag se till att betala av en stor del av min skuld till Tobb. Kommer att få ut riktigt bra lön den här månaden så måste se till att prioritera de skulder jag har kvar, även om de inte är så många...

Ska bli skönt att komma ut på landet imorrn - låter som ett typiskt stadsbarn. Men jag tycker faktiskt att luften är mkt renare och fräschare på landet, man känner sig fri på nå vis - i typ två dagar.


My warrior.

Sitter hos Tobbe. Blev en lång dag idag men slumrade till framför tvn efter jobbet. Blev skitarg över att de har bytt ut Mattias och Charlie i lyxfällan och bytt ut dom mot några amatörer som försöker anamma och kopiera deras stil totalt! löjligt!

Körde ett ordentligt träningspass idag på gymmet så gissar på ordentlig träningsverk i magen imorrn! Först 20 min trappmaskin sen 30 minuter styrka på det, jag gissar på ont i magen imorrn! Lite pinsamt vare dock att träna amatörmässigt när PT himself var nere och tränade privat idag. Haha, kändes löjligt att köra de vanliga "rygglyften" när han var där. Men, kanske ska boka in mig hos honom så att han kan göra ett ordentligt träningspass till mig. Skulle behövas!

Imorrn blire jobb på Makalös, sen jogging ute och sen förhoppningsvis party hos Jonte. Älskar att han bor mitt på Söder så det är enkelt att komma dit och enkelt att ta sig därifrån någon annanstans. Sist gick vi ju förbi Bondens, ett ställe jag faktiskt känner för att utforska igen även om målgruppen var yuppie-indies/modetöntar.

Jag och Krimmy planerar kryssning och Johanna måste definitivt med, kanske blir det progg-båten i november - tror jag det var, eller så blir det bara drägg-kryssning med viking. Är dock lite olika tankar om huruvida åldersgränsen gäller och hur man kan ta sig in ändå. Någon som har nått bra tips? 23 känns löjligt.

thursday, appråpå jobb...

Sitter nu på jobbet, som vanligt. Gick upp klockan fem och börjar känna att jag har varit vaken lite för länge - 4 och en halv timme, och klockan är bara nio?!

Det känns bra på jobbet idag. Har hunnit städa av herrarnas omklädningsrum och bastu, torkat golvet i gympasalen och samtidigt fixat lite träningskort! Effektiv, det är jag idag det.
Har sökt en del jobb på Poolia idag, reggat mitt CV och kollat receptionist/assistensjobb. Verkar finnas en hel del, men frågan är om jag har chans att få något av dessa. Har åtmintone bra referenser, och faktiskt, tycker att mitt CV blivit mycket bättre nu när jag faktiskt har jobbat en del i receptionen och cafét här.

Appråpå arbetsplatser vill jag ge credd till Makalös som är en så otroligt schyst och trevlig arbetsplats. Den har allt, en stressad tjej med "massor med bollar i luften" behöver. Jag får jobba i princip hur mycket/lite jag vill - även om dom gärna ser att jag jobbar mer, jag kan ställa in pass på grund av mina eviga dubbelbokningar och ta igen det en annan dag, det är sköna arbetskollegor - alla är i min ålder i princip, skön arbetsledning; schyst personalchef och schysta säljledare, roliga events som anordnas för säljarna - typ afterwork den sista onsdagen i månaden. Jag är så tacksam att jag inte sagt upp mig och inte blivit sparkad! Jag känner mig alltid välkommen!

in i jobbsökandet igen...

Kom precis till Makalös, börjar om en halvtimme. Tänkte passa på att skicka iväg lite mail till olika jobb. På grund av att jag inte kan jobba kvällar kommer jag inte kunna få så många pass på gymmet framöver, tråkigt nog.
Ska nog söka jobb i olika butiker, nu när jag har erfarenhet av kassa, reception och café.

Åt en god lasagne på vägen men började dagen med chips? Nyttigt va?
Näe, idag ska jag nog ut och jogga, lär ju inte bli så mkt träning i helgen eftersom jag ska iväg till Jimmys land på kräftskiva i helgen med Tobbe. Mm, yam med Kräftor....NOT

bad day.

Igår var det en så jävla jobbig dag på jobbet. Jag gick i princip gråtfärdig därifrån. Men trevlig fika med Johanna och mysig middag hos pappa och Hélene åtminstone!
Somnade som en stock vid tio tiden framför legally blonde och vaknade för ett tag sen...
Nu borde jag typ söka lite jobb och sen bege mig till Makalös.

No one: vem är du?

snark...

Sitter på jobbet, varit vaken sen halv fem. Sjukt trött.
Ska hem till pappa och Hélene på middag ikväll, trevligt. Dom har gjort om jättemkt i lägenheten så det blir kul att se. Jag fick ut min gubbe på jogging igår! Som vanligt så sprang han i ett tempo som var snabbare än mitt - bra iofs, kan inte bara ligga på latsidan. Trevlig kvällsaktivitet helt enkelt!

Angående förra inlägget. Sorry om någon tog illa upp, behövde bara ventilera min ilska.

trööött...

Gårdagen slutade med två dåliga rullar, godis och chips, med min älskling. Den sambofällan (att svulla på söndagar) känns som en vana för oss, nu längtar jag bara tills andra avenyn börjar igen. Var förövrigt in och röstade på vem deras nya karaktär ska bli! Pepp pepp. Haha, patetiskt.

Kom hem från jobbet nyss. Har vart på Makalös idag och hämtade lillasyster på vägen hem så nu har jag lagat mat åt oss, råris med lövbiff, paprika och bearnaise. Vi sitter och kollar på bolibompa och ska snart ut och sparkcykla/jogga. Men en lång kväll blire, ska diska och städa undan också. Imorrn ska jag upp creapy tidigt, klockan halv fem typ. Börjar nämligen halv sju imorrn, men på onsdag får jag sova ut litegrann. Bytte mitt kvällspass på gymmet mot ett kvällspass på Makalös. Jag vågar verkligen inte jobba kvällspasset på gymmet. Tanken på att gå genom den där mörka skogen efter en lång ensam kväll lockar inte. Sist fick jag panikångest! Därför - onsdag Makalös. Ska äta lunch med Hélene då också.

Hörs sen!
 

20 min jogging på kvällen!

Den här veckan har jag tränat! Jag har tränat alla dagar utom 2. Fem kortare träningspass den här veckan, varav joggningen är på kvällen. Ett helt underbart sätt att sluta kvällen på. Jag sover bättre, får endorfinkickar och får tid för mig själv och dessutom tid att tänka.

Var precis ute och joggade med mamma och Tilde på sparkcykel! Ultimat att kunna få igång hela familjen på ett sånt trevligt sätt. Nu ska jag ta en dusch, krypa ner i sängen, kolla film och läsa min nya bok "jaktsäsong" av Mats Strandberg. Hoppas ni får en trevlig kväll!


Hösthelg.

Årets första hösthelg, eller?
I fredags blev det förfest hos Jonatan med Krimsan, Johanna och Tobb - mkt trevligt.
Igår var det jobb, väldigt stressigt och väldigt trött. Men lyckades träna på lunchen ändå! Duktigt tycker jag... På kvällen blev det chill hos Jonatan med brudarna + Venla och Torbjörn. Sen utgång - Bondens, Carmen och Sjätte tunnan, där vi förövrigt mötte Mattias.  
Idag sov jag ut för första gången på en vecka typ - riktigt skönt. Sen tog jag en fika med Venla på Santa Fé för lite skvaller och socialiserande. Kanske ska över till Aksel (hennes brorsa) med några ikväll, får se. Det ligger ju åtminstone i närheten. Imorrn blire jobb på Makalös. Ska nog ut och jogga nu!

PUSSHEJ


huh?

Det är så sjukt när man inser att allt man trott var sant, att en av ens närmsta vänner gått bakom ryggen och nu gör allt för att frysa ut en. Jag vet inte om jag ska bry mig eller om jag ska bli ledsen. Det känns inte bra hursomhelst.

Tränade igår efter jobbet (på jobbet). Körde 20 min trappmaskin och 20 min styrka, men stretchade! Så jag har konstigt nog inte alls särskilt mycket träningsverk - förlåt, det här med stretch är något nytt för mig.
Efter jobb och träning mötte jag upp HP vid medis och sen drog vi till Carmen (som vanligt mycket trevligt!) Längesen vi hookade upp. Satt där och snackade, drack och väntade på Jonatan  typ. Han kom kanske vid 10, och då hade vi varit där i 5 timmar - typiskt oss.

Åt precis en härlig och mättande Gi-frukost bestående av ägg och bacon. Ska nog ut och jogga nu, bara jag vaknar till lite, sen blir det jobb!

Morgonmänniska, fuck no

Gaah, nu har jag varit vaken sen fem. Det är riktigt hårt att gå upp när det är mörkt ute har jag märkt. Tobb låg bredvid mig och snusade, vet inte riktigt när han kom i natt, rätt sent tror jag...
Sitter på jobbet nu, väldigt lugnt. Surfar runt lite på nätshoppar, men är oinspirerad. Det första jag ska köpa när jag får lön är ett par riktiga joggingskor, har ingen aning om vart mina aerobicsskor så får jogga i mina 80-tals reebok. Det går ju bra det med, men håller ni inte med om att man blir mer motiverad att träna om man har tillgång till snygga träningskläder, bra skor, och massa redskap?
Jag vill kunna vara snygg även när jag tränar, inge kul att dra på sig ett par mjukisar i size xl och en fjortishoodie när man ska ut och jogga. Okej, nu överdrev jag, har faktiskt uppdaterat träningsgarderoben sen dess, men ni fattar?

Efter jobbet ska jag förhoppningsvis träffa Krimsan, käka nått gott och sen möta upp Jonatan och Johanna för ett par glas på Carmen! Känns som att det blir en bra dag trots allt! Tänkte försöka hinna med att träna lite här på gymmet idag också efter arbetstid, har med mig ombyte och så för ikväll nämligen...

Ha en bra dag!


Provade sån här dryck på jobbet, lågt GI och vitaminboost! Super, tycker jag!


 





Succé för Vitamin Wells drycker

Källa: http://www.newsdesk.se/pressroom/vitaminwell/pressrelease/view/succe-foer-vitamin-wells-drycker-231655

ut i spåret

Nu är jag sjuuukt trött. Efter jobbet åkte jag och mötte Johanna, Venla och Jonatan. Trevligt! Tog en fika på Tullys i Götgatsbacken... Sen hämtade jag Tilde på dansen, åkte hem och käkade. Och nu - joggingtur.
Kom precis hem efter en 22 min lång joggingtur! Jag känner mig så jäkla duktig, var astrött innan men gjorde det ändå! Nu ska jag fanimej komma igång. Hinner träna ett tag innan jobbet imorrn (eftersom jag är där så tidigt), så blir nog antingen trampmaskinen, vibrationsplattan (fuuuusk) eller lite styrka med hantlar!

Hoppas på vinkväll imorrn! Jonatan och Johanna har lovat! Så det blir nog Carmen (Krimmy du är på va). Lyckades som tur var byta till mig det sena passet på fredag så börjar åtminstone halv tolv. Men imorrn, sju igen... Ska upp fem så borde sova snart!

Nääe, nu ska jag duscha och sen läsa en av mina nyinköpta pocketböcker! Köpte tre stycken idag, varav en riktig chiclit "jaktsäsong" av Mats Strandberg, "Våga Flyga" av Lisa Jewell (hennes andra var så himla bra) samt "De oskuldsfulla" som handlar om tre systrar som brytit sig loss från "The family"-sekten.   Anslöt mig också till Venlas bokcirkel! Ska vara med från och med nästa vecka.

Och nu till verkligheten igen...

Det tog väldigt lång tid att komma hem igår, men vid sju var jag hemma... Trött som fan och hungrig. Och så slog det mig att jag ville ut och jogga. Det var svårt att springa i ett rimligt tempo (har ju bestämt att inte bygga stora muskler, och det innebär att jag måste springa långsammare, längre). Men, jag klarade åtminstone typ 2,5-3 km och jag har inte ens träningsverk idag! Det tog 20 minuter att springa, ska göra den turen idag igen. Och vilken adrenalinkick! Varför har jag inte tränat på så länge, jag måste ju vara dum i huvudet...

Appråpå min träningshysteri så bottnar den i allt svullande av chips och framförallt mat på resan! Men det var det värt, det var ju semester!

Är på jobbet nu, har haft fullt upp hela förmiddagen med massa frukostgäster - kul!
Efter jobbet ska jag träffa Venla och Jonatan en sväng och sen hämta Tuld på teatern. Vad händer i helgen då kära vänner?


Back.


Nu är jag tillbaks efter en helt underbar vecka på Kefalonia och Zakynthos. Det var mellan 30-35 grader hela veckan, vi åkte en massa moppe runt ön och i bergen. Vi åt på grekiska tavernor och vi myste som bara fan. Fyfan vad bra det var!


Moppeutflykt


Min fina fina fina älskling


In i dimman


Whigga


Bergochdalbana på norra Zakynthos


dearest.


Påväg till Zante


The annoying tweetieguy


Laganas


LOL?


Argassi


Argassi beach


Norra Zakynthos - Så jävla vackert.


Återigen, så jävla vackert.


Vår trogna vän, moppen.


Sanningen om mig


Lourdas


Sista kvällen!



Tack älskling för en underbar resa. Du och jag mot världen!




I will probably be dead.

In hmm.. 6 timmar?
Nejdå, sån resfeber har jag inte hunnit få än. Håller på och packar det sista. Har skrivit ut mina grekiskauppgifter för den här veckan (jävligt många), visste inte att det var så hårt på universitetet. Haha. Skitsamma, perfekt pluggtillfälle när man väl är där. Har betalt de saker som ska betalas, har koll på mitt pass (det är min ständiga följeslagare), har köpt en stock snus (tobbe), har köpt shampo och sånt, har packat - tyvärr är packningen det enda jag inte har koll på, mycket jeans eller enbart klänningar och shorts? Nja.. Det brukar väl vara kallt på kvällen kan man tro, men men. Det löser sig säkert. Ska bara tanka över ny musik till ipoden, plocka ner högtalarna - batteriladdaren till kameran, tjocktröjor och skor. Annars äre lugnt... Om 10 timmar är jag på beachen och softar - JUSTE BIKINI!

Bäst att jag packar ner de saker jag uppenbarligen glömt. Kommer säkert skriva blogg någongång därborta, men inte dagligen. You will miss me! Och jag kommer sakna er!

PUSSHEJ

Jag har världens finaste vänner!

Efter gårdagen på jobbet åkte jag, Krimmy och Johanna till donken (som vanligt). Där satt vi ett långt tag innan vi bestämde oss för att gå ut! Vilken ultimat idé när man sovit två timmar. På tågresan till mig var vi som tolvåringar och höll på och skrämde folk, eller framförallt jag och Krimmy psykade Johanna! Det var kul!

Vi drog till Carmen en stund med Memo, sen Patricia. Sen hem. Och jag slocknade megafort! Vaknade precis och bokade långtidsparkering för jettan när jag och Tobb är iväg! Planet går nu om mindre än 24 timmar och börjar få lite resfeber! Måste köpa en del grejjer som jag givetvis har skjutit upp till idag. Men men!
Hörs senare.

P.s. Jag har världens finaste vänner.

RSS 2.0